مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

سلام سيد جان
    سهام براي شنبه چي پيشنهاد ميدي بخريم؟
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

سلام سيد جان
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• mahmood57
        عضو عادی
        • Jan 2011
        • 56

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

عجله نداریم
        فعلا صبر میکنیم و زیر 305 پله ای میخریم
        شخص حقیقی که دست پاچه شد فلش قرمز کرد امروز. ببینم جاش چی میخره؟ فروختن یه حرفه و گند زدن به قیمت یه حرف دیگه. متنفرم از کساییکه موقع خروجشون سهمو به گند میکشن.

رفیق قدیمی سهم روزی 20 میلیون داره حجم میخوره، 5 میلیون سهم تو کجاشو میگیره که اینطور به صرافت میفتی.
        و صد البته زود قضاوت کردی.......... ما ایرانی ها چرا اینقدر زود قضاوت میکنیم....
        اینقدری فروخت که بیاد زیر یک درصد و از تو چشم سازمان دربیاد. اما با کد دیگه جایگزین کرد...
        دیروز صبح قبل بازار هم از این داستان گیر دادن سازمان به شرکت با ایشون صبحت کردم. بسیار نگران از بسته شدن سهم بود.
        فقط سربسته میگم اگر دیروز سهم شون رو با کد اصلی نمیفروخت، یهویی میدیدی که شنبه نماد رو میبست سازمان و ئمیرفت کنار پاکسان وشصفها .....و
        صورت های مالی گویای همه چیز هست. فقط باید سهامداری کرد.

نظر

• mahmood57
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 56

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
          عرض سلام
          جناب مصری پور یکم زود قضاوت کردید در مورد رفیق قدیمیتان
          هیچ فکر کردید ممکن است تحت فشار .......قرار گرفته باشد ؟
          من به شما میگویم چنین است .بنابر این اصلح بود حجمها بین کدها جابجا بشن .مطمئن هستم منظور حقیر را درک میکنید .
          حجمهای سنگیی که امروز مشاهده میکردید باید شما را به فکر وامیداشت .منظور اوردرهای سنگینی بود که در قیمتهای خاص میدیدید .
          هر کسی صورتهای مالی فباهنر را مطالعه کند مثل یکداستان جذاب بدون اراده بارها از نو دوباره مطالعه خواهد کرد .
          تعدیل از همه جای شرکت بیرون میزند .از نرخ خرید کاتد تا ذخیره جهت زیان تسعیر ارز تا راه اندازی جدید تولید لوله های شیاردار مسی که اخیرا راه اندازی شده و الی اخر
          مطمئن باشید شرکت از پیش بینی فروش کنونی بسیار جلو تر میباشد و میدانم حضرتعالی اطلاع دارید .
          در مورد نامه شفاف سازی و فلش قرمز و دوست قدیمی کمی بیشتر فکر کنید حتم دارم به نتیجه مورد نظر خواهید رسید .
          در کنار هم با فباهنر میمانیم تا این سهم را بفروشندگان امروز در قیمتهای بالاتر از ...... بفروشیم
          موفق باشید..
          ممنون از شما دوست عزیز.
          به دوستان توصیه میکنم که این پست رو چند بار مطالعه بفرمایید....

نظر

• گردش سرمایه
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 38

آقا بالاخره این مس بالایی هست یا پایینی؟
            ما که یه خورده خریدیم.
            ولی ماشنیدیم تا 400-500 میره.:">

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
              سلام سيد جان
              درود بر شما؛

گروه بانکی رو حتما مد نظر داشته باشید و همچنین پیمانکاری
              اما کوتاه مدت شنبه یا یکشنبه گروه فلزی به نظرم برمیگرده و هنوز جا زیاد دارند برای رشد. گروه روی هم همینطور، به نظرم بیش از 5-6 درصد دیگه منفی نخواهند خورد
              دارویی ها هم به نظر هفته آینده مثبت باشند و نسبت به سیمانی ها فرصت ورود بیشتری میدهند معمولا
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mehdi9990
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 150

دوستان کاهش قیمت جهانی مس در رابطه با خرید کاتد مس که تامین کننده مواد اولیه شرکت فباهنر است و همچنین روی بسیار به نفع شرکت فباهنر میباشد چون خریدش را بر اساس قیمت جهانی فلزات انجام میدهد ، نمیدانم فروش محصولاتش هم بر اساس قیمت جهانی است یا اینکه ارتباطی به قیمت جهانی ندارد .

