اساتید بنیادی و تکنیکال نظر بدن لطفا!!!
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط shari پست شده است View Postتحلیلگری گه دو ماه تبلیغ خرید یک سهم ارزنده رو میکنه .......................نمیاد یه دفعه پیام خروج از سهم رو صادر کنه !؟
بگویید نوسانگیر نه تحلیلگر !؟
سلام
نمیدونم منظورت کی بوده. شاید من بودم امـــــــا بذار روشن بشی اخوی انقدر تند نری.
دو ماه نبوده و 4 ماه بوده.
از اول فروردین تبلیغ این سهمو کردم زمانیکه 109 تومن بود. برو کل سایتو زیر و رو کن ببین بالای 300 جایی پیشنهاد خرید دادم یا خیر؟
یعنی همینجاشم اگر پیشنهاد خروجی بدم بازدهی پیشنهادم 175 درصد سود داشته.
این سیگنال خروج هم برای افراد نوسانگیر بود که این بلا رو سر بازار آوردن.
خدا کنه زودتر شر این تفکر و حامیاش از بازار ما کنده بشه که اینقدر با اعصاب سهامدار بازی نشه. شیران 72% پوشش میده صف فروش...
حتوکا 4 برابر پارسال پوشش میده صف فروش...
حتی همین باهنر...
نظر من روی تحلیلای قبلیم کاملا پا برجاست.
تا آخر سال بالای 100 تومن سود داره. شک ندارم.
روند سودآوری شرکت توی صورتها مشخصه:
سال 90: 34 تومن
سال 91: 101 تومن
سال 92؟؟
کسی در نرفته که یه عده تا میدون خالی میشه گرد و خاک راه میندازن!
کسی بحث تحلیلی داره در خدمتش هستم ولی این قبیل صحبتا یک ريال هم برام ارزش نداره که وقت صرفش کنم
با آرزوی سلامتی و دلخوشی برای همه
ارادتوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
سلام
نمیدونم منظورت کی بوده. شاید من بودم امـــــــا بذار روشن بشی اخوی انقدر تند نری.
از اول فروردین تبلیغ این سهمو کردم زمانیکه 109 تومن بود. برو کل سایتو زیر و رو کن ببین بالای 300 جایی پیشنهاد خرید دادم یا خیر؟
خدا کنه زودتر شر این تفکر و حامیاش از بازار ما کنده بشه که اینقدر با اعصاب سهامدار بازی نشه. شیران 72% پوشش میده صف فروش...
حتی همین باهنر...
سال 92؟؟
کسی بحث تحلیلی داره در خدمتش هستم ولی این قبیل صحبتا یک ريال هم برام ارزش نداره که وقت صرفش کنم
ارادت
خوبید؟ من قبل از مجمع تو 320 خریدم. پیشنهادتون چیه؟ یجا خوندم ممکنه خیلی پایین بیاد. یجا هم خوندم تا 270 میشه نظرتونو بدونم. ممنونمآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
سلام
حتی همین باهنر...
سال 92؟؟
ارادت
یه عده انگار طلبکارند همیشه! میان مطالب دیگرون که لطف کردن و به اشتراک گذاشتن رو به رایگان می خونن و بعدش که از 100 تا یکی درست نباشه شروع می کنن به هوچی گری!
باید بهشون گفت عموجون تو که انقد ظرفیت نداری که مسئولیت خرید و فروش خودت رو خودت بر عهده بگیری اصلا نیا بورس! بقیه که خدمتکار تو نیستند!
امیدوارم که این حرفا رو به دل نگیری
حالا چند تا سوال
1)چرا روند سودسازی فباهنر تو سه ماهه اول هر سال ضعیفه؟ مگه اینا یه خط تولید مشخص ندارند؟
2)بعدش به نظر شما اینا دوباره آسشون رو تو دوازده ماهه رو می کنند یا چیزی تو 6 ماهه و نه ماهه هم برامون میماسه؟
3) پیش بینی شما از قیمت جهانی مس در ماههای آینده چجوریه؟
ممنون از وقتی که میذاریTrend is Your Friend
نظر
-
دوستان انشاا... سهم به روند طبیعی خود باز خواهد گشت و این منوط به آرامش ما سهامداران جز و دوری از احساسات و هیجانات خواهد بود
به هر حال به نظرم این سهم شگفتی ساز سال 92 خواهد بود... به شرطی که این وسط نقطه ورود و خروج رو درست تشخیص دهیم
امیدوارم سهم به روند رو به رشد خود باز گردد ;)
نظر
-
به نظر بنده عنوان تحليلگر هم براي اقا مصطفي كمه..
