این کیه که 3,825,361 سهم را گذاشته برای فروش؟؟؟
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
-
سلام دوستان
عاجزانه خواهش می کنم کمی تحلیل داشته باشیم، اگه قرار بود ما وارد هر سهم بشیم اون سهم بدون وقفه 100% سود بهمون بده که همه مردم خونه و زندگیشونا میفروختن میومدن تو بورس. تفاوت کسانی هم که در طول سال سرمایشونا چند برابر می کنن با کسایی که ضرر میکنن اینه: تحلیل، حرکت هدفمند و صبر در مقابل هیجان و حرکت کورکورانه
ببینید سال قبل شرکت 3 ماهه 36 ریال ساخته و آخر سال سود عملیاتیش 100 تومان بوده که 70 تومان اون به علت زیان تسعیر ارزی کم شده و سود شده حدود 30 تومان. امسال هم خوب داره همین روندو میره با این تفاوت که زیان تسعیر نداره و به راحتی و در بدترین شرایط 100 تومان سود میسازه.
علاوه بر این پارسال 3 ماهه 67 میلیارد فروخته و 12 ماهه 500 میلیارد. الآن سه ماهه 97 میلیارد فروخته، آیا 12 ماهه امسال ممکنه کمتر از 650 میلیارد بفروشه؟؟؟؟؟؟
با این حساب اون 100 تومان سودی که واسه امسال گفتم میشه حداقل سود برآوردی و اگه اینو در 5 ضرب کنیم حداقل قیمت میشه 500. تاکید می کنم حداقل، یعنی بد بینانه
حالا دوستان مختارند که برند توی صف فروش و .....
التماس دعادر این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
-
درود بر دوستان؛
اهل قهر کردن و این حرفا نیستم و دوست هم ندارم در این شرایط دوستان فکر کنند رها کردیم وضعیت رو
چند نکته رو مد نظر قرار بدید:
1- دوست عزیز اولا بنده حرفه ای نیستم که اگر بودم امروز به صف خرید می فروختم اول صبح! ثانیا بنده تکنیکال کار هم نیستم که زمان بندی درست بدم خدمت دوستان! بنده بنیادی سهم رو بررسی می کنم و با تحلیل اون پیشنهاد خرید میدم. تحلیل های بنیادی هم چون خیلی قبل از بازار حرکت می کنه معمولا خواب سرمایه زیاد داره اما بازده خوبی هم داره
2- یادم نمیاد هیچ وقت حرفی برای کوتاه مدت سهم زده باشم! هر وقت تارگت دادم گفتم تا آخر سال! اگر ماندید و بازده مناسب نگرفتید اون وقت اعاده ی حیثیت کنید.
3- شرکت سه ماهه پارسال چقدر فروش داشته؟ چقدر عملیاتی ساخته بوده؟ 12 ماهه چقدر فروش داشت؟ سود عملیاتی چقدر بود؟ اگر از فروش 60 میلیارد به 500 میلیارد رسیده در سال 91 چرا الان از 100 میلیارد به 700 میلیارد نرسه؟! پارسال با همین 35 ریال سود مگه 100 تومان سود نساخت؟ 70 تومانش برای تعیر ارز رفت که دیگه تکرار نمیشه
4- بنده وقتی از سهم زیاد می گفتم که 110-120 بود قیمتش اما تا الان موندم باسهم میانگین 160 هم دارم. تا 500 تومان هم با سهم می مونم
5- فکر کنم همه دوستانی که الان شاکی هستند همه و همه دقیقا روی 370 خرید داشته اند! با این احتساب بدترین خریدار تاریخ باهنرالان در 10-15 درصد ضرره! بالاخره که سهم جمع میشه که... !!
