مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vdtjn
    كاربر فعال
    • Feb 2012
    • 151

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

عرض سلام
    بعضی چیزا با آبروی افراد در ارتباطه و اینجا ذکرش نمیکنم. اینکه شما با سیگنال یه فردی خرید بکنی و بعدش بزنی و در بری هیچ توجیهی نداره. و چقدر بدتر که این بار اولت نباشه..
    صحبت همونیه که عرض کردم. خروج و کد به کد زدن یه صحبته و گند زدن به قیمت و زرنگ بازی یه صحبت...سعی نکنید این عملو با این صحبتا توجیه کنید. سهمی که روزانه بالای 10 میلیون حجم میخوره نیازی به کد به کد نداره. این برای همه روشنه

منم اگر یه کدامو روی 305 خالی کرده بودم همه تلاشمو میکردم قیمت خراب بشه که جاموندگیم جبران بشه...
    ادامه این بحث باعث برملا شدن خیلی صحبتها میشه
    اینکه چه سابقه ای قبلا این فرد داشته و شما در موردش اطلاعاتی داری من بیخبرم اما اینکه فرمودید در 305 خالی کرده و گند زده بقیمت در اشتباه هستید چرا که اگر چنین بود امروز هم فشار میاورد صف فروش جمع نشه در حالیکه امروز فقط خریدار بوده البته در منفی و در قیمت 305 هم فروشنده نبوده فروش ایشون در 338 بهمراه حقیر بود چرا که برای جلوگیری از فشار فروش کذایی برای شفاف سازی کذایی نیاز به قدرت بیشتری بود.هم ایشون میدونه هم من و هم شما 5 و یا 6 میلیون سهم برای فباهنر چیزی نیست که بخواد روندشو مختل کنه شاید برای یک روز اثر بزاره اما در کل تاثیری در روند نخواهد داشت .
    بنده با قاطعیت به شما عرض میکنم ماو ایشون از سهم حمایت میکنیم و با سهم هستیم چرا که به فند این سهم اعتقاد داریم و اطمینان داریم حد ااقل سود فباهنر 100-120 تومنه .وتا 220 تومن هم میتونه سود بسازه
    البته شرکت قبلا سودشو مخفی میکرده که الان پی گیری شده و سود نود و چند تومنی 91 که شصت و اندی برای زیان تسعیر رفت در مقایسه با سود سه ماهه اول 91 عرض بنده رو تایید میکنه .
    توجیه نمیکنم اما این دوست گرامی نظرشون در مورد فباهنر بالای 600 تومنه و امروز خرید سنگینی در 3055 داشتند و با فروش سهم دیگه ای که شاید شما بهتر بدونی چه سهم با ارزشیو میگم از این سهم حمایت میکنه .ایشون و حتی بنده و دوستان فروش داشتیم نه اینکه بگم نداشتیم اما نه در قیمتی که شما فرمودین در اون قیمت خریدار هستیم
    در هر حال سیگنال خرید دادن به دیگران و سپس خالی کردن سهم عمل بسیار ناپسندی هست که بنده هم قبول دارم اما تا این لحظه چنین مطلبی نبوده
    موفق باشید

نظر

• شاهین محلوجی
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 2050

به احتمال قوی از 300 برگشت میزنه... شفاف سازی اجرا شد;)
      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
        اینکه چه سابقه ای قبلا این فرد داشته و شما در موردش اطلاعاتی داری من بیخبرم اما اینکه فرمودید در 305 خالی کرده و گند زده بقیمت در اشتباه هستید چرا که اگر چنین بود امروز هم فشار میاورد صف فروش جمع نشه در حالیکه امروز فقط خریدار بوده البته در منفی و در قیمت 305 هم فروشنده نبوده فروش ایشون در 338 بهمراه حقیر بود چرا که برای جلوگیری از فشار فروش کذایی برای شفاف سازی کذایی نیاز به قدرت بیشتری بود.هم ایشون میدونه هم من و هم شما 5 و یا 6 میلیون سهم برای فباهنر چیزی نیست که بخواد روندشو مختل کنه شاید برای یک روز اثر بزاره اما در کل تاثیری در روند نخواهد داشت .
        بنده با قاطعیت به شما عرض میکنم ماو ایشون از سهم حمایت میکنیم و با سهم هستیم چرا که به فند این سهم اعتقاد داریم و اطمینان داریم حد ااقل سود فباهنر 100-120 تومنه .وتا 220 تومن هم میتونه سود بسازه
        البته شرکت قبلا سودشو مخفی میکرده که الان پی گیری شده و سود نود و چند تومنی 91 که شصت و اندی برای زیان تسعیر رفت در مقایسه با سود سه ماهه اول 91 عرض بنده رو تایید میکنه .
        توجیه نمیکنم اما این دوست گرامی نظرشون در مورد فباهنر بالای 600 تومنه و امروز خرید سنگینی در 3055 داشتند و با فروش سهم دیگه ای که شاید شما بهتر بدونی چه سهم با ارزشیو میگم از این سهم حمایت میکنه .ایشون و حتی بنده و دوستان فروش داشتیم نه اینکه بگم نداشتیم اما نه در قیمتی که شما فرمودین در اون قیمت خریدار هستیم
        در هر حال سیگنال خرید دادن به دیگران و سپس خالی کردن سهم عمل بسیار ناپسندی هست که بنده هم قبول دارم اما تا این لحظه چنین مطلبی نبوده
        موفق باشید

خب گویا اطلاعات شما فقط از استیشن کارگزاری سی... هست.
        محض اطلاع عرض کنم که کد برادر ایشون روی 305 تومن از طرف استیشن ما خالی شد.
        و در مورد خریدشون هم، خرید 700 هزار سهم حمایت محسوب نمیشه چون سهم 8.5 میلیون معامله شد!
        نیازی به حمایت شما و ایشون و غیره و ذلک نیست چون بنده با خریدارای بزرگی طی این سه روز مذاکره کردم و حجم 32میلیونی که طی این سه روز انجام شده گویای همه چیز هست. کسی لنگ 3 میلیون سفارش خرید نیست تازه از طرف کسی که هنرش رکب زدن توی روند باشه. برای سه شنبه هم همه تلاشتونو بکنید که بتونید اندازه خالی کردن دفعه قبلتون سهم جاش بذارید چون ما منتظر کسی نمیمونیم.

ضمنا اینقدر روی خرید سنگین 305 تومن تاکید نکنید. شاید 700 هزار سهم در نظر شما سنگین باشه. اما از نظر من برای سهمی که روزانه 8 میلیون حجم میزنه این عدد ناچیزه!

این تاکیدات شما بر بنیادی سهم و حتی اعداد اعلامیتون دقیقا صحبتهای خود بنده س و ایشون حتی توی این نقل قول هم اخلاق را رعایت نکرده. خواهشا تحلیلای منو به خودم تحویل ندید.

مسلما این کار خیلی ناپسندیه و دور از اخلاق و مطمئنا چنین مطلبی بوده. شما اعتبار آیدیتو سر دفاع از این چیزا نگذار
        سیگنال اصلی از طرف سید یاسر بود که انروز توی تالار اصفهان پیشنهادشو به من داد و گفت که برای حرکت سهم برنامه ریزی کنم. من کاری ندارم که چند نفر سر این سیگنال سود کردن اما مسلما از حق خودم توی سود چند نفر که در حقم نامردی کردن نمیگذرم. شاید هم کسی به این صحبتا اعتقاد نداشته باشه. اما از طرف من به گوشش برسونید که حتی یک درصد هم از این نفعی که بردی رضایت قلبی ندارم.
        آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2013/06/24, 08:00.
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

مسلما این کار خیلی ناپسندیه و دور از اخلاق و مطمئنا چنین مطلبی بوده. شما اعتبار آیدیتو سر دفاع از این چیزا نگذار
          سیگنال اصلی از طرف سید یاسر بود که انروز توی تالار اصفهان پیشنهادشو به من داد و گفت که برای حرکت سهم برنامه ریزی کنم. من کاری ندارم که چند نفر سر این سیگنال سود کردن اما مسلما از حق خودم توی سود چند نفر که در حقم نامردی کردن نمیگذرم. شاید هم کسی به این صحبتا اعتقاد نداشته باشه. اما از طرف من به گوشش برسونید که حتی یک درصد هم از این نفعی که بردی رضایت قلبی ندارم.
          درود بر مصطفای عزیز؛

دوست من، برادر گلم، زندگی خیلی کوتاهتر از اونه که بخواهیم حتی دمی را به دلخوری از دوستان بگذرانیم. می دونم کار ایشون از نظرت درست نبوده اما خوب اون بنده خدا هم تا حدودی زیر فشار بوده و شاید من هم اگه اون همه سرمایم درگیر یک سهم بود بعد شفاف سازی می ترسیدم و می فروختم! کاری به درست و غلط بودن کار ایشون ندارم اما یک نکته رو از داداشت بپذیر اون هم این که تو زندگیت هیچ وقت از این عبارت استفاده نکن "از حق خودم نمی گذرم"
          کوچکترین کاری که می تونیم به عنوان موجودی که جزئی از خالقشه انجام بدیم اینه که همیشه با دید مثبت به همنوعمون نگاه کنیم، همیشه اگر حقی هم داریم ببخشیم

