شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir2003
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1125

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
    بابا ای ول مصطفی جون منم دیگه:d

ولی منم قبلا از یکی از دوستان شاغل در مجموعه شکر شاهرود اینو شنیدم فقط مونده بود تایید مدیر عامل که نظرشو قطعی نکرده بود.دفتر تهرانو خالی کردند و تحویل خریدار دادند. و یه 35 تومانی از اون محل دش کرده.ولی یک تعدیلم از بابت شکر قرمز تولیدی الان دارن که تصمیمی در رابطه با اون تصمیمی نگرفتن.روزانه 600 تن شکر فرآوری شده.انشاالله دو تا تعدیلو رو بدن تا قشکر ما هم بترکونه.;)
    اینم لینک تغییر آدرس:

اینم لینک تعدیل فروش دفتر:

اینم تقدیم به دوستان قندی اعم از قشکر.قثابت.قشیرین.قنیشا که تو این بازار یکه تازی میکنند و مزد تحلیل وصبرشون رو گرفتن
    @};-

مبارک دوستان قشکری باشه تعدیل سود 95 درصد اومد .همونطور که قبلا گفتم با یکی از تعدیلها که فراوری شکر قرمزه باشه باعث این سود 76 تومانی شده هنوز 35 تومان دیگه جا داره (فروش دفتر مرکزی)که قراره برای تعدیل مثبت سال مالی بعد و که فکر کنم دیماه ارائه بدن برای حمایت از سهم در سال مالی 91.
    بنظر من امروز باید حوالی360 تا 400قیمت بخوره .اگه پایین بدن من امروز بازم اضافه میکنم
    هدف تکنیکالی سهم حوالی 460 میشه که انشالله امشب بیشتر روش صحبت میکنم و نمودارشو می زارم
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

نظر

• بابي چارلتون
      عضو فعال
      • May 2011
      • 993

مبارک همه سهامداران صبور قشکر 8-}8-}8-}

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
        مبارک دوستان قشکری باشه تعدیل سود 95 درصد اومد .همونطور که قبلا گفتم با یکی از تعدیلها که فراوری شکر قرمزه باشه باعث این سود 76 تومانی شده هنوز 35 تومان دیگه جا داره (فروش دفتر مرکزی)که قراره برای تعدیل مثبت سال مالی بعد و که فکر کنم دیماه ارائه بدن برای حمایت از سهم در سال مالی 91.
        بنظر من امروز باید حوالی360 تا 400قیمت بخوره .اگه پایین بدن من امروز بازم اضافه میکنم
        هدف تکنیکالی سهم حوالی 460 میشه که انشالله امشب بیشتر روش صحبت میکنم و نمودارشو می زارم
        امیر جان ایول داری داداش
        دقیقا همون شد که شما گفتی
        منتظر نمودارات هم هستیم;;)
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

داخل گزارش قشکر به موضوعات جالبی بر میخوریم :
          *** افزايش مبلغ فروش 1- افزايش مقدار شکر بازيافتي که منجر به فروش 872 تن آن به مبلغ 8928 ميليون ريال که در پيش بيني قبلي مقدار 521 تن به مبلغ 5337 ميليون ريال منظور شده بود .
          2- افزايش مقدار تصفيه شکر خام 16421 تن که در پيش بيني قبلي منظور نشده بود.
          تغييرات بهاي تمام شده 1- شناسايي مقدار 420.7 تن شکر سفيد بازيافتي به مبلغ 4207 ميليون ريال بعنوان موجودي پايان دوره و شناسايي مقدار 947 تن ملاس بمبلغ 1610 ميليون ريال بعنوان موجودي پايان دوره که ازبهاي تمام شده کسر شده است .
          کاهش بهاي تمام شده ناشي از شناسايي موجودي شکر بازيافتي حاصل از عمليات تصفيه شکر خام به مقدار 839 تن بمبلغ 8595 ميليون ريال ميباشد.

مزيد اطلاع، شرکت اعلام کرده است که هيئتمديره در نظر دارد 80 درصد از سودخالص را جهت تقسيم بين صاحبانسهام به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي منتهي به 31/06/90 پيشنهاد نمايد.

بالا بودن سود نقدی قشکر نسبت به سایر همگروهیاش مسلما باعث بالا رفتن پی به ای خواهد شد.

مزيد استحضار، هيأت مديره تکليف نموده دفتر مرکزي شرکت فروخته شود اما به جهت عدم قطعيت وقوع اين رويداد سود فروش دفتر در پيش بيني سال 90 و 91 لحاظ نگرديده است و شرکت اعلام نموده "در هر زمان که فروش فوق محقق گردد درآمد آن شناسائي خواهد شد. ضمنا" تقسيم سود يا عدم تقسيم سود از محل فروش مذکور منوط به تصميم مجمع عمومي صاحبان سهام خواهد بود و به محض عقد قرارداد اوليه فروش مراتب سريعا باطلاع خواهد رسيد".
          به قول امیر2003 ، این مبلغ 35 تومنه
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

اردرای فعلی بیشتر شبیه جوکه!
            دوستان کسی زیر 400 اردر فروش نذاره

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

370 قیمت خورد و تا اینجا 47% بازدهی
              همونطور که گفتم به قیمتای زیر 400 به هیچ وجه فکر نمیکنم

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

واقعا عجیبه
                سهم با این پتانسیل 95% تعدیل مثبت میده و فقط 47% رشد میکنه
                دست آخر هم صف فروش!
                اونوقت قجام با زیان 200 ريالی ، صف خرید داره...

