مهندسي نصير ماشين ( خنصير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : مهندسي نصير ماشين ( خنصير )

سلام به دوستان خنصیری

به قول علما: آفتاب از کدام طرف درآمده مهربان شدی؟ 5 درصد مثبت بعد از یک عمر منفی مبارک خودم و دوستان سهامدار.

ما با توجه به اینکه درصد خوبی روی این سهم سهامدار هستیم هر وقت بتوانیم خوب سهم را نگاه می کنیم و آینده اش را پیش بینی می کنیم...

ولی با این حال نفهمیدیم چه کسی داشت سهم را پایین می کشید و الان چه کسی پول گذاشته پشت سهم؟

اگر چند روز گذشته را بررسی کرده باشید می بینید که یک نفر مخصوصا در ساعات پایانی اندکی به نازلترین قیمت می فروخت که در آمار قیمت آخرین معامله منفی 5 بخورد...

تا آنجا هم که ما بررسی کردیم گفتیم با توجه به اینکه دیگر سهامدار عمده از سهم حمایت نمی کند و با توجه به اینکه گزارش افتضاح دادند و با توجه به اینکه حقوقی چند هزارتا به صورت نمادین فروخت به نظر می رسد خودشان می خواهند سهم را پایین بکشند که حالا به مقاصدشان برسند...

ولی امروز دوباره حقوقی 5 هزارتا خرید انجام داده! و با توجه به اینکه حقوقی ها هم (به جز سایپایی ها) باز در زمره ی فامیل های هیئت مدیره حساب می شوند بخشی از حساب کتاب قبلی ما بهم ریخت... (مگر اینکه سایپایی ها آمده باشند 5 هزار تا دانه خرید کرده باشند که بعید می دانم)
    الان چه حدس هایی می توان زد؟

• یا اینکه کلا آن مقاصد در کله هیئت مدیره برطرف شده؟
    • یا اینکه کسی که پول گذاشته پشت سهم از خودشان نیست (و حتی ممکن است آن حقوقی هم از خودشان نباشد. یعنی آن حقوقی فروشنده نباشد و یک حقوقی تازه وارد باشد)
    • یا اینکه با توجه به تعداد خریداران (که اندازه ی فروشنده ها 25 نفر است) بازار متوجه خوبی های خنصیر شده و به سراغش آمده. (که این بعید است.

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

شنیده ای از گروه قطعه سازها
      بر اساس شایعات برخی مطالبات قطعه سازان پرداخت شده است و سازمان بورس قطعه سازان زیر ۲۰۰ میلیون سهم را ملزم به افزایش سرمایه کرده است.

=============

سلام
      این سهم با توجه به اینکه سرمایه گذاری خوبی رویش انجام دادم با افتش دارد خیلی اذیتم می کند...
      ولی دوست دارم همچنان با سهم باشم، و ای بسا باز هم درصد بیشتری از سبدم را به این سهم اختصاص بدهم...
      چرا که من این سهم را تا حدود زیادی بررسی کرده ام و می دانم با جایگاهش خیلی خیلی فاصله دارد...
      و یک جور هایی مطمئنم که در بلند مدت سهم بسیار عالی ای خواهد بود...
      متاسفانه مشکل اینجا است که سهم بازیگر ندارد و کسی حاضر نیست زیر سهم را بگیرد و بکشدش بالا...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• قمار باز حرفه ای
        Banned
        • Oct 2014
        • 647

