با سلام .اين الگو نميتونه يك دو قلوي سقف باشدوموجب افت قيمت گردد؟
شكر شاهرود ( قشكر )
Collapse
X
-
در اصل توسط رضا شمس پست شده است View Postبا سلام .اين الگو نميتونه يك دو قلوي سقف باشدوموجب افت قيمت گردد؟
موفق و پر سود باشیدآخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2011/08/02, 20:26.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط رضا شمس پست شده است View Postبا سلام .اين الگو نميتونه يك دو قلوي سقف باشدوموجب افت قيمت گردد؟
اما تشکیل کندل پوششی در این ناحیه،حساسیت قیمت به این ناحیه رو نشون میده.احتمال میره فردا هم چنین کندلی در کف تشکیل بشه و روند به حالت صعودی برگردهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postبنظر من برای شکل گیری سقف دو قلو لازمه که اصلاح دوم تا محدوده اصلاح اول انجام بشه(منظورم کندل سبز رنگ کف هست )
اما تشکیل کندل پوششی در این ناحیه،حساسیت قیمت به این ناحیه رو نشون میده.احتمال میره فردا هم چنین کندلی در کف تشکیل بشه و روند به حالت صعودی برگرده
بنظرم امروز با صف بسته بشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postدوستان معاملات امروز قشرین رو چطور ارزیابی می کنید؟
امروز باید مثلث به بالا شکسته میشد اما ...
من تا بحال ندیده بودم آدم عاقلی روی راس مثلث نوسان سنگین بگیره
بهر حال اگه این مثلث حمایتشو به پایین بشکنه میره تو ساید وی و مهارش کار سختیه
اما اگه به بالا بشکنه که طبیعیش اینه که به بالا بشکنه اهدافش بالاست.
آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/08/07, 22:53.
نظر
-
مسلم جان یه چارت هم از صاحب تاپیک (قشکر ) میزنی؟
ممنونوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postمسلم جان یه چارت هم از صاحب تاپیک (قشکر ) میزنی؟
ممنون
اما به هر دلیل از جمله رشد زیادی که تا اینجا داشته اگر این حمایت شکسته بشه حداکثر تا 225-230 میتونه اصلاح بشه.
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postفکر نمیکنم قثابت در کوتاه مدت بالای چندانی داشته باشه ، به نظرم این صف ساختگیه
متاسفانه قیمتای این گروه داره دستکاری میشه
به نظر من صعود اخیر موج b از 3 بوده که تمام شد.
نظر
-
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postقشرین روی راس مثلثش قرار داره.
امروز باید مثلث به بالا شکسته میشد اما ...
من تا بحال ندیده بودم آدم عاقلی روی راس مثلث نوسان سنگین بگیره
بهر حال اگه این مثلث حمایتشو به پایین بشکنه میره تو ساید وی و مهارش کار سختیه
اما اگه به بالا بشکنه که طبیعیش اینه که به بالا بشکنه اهدافش بالاست.
نظر
نظر