مهندسي نصير ماشين ( خنصير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : مهندسي نصير ماشين ( خنصير )

در نصیر ماشین (خنصیر) همان طور که پیش بینی کردیم دارند با سهم بازی می کنند...

ولی الان هم یک پیش بینی دیگر انجام می دهیم: زیاد نمی توانند این کار را بکنند... یعنی الان زمانش نیست که این کار را بکنند...

وقتی خودرو 500 میلیون صف دارد و خساپا بعد از عرضه ی 400 میلیونی هنوز 160 میلیون صف دارد، نمی توان روی سهم بازی در آورد!!!

الان خریداران کوچک ظاهر می شوند و این سهم را می خرند و دو ماه بعد در قیمتی بسیار بالاتر تقدیم حقوقی می کنند!

تا الان حقوقی مجبور شده 2.2 میلیون سهم عرضه کند...

اگر در بازار مثبت بخواهد همین کار را ادامه دهد همین طور باید هر روز بالای 400 هزار سهم به بازار تقدیم کند تا جو سهم را منفی نگه دارد...

پس الان زمان بازی در آوردن نیست.

(البته بنده که سهامدار قدیمی هستم و چه بازار مثبت باشد و چه منفی فعلا با سهم هستم... ان شاء الله تا قیمت های بالاتر...)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

امروز خنصیر حجم عجیب غریبی زد!!!

سهمی که عادت داشت از نظر ارزش مبادلات همیشه انتهای صف خودرویی ها بایستد امروز جزء 10 سهم پر مبادله ی بازار بود!!!

فوق العاده عجیب و فوق العاده خاص.

نکته ی جالب دیگر اینکه 5 حقوقی داشتند می فروختند. (اصلا مگر ما در این سهم 5 تا حقوقی فعال داریم؟ مگر داریم؟ مگر می شود؟ تا آنجا که من یادم هست یک عدد دلیران هست و یک عدد خساپا... زیر مجموعه های دلیران و زیرمجموعه های شرکت (نصیرکیانگ و گلپایگان و ...) هم سر جمع فکر کنم دویصت سیصد هزار تا سهم برای فروش داشته باشند... این 5 تا نمی دانم از کجا آمده...)

===============

آرزو:
      آرزو می کنم عرضه ی بسیار زیاد امروز کار حقوقی اصلی سهم یعنی خساپا باشد (خساپا که نه البته، مگاموتور است که ما اصطلاحا بهش خساپا می گوییم) به نظر من حقوقی اصلی دشمن ترین دشمن سهم است و اگر شرش از سر نماد کم شود کمک شایانی به نماد کرده است. (کلا آدم های دزدی هستند و در عین دزدی بی عرضه هم هستند و در شرکت هایی که سهامدار زیر مجموعه های سایپا بوده ام دیده ام اندک مقدار سودی که تولید شده با هزار کلک از چنگ سهامداران درآورده شده...)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

هنگام گشایش یک بزن بزن جانانه هم باید در این نماد شاهد باشیم! عرضه های زیاد و تقاضاهای زیاد!
        (البته یک احتمال هم هست و زیاد دور از ذهن هم نیست با توجه به آن نماد دیگر، قیمت را با هم بکشند پایین! که البته با توجه به جو بازار، به خصوص گروه خودرو، بعید است)
        سلام

انصافا حال می کنید با این پیش بینی ها؟

این آمار سهامداران جدید است:

همان طور که می بینید دلیران پارس را شوت کردند بیرون!

دو سهامدار عمده 1.25 میلیون سهم فروخته اند و دو سهامدار حقیقی جدید 1.85 میلیون سهم خریده اند...

دلیران هم فکر کنم همین حدود ها (1.5 میلیون) سهم داشت که آن هم سهامداران دیگر (به خصوص سهامداران کوچک) خریده اند...

=================

اما پیش بینی های جدید:

1- سهامداران عمده حقیقی باز هم عرضه زیادی انجام می دهند (لا اقلی یکی دو میلیون)

2- سهم یک کوچولو نوسانی می شود تا سهامداران کوچک هم وارد نماد شوند و بعد دوباره به روند افزایشی خود ادامه می دهد...