من و گروهم از شنبه وارد سهم میشیم:D

چ اعتماد به نفسی دارم من/:.coolsmiley02:./

با ی حجم کم باید صف خرید بشه

توکل به خدا

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post

من و گروهم از شنبه وارد سهم میشیم:D

چ اعتماد به نفسی دارم من/:.coolsmiley02:./

با ی حجم کم باید صف خرید بشه

توکل به خدا
          سلام قمار باز عزیز،
          اتفاقا الان زمان خوبی برای ورود به نظر می رسد...
          اما حواست هست که این سهم بلند مدتی است؟
          ===========
          یک سری مسائل در نمودار نشان داده نمی شود،
          من جمله اینکه سهم خشک است... (روزی 10-15 هزارتا بیشتر داد و ستد نمی شود) که این خشکی شمشیر دو لبه است... برای کسی که خیلی کوتاه مدت بخواهد کار کند فاجعه است...
          چرا؟
          چون الان فروشنده و خریدار روی این سهم کم است. برای همین یک گپ بین سفارش خرید و فروش وجود دارد.
          اگر خریدار الان بخواهد بخرد (مخصوصا اگر بخواهد زیاد بخرد) مجبور است به اندازه ی یک گپ بیشتر از بالاترین سفارش خرید سفارش بگذارد (مثلا 260 ریال بیشتر از 2600 ریال)
          حالا دو روز بعد اگر طرف (کوتاه مدتی باشد و) بخواهد بفروشد باز بخاطر خشک بودن سهم و کم بودن خریدار و فروشنده باید به اندازه ی یک گپ پایین تر از پایین ترین سفارش فروش سفارشش را بگذارد (یعنی به حساب الان می شود 2600 ریال)
          می بینید که کسی که کوتاه مدت کار است در حالت معمولی که سهم هیچ بالا و پایینی نشده باید 260 ریال از 2600 ریال به ازای هر سهم ضرر بدهد!
          یعنی هنگامی که سهم صفر درصد تغییر داشته فرد کوتاه مدت کار باید 11.5 درصد ضرر بدهد تا بتواند سریع وارد شود و خارج شود...
          حالا این برای زمانی است که خریدار وجود داشته باشد... اگر سهم آن قدر خشک شود که خریدار برای مدتی پیدا نشود که دیگر اصلا نمی توان سهم را فروخت...
          برای همین به نظر من تنها باید روی این سهم به صورت بلند مدت فعالیت کرد
          =============
          و البته به نظر می رسد آینده ی بلند مدت سهم خیلی خوب باشد. و الان هم قیمت خوبی برای خرید باشد.
          =============
          یک پیشنهاد:
          می توانید مثل این دوستانی که هر روز در کف قیمت یک سفارش بسیار کوچک می گذارند عمل کنید...
          البته خیـــــــــــــلی زمان می برد تا خریدتان تکمیل شود (اگر تکمیل شود!) و همین طور صعود احتمالی بازار را از دست می دهید... ولی در عوض در قیمت خوبی خریدتان را انجام می دهید...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2939

سلام
            بعضی وقتها خط میانی کانال هم معیار خوبی به دست میدهد
            به نظرم هنوز کار دارد
            نمودار لگاریتمی است
            اگر خطی شود، خط روند فوق العاده بی ربطی ایجاد میشود

نظر

• قمار باز حرفه ای
              Banned
              • Oct 2014
              • 647

محمد حسین خط روند ی کم بالا کشیدم

ولی باید تو محدوده 250 ی برگشت بزنه

مهدی جان دیتای شما ایراد داره به همین خاطر خط روندت هم اشتباه در میاد

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه

با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 55,000,000,000 ریال به مبلغ 94,100,000,000 ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور ساختار مالي که در تاریخ 1394/10/06 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.

بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام
                  خوووووووووب؛
                  آمار خرید و فروش امروز هم درآمد...

همان طور که قبلا پیش بینی کرده بودیم هیئت مدیره دست به کار شد و مقداری سهام خرج کرد تا سهم بالا نرود... (تو سر سهم بزند)

سهامی که در قیمت بالای 4000 ریال جمع می کرد را در قیمت 2800 ریال داد به بازار...

حالا باید دید کدام طرف زورش بیشتر است؟

آیا این گروه جدید (گروه قمار باز) بیشتر قدرت دارند و حاضرند بیشتر پول بدهند یا هیئت مدیره بیشتر قدرت دارد و حاضر است سهامش را مفت تقدیم بازار کند (مفت واقعی... چرا که جمع کردن این سهم در قیمت پایین با توجه به خشک بودنش و کوچک بودن شرکت سخت است و از طرف دیگر هر فروشش یک ضرر سنگین لا اقل 30 درصدی برایش حساب می شود و حتی سهام از دست رفته شاید با قیمت بالاتر هم نتواند باز پس گیری شود! یعنی ضرر بسیار بیشتر از 30 درصد! و از طرف دیگر اگر قدرت خریدار زیاد باشد ممکن است بتواند سهام زیادی از دست هیئت مدیره در بیاورد و یک یا چند صندلی هیئت مدیره ی این شرکت کوچک را تصاحب کند... و از طرف دیگر اگر این بار بتواند سهم خرج کند و قیمت را پایین بکشد ممکن است بازیگران دیگر وارد سهم شوند که آن وقت دیگر کنترل کار و قیمت واقعا مشکل می شود...)