پ.ن: ببخشید اگر تاپیک تبدیل به کلاس اخلاق شد:p
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• alirezasa
            عضو فعال
            • Jun 2012
            • 508

فباهنر قطعا بزودی زود 500تومن خواهد شد
            تاکید :بزودی زود

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              درود بر مصطفای عزیز؛

دوست من، برادر گلم، زندگی خیلی کوتاهتر از اونه که بخواهیم حتی دمی را به دلخوری از دوستان بگذرانیم. می دونم کار ایشون از نظرت درست نبوده اما خوب اون بنده خدا هم تا حدودی زیر فشار بوده و شاید من هم اگه اون همه سرمایم درگیر یک سهم بود بعد شفاف سازی می ترسیدم و می فروختم! کاری به درست و غلط بودن کار ایشون ندارم اما یک نکته رو از داداشت بپذیر اون هم این که تو زندگیت هیچ وقت از این عبارت استفاده نکن "از حق خودم نمی گذرم"
              کوچکترین کاری که می تونیم به عنوان موجودی که جزئی از خالقشه انجام بدیم اینه که همیشه با دید مثبت به همنوعمون نگاه کنیم، همیشه اگر حقی هم داریم ببخشیم

پ.ن: ببخشید اگر تاپیک تبدیل به کلاس اخلاق شد:p

چقدر زندگی بی مزه میشد اگر همه یه نوع رفتار نشون میدادن و دلیل اینکه همیشه شاهد بیشتر شدن کارهای ناپسند توی جامعه هستیم همین فرصتاییه که از روی سخاوت به خطا کاران داده میشه. وقتی فردی کار ناپسندی را در سلامت عقلی کامل و در حالت عادی انجام میده یعنی به اون کار اعتقاد داره. یعنی در ذهنش( خود آگاه یا ناخود آگاه) به اون پرداخته و این برآیند همه تلاشهاشه و باید بر سر همه نتایجش پایبند باشه. شرمنده یاسر جان، من با واژه بخشش اعتقادی ندارم. بخشش مال خداست.
              شما به این سبک تفکر معتقدی و میشی سید یاسر شریعت دوست داشتنی. من هم به یه سبک دیگه تفکر معتقدم و میشم مصطفی. دلیلی هم نداره یکی باشیم.

اما در مورد صحبتهای بالا، صحبت سر استراتژی، فشار، سود و زیان نیست. صحبت سر عدم پایبندی به اخلاق رفاقته.

زندگی من و تو زندگی پر رفت و آمدیه. خیلیا داخلش میشن و بعد خارج میشن. شایسته نیست برای هر کدومشون انقدر وقت و انرژی بذاریم. این قضیه هم با همه شخصیتایی که درش دخیل بودن تموم شد و رفت و فقط تجربش برام گرانبهاست.

والسلام
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

چقدر زندگی بی مزه میشد اگر همه یه نوع رفتار نشون میدادن و دلیل اینکه همیشه شاهد بیشتر شدن کارهای ناپسند توی جامعه هستیم همین فرصتاییه که از روی سخاوت به خطا کاران داده میشه. وقتی فردی کار ناپسندی را در سلامت عقلی کامل و در حالت عادی انجام میده یعنی به اون کار اعتقاد داره. یعنی در ذهنش( خود آگاه یا ناخود آگاه) به اون پرداخته و این برآیند همه تلاشهاشه و باید بر سر همه نتایجش پایبند باشه. شرمنده یاسر جان، من با واژه بخشش اعتقادی ندارم. بخشش مال خداست.
                شما به این سبک تفکر معتقدی و میشی سید یاسر شریعت دوست داشتنی. من هم به یه سبک دیگه تفکر معتقدم و میشم مصطفی. دلیلی هم نداره یکی باشیم.

اما در مورد صحبتهای بالا، صحبت سر استراتژی، فشار، سود و زیان نیست. صحبت سر عدم پایبندی به اخلاق رفاقته.

زندگی من و تو زندگی پر رفت و آمدیه. خیلیا داخلش میشن و بعد خارج میشن. شایسته نیست برای هر کدومشون انقدر وقت و انرژی بذاریم. این قضیه هم با همه شخصیتایی که درش دخیل بودن تموم شد و رفت و فقط تجربش برام گرانبهاست.