3- ما به آرزویمان نزدیک می شویم و خساپا هم شروع می کند به عرضه... (البته در قیمت های بالا) همین طور اشخاص حقیقی دیگر هم در قیمت های بالا شروع می کنند به عرضه.

4- سهم یک حقوقی جدید پیدا می کند (خوب همه اش حقیقی که نمی شود، بالاخره باید یک حقوقی باشد شرکت را جمع کند یا نه؟)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

داشتم آمار حجم معاملات خنصیر را نگاه می کردم...

در کل طول عمر بورسی خود، خنصیر بالاتر از 1.2 میلیون سهم معامله نشده بود!!!

دیروز اما یکباره 4.84 میلیون سهم معامله شده!!!

شاید این شروعی باشد بر روزهای پر معامله ی سهم از این به بعد...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام

انصافا حال می کنید با این پیش بینی ها؟

این آمار سهامداران جدید است:

همان طور که می بینید دلیران پارس را شوت کردند بیرون!

دو سهامدار عمده 1.25 میلیون سهم فروخته اند و دو سهامدار حقیقی جدید 1.85 میلیون سهم خریده اند...

دلیران هم فکر کنم همین حدود ها (1.5 میلیون) سهم داشت که آن هم سهامداران دیگر (به خصوص سهامداران کوچک) خریده اند...

=================

اما پیش بینی های جدید:

1- سهامداران عمده حقیقی باز هم عرضه زیادی انجام می دهند (لا اقلی یکی دو میلیون)

2- سهم یک کوچولو نوسانی می شود تا سهامداران کوچک هم وارد نماد شوند و بعد دوباره به روند افزایشی خود ادامه می دهد...

3- ما به آرزویمان نزدیک می شویم و خساپا هم شروع می کند به عرضه... (البته در قیمت های بالا) همین طور اشخاص حقیقی دیگر هم در قیمت های بالا شروع می کنند به عرضه.

4- سهم یک حقوقی جدید پیدا می کند (خوب همه اش حقیقی که نمی شود، بالاخره باید یک حقوقی باشد شرکت را جمع کند یا نه؟)
            سلام
            این آمار سهامداران برای یکی دو روزی که ما نبودیم:

بالا برای روز 941124 است که 1 میلیون عرضه بود ولی تقاضایی نبود، بنابراین تغییری هم صورت نگرفت.

پایین هم برای روز 941125 است که 1.6 میلیون در کف قیمت داد و ستد صورت گرفت (در هنگامی که صف فروشی وجود نداشت!)

همان طور که وعده داده بودیم تعدادی سهامدار خرد و یک حقوقی جدید وارد سهم شدند (حال می کنید پیشبینی ها را؟؟؟)

البته به احتمال قوی باز هم حقوقی ای وارد نماد خواهد شد.

به احتمال قوی نوسان کوتاه مدت سهم هم تمام شده باید تلقی شود و باید یواش یواش منتظر حضور موج پنجم باشیم.
            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/02/14, 22:24.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

چند تا نکته عرض کنم:

1- از این به بعد دیگر زیاد نمی توان آمار سهامداران را در آورد. تا همین جا هم این قدر بالا پایین شده نفهمیدیم که به که است...

2- همان طور که وعده دادیم، حجم داد و ستد ها بالا رفته ولی به زودی فروشنده دوباره ته خواهد کشید. ولی دوباره با بالا رفتن قیمت فروشنده های عمده پیدا خواهند شد (و فروشنده ی اصلی هم که خساپا است ان شاء الله در قیمت های بالا شروع خواهد کرد، به خصوص الان که خساپا وضعش خراب است و چوب حراج به اموالش زده است...). تا آن زمان نیز خدا بیامرزد سهامداران خرد (مثل ما) که تازه وارد شده اند و داد و ستد های درون گروهی و ته مانده ی دارایی جناب بروجردی را.
              پس به نظر می رسد از این به بعد (دست کم) چند روز در میان حجم های خوبی ببینیم. دیگر از آن روز هایی که حجم معاملات 10 - 20 هزار سهم بود خبری نیست. بلکه ان شاء الله زیر 100 هزارتا نیاییم.