صبر می کنیم، ببینیم کت تن کیست؟
                  (امیدوارم خریدار قوی باشد تا سهام ما هم به ارزش خود نزدیک تر شود...
                  )
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام
                    امروز خریدار (گروه قمار باز) به خوبی قدرت خودش را نشان داد و دیگر هیچ جای بحث نیست و فکر نکنم حالا حالا ها فروشنده ی قوی ای در سهم پیدا بشود.
                    3100 را رد کند مقاومت بعدی 4000 ریال است.
                    البته بعید می دانم خریدار قیمت را یک کله تا آنجا بخواهد بالا ببرد... به احتمال قوی یک تنفس به سهم می دهد تا کسانی که خسته شده اند پیاده شوند... و ای بسا با سهم بازی کند و نوسان گیری کند... (باید به قدرت فروشندگان نگاه کرد، اگر در قیمتی خاص قدرت فروشندگان زیاد شد به احتمال قوی خریدار سهم را از همان جا بازی خواهد داد)
                    ولی به هر حال 4000 ریال به این راحتی ها نیست و احتمال می دهم قبل از آن اوضاع برگردد...
                    از 3700 به بعد فروشنده زیاد پیدا خواهد شد و باید ببینیم چه می شود... (هم مقاومت های تکنیکالی هست، هم به قیمت های خرید قبلی خیلی از سهامداران (به خصوص هیئت مدیره) نزدیک می شویم و هم سر و کله ی نوسان گیران کوتاه مدت پیدا می شود.)

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/01/03, 11:45.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

با سلام؛

همان طور که می بینیم حاتم بخشی یکی از اعضای هیئت مدیره شروع شده است...
                      و باید ببینیم چقدر حاضر است سهامش را در این قیمت ها عرضه کند...
                      البته من خیلی بعید می دانستم زیر 3500 ریال اصلا عرضه ای داشته باشند چرا که قیمت تمام شده ی این سهم ها برای اینها خیلی خیلی بیشتر از این حرف ها است. (یعنی سهمی که با زحمت 4000 ریال خریده را دارد از 2700 ریال همین طور عرضه می کند!)
                      به هر حال تا اینجا که بیش از نیم میلیون از 5 میلیون تعداد سهام یکی از اعضای هیئت مدیره به خریدار منتقل شد...
                      حال باید دید خریدار چقدر قدرت دارد، و قصدش چیست؟
                      اگر قصدش کسب صندلی هیئت مدیره ی خنصیر باشد که الان بهترین حال را دارد می کند ... و شاید قبل از رسیدن قیمت به5000 ریال بتواند (بعد از سایپا) بزرگترین سهامدار شرکت شود!!! و مدیر عامل جدید تعیین کند و قرار داد های جدید برای شرکت وضع یا فسخ کند...
                      ولی اگر قصدش بالا بردن قیمت سهم برای استفاده ی شخصی/گروهی باشد باید ببینیم چقدر زور دارد! که اگر زورش کم بیاید نه تنها استفاده ای نخواهد برد، بلکه سهامی که خریده را باید زیر قیمت و در صف فروش بفروشد و برود بیرون...
                      امیدوارم که زورش برسد و ما هم از قبلش سود ببریم.
                      ==========
                      در ضمن یک احتمال دیگر هم هست که به خاطر اینکه ضعیف بود نیاوردم،
                      اینکه خریدار جدید با خود فروشنده (سهامدار عمده که در بالا نمودار دارایی اش را آوردم) دارند همکاری می کنند که قیمت سهم برود بالا...
                      روزی صد هزار تا از این جیب به آن جیب می کنند تا قیمت سهم روزی 4 درصد رشد کند... (این را شاید بتوان با دقت کردن در معاملات روزانه سهم فهمید، یعنی با دیدن فیلم ببینیم آیا خریدار و فروشنده دوست دارند با هم مچ شوند؟ یا دوست دارند هر کدام بازار را بالا یا پایین بکشند؟ که البته متاسفانه من چون وقت ندارم نمی توانم این را دنبال کنم)

