در اصل توسط roohe-khashen پست شده است
View Post
شهر سازي و خانه سازي باغميشه ( ثباغ )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postحدود 1ماه دیگه اگه اشتباه نکنم و حداقل بالای 70 تومان سود میده تو این بازار سهم با پی بر ای زیر 4 صف فروش واقعا باد به درایت مردم شک کردخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postنمیدونم مردم دنبال چی میگردن سهم به این خوبی فاند قوی صف فروش!!!!!!!!!!چی بگمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
همیشه تکنیکال یه قدم جلو تر پیش بینی میکنه تکنیکال ثباغ هم نوید صف خرید فردا رو میدهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postفردا اگر فرصت خرید منفی دهد-به سهام قبلی اضافه می کنم.
یک ماه دیگه مجمع داره و 75 تومان تقسیم می کند .
بعد مجمع با توجه به پیش بینی eps928 ریالی سال 92 با p/e =3 به قیمت فعلی می رسیم (حالت بدبینانه)
یعنی حدود 25 در صد تا 1 ماه آینده!!!
امروز در منفی اضافه شد و فردا خریدش را تکمیل می کنم.
احتمال تشکیل صف خرید در دقایق اولیه معاملات بسیار بالاست
از منفی تا مثبت همراه سهم خواهیم بود
تا یک ماه دیگه گین 25 در صدی داره!!! کمه؟؟صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاوضاع تکنیکالی سهم خیلی خوب دیده میشه فردا احتمالا از روی منفی معاملاتش شروع بشه و رنجش کشیده بشه فردا یه نفر همکاری کنه این سهم روی 2711 معاملش شروع بشه تا پول بک زیبایی روی سقف کانال سعودی زده باشه تا هدف این سهم بهتر در تیر رس قرار بگیره
حالا باید منتظر حرکت مثبت فردا بودخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postامروز در منفی اضافه شد و فردا خریدش را تکمیل می کنم.
احتمال تشکیل صف خرید در دقایق اولیه معاملات بسیار بالاست
از منفی تا مثبت همراه سهم خواهیم بود
تا یک ماه دیگه گین 25 در صدی داره!!! کمه؟؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
این سهم همراه با ثشرق و ثتران 3 غول بزرگ ساختمانی هستند البته از نظر فاند سهمهای دیگری هم هستند که بسیار قویند شاید قوی تر از این دو اما این ثتران و ثباغ به خاطر فرابورسی بودن چابکترند حساب کتابشم کاملا مشخص هست پروژه هاشم کاملا مشخص سود منطقی وا قابل قبولی هم پیش بینی کرده همه جوره برا خرید عالی هست اگر واقعا سهم با تحلیل میخواهید ثباغ 10000000%تایید شدست گروه ساختمان هم که میدونید بد جوری به شاخص بدهکاره تو فقط یه مقدار سهامدار همدش ثاخت داره کودن بازی در میاره که هی بلوک را یخواد عرضه کنه اما به دید میان مدت و بیمه بودن در برابر قرمز شدن بازار عالیهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
اصلاً من که نفهمیدم امروز این و آ اس پ براچی اینجوری شدند!!!!!!!!!!!
آخه اینا که رشدی نکرده بودند :-/
آ اس پ زیر 400 صف فروشه!!!!!!!!!!
خبری شده تو اینا؟
نظر
نظر