اینترنتم امروز مدام قطع و وصل میشد و نتونستم به موقع گزارش رو اول وقت ببینم وگرنه مثبت سهمو میفروختم و بعدا پایینتر جایگزین میکردم که حتما قسمت نبود...
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postوای این کی بود که یهو دو میل صف فروش کم شد!!!!! کدشو بدین!
این فباهنر اول صبح 330 بود اخر وقت شد 305
من از ماجرا خبر نداشتم که گزارش فاز منفی اومده :))
:))از 305 خریدم فکر کنم اشتباه کردم اما دیگه گذشته سهام داری میکنم تا 1 شهریور ببینم چند میشه
خوب کمش کردم صف رو دوستان نگران بودند خواستم از نگرانیشون کم بشه:D
نظر
-
از alirezaboors
.... گزارش فباهنر شبیه گزارش رانفوره ..... معمولا این نمادها گزارشهای پایانی جالبی دارند .... با این حال از هر فرصتی باید بهره برد
با پوشش ضعیفی که داشته می شه ازاین اصلاحهای خفیف هم بهرمند شد ... ببینیم روند سهم برای شنبه چگونه است
بازیگران نام آشنای خوبی داره ... اجازه می دهند سر یک سفره بشینیم
نظر
-
در اصل توسط bourse_bourse پست شده است View Postاز alirezaboors
.... گزارش فباهنر شبیه گزارش رانفوره ..... معمولا این نمادها گزارشهای پایانی جالبی دارند .... با این حال از هر فرصتی باید بهره برد
با پوشش ضعیفی که داشته می شه ازاین اصلاحهای خفیف هم بهرمند شد ... ببینیم روند سهم برای شنبه چگونه است
بازیگران نام آشنای خوبی داره ... اجازه می دهند سر یک سفره بشینیم
یعنی روند صعودی داره و این اصلاح خیلی خفیف خواهد بود؟؟؟آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
سرانجام صورتهاي 3 ماهه حادثه افريد
اونيكه از مجمع ميترسيد ، يه جور ضربه زد
اونيكه از 3 ماهه ميترسيد ، يه جور
ولي تمام شد، يعني رفت برا 6 ماهه كه سيد مي فرمايد خوبه، ما هم قبول مي كنيم ، تهديدها تمام شد و بعد از يك اصلاح بسته به عرضه و تقاضا روان و صف خريد ميشود انشاالله
===
فباهنردر 305 تومان با صف فروش روبرو شد. در سه ماهه فصل بهار 28 ریال به ازای هر سهم محقق کرده است.سود پیش بینی شده اخیر شرکت 240 ریال بوده است.
نظر
-
در اصل توسط bourse_bourse پست شده است View Postسرانجام صورتهاي 3 ماهه حادثه افريد
اونيكه از مجمع ميترسيد ، يه جور ضربه زد
اونيكه از 3 ماهه ميترسيد ، يه جور
ولي تمام شد، يعني رفت برا 6 ماهه كه سيد مي فرمايد خوبه، ما هم قبول مي كنيم ، تهديدها تمام شد و بعد از يك اصلاح بسته به عرضه و تقاضا روان و صف خريد ميشود انشاالله
===
فباهنردر 305 تومان با صف فروش روبرو شد. در سه ماهه فصل بهار 28 ریال به ازای هر سهم محقق کرده است.سود پیش بینی شده اخیر شرکت 240 ریال بوده است.آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاصلا شاید سهم همین فردا متعادل بشه.
اما مشکل اصلی بعضیها اینجاست که اتفاقات بنیادی و یا اخبار را زودتر از اینکه بازار درک کنه میفهمن و فکر میکنن که بازار هم از این اتفاقات خبر داره. لذا هنگام متعادل شدن سهم گمان میکنن اخبار اثرشو گذاشته و حرکت تمام.
اما در کمال ناباوری مشاهده میشه سهم دوباره روند صعودی میگیره و بعد از مثلا 30% رشد تازه اخبار به بازار میرسه و هجمه تقاضا چند برابر میشه!
این اتفاق توی واتی برای خیلیا افتاد. اغلب از خبر بلوک شیران و کاغذ پارس اطلاع داشتن و زیر 800 خارج شدن امــــــــــا دیدیم که شفافسازی امروز باعث سنگین شدن صف خرید شد و .....
الانم خیلی از تحلیلگرای این سایت اتفاقات بنیادی باهنرو توی صورتها دیدن و یا اخبارشو از مجمع پیگیری کردن. ولی حواسشون باشه هنوز مونده که این اتفاقات توی قیمتها منعکس بشه.
هنوز مونده که بازار درک بکنه واردات کاتد یعنی چی. افزایش ظرفیت مطلس چه اثری داره یا راه اندازی لوله شیاردار چه تحولی ایجاد میکنه...
سلام و خسته نباشيد
با توجه به جو مثبت "ف"ها امروز و هفته اتي و اينكه جو این گزارش کذایی بخوابه، و معاملات امروز ، كف قيمتي و اصلاح تا كجاست؟
اضافه كردن سهم در كدام قيمتها مناسبه؟
هدف ها ؟
تحليل هاي قبلي زير 274 رو ممنوع كردند
زير 300 نياد خيلي عالي ميشه
سهامدار عمده كه دنبال افزايش سرمايه هست نبايد به 3 ماهه اعتراض كند با اين نحوه كار شركت افزايش سرمايه سخت ميشه.
==
دوستاني كه صبر كنند مزد صبرشونو ميگيرن
انشاالله
نظر
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postتکنیکالی ها بفرمایند که باهنر میتواند به 300 پولبک بکنه و بر گرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در اصل توسط جعفر پست شده است View Postدر اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postتکنیکالی 296 ~ 300
نظر
-
-
در اصل توسط saber789 پست شده است View Postمن حقیقی هم 4 شنبه خریدم اما جو این تاپیک خیلی نا امید کننده است و از خرید خودم پشیمانم کردند
امیدوارم که از هفته اینده سهم برگردهكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
نظر