شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
    تا 370 موج 1 بزرگ را زد خودش 5 موج بود ریزش سهم در قالب موج دوم بزرگ تا زیر 148 رخ داد موج سوم بزرگ شروع شده هم اکنون موج 1-3 هستیم من خودم موج 3-3 وارد خواهم شد
    225 تا 235 به اتمام میرسه شاید هم بالاتر
    موج 3 از 3 ای به وجود نمیاد.
    شما خودتون میگید گپ بزرگ برای موج 3 هست اونوقت دارید گپ بزرگو به موج 1 نسبت میدید؟!
    یک نگاه به ساختار موج یکتون بندازید......اون موج 3 هست.

قشکر یک موج شماری خیلی ساده داره که بیش از 2 ماه پیش در تاپیکم عرض کرده بودم

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

مسلم جان چرا سهم را به عنوان یک موج سومی نگاه نکنیم
      اینجا من بحث ساختارها را مطرح میکنم وقتی موج B با یک ساختار 3 موجی تکمیل شده من پس از یک دوره نزول بلند مدت سهم را در شرف یک 5 موج بزرگ میبینم موج اول خود 5 موج شده هم اکنون نیز در موج سوم هستیم حالا هدف سیکل جدید را باید پیدا کرد که عرض کردم بهترین دوران قشکر میتواند باشد در این موج اولا انتظار گپهای بزرگ دارم همچنین در این موج از نظر بنیادی شرکت مطمنا برگ برنده هایی خواهد یافت و به شکوفایی خواهد رسید

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
        تا 370 موج 1 بزرگ را زد خودش 5 موج بود ریزش سهم در قالب موج دوم بزرگ تا زیر 148 رخ داد موج سوم بزرگ شروع شده هم اکنون موج 1-3 هستیم من خودم موج 3-3 وارد خواهم شد
        225 تا 235 به اتمام میرسه شاید هم بالاتر
        من هم با شما موافقم. البته به نظرم شما هم تقسیم سود را در نمودارتان اعمال نکرده اید و جناب مسلم اعمال کرده اند،گویا تفاوت زیادی بین نمودار بدون اعمال سود و با اعمال آن در نمودار قشکر وجود دارد.
        به نظرم در بلند مدت حدود 500 را نشانه گرفته(بدون اعمال سود نقدی)

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
          من هم با شما موافقم. البته به نظرم شما هم تقسیم سود را در نمودارتان اعمال نکرده اید و جناب مسلم اعمال کرده اند،گویا تفاوت زیادی بین نمودار بدون اعمال سود و با اعمال آن در نمودار قشکر وجود دارد.
          به نظرم در بلند مدت حدود 500 را نشانه گرفته(بدون اعمال سود نقدی)
          بله راشین جان البته تحلیل جناب مسلم هم یک دیدگاه قوی است و محقق خواهد شد اما من میگم موج b به این زیبایی در چارت داریم شاید بهتر باشد به بعد از روند نزولی ما 5 موج بزرگ را پیش بینی کنیم حالا شاید اهداف موج بزرگ سوم بالای 700 تومان را در بلند مدت نیز بدهد
          من نمیدونم در ساختار نزول قبل تقسیم بوده یا افزایش سرمایه بوده یا نه اما انچه مسلم است یک ساختار نزولی و یک ساختار موج b دیدم
          دیدگاههای دیگری را در مورد قشکر حتما ارایه خواهم داد

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1390/06/31 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده)

شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/06/90 را در تاريخ هاي 30/05/89 و 24/6/89 مبلغ 256 ريال و در تاريخ هاي 02/11/89 و 18/12/89 مبلغ 107 ريال و در تاريخ 03/02/90 مبلغ 117 ريال اعلام نموده بوده است که مطابق اطلاعات پيش بيني فوق مبلغ 394 ريال اعلام نموده بود که دلايل تغيير را تصفيه شکرخام با دستمزد بيش از رقم پيش بيني، سرک حاصل از بازيافت شکرخام ، بهبود کمي و کيفي تصفيه شکرخام و تغيير نرخ فروش اعلام نموده است.

مزيد استحضار، هيأت مديره تکليف شرکت نموده دفتر مرکزي شرکت فروخته شود اما به جهت عدم قطعيت احتمال وقوع اين رويداد در دوره مالي منتهي 31/06/90 سود فروش دفتر در پيش بيني لحاظ نگرديده است و شرکت اعلام نموده "در هر زمان که فروش فوق محقق گردد درآمد آن شناسائي خواهد شد. ضمنا" تقسيم سود يا عدم تقسيم سود از محل فروش مذکور منوط به تصميم مجمع عمومي صاحبان سهام خواهد بود و به محض عقد قرارداد اوليه فروش مراتب سريعا باطلاع خواهد رسيد".

