یه 2 3 روز دندون رو جیگر بذارین همه چی درست میشه
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
در اصل توسط *وطن* پست شده است View Postسید دوست داریم@};-
COLOR="#FF0000"]کسعدی [/COLOR]را داری >:D<
تاپیکش اینجا نیست ولی این نتیجه تحلیل.استفاده از راهنمایی های افراد اگاه .صبر.مسئولیت پذیریست
من 26%سبدم فباهنر=))
مزد صبر خودتون رو می خورید دوست من. شما باید یادتون باشه که بعد اینکه کسعدی رو در 190 تومان معرفی کریدم چقدر دق داد! چقدر بازی در اورد! الان با 150 درصد سود خالص شیرین میشه فروخت براحتی! شاید بالاتر هم بره که بعید هم نیست. خوب این نتیجه دید بلندمدتیه... اون هم نه 2 ساله! 5-6 ماهه!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
مزد صبر خودتون رو می خورید دوست من. شما باید یادتون باشه که بعد اینکه کسعدی رو در 190 تومان معرفی کریدم چقدر دق داد! چقدر بازی در اورد! الان با 150 درصد سود خالص شیرین میشه فروخت براحتی! شاید بالاتر هم بره که بعید هم نیست. خوب این نتیجه دید بلندمدتیه... اون هم نه 2 ساله! 5-6 ماهه!
مخصوصا بحث هزینه مالی و هزینه اداری و عمومی
در اصل توسط ALEN پست شده است View Post[ATTACH]192[/ATTACH]
با توجه به مفروضات 42% بودجه سال رو پوشش داده !!
نظر
-
ایراد نداره رو 110 تومن این حرکات میدیدیم ;)جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
با سلام خدمت دوستان جمعه گذشته خدمت عزیزان گفتم شرکت در ماههای اول سال به تبع سیستم حسابداری هزینه ای بوده وپس از آن وارد سیکل شناسایی درامد میشود به جملات اقای شریعت دقت کنید فرصت خرید برای خریداران با حجم بالا برای یکبار شده روند شناسایی درامد در سال 1391را مطالعه کنید ملاحظه می شود روند شناسایی سود موید توضیحات مذکور است البته امسال با روندی مضاعف
صلاح مملکت خویش----------خسروان دانند
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postپیام خوصی شما ناقص اومده
آلن عزیز محاسباتتون درسته اما نگاه به گذشته این شرکت کاملا نشون میده 3 ماهه اول همیشه درصد پوشش بسیار پایین بوده و 3ماهه آخر عالی. نمونش گزارش 90 و 91 شرکتإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر