تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آرتمیس
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 283

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
    تو همین گردشهای بورسی برخی اوقات سهمهایی بررسی میشوند که به مراتب سود مند هستند
    من در اینکه تکنیکال علم خوبیه شک ندارم
    اما دلیل نمیشه همه چیز را در تکنیکال بدونیم
    چرا دوست داریم از مشورتهای رایگان فرار کنیم
    دوستان مشتاق تبادل اطلاعات بیایند و یه قرار توی تالار بزاریم در همین هفته!!!

بیایید تا ببینیم دوستان مدعی"چند مرده حلاجند" مثل حلاج تا آخرین لحظه رو حرفمون می ایستیم حرفی که میدونیم درسته؟؟
    [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
    [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

شاخص کل تاثیر پذیریش با سهام های بزرگه
      حالا وقتی در زمان بهران درصد سهام تاثیر پذیر را در سبد کم کنید بی استرس از سود و ضرر هیجانی در امان هستید
      در علم تکنیکال پیش فرضها بر پایه احتمالات است
      در بازر احسای به مراتب این احتمالات شکننده هستند و باعث فیل شدن تحلیل می شوند
      در بازار منفی میشود سود کرد
      این را من به کررات ثابت کردم
      من نمیگم تکنیکال بده
      بلکه به تنهایی کافی نیست
      بازار احساسی بازاریست که در آن صرفا تکنیکال جواب میدهد! (دقت کنید که تکنیکال علمی هست بسیار وسیع که هر تحلیلگری مثل من نمیتواند از آن نمره قبولی بگیرد)
      اینکه تحلیلها فیل میشود دلیل این هست که تحلیلگر در تحلیل خود علاوه بر احساسات فعالان بازار ( که در قیمت نهفته است) احساسات خود را نیز دخیل میکند! یعنی ناخوداگاه طوری به نمودار نگاه میکند که خودش دوست دارد.
      حال آنکه از سهمی مانند رایان سایپا از دید فاند خیلی بیشتر از 490 می ارزد اما از دید فعالان بازار کمتر از اینها می ارزد!
      مشکل اینجاست که در فاند تمام ابعاد سهم در نظر گرفته نمیشود و یا اینکه اطلاعاتی که در اختیار یک فاندامنتالیست قرار دارد کافی نیست یا بعضا اشتباست!

این که قبول کنیم برای پی بردن به ارزش یک سهم یا قسمتی از اقتصاد تحلیل سیاسی به درد نمیخورد تحلیل صورتهای مالی به درد نمیخورد و... و در واقع تاثیر اتفاق های سیاسی بر فعالان بازار هست که اهمیت دارد
      مهم گزارش خوب مپنا نبود مهم انتظاراتی بود که سهامداران این شرکت از این سهم داشتند و حالا تغییر کرده...
      همان مطلب که سیب و پرتقال را نباید به یک چشم دید.

نظر

• بهروز نعیمی
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 68

تکنیکال علمی است که به مانند هر علم دیگری نظریاتش موافقان و مخالفان زیادی دارد .

تکنیکال برای بعضی بازار ها به تنهایی قابل استفاده است و برای بعضی بازارها با توجه به شرایط خاص آن بازار به تنهایی قابل استفاده نیست .

چه تکنیکال و چه فاندامنتال بدونی حداقل ارزشش بیشتر از آن است که از روی دست دیگران خرید و فروش کنید .
        جملاتی از این قبیل در بورس ایران زیاد شنیده میشه : فلانی میگه فلان سهم میره تا فلان قیمت - فلانی میگه فلان خبر تو این سهمه - فلانی با کله رفته فلان سهم را خریده - فلان حقوقی کلی از فلان سهم جمع کرده و ....
        جملاف فوق جملات آشنایی است اما بگذارید کمی بررسی کنیم :
        اینکه خودمون تحلیل کنیم بعد این سبک اخبار را بررسی کنیم و تصمیم به معامله بگیریم بهتر هست یا اینکه صرفا از روی این اخبار تصمیم به معامله بگیریم ؟