نظر

• rezasedghi
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 80

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود بر شما؛

اما کوتاه مدت شنبه یا یکشنبه گروه فلزی به نظرم برمیگرده و هنوز جا زیاد دارند برای رشد. گروه روی هم همینطور، به نظرم بیش از 5-6 درصد دیگه منفی نخواهند خورد
                  دارویی ها هم به نظر هفته آینده مثبت باشند و نسبت به سیمانی ها فرصت ورود بیشتری میدهند معمولا
                  سلام سید عزیز: برای نوسانگیری و خرید و فروش های چند روزه (تشخیص اینکه کدام سهم را در عرض چند روز خرید و فروش بکنیم) ایا شگردهای خاصی وجود دارد. البته به گمانم باید همیشه قیمتها را رصد کنیم.
                  [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
                    عرض سلام
                    جناب مصری پور یکم زود قضاوت کردید در مورد رفیق قدیمیتان
                    هیچ فکر کردید ممکن است تحت فشار .......قرار گرفته باشد ؟
                    من به شما میگویم چنین است .بنابر این اصلح بود حجمها بین کدها جابجا بشن .مطمئن هستم منظور حقیر را درک میکنید .
                    حجمهای سنگیی که امروز مشاهده میکردید باید شما را به فکر وامیداشت .منظور اوردرهای سنگینی بود که در قیمتهای خاص میدیدید .
                    هر کسی صورتهای مالی فباهنر را مطالعه کند مثل یکداستان جذاب بدون اراده بارها از نو دوباره مطالعه خواهد کرد .
                    تعدیل از همه جای شرکت بیرون میزند .از نرخ خرید کاتد تا ذخیره جهت زیان تسعیر ارز تا راه اندازی جدید تولید لوله های شیاردار مسی که اخیرا راه اندازی شده و الی اخر
                    مطمئن باشید شرکت از پیش بینی فروش کنونی بسیار جلو تر میباشد و میدانم حضرتعالی اطلاع دارید .
                    در مورد نامه شفاف سازی و فلش قرمز و دوست قدیمی کمی بیشتر فکر کنید حتم دارم به نتیجه مورد نظر خواهید رسید .
                    در کنار هم با فباهنر میمانیم تا این سهم را بفروشندگان امروز در قیمتهای بالاتر از ...... بفروشیم
                    موفق باشید..

عرض سلام
                    بعضی چیزا با آبروی افراد در ارتباطه و اینجا ذکرش نمیکنم. اینکه شما با سیگنال یه فردی خرید بکنی و بعدش بزنی و در بری هیچ توجیهی نداره. و چقدر بدتر که این بار اولت نباشه..
                    صحبت همونیه که عرض کردم. خروج و کد به کد زدن یه صحبته و گند زدن به قیمت و زرنگ بازی یه صحبت...سعی نکنید این عملو با این صحبتا توجیه کنید. سهمی که روزانه بالای 10 میلیون حجم میخوره نیازی به کد به کد نداره. این برای همه روشنه

منم اگر یه کدامو روی 305 خالی کرده بودم همه تلاشمو میکردم قیمت خراب بشه که جاموندگیم جبران بشه...
                    ادامه این بحث باعث برملا شدن خیلی صحبتها میشه
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

عرض سلام
                      بعضی چیزا با آبروی افراد در ارتباطه و اینجا ذکرش نمیکنم. اینکه شما با سیگنال یه فردی خرید بکنی و بعدش بزنی و در بری هیچ توجیهی نداره. و چقدر بدتر که این بار اولت نباشه..
                      صحبت همونیه که عرض کردم. خروج و کد به کد زدن یه صحبته و گند زدن به قیمت و زرنگ بازی یه صحبت...سعی نکنید این عملو با این صحبتا توجیه کنید. سهمی که روزانه بالای 10 میلیون حجم میخوره نیازی به کد به کد نداره. این برای همه روشنه