نظر

• amir2003
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1125

تبریک خدمت دوستان قشکری مخصوصا آقا مصطفی

سهم درگیر با مقاومت قله تاریخی قبلی خود در 375 تومان شد بشخصه دوست داشتم بالای این قله معامله بشه تا روند صعودی سریعتر طی بشه.علی الحال هدف کلاسیک سهم 530 تومانه که قبلا اشتباها 460 ذکر کردم سهم در کانال صعودی و به پاس تعدیل مناسب توانست از مقاومت 300 عبور کنه حالا میمونه اصلاح و پیاده شدن سهامدارهای کوتاه مدت که فکر کنم اونم تا حوالی 330 کاملا خالی شده و میره سهم برای رسیدن به هدف خود که البته مقاومت مهم اون هم 375 تومانه. تو این بازار بمن از 20 خرداد تا حالا یه 100 درصد بیشتر داده خدا رو شکر ببینیم تا هدفش میتونیم باهاش باشیم یا نه. ;)

موفق و پرسود باشید

آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2011/10/11, 14:21.
                  اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                  "دیوید ویسکات"

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

عالی بود امیر جان. با این رشد سودآوری که شرکت در نظر گرفته و تعدیلای آتی ، حتما به اون 530 تومن شما هم میرسه
                    امروز اردرای هیدن روی منفی کامل خبر از نقشه برخی افراد میداد.اول 374 بازش کردن و طی یک اقدام صف فروش! بعد از اون حدود164 هزار سهم در منفی کامل جمع آوری شد .
                    واسم جالبه در حقیقت با احتساب سود فروش دفتر، پی به ای سهم رو حدودا 3.2 میشه
                    البته هرکسی توی قیمت زیر 360 خرید کرد برد خوبی داشت چون قیمت پایانی روی 360 بسته شد .

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

امروز شخص حقیفی 27 هزارتا خریده

نظر

• بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

آقا تازه اومدم پشت کامپيوتر
                        چه خبره شده،صف فروش با اين eps !!!!!!!!!!!!!!!
                        امير جان و آقا مصطفي اضافه کنيم بهتر نيست توي اين قيمت ؟؟؟؟؟
                        طمع کردم توي 120 درصد سود نفروختم ديروز ، گفتم به قول يکي از دوستان سايت همسايه گفته بود "قشکر من (اون طرف) چيش از قشهد کمتر هست که تفاوت قيمتش 220 تومنه !!!!!!"
                        تازه سود فروش دفتر مرکزي هم هنوز مونده !!!!!!
                        دست حقوقي براي مفت خر کردن توي کار نيست ؟؟؟؟؟
                        الان تمپمي هم ديدم که 8 درصد منفي خورده ، فولاي ديگه چرا ؟؟؟اون که تعديل خوبي نسبت به پارسال داده
                        به خدا موندم ، اون از ديروز ، اينم از امروز

نظر

• تام آی
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 168

یه حقیقتی رو نباید کتمان کرد. هر سهم با تعدیل مثبت پس از بازگشای قیمت به صورت حراج، بازار حداکثر لطفشو انجام میده و بیش از اون جایی نداره( از نظر بازار) و بهترین کار فروش سهم در روز بازگشایی + هستش و بعد ها خرید اون پس از فرو نشستن عطش فروش بازار.
                          این نظر من هستش و چندین مدت هستش که به وضوح تو بازار خودمون شاهد هستیم

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

با سلام

قیمت جهانی شکر امروز 2.5 درصد رفته بالا . امیدوارم رشد قندی ها دوباره شروع بشه
                            -------------------------------------------------------------------------------
                            SUGAR #11 (WORLD) (USd/lb.) 26.670 0.660 2.54%
                            ------------------------------------------------------------------------------
                            من که اگه قشکر رو شنبه تو منفی بدن برای بار اخر امسال اضافه میکنم و تا قبل مجمع میفروشم.
                            البته سه شنبه هم اضافه کردم و میانگین رو بردم بالا (-:
                            pe سهم الان حدود 4.5 . تقسیم سود در مجمع 80 درصد که میشه حدود 61 تومن برای مجمع رفتم هم خوبه ولی بعد مجمع اگه دفتر مرکزیش فروش نره دوباره باید شاهد افت قیمت باشیم .البته دیگه نه تا 170 تومن پارسال.
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/10/13, 19:37.
                            ///

نظر

• راد
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 178

تو صورت های مالی قشکر اثری از سود حاصل از فروش تفاله چغندر که امسال قیمتش گرونتر هم خواهد شد ندیدم :-/

نظر

• راد
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 178

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                با سلام

قیمت جهانی شکر امروز 2.5 درصد رفته بالا . امیدوارم رشد قندی ها دوباره شروع بشه
                                -------------------------------------------------------------------------------
                                SUGAR #11 (WORLD) (USd/lb.) 26.670 0.660 2.54%
                                ------------------------------------------------------------------------------
                                من که اگه قشکر رو شنبه تو منفی بدن برای بار اخر امسال اضافه میکنم و تا قبل مجمع میفروشم.
                                البته سه شنبه هم اضافه کردم و میانگین رو بردم بالا (-:
                                pe سهم الان حدود 4.5 . تقسیم سود در مجمع 80 درصد که میشه حدود 61 تومن برای مجمع رفتم هم خوبه ولی بعد مجمع اگه دفتر مرکزیش فروش نره دوباره باید شاهد افت قیمت باشیم .البته دیگه نه تا 170 تومن پارسال.
                                دوست عزیز در مورد فروش دفتر مرکزی جای نگرانی نیست ، مطمئنا حله ، ولی بله افت قیمت تا اونجاها حالا حال بعیده .......

نظر

در حال کار...
                                X