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

94% پوشش سود 9 ماهه
              حاشیه سود ناخالص 16%
              و....
              مسلم جان یه نمودار میذاری ببینیم کجای کاریم؟
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• شانس
                عضو عادی
                • May 2011
                • 152

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                موج 3 از 3 ای به وجود نمیاد.
                شما خودتون میگید گپ بزرگ برای موج 3 هست اونوقت دارید گپ بزرگو به موج 1 نسبت میدید؟!
                یک نگاه به ساختار موج یکتون بندازید......اون موج 3 هست.

قشکر یک موج شماری خیلی ساده داره که بیش از 2 ماه پیش در تاپیکم عرض کرده بودم

مسلم جان این که موج 4 اورلپ وحشتناکی کرده
                تازه اگر خطوط کانال رو از بولد بودن در بیارید کانال به این دقت نخواهد بود
                [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                  94% پوشش سود 9 ماهه
                  حاشیه سود ناخالص 16%
                  و....
                  مسلم جان یه نمودار میذاری ببینیم کجای کاریم؟
                  مصطفی جان نمودارش همونی هست که بالا قرار دادم. فقط یک کندل به نمودار اضافه شده که بود و نبودش در اصل داستان تاثیری نداره

در اصل توسط شانس پست شده است View Post
                  مسلم جان این که موج 4 اورلپ وحشتناکی کرده
                  تازه اگر خطوط کانال رو از بولد بودن در بیارید کانال به این دقت نخواهد بود
                  شانس عزیز
                  اورلپی در کار نیست (خصوصا از نوع وحشتناکش!) . شما یک خط افقی از ابتدای موج 2 رسم کنید مشخصه.
                  در مورد بولد بودن کانال متوجه فرمایشتون نشدم. کانال هفت و نیم سالست و مقداری خروج از کانال (که در مکان موج 2 اتفاق افتاده) از نظر من طبیعیه.
                  ---------------
                  ...زمانی در تالار بورس با یک دوست عزیزی در مورد اورلپ در نمودارش بحث شده بود!
                  نمودار ایشون (صدرا) موج چهارش 25 درصد رفته بود در موج 1 و هرچه گفته شد اورلپه قبول نکرد که نکرد (که نکرد!)
                  اورلپ قانون الیوته. ماینر و ... هم نداره.................

نظر

• ناظم
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 508

جناب مسلم نظرتان در ارتباط با خرید قند اصفهان چیست

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                      جناب مسلم نظرتان در ارتباط با خرید قند اصفهان چیست
                      قصفها اگر بعد از بازگشایی بتونه این کانالو به بالا بشکنه بازدهی خوبی خواهد داشت.
                      نظر شخصیم این هست که میتونه

این تاپیک که طرفدار نداره سهم دیگه ای بود همینجا در خدمتم!

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 3256

اقا مسلم سلام اقا یک نگاه به نمودار قشهد میندازی به نظر به منطقه جالبی رسیده

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                          اقا مسلم سلام اقا یک نگاه به نمودار قشهد میندازی به نظر به منطقه جالبی رسیده
                          بارید جان
                          قشهد از 13 سالی که در بورس هست فقط 290 روز معاملاتی داشته. یعنی هر ماه حدود 1.5 روز!
                          حالا به نظر شما همچین سهمی ارزشش سرمایه گذاری داره؟

پیشنهاد میکنم به قثابت نگاهی بندازید با حد ضرر 140 تومن

نظر

• nazanin
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 289

باسلام خدمت مسلم عزیز بنده قنیشاوقشرین دارم که امروز قشرین روفروختم میخواستم کلادرخصوص قندیهاسئوال کنم که کدامیک ازآنهاهنوز رشدخوبی خواهندداشت ؟باتشکر

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
                              باسلام خدمت مسلم عزیز بنده قنیشاوقشرین دارم که امروز قشرین روفروختم میخواستم کلادرخصوص قندیهاسئوال کنم که کدامیک ازآنهاهنوز رشدخوبی خواهندداشت ؟باتشکر
                              سلام
                              از اسم این تاپیک پیداست که نظرم روی قشکر هست هرچند کمی اصلاح داریم

گزینه دوم قثابت هست با حد ضرر 1400

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

در نماد قشکر و قثابت شاهد خود زنی خریدار و فروشنده ایم!

هیچ کدوم نمیفهمند دارند چیکار میکنند!

نظر

در حال کار...
                                X