چرا علم را بگذاریم کنار و با حرف های دیگران معامله کنیم ؟ و تازه بعدش هم ضرر کنیم و بریم تاپیک بزنیم که فلان سهم را خریدم چون فلانی گفت و بعدش بهم گفت فلان سهم را بخر و این دیگه کف قیمت هست و باز خریدم و باز ضرر کردم . چند بار باید برای ما تکرار شود تا متوجه بشیم در هر کاری باید فنونی را بدانیم تا موفقیتی کسب کنیم ؟

یک مورد هم بگم : اکثر ( نه همه ) کسانی که مشورت رایگان برای خرید و فروش میدهند دلشون برای من و شما نسوخته و هر کسی نفعی از مشورتش می بره . یا خودش سهامداره یا پرتفوی گردانه و خلاصه سهم چاق میکنه تا به هدفش برسه .

در این آشفته بازار که هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمی گیره باید اطلاعات خودمان را بالا ببریم .

اینکه فلان تحلیل بده فلان تحلیل خوبه و بهانه آوردن های از این قبیل جبران تنبلی یا عدم رغبت ما به یادگیری را نمی کند .

شما یادتون شاید نباشه اما من یادم هست که سال 83-82 گفته می شد که کشاورز زمین کشاورزیش را می فروخت گاز و لوله بخره . چرا ؟ چون همه روش زوم کرده بودن و شایعات زیادی در موردش بود . کجاست اون گاز و لوله 4500 تومانی ؟

یک مورد هم بگم : هدف از این حرف هایی که گفتم این نیست که برای کلاس خودم تبلیغ کنم . نه . این کلاس 5 نفر شرکت کننده داشته باشه برگزار میشه و 30 نفر هم باشه برگزار میشه . حرف زدم و عادت ندارم حرف که زدم بزنم زیرش .

در این مدت خیلی از حرف هایی که در تالار منطقه ای اراک در مورد این دوره ها شد را شنیدم اما به روی خودم نیاوردم . اما با این حال احتمالا این دو دوره اولین و آخرین دوره ای است که در اراک برگزار میکنم چون خیلی اذیت شدم تو این مدت . هر کس خواست بلده کجا یاد بگیره . پیش همون بابایی که از نظر تکنیکال بهش 1 هم نمیدم از 20 . میخواهید بگید ادعام میشه هم بگید اما قبلش برید بررسی کنید .

ترجیح میدم بعد از این دوره ها همچنان گمنام باشم و برای خودم کار کنم .

قدر زر زرگر شناسد، قدر گوهر گوهری

موفق باشید
        [SIZE=4][COLOR=red]
        [/COLOR][/SIZE]

نظر

• باربد
          Banned
          • Jul 2025
          • 3256

جناب نعیمی از همین الان بنده را یکی از شاگردان کلاس خود بدانید
          مطمین باشید یکی از اولین اشخاصی که ثبت نام میکنه خود بنده هستم

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Post
            دوستان مشتاق تبادل اطلاعات بیایند و یه قرار توی تالار بزاریم در همین هفته!!!

بیایید تا ببینیم دوستان مدعی"چند مرده حلاجند" مثل حلاج تا آخرین لحظه رو حرفمون می ایستیم حرفی که میدونیم درسته؟؟
            البته ارتمیس خانم بنده ادعایی ندارم
            اما خوشحال میشم سود کردن دوستان را ببینم
            در ضمن من همیشه سر حرفم ایستادم
            اگرم کسی تا این لحظه از گفته من متضرر شده ینده همچنان اماده پاسخگویی هستم

در ضمن خواهر من
            همشهری من
            دوست من
            چرا مطالب بنده را غرض ورزانه میدانید
            به خدای احد و واحد بنده هیچ وقت به ناراحتی هیچ موجودی راضی نبوده ام
            چه برسد به هموطن و همشهری و دوستانم

یا حق

نظر

• omid2038
              عضو جدید
              • Apr 2011
              • 11

جناب نعیمی از همین الان بنده را یکی از شاگردان کلاس خود بدانید
              مطمین باشید یکی از اولین اشخاصی که ثبت نام میکنه خود بنده هستم
              بنده هم یه شاگرد طالب یادگیری از این کلاس خواهم بود

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

سلام جناب نعیمی بنده هم به این کلاسها علاقمندم شدید منتها بنده تهرانم!
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