دوستان، اگر کسی اطلاعاتی، نظری یا خبری دارد بفرماید من هم مطلع شوم.
                      یا علی
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/01/10, 10:23.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

از نظر نموداری هم کانال کوچک را (که با رنگ سبز نشان داده شده) شکسته
                        و در قیمت 3600 ریال به یک فیبو و یک خط کانال دیگر برخورد می کند
                        و بعد هم در 4100 تا 4300 ریال یک مقاومت اصلی و یک فیبو مهم در پیش رو دارد
                        =======
                        همان طور که در تصویر می بینید با گروه خودرویی (نمودار قرمز کمرنگ) هم فاصله ی زیادی دارد؛ در حقیقت باید گفت قیمتش (نسبت به گروه خودرویی) پایین کشیده شده و با جایگاه اصلی خود فاصله دارد.
                        =========
                        آن فلش های سبز رنگ هم نشان می دهد این حرکات طبق زاویه ی گن نمودار است و غیر طبیعی نیست و اگر طبق سابق باشد شاید اندازه ی فلش تا دو برابر هم بتواند بشود و همان طور که در تصویر دیده می شود در بین راه (میانه ی فلش) توقف هایی هم ممکن است وجود داشته باشد (مثلا 2 روزه) تا سهامداران خسته پیاده شوند.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مهندسي نصير ماشين طی نامه شماره مورخ 1394/10/23 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 55,000 میلیون ریال مبلغ 177 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

پوشش 84 درصدی سود در 9 ماهه

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

9 ماهه 94 نسبت به 93 :

مقدا تولید : 26.58 درصد کاهش

مقدار فروش : 23.25 درصد کاهش

مبلغ فروش : 8.73 درصد افزایش

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 9 ماهه منتهی به 1394/09/30 (حسابرسی نشده)

9 ماهه 94 نسبت به 93 :

1- فروش : 9 درصد افزایش
                              2- سود ناخالص : 10 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 5 درصد کاهش
                              4- سود خالص : 17 درصد کاهش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 149 ریال

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام
                                با عرضه های این سهامدار عمده، دیگر آن بنده خدایی هم که می خواست این سهم را بالا ببرد منصرف شد و دیگر خریدی گویا انجام نمی دهد. (اگر فردا هم نخرد به نظر من دیگر خریدش منتفی است)
                                حالا اینجا دو حال پیش می آید، یا طرف می رود و تجدید قوا می کند و یک نفری را پیدا می کند و با خودش می آورد که زورش به این فروشنده و فروشنده هایی که مطمئنا بعدا پیدا خواهند شد، برسد...
                                یا اینکه منصرف می شود از این سهم و ضرر شناسایی می کند و ... در این حال خودش می شود قوز بالا قوز... چون در این سهم خشک اگر بخواهد شروع کند به فروش بدتر سهم را پایین می کشد
                                ==========
                                خفناور را نگاه کنید... با همین سهم شروع کرد به رشد... اتفاقا فکر کنم هم دیرتر از این سهم شروع کرد و هم قیمتش از این سهم کمتر بود... الان بخاطر اینکه همه در آنجا با هم متحد هستند (در حقیقت همه یکی هستند) راحت سهم بالا می رود و اتفاقا حجم هم می خورد! (هر چند حجمش سوری است!) ولی این سهم بدبخت را کسی بلند نمی کند از روی زمین.
                                =========
                                البته ما هم خدایی داریم
                                و در همیشه روی یک پاشنه نمی چرخد
                                و سهم بنیاد دار بالاخره راه خودش را پیدا می کند...

تا ببینیم خدا چه می خواهد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X