منم اگر یه کدامو روی 305 خالی کرده بودم همه تلاشمو میکردم قیمت خراب بشه که جاموندگیم جبران بشه...
                      ادامه این بحث باعث برملا شدن خیلی صحبتها میشه
                      سلام خدمت شما بزرگوار..
                      یه خواش داشتم از شما...
                      لطفا در صورت داشتن وقت سود 6ماهه "وسپه" رو که از طریق سود حاصل از سرمایه گذاری ها (سوذ تقسیمی زیر مجموعه ها) و سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها حساب کنید و اطلاعات حاصله رو در اختبار دوستان قرار دهید در تاپیک..(بنده به سوذ 52 تومانی در 6ماهه دست یافتم)
                      با تشکر از وقتی که می گذارید...(ببخشید در این تاپیک پست زدم)

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 504

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                        درود بر شما؛

سلام خدمت شما بزرگوار..
                        از جناب مصری پور هم خواهش کردم از شما هم همین تقاضا رو دارم...
                        لطفا در صورت داشتن وقت سود 6ماهه "وسپه" رو که از طریق سود حاصل از سرمایه گذاری ها (سوذ تقسیمی زیر مجموعه ها) و سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها حساب کنید و اطلاعات حاصله رو در اختبار دوستان قرار دهید در تاپیک..(بنده به سوذ 52 تومانی در 6ماهه دست یافتم)
                        با تشکر از وقتی که می گذارید...(ببخشید در این تاپیک پست زدم... بنده نمی توان پبغام خصوصی بفرستم)

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                        هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• ساسان
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 728

با سلام
                          یک تجزیه و تحلیل روی فروش و بهای تمام شده این سهم با هم داشته باشیم
                          از فروش سه ماهه اخر 91 داشته باشیم
                          و مبنا کارمان باشه برای سال 92
                          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• Ali zahedi
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 676

این سهم به زودی 500 میشه

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

جالبه یه هفته پیش پلی اکریل(شپلی) هم شفاف سازی داد که سودش تغییر نخواهد کرد و ملت این سهم رو نخرین!!! :D حالا براش صف خرید میلیونی میچینند
                              باهنر شفاف سازی نداده بود من شخصا" شک میکردم! باید می دادند که نامحرمان سوار سهم نشوند
                              چهارشنبه با حجمی که زد زهر فروشندگان گرفته شد،به نظرم فردا به راحتی درصدهای مثبت معامله میشه

نظر

• *وطن*
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 37

من ۲۵۰تا داشتم و روز بازگشایی هم۱۲۰ تا دیگه خریدم تو کف ولی درصد باهنر تو سبدم بالا رفت قصد داشتم ۱۲۰تا را بفروشم وشیران بخرم ولی در این چند روزه نشد هم پایانی شیران منفی بود و.....و از طرفی باهنر.... بالا میرفت من هم هر روز چهار چشمی مواظبش بودم که ۱۲۰ تا را بفروشم چهارشنبه را که دیدم احساس کردم مثل قبل اول وقت معامله نشد ولی بعد که صف شد گفتم فردا ردش میکنم. زیر نظرش داشتم که دیدم صف ریخت تا امدم ۵۰ تاش رد کنم دیدم انلاین قطع اخرای بازار وصل شد با این که میتوانستم خالص با ۵ تا سودبفروشم ولی احساس کردم خوب هم میخرند من هم ۱۲۰ تا را منصرف شدم
                                فردا هم اگه دیدم منفی نمی فروشم ان ۲۵۰ تا هم که حالا حالا هستم.کاری به عدد ورقم و......نداشته باشیم دوستان دقت کردید بخصوص در این چند ساله هر خبری که اعلام میشه بعد از مدتی معلوم میشودعکس ان خبر واقعیت دارد اخلاق .درستی .راستی !!!!!!!!!این هم ثمره......بگذریم البته شرکت دروغ نمیگه میگوید تاتاریخ92/3/29 تغييری در پيش بيني بودجه سال مالي منتهي به۹۲ندارم ولی هر وقت خواستم ان حداقل ۴۰۰٪را دارم.:D
                                ( این نوشته فقط بهانه ای بود برای تشکرو قدردانی از دوستانی که من از مطالبشان در تصمیم گیری های خود استفاده نموده ام همشهریم مصطفی جان.یاسر عزیز.وحید۲۰. ata007و.......)@};-

نظر

در حال کار...
                                X