سلام به همه
                  پستهای صفحه قبل رو بنده پاک کردم. دلیلش نه حرف سیاسی بود نه حرف زشت. احساس کردم. درست نیست اساتید با نیش و کنایه با هم حرف بزنن، به نظر من، ما عضو یک خانواده هستیم. برای اینکه از تجربیات و دانش همدیگه استفاده کنیم باید به هم احترام بگذاریم. بنده خودم را عرض میکنم. اگر قراره برتر باشم، باید تحلیلهای درستری انجام بدم و اون رو ثابت کنم. در خصوص دوستان هم وطنی ام در اراک، بنده، اطلاعات خوبی از تک تک شون گرفتم. جناب مهران89 این سایت مال کاربرانش هست، بهتره به جای اینکه ناراحت بشید، به کسانی که انتقاد میکنند، با تحلیلهای درست ثابت کنید از اونها بهتر هستید. برای همه آرزوی موفقیت دارم.
                  لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• shadi
                    کاربر فعال
                    • Jul 2011
                    • 914

سلام
                    عضو جدید هستم.امیدوارم پذیرای من در جمع صمیمی خود باشید.
                    با تشکر

نظر

• ali.n
                      عضو عادی
                      • Jul 2025
                      • 165

اینارو میذارم اینجا تا شاید لبخند بروی لب های همشهری هام بیاد

داریم راه میریم با دوستام پام پیچ خورده خوردم زمین، میگه کمک میخوای؟
                      میگم پـَـ نه پـَـ شماها خودتونو نجات بدین، من اینجا میمونم مقاومت میکنم، بریییید برییییییید!!!!

پسره اومده خواستگاریم، میگم من الان می خوام درس بخونم، می گه یعنی چند سال دیگه می خوای ازدواج کنی؟
                      پـَـ نه پـَـ 10 دقیقه صبر کنی این صفحه رو بخونم درسم تموم میشه!!!!

تو حیاط دانشگاه تو انگلیس دارم با دوستم فارسی حرف میزنم ، یارو اومده میگه آقا شما ایرانی هستین؟
                      پـَـ نه پـَـ انگلیسی هستیم فارسی یاد گرفتیم بتونیم شماعی زاده گوش بدیم!!

بچه داییم به دنیا اومده .. همه خوشحال و اینا .. مامان بزرگم برگشته میگه حالا میخاین براش اسم بذارین؟
                      پـَـ نه پـَـ میخایم همین جوری ولش کنیم اسمش بشه... نیو فولدر!!!
                      بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم

يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ

فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين

رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.

...........................

[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]

نظر

• mehran89
                        کاربر فعال
                        • Jul 2011
                        • 190

10 نکته اساسی در تحلیل اطلاعیه epsشرکت های بورسی
                        1. در تحلیل اطلاعیه eps به پوشش درآمدها، هزینه ها، سود خالص و ... توجه کنید.

2. اجزای سودآوری را به سود مستمر و غیرمستمر تقسیم کنید.

3. در بررسی epsحتماً به عوامل ایجاد آن توجه کنید. مقدار فروش، نرخ فروش و فرصتها و تهدیدات آنرا مد نظر قرار دهید.

4. در تحلیلeps به تغییرات سرمایه توجه کنید . معمولاً از رشد سود خالص استفاده کنید نهeps

5. در تحلیل اطلاعیه به توضیحات سازمان بورس توجه کنید.

6. درصورتیکه eps حسابرسی شده باشد گزارش حسابرس را بخوانید و تعدیلات لازم را انجام دهید.

7. اگر میخواهید از روش p/e استفاده کنید باید سود قابل استمرار را مد نظر قرار داده و آن بخش که قابل استمرا ر نیست بصورت عددکلی به قیمت سهام اضافه کنید. مثل سود فروش زمین.

8. در اطلاعیه eps حاشیه سود عملیاتی، حاشیه سود خالص و حاشیه سود ناخالص را از طریق ارقام پیش بینی و محقق شده دوره جاری بررسی کنید.

9. در اطلاعیه eps حاشیه سود عملیاتی، حاشیه سود خالص و حاشیه سود ناخالص را از طریق ارقام پیش بینی و محقق دوره قبلی بررسی کنید.