3- به نظر می رسد موج چهارم کوتاه مدت تمام شد و موج پنجم باید شروع شود. به خصوص اینکه با کم شدن قیمت سهامداران خرد نوسان گیر هم وارد می شوند... (خودم به شخصه می خواهم اضافه کنم)

4- هر جور حساب می کنم به این نتیجه می رسم که تا قیمتی که خساپا بخواهد شروع به عرضه کند نباید توقف داشته باشیم. احتمال اینکه سهم را خیلی بازی بدهند کم است.

5- ممکن است در آینده ای نزدیک خبر هایی از نصیر کیانگ بشنویم. ای بسا موتور پیشران خنصیر همین زیر مجموعه شود.

6- بنیادی: قیمت خفناور رفته بالا، همچنین خنصیر در خفناور عرضه داشته (حتی ممکن است باز هم عرضه داشته باشد) خفناور قرار است باز هم افزایش سرمایه بدهد...
              آمار فروش خودرو سازان رفته بالا، باید منتظر بالا رفتن تولید خنصیر و همچنین پوشش و پیشبینی سود باشیم. همچنین قیمت های فروش هم بالا خواهد رفت.
              موتور EF7 ، برگ برنده ی خنصیر هم به نظر می رسد کمک حال عاااااااااالی ای برای شرکت باشد.
              همچنین آمار هزینه های مالی که در گزارش های قبلی کاهش یافته بود (نوید آن را اگر خاطرتان باشد بارها داده بودم)، پیشبینی می کنم باز هم کاهش یابد و از این بابت تعدیل عالی ای برای سود خنصیر برسد.
              امکانش هست که در این شرکت حتی شاهد صادرات نیز باشیم!
              شنیده شده است خنصیر آمادگی لازم برای تولیدات جدید تحت لایسنس های برند های معروف جهان را دارد! و احتمال زیادی دارد در محصولات جدید خودروسازان قطعات این شرکت به کار گرفته شود.

7- به نظر می رسد حقوقی جدید، یعنی توسعه جیرفت، نوسان گیر باشد و برای نگهداری بلند مدت سهم را نخریده باشد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

چند تا نکته عرض کنم:

1- از این به بعد دیگر زیاد نمی توان آمار سهامداران را در آورد. تا همین جا هم این قدر بالا پایین شده نفهمیدیم که به که است...

2- همان طور که وعده دادیم، حجم داد و ستد ها بالا رفته ولی به زودی فروشنده دوباره ته خواهد کشید. ولی دوباره با بالا رفتن قیمت فروشنده های عمده پیدا خواهند شد (و فروشنده ی اصلی هم که خساپا است ان شاء الله در قیمت های بالا شروع خواهد کرد، به خصوص الان که خساپا وضعش خراب است و چوب حراج به اموالش زده است...). تا آن زمان نیز خدا بیامرزد سهامداران خرد (مثل ما) که تازه وارد شده اند و داد و ستد های درون گروهی و ته مانده ی دارایی جناب بروجردی را.
                پس به نظر می رسد از این به بعد (دست کم) چند روز در میان حجم های خوبی ببینیم. دیگر از آن روز هایی که حجم معاملات 10 - 20 هزار سهم بود خبری نیست. بلکه ان شاء الله زیر 100 هزارتا نیاییم.

3- به نظر می رسد موج چهارم کوتاه مدت تمام شد و موج پنجم باید شروع شود. به خصوص اینکه با کم شدن قیمت سهامداران خرد نوسان گیر هم وارد می شوند... (خودم به شخصه می خواهم اضافه کنم)

4- هر جور حساب می کنم به این نتیجه می رسم که تا قیمتی که خساپا بخواهد شروع به عرضه کند نباید توقف داشته باشیم. احتمال اینکه سهم را خیلی بازی بدهند کم است.

5- ممکن است در آینده ای نزدیک خبر هایی از نصیر کیانگ بشنویم. ای بسا موتور پیشران خنصیر همین زیر مجموعه شود.