6- هر کسی فکر کرده من خبرهای رانتی آنچنانی از شرکت دارم کاملا در اشتباهه! که اگر اینطور بود قبل از گزارش فروخته بودم به صف و مترصد ورود مجدد بودم. اینکه عرض کردم شرکت از خرداد شروع به کار کرده بنا به سنت همیشگی باهنر بوده که 2ماه اول معمولا سفارش زیادی برای فروش ندارندإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Salar پست شده است View Postسلام دوستان
عاجزانه خواهش می کنم کمی تحلیل داشته باشیم، اگه قرار بود ما وارد هر سهم بشیم اون سهم بدون وقفه 100% سود بهمون بده که همه مردم خونه و زندگیشونا میفروختن میومدن تو بورس. تفاوت کسانی هم که در طول سال سرمایشونا چند برابر می کنن با کسایی که ضرر میکنن اینه: تحلیل، حرکت هدفمند و صبر در مقابل هیجان و حرکت کورکورانه
ببینید سال قبل شرکت 3 ماهه 36 ریال ساخته و آخر سال سود عملیاتیش 100 تومان بوده که 70 تومان اون به علت زیان تسعیر ارزی کم شده و سود شده حدود 30 تومان. امسال هم خوب داره همین روندو میره با این تفاوت که زیان تسعیر نداره و به راحتی و در بدترین شرایط 100 تومان سود میسازه.
علاوه بر این پارسال 3 ماهه 67 میلیارد فروخته و 12 ماهه 500 میلیارد. الآن سه ماهه 97 میلیارد فروخته، آیا 12 ماهه امسال ممکنه کمتر از 650 میلیارد بفروشه؟؟؟؟؟؟
با این حساب اون 100 تومان سودی که واسه امسال گفتم میشه حداقل سود برآوردی و اگه اینو در 5 ضرب کنیم حداقل قیمت میشه 500. تاکید می کنم حداقل، یعنی بد بینانه
حالا دوستان مختارند که برند توی صف فروش و .....
التماس دعا
نظر
-
من خارج شدم 358 خرید داشتم 310 فروختم ...و ستران را در 497 شکار کردم ...این سهم روندش خسته کننده شده است ... باید صبر و ضفر داشت یادتون نره موقعی که یک کله میومد بالا دیدید گزارش داد که سود 92 تعییری ندارد یادتون هست و روند مثبتو به صف فروش کرد بعدش چی شد صعود... الانم هم همینطور ........فقط صبر باید تو ایران سهامداری کرد ....الان میگید پس چرا فروختی ...من نیاز داشتم بفروشم و گرنه اصلا
نظر
-
در اصل توسط h1990 پست شده است View Postمن خارج شدم 358 خرید داشتم 310 فروختم ...و ستران را در 497 شکار کردم ...این سهم روندش خسته کننده شده است ... باید صبر و ضفر داشت یادتون نره موقعی که یک کله میومد بالا دیدید گزارش داد که سود 92 تعییری ندارد یادتون هست و روند مثبتو به صف فروش کرد بعدش چی شد صعود... الانم هم همینطور ........فقط صبر باید تو ایران سهامداری کرد ....الان میگید پس چرا فروختی ...من نیاز داشتم بفروشم و گرنه اصلا
این وسط فقط نوسانگیرها هستند که درکوتاه مدت سود زیادی به جیب میزنن اونم با پول من و شما
نظر
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postخیلی جالبه در مجمع اعلام کردند که 25 درصد بودجه را پوشش دادهاند و اما حالا گزارش ......
دقیقا... شما هم حاضر بودید تو مجمع. دیدی که چقدر اخبار مجمع خوب بود. دیدی که چقدر مطالبات احتمال وصول داره طی سال. وضعیت عملیاتی رو هم دیدید. به نظرم باید دید بلندمدت داشت روی این سهمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
به قول انگلیسی ها اونقدر پولدار نیستیم که جنس بی کیفیت بخریم.
منم اونقدر سرمایه ندارم که بخوام تو ضرر از سهم خارج بشم، بنیادیش هم خوبه پس فعلا سهامداری می کنم تا 500 تومن. از نظر من که یه کم تجربه هستم، باید اول اصل سرمایه رو حفظ کنم، نمی تونم تو ضرر از سهم خارج بشم :)آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
نظر