10.در اطلاعیه eps حاشیه سود عملیاتی، حاشیه سود خالص و حاشیه سود ناخالص را از طریق ارقام پیش بینی و با پروژه های احتمالی آینده بررسی نمود و epsپایدار را برای آینده تخمین بزنید.
                        [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

در اصل توسط بهروز نعیمی پست شده است
                          سلام

لازم میدونم توضیحی در مورد تحلیل طلا که نوشتم ارائه کنم چرا که شنیدم در تالار منطقه ای اراک امروز اشخاصی بحث این تحلیل را پیش کشیدند :

اصولا در تحلیل معتقد به پیش بینی یک طرفه نیستم و همیشه سبک تحلیلی بنده به این شکل است که میگم قیمت تا فلان جا ( چه برای صعود و چه برای نزول ) میره و فلان قیمت امکان بازگشت هست . چه برای ریزش و چه برای صعود قیمت دلایل خودم را می آورم و هیچ وقت در پست های من نخواهید دید که یک طرفه قضاوت کنم و بگم طلا باید بریزه چون بازار به حرف من گوش نمیکنه و همه چیز نسبی است و مطلقی در کار نیست .
                          در پست قبلی بنده اشاره کردم که طلا در منطقه 1610-1600 امکان ریتریس دارد و همان هم شد اما توجه داشته باشید که این بدین معنی نیست که طلا بالای 1610 نمی رود . هدف بلند مدت طلا را از چند ماه پیش در تاپیک سایت تالار بورس 1800 دلار پیش بینی کرده بودم . اما هدف 1800 دلار مربوط به تایم فریم ماهانه بود که برای پیش بینی قیمت برای چند ماه است اما در تحلیل فوق که بنده از تایم فریم 4 ساعته و روزانه استفاده کردم تحلیل در زمان کوتاه یک هفته ای می بایست دنبال شود .

لازم میدونم به همین خانم که در تالار اراک از من سوالی پرسیده بودند در مورد اینکه چه سهامی را بخرند هم بگم که اصولا هیچ وقت به هیچ کسی چه در بورس تهران و چه در بازارهای بین المللی توصیه به خرید و فروش سهم یا ارزی نمیکنم و اعتقاد دارم هر کسی باید علم خودش را آنقدر بالا ببرد که خودش بتواند تحلیل کند و دنبال اینکه تحلیلگر x چه میگوید نباشد . این را برای این گفتم که مطلع شدم یک سری افراد صرفا دنبال سیگنال خرید و فروش هستند و با توجه به سوالات خود در مورد میزان اطلاعات بنده در تالار منطقه ای اراک قضاوت هایی از روی ناآگاهی نموده اند . ضمنا به هر انتقادی از کار و تجربه خود که بر پایه علم و از روی آگاهی باشد احترام می گذارم اما قضاوت نا به جا به دلیل پاسخ ندادن به سوالاتی در خصوص خرید و فروش سهم قطعا از روی آگاهی انتقاد کننده نبوده است .

موفق باشید
                          جناب نعیمی واقعا لذت بردم
                          بنده نیز بار علمی هر فردی را در عملکرد و تجربه ان شخص میدانم و ابدا مدرک گرا نیستم
                          تحلیل های فردی از هر بازاری نشان از احتمالا قریب به وقوع یک شخصاز ان روند دارد و این دلیل نمی شود قطعیت صورت گیرد و گاها یک تحلیل گر دچار اشتباه نشود
                          بنده هم ضمن تایید فرمایش جنابعالی
                          اضافه میکنم
                          تجربه و علم هر کسی بر اثر ممارست ان فرد در کسب ان علم به دست امده و بدیهیه نوع معاملات هر شخصی با دیگری متفاوت است و خاص به رفتار بازار و شناخت ان فرد از بازار مورد معامله دارد
                          اگر گاها هر چه علم و تجربه فرد بالاتر باشد ضریب اشتباهات او پایینتر است که این برای خود فرد نفع مالی و اعتباری دارد

سخن را کوتاه میکنم که استفاده از تجربیات و علم بزرگانی چون شما نعمتی است که گاها برای مدت کوتاهی نصیب امثال چون من میگردد و چه خوب است از این منابع رایگان به نحو احسنت در بالا بردن سطح علم خویش استفاده کنیم نه در سودهای زود گذر روزانه و ماهیانه

یا به زبان ساده ماهیگیری را یاد بگیریم نه خوردن ماهی پخته را......

