شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • best
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 294

در اصل توسط best پست شده است View Post
    اعداد فوق هدف های پیشرو برای قشکر در 8 ماه آتی است:
    1100-1250-1500-1850
    اگه همه از سهمی بد بگن من اونو می خرم
    قشکر بهترینه و تمام اساتید برای خرید خود اونو بد جلوه میدن
    یکم تفکر لازمه تا ببینید کی استارت قندی ها رو از اون ابتدا زد؟
    معلومه قشکر

حالا بعضیا به حرف ما میرسن قشکر بهترین سهم تو این گروهه امسال با تمام پنهانکاری مدیراش راحت 140-150 سود میکاره
    تازه با واردات شکر جون تازه ای بابت تصفیه میگیره
    تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط آواچی پست شده است View Post
      پرریسک جان به نظرت رو چقدر باز میشه؟ممنون
      در مورد اینکه چند باز میشه بستگی داره به جو گروه....
      قند همگمتان با اون تعدیل وپوشش صد درصدی وشناور کم بازم داره منفی میخوره...
      فقط می تونم بگم همچنان کف سهم رو 700 می بینم والبته یک حمایت خوب رو 790 داره واگر روز بازگشایی بالای 904 باز بشه وبتونه دوام بیاره سهم روند صعودی میشه مجدد...
      فعلا در قندیها فقط قنیشا با حمیات سهامدار عمده بهترین نمودار رو رداه بعدم قثابت در صورت رفتن بالای 460.....شاید قثابت هم اگر صعودی بشه کم کم سهم بعدی قشکر وقهگمتان باشن....

ولی در کل فعلا قشکر به نظرم بازم هم تا حدودای 700 بیاد..

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

این هم از قشکر و تعدیل مثبت 70 درصدیش

قشکر چند وقت پیش در گزارش 3 ماهه 328 ریال اعلام کرده بود که با گزارش 553 ریالی که امروز ارایه داد حدود 70 درصد تعدیل مثبت اعمال کرد
        همچنین شرکت توانسته در 6 ماهه 311 ریال یعنی حدود 56 درصد از این رقم رو پوشش بده

تبریک به سهامدارانش @};-
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• best
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 294

پر ریسک جان شنبه با صف خرید قنیشا و صف طویل خرید قثابت که از الان با خبرم اگه باز بشه میره به سمت 1000 و در صورت ادامه دار بودن جو مثبت عدد های بالاتری رو براش متصورم
          با احترام به نظر شما استاد گرامی اعتقاد بر این دارم که هرگز عدد 700 رو نخواهد دید
          کماکان از فرمایشات شما بهره میبرم.

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

پر ریسک جان شنبه با صف خرید قنیشا و صف طویل خرید قثابت که از الان با خبرم اگه باز بشه میره به سمت 1000 و در صورت ادامه دار بودن جو مثبت عدد های بالاتری رو براش متصورم
            با احترام به نظر شما استاد گرامی اعتقاد بر این دارم که هرگز عدد 700 رو نخواهد دید
            کماکان از فرمایشات شما بهره میبرم.
            با سلام..
            سهم رو 825 صف فروش بود...یعنی از اینجا تا 700 نهایت 15 درصد دیگه جای افت داره اونم اگر قنیشا وقثابت همینطور بخوان برن بالا خیلی زودتر وشاید از 790 برگرده یعنی 5 درصد دیگه وفروش اینجا معنی نداره...

در مورد برگشت هم امیدوارم چون به صخه سهم بالای 904 بتونه باز بشه دوام بیاره خرید می کنم ....قشکر سهم خوبیه وسود خوبی به خود من داده ولی در بورس اویلن وهمهترین چیزی که یاد گرفته ام این هست که به روندها اعتماد کنم تا به حرف این وان.....هر موقع با شایعات خریدم بر خلاف روند ضرر بدی کرده ام.....

پس به روند اعتماد می کنم باز هم وبه ان احترام میزارم....بالای 904 در خدمت قشکر هستم....

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

بنظر من بازگشایی مناسبی در انتظارش خواهد بود
              چرا که هم بر خلاف انتظار گزارش مناسبی ارایه داده و هم در زمان مناسبی بازگشایی میشه در زمانی که بحران در قندیها تا حدودی پشت سر گذاشته شده و دیگه مثل سابق به قندیها گیر نمیدند و اردر خرید حذف نمیکنند
              از طرفی اصلا ح مناسب در اکثر قندیها و همین طور لیدر قندیها (قثابت) که موجب منفی شدن اکثر سهمها که قشکر هم جزیی از اونها بود انجام شده و سهم بصورت متعادل در کف قیمی خودش داره معامله میشه
              در ضمن سهامدار عمده قشکر هم نشون داد اونقدرها هم که میگفتن بی عرضه نیست چرا که هم در زمان مناسبی زمینه ی بسته شدن سهم رو فراهم کرد و هم الان در زمان مناسبی داره بازگشایی میکنه پس میشه انتظار شو داشت که مثل سال گذشته حمایتهایی رو انجام بده

در هر صورت هیچ چیز صد در صد نیست
              یل یاتار ، طوفان یاتار
              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