بدون تعارف سهمهايي رو پيدا ميكنه كه زير خاكين ...
دوستان صبر به درد اين روزها ميخوره....
اگه با تحليل خودمون خريد كنيم صبورانه همه چيز رو تحمل ميكنيم..."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
سلام
حتی همین باهنر...
سال 92؟؟
ارادت
من فکر می کنم وضعیت فوق العاده سهم از ابتدای سال تا الآن و وضعیت آینده اون کاملا مشخصه و اون بندگان خدایی که شلوغش کردن و حرف های احساسی می زنند، تحلیل گر نیستند، بلکه موج سوارند. سود مطمئن و پایدار مخصوص تحلیلگرانه، موج سواران هم به سودهای کوتاه مدت و الله بختکی فکر می کنند
جا داره به شخصه از شما و یاسر عزیز که ظاهرا بچه های این تاپیک را محروم کرده مجددا تشکر کنم
بیشتر بنویسید لطفادر این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
-
تا الان که نگاه میکنم میبینم اون آقا 6میلیون سهمش را از صف فروش برداشته فکر کنم به مقاصدش رسیدههمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط a.s پست شده است View Postبا سلام خدمت آقا مصطفی
یه عده انگار طلبکارند همیشه! میان مطالب دیگرون که لطف کردن و به اشتراک گذاشتن رو به رایگان می خونن و بعدش که از 100 تا یکی درست نباشه شروع می کنن به هوچی گری!
باید بهشون گفت عموجون تو که انقد ظرفیت نداری که مسئولیت خرید و فروش خودت رو خودت بر عهده بگیری اصلا نیا بورس! بقیه که خدمتکار تو نیستند!
امیدوارم که این حرفا رو به دل نگیری
حالا چند تا سوال
1)چرا روند سودسازی فباهنر تو سه ماهه اول هر سال ضعیفه؟ مگه اینا یه خط تولید مشخص ندارند؟
2)بعدش به نظر شما اینا دوباره آسشون رو تو دوازده ماهه رو می کنند یا چیزی تو 6 ماهه و نه ماهه هم برامون میماسه؟
3) پیش بینی شما از قیمت جهانی مس در ماههای آینده چجوریه؟
ممنون از وقتی که میذاری
سلام
تشکر از شما
1-باهنر عمدتا دو ماه اول سال خیلی کم تولید میکنه و شروع به کار شرکت از اول خرداده.
2-سابقه گزارش دهی اینها نشون میده که همیشه آسشون را توی سه ماهه آخر رو میکنن. اما امسال افزایش سرمایه هم در پیش داریم و بنظرمن به رسمی که همه شرکتها دارن، پتانسیلها را در گزارش اصلاحیه افزایش سرمایه نمایان خواهند کرد.
3- بنظرم در بلند مدت نزول در قیمت جهانی داریم اما در بازه چند ماه آتی قیمت مس نوسان چندانی نخواهد داشت
متشکروقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
دنیای اقتصاد:1392/5/5
تاریخچه فعالیت شرکت 1- کلیات شرکت گسترش صنایع نورد فولاد در تاریخ دوم شهریورماه 1362 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 48968و با شناسه ملی 10100941473 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است. بـه موجب صورتجلسه مجمع عمومی فوقالعاده مورخ 27 فـروردین سال 1365 ادامه اجرای طرح صنایع جنبی مس به این شرکت واگذار و نـام شرکت به شرکت صنایع مس شهید بـاهنر (سهامی خاص) تبدیل گردید. شرکت در تاریخ 18 مرداد 1374 به شرکت سهامی عام تبدیل و در 10 آبانماه سال 1374 در سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است.
نظر
-
واقعا اینایی که توی صف فروش قیمت پایین پیشنهاد میدن هدفشون چیه؟؟X-(
تا اینجاش که خوب بود 200ریال سود نقدی تقسم کردههمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postواقعا اینایی که توی صف فروش قیمت پایین پیشنهاد میدن هدفشون چیه؟؟X-(
تا اینجاش که خوب بود 200ریال سود نقدی تقسم کردهآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Postاحتمالا چند نفری هستند که الان تو سود هستن و راضی هستن به فروش. بقیه هم از ترسشون رفتن تو صف. بازار همیشه بالا و پایین داره.همین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
نظر