نظر

• بهروز نعیمی
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 68

وضعیت فعلی طلا از چند نظر قابل بررسی است :

1 - پترن باترفلای کامل شده است و برای رسیدن به ترگت آماده ریزش بیشتر طلا است .
                            2 - پترن 123 نیز بر روی طلا شکل گرفته است که 123 ایده آلی نیز می باشد و این پترن هم مورد دیگری برای تقویت شانس ریزش قیمت است.
                            3 - پترن سر و شانه ای در حال شکل گیری است که این پترن نیز اهداف نزولی را نشانه می رود .
                            4 - شکسته شدن روند صعودی تایم فریم 4 ساعته و بازگشت به خط روند نیز نشانه ای دیگر برای ریزش بیشتر است . معمولا بعد از شکست خط روند و کانال بازگشتی به خط یا کانال خواهیم داشت و پس از برخورد دوباره در جهتی که خط یا کانال شکسته شده است شاهد ادامه حرکت در جهتی که خط شکسته شده است خواهیم بود .

اما این وسط نکته ای هم قابل توجه است و آن تعلل طلا در ریزش از منطقه برخورد به خط روند است که خطرناک شده است و بیم آن می رود که شاهد Fail شدن تمامی 4 مورد بالا باشیم و امکان صعود که در مقطع کنونی شانس وقوع کمتری دارد به وقوع بپیوندد .

همراه با شما بازار را دنبال خواهیم کرد تا ببینیم طلا کدامین مسیر را پیش می گیرد .

موفق باشید .

[SIZE=4][COLOR=red]
                            [/COLOR][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

مامان مهران!!!!

نظرتون درباره سهم شاراک چیه؟ میشه یه تحلیل ازش بکنید؟؟؟

راستی مپنا الان در چه موجی هستیم.

اگر ممکنه روی تصویر تحلیلتونو ارائه بدید تا من بی سواد متوجه بشم
                              آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/07/21, 22:39.
                              . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط بهروز نعیمی پست شده است View Post
                                وضعیت فعلی طلا از چند نظر قابل بررسی است :

1 - پترن باترفلای کامل شده است و برای رسیدن به ترگت آماده ریزش بیشتر طلا است .
                                2 - پترن 123 نیز بر روی طلا شکل گرفته است که 123 ایده آلی نیز می باشد و این پترن هم مورد دیگری برای تقویت شانس ریزش قیمت است.
                                3 - پترن سر و شانه ای در حال شکل گیری است که این پترن نیز اهداف نزولی را نشانه می رود .
                                4 - شکسته شدن روند صعودی تایم فریم 4 ساعته و بازگشت به خط روند نیز نشانه ای دیگر برای ریزش بیشتر است . معمولا بعد از شکست خط روند و کانال بازگشتی به خط یا کانال خواهیم داشت و پس از برخورد دوباره در جهتی که خط یا کانال شکسته شده است شاهد ادامه حرکت در جهتی که خط شکسته شده است خواهیم بود .

اما این وسط نکته ای هم قابل توجه است و آن تعلل طلا در ریزش از منطقه برخورد به خط روند است که خطرناک شده است و بیم آن می رود که شاهد Fail شدن تمامی 4 مورد بالا باشیم و امکان صعود که در مقطع کنونی شانس وقوع کمتری دارد به وقوع بپیوندد .

همراه با شما بازار را دنبال خواهیم کرد تا ببینیم طلا کدامین مسیر را پیش می گیرد .

موفق باشید .

جناب نعیمی توافقاتی که بین کنگره و دولت آمریکا بر سر کسری بودجه حاصل شد ریزش طلا را محتمل کرده.اما باید حواسمون به منطقه یورو هم باشه.اگر در جلسه امشب توافق بر سر حمایت از یونان ایجاد بشه میتونیم به رشد یورو امیدوار باشیم و این یعنی افزایش دوباره طلا.
                                در کل بنظرم طلا بازهم پشت دروازه 1600 دلار باقی بمونه تا اخبار جدیدی منتشر بشه.ولی ریزش طلا محتمل تر از قبله
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X