شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Renjer
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 539

ولی من فکر کنم کبافق رو ولش کردن ومیخوان که با این بازارهای خراب جهانی همینطور بیاد پائین تا حدود همان 500 تومان سال 87 (البته اگر بازارهای جهانی همینطور خراب باشه ) وبعد دوباره رشد ش رو شروع کنه.
    ولی قندی ها حالا حالا ها رشد میکنند . البته من که هنوز نتونستم بخرم اگر منم بتونم بخرم همراه شما دوستان میشینم ورشدش رو نگاه میکنم . انشاءالله همیشه پرسود باشید. وبرای یکدیگر تو این صفحه از شادی ها وسودمون صحبت کنیم نه از ضرر .من که امسال با این بازار خراب 50% ضرر کردم
    توکل بخدا که خودش میده وخودش هم میگیره ولی هرچی بده از دارایش هیچی کم نمیشه وبخیل هم نیست یا علی خداحافظ.;;)
    خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط enjer پست شده است View Post
      ولی من فکر کنم کبافق رو ولش کردن ومیخوان که با این بازارهای خراب جهانی همینطور بیاد پائین تا حدود همان 500 تومان سال 87 (البته اگر بازارهای جهانی همینطور خراب باشه ) وبعد دوباره رشد ش رو شروع کنه.
      ولی قندی ها حالا حالا ها رشد میکنند . البته من که هنوز نتونستم بخرم اگر منم بتونم بخرم همراه شما دوستان میشینم ورشدش رو نگاه میکنم . انشاءالله همیشه پرسود باشید. وبرای یکدیگر تو این صفحه از شادی ها وسودمون صحبت کنیم نه از ضرر .من که امسال با این بازار خراب 50% ضرر کردم
      توکل بخدا که خودش میده وخودش هم میگیره ولی هرچی بده از دارایش هیچی کم نمیشه وبخیل هم نیست یا علی خداحافظ.;;)
      صداقتو تو صحبتات ديدم ...بيشتر حقيقيا هميشه بازنده اين ميدونن...وقتي سود ميكنيم طمع ميكنيم نميفروشيم با ضرر ميفروشيم تو اين بازار رانت نداشته باشي بازنده اي...اين جمله رو بايد طلا گرفت هميشه مخالف بازار حركت كن هميشه سهمي رو بخر كه بازار بهش بي توجهه
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• Renjer
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 539

سلام قیمت جهانی شکر افت داشته 23.99 دلار مواظب باشید
        خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• بابااتی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 314

دوستان زیاد به شایعات توجه نکنند بنده با قاطعیت می گم قشکر 900 تومان

علی الحساب یک نفر 5 تا دونه سهم بفروشه تا سهم 8% بخوره

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
            دوستان زیاد به شایعات توجه نکنند بنده با قاطعیت می گم قشکر 900 تومان

علی الحساب یک نفر 5 تا دونه سهم بفروشه تا سهم 8% بخوره

بازم خوبه از همه طمع کار تر ما هستیم
            اینم 1000 تا 8 درصد
            نوش جونت

قرار بود دوستان استراتژِی پیاده کنن
            اما دریغ از یک عدد!!!!
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• بابااتی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 314

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
              بازم خوبه از همه طمع کار تر ما هستیم
              اینم 1000 تا 8 درصد
              نوش جونت

قرار بود دوستان استراتژِی پیاده کنن
              اما دریغ از یک عدد!!!!

علیرضا جان به عشق خودت تا باز شد 200000 تا می شینم صف خرید .
              :):):):):):)

نظر

• بابااتی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 314

علیرضا جان به عشق خودت تا باز شد 200000 تا می شینم صف خرید .
                :):):):):):)
                وای خدای من صفو .........................

نظر

• Renjer
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 539

سلام
                  مبارک باشه

نظر

• Renjer
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 539

بچه ها پس من چی دوهفته ست میخوام بخرم نمیشه :((:((:((=((x-(=))

نظر

• بابي چارلتون
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 993

در اصل توسط enjer پست شده است View Post
                      بچه ها پس من چی دوهفته ست میخوام بخرم نمیشه :((:((:((=((x-(=))

بهترين موقعيت خريد براي اين سهم در اين يک ماه و نيم ، در محدوده 408 تومان در محدوده 470 تومان بوده ، که اولي مربوط به خارج شدن اغلب دوستاني که در قيمت هاي 160 الي 270 خريد کرده بودند و دومي مربوط به ريزش کل بازار و در نتيجه سيو کردن اصل سرمايه بوده(ولي فکر مي کنم همگي هم اکنون پشيمان هستند که چرا فروخته اند اين سهم را در 470)

در ديگر قيمت ها با توجه به قيمتي که ديگر رقباي اين سهم دارند و پايين بودن قيمت سهم و نيز آينده اي که از فروش ساختمان مرکزي و ....... بدست مي آورد ، چندان فروشنده اي ندارد ، جالب اينجا هست که سهامداران عمده اين سهم به جز آن شخص حقيقي حتي يک عدد سهم هم نميفروشند :(:(:(:( و نيز نمي خرند :-s:-s شايد يادشان رفته که اصلا چنين سهمي را دارند يا به آينده دار بودن اين سهم خيلي اطمينان دارند يا به خاطر در دست داشتن کرسي مديريتي چنين ريسکي را انجام نمي دهند

نظر

• parham 82
                        Banned
                        • Sep 2011
                        • 259

اول صف منم نامردا نفری 1000تا بدین
                        مام بیام پیشتون :p
                        تکخوری نکینین

نظر

• Jamshidyar
                          كاربر فعال
                          • Oct 2011
                          • 556

اینجوری که من میبینم این سهم با گره میاد بالا . تهدیگش هم بما نمیرسه !
                          موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                          www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• بابااتی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 314

دوستانی که مایلند از فردا با کمک هم حجم مبنای قشکر را بدهیم پیغام خصوصی بزنند .

واقعا حیف است تو این بازار مثبت قندی ها قنیشا دوباره ه روز درجا بزنه . همین الان هم حدود 30% از بقیه عقب تره

نظر

• بابااتی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 314

دوستانی که مایلند از فردا با کمک هم حجم مبنای قشکر را بدهیم پیغام خصوصی بزنند .

واقعا حیف است تو این بازار مثبت قندی ها قنیشا دوباره ه روز درجا بزنه . همین الان هم حدود 30% از بقیه عقب تره
                              دوستان کسی جواب نداد این یعنی انتظار برای گره بعدی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• بابي چارلتون
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 993

دوستان کسی جواب نداد این یعنی انتظار برای گره بعدی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                در پست هفته پيش گفتم احتمال دو گره وجود داره ، امروز هم 1 ميليون و سيصد در +4 و 2 ميليون در -4 وجود دارد :d:d:d

دوستان بايد 5 روز کاري ديگه بگذرد تا به گره دوم برويم ؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X