والسلام
                اگه خاطرت باشه از 2 سال پیش همیشه این بحث رو با هم داشتیم و همیشه هم نگاه هردومون همین بوده و البته که پشتش کلی باور و ارزش محکم وجود داره و هر دو قابل احترامه. کلا خیلی مخلصیم :p
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

کاهش فوقالعاده قیمت جهانی مس و همچنین قیمت دلار میتوان بر رشد قیمت سهم فباهنر امید مضاعفی داشت . در مجمع باید خبرهای خوبی داشته باشد .

نظر

• vdtjn
                    كاربر فعال
                    • Feb 2012
                    • 151

خب گویا اطلاعات شما فقط از استیشن کارگزاری سی... هست.
                    محض اطلاع عرض کنم که کد برادر ایشون روی 305 تومن از طرف استیشن ما خالی شد.
                    و در مورد خریدشون هم، خرید 700 هزار سهم حمایت محسوب نمیشه چون سهم 8.5 میلیون معامله شد!
                    نیازی به حمایت شما و ایشون و غیره و ذلک نیست چون بنده با خریدارای بزرگی طی این سه روز مذاکره کردم و حجم 32میلیونی که طی این سه روز انجام شده گویای همه چیز هست. کسی لنگ 3 میلیون سفارش خرید نیست تازه از طرف کسی که هنرش رکب زدن توی روند باشه. برای سه شنبه هم همه تلاشتونو بکنید که بتونید اندازه خالی کردن دفعه قبلتون سهم جاش بذارید چون ما منتظر کسی نمیمونیم.

ضمنا اینقدر روی خرید سنگین 305 تومن تاکید نکنید. شاید 700 هزار سهم در نظر شما سنگین باشه. اما از نظر من برای سهمی که روزانه 8 میلیون حجم میزنه این عدد ناچیزه!

این تاکیدات شما بر بنیادی سهم و حتی اعداد اعلامیتون دقیقا صحبتهای خود بنده س و ایشون حتی توی این نقل قول هم اخلاق را رعایت نکرده. خواهشا تحلیلای منو به خودم تحویل ندید.

پس از عرض سلام
                    لازمه به اطلاعتون برسونم اطلاعات حقیر ورای استیشن و کارگزاریه
                    مطلب بعدی زمانی که کد برادر ایشون خالی شد بنده و دوستان در جریان بودیم از اطلاعیه شفاف سازی هم مطلع بودیم.وقتی عرض میکنم فشار روی ایشون بوده چون خودم در جریان بودم و چون ایشون هر روز خرید داشتن بشدت روی ایشون حساس شده بودن تا جاییکه روزی که شفاف سازی اومد نگران بسته شدن سهم توسط سازمان بودیم و یکی دوروز در جا زدن یا اصلاح بیشتر صلاح بود تا سهم بخواد ی کله تا مجمع بالا بره .
                    من کاری به حق شما و سود و ضررتون ندارم اصولا ما هیچ حقی به خرید و فروش هیچ شخصی نداریم ولی اینکه بین شما توافقی شده باشه و بعدا بر خلاف اون رفتار شده باشه ی مطلب دیگه هست .
                    اما 700000 سهم اون چیزیه که شما میبینید .خرید بنده فقط 1 میل بوده 700000 کجا بود دوست عزیز .شما که باید بهتر بدونید با 5 کد خرید و فروش میکنن
                    در ضمن بنده و ایشون ادعایی برای حمایت نداریم و شما هم لطفا مدعی حجم 32 میلیونی نباش اون حجمی که شما میفرمایین فقط بالای 10 میلیونش از ان ما بوده هم خرید و هم فروش .
                    و مطلب مهمتر دیگه چرا شما فکر میکنین همگان دارن تحلیل های شمارو میخونن و بعد به خودتون تحویل میدن ؟
                    من تا 1 هفته قبل شمارو حتی نمیشناختم فقط دوستی گفت شما هم روی فباهنر فعال هستید و من در موردتون از ایشون سئوال پرسیدم .اینکه تحلیل من و اعداد و ارقام من با شما مشابهه دلیل فرمایش حضرتعالی نیست صورتهای مالی فباهنر در کدال موجوده و همگان به اون دسترسی دارن اما باز تاکید میکنم خرید و فروش هر شخص در هر مقطع روی هر سهمی نه برای شما نه برای هر فرد دیگه حقی بوجود نمیاره که مطالبه اون رو بکنید .در مورد سودی که ایشون با سیگنال جناب شریعت برده من اطلاعی ندارم اما اون چیزی که میدونم خرید سنگین ایشون در محدوده 130 تا 160 بوده و گمون نمیکنم ایشون از کسی سیگنال بخواد بگیره و حجم سنگینی خرید کنه روال معاملات ایشون در اکثر سهم ها به همین صورت بوده و اما برای جایگزینی سهم چه خوب است شما نگران نباشید چون من بالای تعداد قبل جایگزینی انجام داده ام و ایشون هم بخودشون مربوطه انجام داده اند یا نداده اند اما اینکه شما منتظر ما میمونید یا نمیمونید نیز در نوع خودش جالب بود .چه خوب بود زمانی که ایشون خالی میکردن خرید های هماهنگ شدتون رو انجام میدادین درست مثل قیمت 275 تومنی که عمده سهم صنعت رو خریداری نمودیم و اجازه صف فروش ماندن و اصلاح سهم توسط ما و بازار داده نشد که اون روز بنا بر خرید کل سهم حقوقی صنعت و معدن بود که انجام شد.شما هم میتوانستید در زمان تخلیه سهم همین روال را انجام دهید نه در نزول سهم .
                    مطلب اخر رفیق عزیز کمی داری تند میری هدف من دوستی رفاقت و همراه بودن در این مسیر بود که نمیدونم چه مطلبی شما رو بد بین کرده اما لحن نوشتار شما از دید من کمی بوی غرور میده این سهم به هیچ کسی نیاز نداره راه خودشو میره بنده هم ادعایی نداشتم و ندارم و کلمه حمایت رو در مقابل خالی کردن شما بکار بردم ولی شما به گونه دیگری از این کلمه بکار برده شده حقیر استفاده کردید .البته بنظر میاد مطلب شما بیشتر شخصی باشه تا ربطی به صعود و نزول فباهنر داشته باشه و بنده بی اطلاع هستم بهمین دلیل قضاوت نمیکنم اما تا انجا که من در جریان بودم ار خرید و فروش ایشان قبل از انجام کمعامله توسط ایشان برایتان نوشتم شما هر طور صلاح میدانید برداشت کنید .باعث بسی خوشحالیست که برداشت حقیر از صورتهای مالی این سهم بر تحلیلهای جنابتان منطبق بوده و این هم افتخاری باشد برای بنده .
                    امیدوارم دوستیها و یکرنگیها بیش از قبل پایدار و استوار بماند .
                    آخرین ویرایش توسط vdtjn؛ 2013/06/25, 01:35.

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

کلا بیخیال نوشتن شدم
                      آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2013/06/25, 08:01.

نظر

• vdtjn
                        كاربر فعال
                        • Feb 2012
                        • 151

ظاهرا حضرتعالی در تهمت زدن و غیبت کردن ید طولایی دارین
                        عدد 700000 رو شما اعلام کردین نه بنده و شما 32 میلیون خرید افراد دیگه رو اعلام فرمودین که متوجه نشدم به شما چه ارتباطی داره
                        در کل روی شما حساب دیگه ای میکردم و بهتره بحث تموم بشه
                        در ضمن از صف خرید فباهنر حتم داشته باشین بنده خوشحال تر از شما هستم .متاسفانه بسیار بدبین هستید
                        شما هم بهتره بحث خصوصی رو در تلالر عمومی مطرح نفرمایین که اگه بنده از همون اول میدونستم خصوصیه حتم داشته باشید فرصت دخالت کردن در این مبحث بیهوده رو نداشتم و بخودم اجازه نمیدادم

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

صف خرید سهم مبارک همه صبوران باشه.
                          روی 180 تومن یه بازی داشت که یه عده بالا خالی کردن و با تخریب سهم تا 150 قصد جمع کردن داشتن اما دست آخر یک گروه بهشون رو دست زد و بازیو دست گرفت.
                          جالبه که همین اتفاق توی سه روز اخیر افتاد اما مساله اینجاست که اینبار نفرات قبلی از کورس جا موندن.
                          بالاخره دست بالای دست بسیاره

این نوع حرکات سزاوار جا موندنم هست.

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

کلا بیخیال نوشتن شدم
                            مصطفی جان کلا بگذر از این بحث:x
                            این حجمها همون نوسان در نمودار میشه که برای رشد سهم لازم بود:D لذا همچنان سهم خوب راه خودشو میره ....

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                              مصطفی جان کلا بگذر از این بحث:x
                              این حجمها همون نوسان در نمودار میشه که برای رشد سهم لازم بود:D لذا همچنان سهم خوب راه خودشو میره ....
                              شاهین جان تو هم با من و یوسف هم نظری؟
                              یه کله 550؟

نظر

• شاهین محلوجی
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 2050

شاهین جان تو هم با من و یوسف هم نظری؟
                                یه کله 550؟
                                100% مصطفی عزیز هدف سیکوریت بعدی هم در 700 الی 750 رویت شد;)

نظر

در حال کار...
                                X