کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ولی منم قبلا از یکی از دوستان شاغل در مجموعه شکر شاهرود اینو شنیدم فقط مونده بود تایید مدیر عامل که نظرشو قطعی نکرده بود.دفتر تهرانو خالی کردند و تحویل خریدار دادند. و یه 35 تومانی از اون محل دش کرده.ولی یک تعدیلم از بابت شکر قرمز تولیدی الان دارن که تصمیمی در رابطه با اون تصمیمی نگرفتن.روزانه 600 تن شکر فرآوری شده.انشاالله دو تا تعدیلو رو بدن تا قشکر ما هم بترکونه.;)
اینم لینک تغییر آدرس:
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
امیر جان یادمه شما اولین کسی بودی که این خبرو دادی...;)
آره مدیریت خوب یعنی همین...از کاهش تعرفه شکر که یه تهدید محسوب میشد با واردات شکر قرمز،فرصت ساخت
امیدوارم دوتا تعدیلو یه جا بندن که همش توی قیمت بازگشایی لحاظ بشه...خواب سرمایه واسه اعمال تعدیل هم نداشته باشیم
ولی واقعا داشت خستم میکرد
مرسی
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
سهم در موج e از موج 4 هست و فردا یا نهایتا شنبه از مثلث موج 4 خارج میشه و به سمت هدف موج 5 حرکت میکنه.............
فکر میکنم شکل کاملا واضح باشه.
موج شماری در تایم ماهانه است!
این موج شماری قشرین هست که در حوالی 200 تومان در همین تاپیک قرار دادم.
سقف موج 3 قیمتش هست 3165 و بالاترین قیمت موج 5 که الان درش هستیم تا اینجا شده 2820 یعنی موج 5 هنوز بالای موج 3 نرفته
من هدف موج 5 رو به کمک کانال و پرچم مشخص کردم که شاید کمی رویایی باشه اما فکر میکنم مهمتریم مقاومتش حوالی 350 هست
چون روی قشرین تکسهم بودم دیروز و امروز بیش از نصفش رو فروختم و مابقی رو نگه داشتم
تا اینجا 30 درصد بازدهی داشت
اما همه این موارد گفته شد تا خودتون در موردش تصمیم بگیرید. از نظر من هم فروش معقول به نظر میرسه چون سود خوبی در کوتاه مدت داشته و هم نگه داری چون هنوز سقف موج 3 زده نشده.تصمیم با خودتون.
نظر