تبریکککککک به همه قشکر داران <:-p

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  اقا گزارش قشکر با تعدیل مثبت همراه خواهد بود شک نکنید.
                  من این سهم رو ندارم و صرفا جهت اطلاع میگم که تعدیل مثبت قشکر تا 200 درصد امکان پذیره (-:

یعنی اگه الان 30 تومن اعلام کرده 12 ماهه 90 تومن اعلام میکنه من قشکر رو بزرگش کردم خوب میشناسمش (-:

البته خیلی ریسک کردم گفتم 200 درصد ;) ولی میسازه
                  فعلا این 70 درصد ;) بارها گفتم قشکر از قنیشا سر تره ولی ....
                  ///

نظر

• best
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 294

فعلا این 70 درصد ;)
                    فکر کنم کم گفتی میثم جان راحت 150 میسازه.100% از قنیشا بهتره با کمال احترام به قنیشا داران

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

فکر کنم کم گفتی میثم جان راحت 150 میسازه.100% از قنیشا بهتره با کمال احترام به قنیشا داران
                      نمیدونم والا من نظرم رو 90 بوده اون موقع که بسازه و دوباره باید بررسی بشه با این گزارش . ولی بازهم تعدیل داره.

این سودی که تو 6 ماهه ساخته با شکر 1050 تومنی بوده ;)
                      ///

نظر

• best
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 294

نمیدونم والا من نظرم رو 90 بوده اون موقع که بسازه و دوباره باید بررسی بشه با این گزارش . ولی بازهم تعدیل داره.

این سودی که تو 6 ماهه ساخته با شکر 1050 تومنی بوده ;)
                        25%موجودی شکرش رو با 1300 بزن و 25% باقیش رو با 1500 حساب دستت میاد چقدر تعدیل داره تازه 1500 رو میانگین 6 ماهه دوم با حداقل گرفتم.میدونی که از اول خرداد فاز 2 یارانه اجرایی میشه و .......;)

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

قشکر بی شک لیدر قندی ها خواهد شد

نظر

• رویش
                            کاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 232

با توجه به عملکرد مدیران قشکر در زمان بستن سهم و ارائه گزارش به نظر دلشون نخواد پائین باز شه و به نظر رقابتی مدیریتی را با قنیشا رقم بزنند . شک نداشته باشید حداقل سود امسال قشکر 100 تومان است . حتی افزایش واردات شکر خام نیز بیشترین تاثیر مثبت رو روی این شرکت قندی خواهد داشت .
                            به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

سود عملياتي شركت 45 درصد كاهش يافته قسمت اعظمي از اين سود 31 تومني كه تو 6 ماهه ساخته از درامدهاي متفرقه بدست امده كه مبلغش هست 540 ميليون كه به تعداد سهامش تقسيم كني ميشه سهمي 20 تومن كه اين سود از سال ديگر تكراري نيست شركت مبلغ شكر رو براي مابقي موجوديش 1263 تومن در نظر گرفته كه بعيده بالاتر بفروشه قيمت جهاني شكر هم كه از 25 دلار تا 21 دلار ريخته تمام اين نكات دليل بر حبابي بودن سهم داره و قيمت سهم بالاتر از 400 تومن حباب كامل هست هشدار رو دارم ميدم
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• best
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 294

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
                                سود عملياتي شركت 45 درصد كاهش يافته قسمت اعظمي از اين سود 31 تومني كه تو 6 ماهه ساخته از درامدهاي متفرقه بدست امده كه مبلغش هست 540 ميليون كه به تعداد سهامش تقسيم كني ميشه سهمي 20 تومن كه اين سود از سال ديگر تكراري نيست شركت مبلغ شكر رو براي مابقي موجوديش 1263 تومن در نظر گرفته كه بعيده بالاتر بفروشه قيمت جهاني شكر هم كه از 25 دلار تا 21 دلار ريخته تمام اين نكات دليل بر حبابي بودن سهم داره و قيمت سهم بالاتر از 400 تومن حباب كامل هست هشدار رو دارم ميدم
                                اولا بعد از این همه مدت از کلمه کلیشه ای حباب خسته نشدی دوست عزیز از180 تومان این سهم رو کلیشه ای می خوندن حالا بعد از پروندن چندین درصد سود آیا بعضیا که از شما پیروی میکنن بازنده نیستن؟شما چه جوابی براشون داری و آیا شب ها با وجدان راحت خوابت میبره؟
                                ثانیا قشکر 50% از شکرش رو 1175 فروخته و 50% مابقی رو انبار کرده و راضی هم نیست زیر 1263 بده هر چند که با همین 1263 هم تا 100 تومان سود میسازه
                                ولی شما فکر میکنی با هدفمندی یارانه ها قشکر 1263 می فروشه؟ زهی خیال باطل
                                با توجه به اینکه همین الان تا این تاریخ حقوق کارگراش رو داده بابت هزینه چغندر هم تصفیه کرده نیازی به فروش تو این قیمت ها نداره
                                ثالثا با توجه به بارندگی و کشت خوب چغندر در سال آینده تا دو برابر امسال می تواند سود سازی بیشتری نماید و با تصفیه کارمزدی هم که بهتر
                                شما خواهشا هشدارهاتو برو به سهامدارهای خودرو و غیره بده و از سیاه نمایی بپرهیز

نظر

در حال کار...
                                X