در اصل توسط 6500400 پست شده است
View Post
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
-
-
سلام
بازار مثبت
تمام معدنی ها و همگروهها مثبت
تا میخاد سهم جون بگیره یکی میاد 100 تا زیر فی فروش میزاره
باید به طرف بگیم سهم به حمایت خورده عزیزم زحمت نکش از شنبه هم بر میگرده
همه بگن ان شاء اللهدوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
خب پروندش بسته شد قیمت نهایی 2951شد تا ببینیم انشا..شنبه چ میکنه انتظار تیک آف ازش داریمهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postخب پروندش بسته شد قیمت نهایی 2951شد تا ببینیم انشا..شنبه چ میکنه انتظار تیک آف ازش داریم
پس قول میدم هر روز نگاهش کنم و استرس مثبت رو تو خودم ایجاد کنم
آخه میخواد بالا بره و هی با خودم میگم الان بفروشم؟؟؟الان بفروشم؟؟؟الان بفروشم؟؟؟
هر چند میدونم تا چند ماه دیگه عمرا بفروشم
خوبه والا خوش به حال کارگزار بشه؟؟؟؟من خرید و فروش کنم اون حالش رو ببره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عمراااااااااااااااااااااااااااااا :.thumbsdownsmileyanفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postمیخواستم بگم سهم رو میبوسم میذارم کنار تا چند ماه دیگه دیدم عمرا بتونم بدون استرس زندگی کنم
پس قول میدم هر روز نگاهش کنم و استرس مثبت رو تو خودم ایجاد کنم
آخه میخواد بالا بره و هی با خودم میگم الان بفروشم؟؟؟الان بفروشم؟؟؟الان بفروشم؟؟؟
هر چند میدونم تا چند ماه دیگه عمرا بفروشم
خوبه والا خوش به حال کارگزار بشه؟؟؟؟من خرید و فروش کنم اون حالش رو ببره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عمراااااااااااااااااااااااااااااا :.thumbsdownsmileyanهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
-
میگن وقتی دیدید تو یه انجمن موضوعی خلوت هست و کسی زیاد راجع بهش صحبت نمیکنه بدونید سهم از دست نوسان گیرا خارج شده!!!آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
این سهم تا گزارش بعدی و عمکرد 6 ماهه نوسان خواهد داد و بالای چندانی نداره
سرمایه گذاری در صنعت های دیگر بهتر هست
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postاین سهم تا گزارش بعدی و عمکرد 6 ماهه نوسان خواهد داد و بالای چندانی نداره
سرمایه گذاری در صنعت های دیگر بهتر هست
مفید و مختصر سود سهام شرکت در سال 1391بدون اعمال تاثیر ذخیره تسعیر نرخ ارز (بدهی بانکی) چقدر بود بالای 100 تومان تا اینجا که بحثی نیست امسال این رخ داداعمال مجدد ذخیره وکاستن از سود طبق استاندارد حسابداری تکرارپذیر نیست(تسعیر نرخ ارز)مضافا طرح توسعه وافزایش سرمایه وفروش زمین وازاد سازی بخشی از ذخایر مازادبا سرمایه کم این شرکت چه پیامی را میدهد سهامداری سهامداری
- /:.nono.:/
نظر
- /:.nono.:/
-
نظر