کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فعلا صبر صبر و دقت برای اضافه کردن.
شرکت هیچ مشکلی نداره و برخی شایعات کاملا بی اساس هستن
کی جرات کرده راجع به پسر ما شایعه بسازه؟! X-(
نمی خوام راجع به سهم صحبت کنم اما اگر لازم بشه و ببینم جوسازی صورت میگیره حتما شفاف سازی خواهم کرد مصطفی. هستیم با سهم و نگاه می کنیم فقط ;;)
کی جرات کرده راجع به پسر ما شایعه بسازه؟! X-(
نمی خوام راجع به سهم صحبت کنم اما اگر لازم بشه و ببینم جوسازی صورت میگیره حتما شفاف سازی خواهم کرد مصطفی. هستیم با سهم و نگاه می کنیم فقط ;;)
داداش شایعه در مورد باباشونه...
تقسیم سود پایین و این حرفا.
یک دو سه، سریع تکذیب کن :D
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
دیگه اگه دو تا شیر مثل آقا مصطفی و دکتر یاسر پشت سهم باشن که حله>:D<
هر چند که متاسفانه خودم این سهمو ندارم ولی عجیبه که با وسواس خاصی اخبارشو دنبال میکنم خدا رو چه دیدی شاید تو یه موقعیت مناسب وارد شدیم و از همسهم بودن با اساتید لذت وافر بردیم...
اوضاع عملیاتی شرکت به هیچ وجه مشکلی نداره، روند تولید و فروش طبق برنامه دنبال میشه و قطعا به فروش پیش بینی شده در پایان سال دست پیدا خواهد کرد.
با همون 700 میلیارد تومان فروش و حاشیه سود ناخالص محافطه کارانه 10 درصدی، با احتساب سایر هزینه ها طبق گزارش پیش بینی سال 92، کف سود امسال این شرکت 100 تومان خواهد بود.
حالا دید افراد و تشخیص زمان ورود و خروج به عهده خودشونه اما از دید من این سهم تا 500 تومان هیچ گونه مشکلی برای سرمایه گذاری از لحاظ بنیادی نداره.
فقط باید زمان ورود رو خوب تشخیص داد چون حرکات سهم بسیار پر شتاب بوده و به نظرم موج صعودی بعدی از هر جا که شروع بشه به 500 تومان ختم خواهد شد.
نظر