6- بنیادی: قیمت خفناور رفته بالا، همچنین خنصیر در خفناور عرضه داشته (حتی ممکن است باز هم عرضه داشته باشد) خفناور قرار است باز هم افزایش سرمایه بدهد...
                آمار فروش خودرو سازان رفته بالا، باید منتظر بالا رفتن تولید خنصیر و همچنین پوشش و پیشبینی سود باشیم. همچنین قیمت های فروش هم بالا خواهد رفت.
                موتور EF7 ، برگ برنده ی خنصیر هم به نظر می رسد کمک حال عاااااااااالی ای برای شرکت باشد.
                همچنین آمار هزینه های مالی که در گزارش های قبلی کاهش یافته بود (نوید آن را اگر خاطرتان باشد بارها داده بودم)، پیشبینی می کنم باز هم کاهش یابد و از این بابت تعدیل عالی ای برای سود خنصیر برسد.
                امکانش هست که در این شرکت حتی شاهد صادرات نیز باشیم!
                شنیده شده است خنصیر آمادگی لازم برای تولیدات جدید تحت لایسنس های برند های معروف جهان را دارد! و احتمال زیادی دارد در محصولات جدید خودروسازان قطعات این شرکت به کار گرفته شود.

7- به نظر می رسد حقوقی جدید، یعنی توسعه جیرفت، نوسان گیر باشد و برای نگهداری بلند مدت سهم را نخریده باشد.
                با سلام؛

همان طور که برآورد کرده بودیم (الحمد لله) دو سه روزی است حجم رفته بالا (البته تصور من دیگر این قدر نبود و فکر می کردم هر چند روز یک بار حجم بالا بزند)

امروز حقوقی 200 هزارتا فروخت و همان طور که پیش تر گفته بودیم بازی ها تازه شروع شده... (ما کاری به این کار ها نداریم، هر وقت به آن قیمت بنیادی که در ذهن داریم رسید می فروشیم و اگر هم نرسید صبر می کنیم تا بازی هایشان تمام شود...)

============

این را هم در صورت های مالی خنصیر نوشته بود (از دوستان خواستیم، کسی بررسی نکرد، خودم مجبور شدم نگاه بیاندازم) :

سرفصل حساب بدهي به شرکتهاي گروه بشرح يادداشت توضيحي 10 همراه صورت هاي مالي مشتمل بر مبلغ 2،411 ميليون ريال مانده مبادلات ارزي و ريالي درون گروهي با شرکت مهندسي سئوکيانگ مي باشد، با توجه به عدم تهيه صورت تطبيق حسابهاي في ما بين با شرکت مذکور امکان اظهارنظر نسبت به صحت مانده فوق و نحوه تسويه آن براي اين موسسه مقدور نمي باشد.

برای مقایسه: کل فروش خالص این شرکت 30 میلیارد ریال است، رقم مانده مطالبات ذکر شده در بالا را با دلار 30000 ریال هم حساب کنیم می شود 72 میلیارد ریال! اگر همین درون شرکت نصیر ماشین با 55 میلیون سهم حساب شود می شود سهمی 1315 ریال، البته که این رقم هیچ گاه فکر نکنم به صورت درآمد شرکت بیاید، ولی، شما حساب کنید به میزان 72 میلیارد ریال قرار است چرخ شرکت بهتر بچرخد... و همین طور از این به بعد به احتمال قوی (با رفع تحریم ها) شاهد شکوفایی نصیر کیانگ خواهیم بود
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

یا ابالفضل!!!!!!!!!!!!!!

کی فکرش را می کرد این پیش بینی من درست از آب در بیاید؟؟؟

باور کنید خودم هم الان شوکه شدم!!!

فکر کنم اشرافی که من الان به این سهم پیدا کرده ام سهامداران عمده و هیئت مدیره شرکت به سهم ندارند!!!

دوستان عرضه ی خساپا در نماد خنصیر شروع شد!!!!

تبریک، تبریک، تبریک به همگی دوستان و همراهان عزیز.

حالا بنشینید و ببینید بازار برای تصاحب این 21 درصد، چه حمله ای به سمت این سهم بکند!!!

به احتمال قوی یک تلاش خواهند کرد تا قیمت سهم را پایین بکشند ولی نمی توانند. بازار اگر ببیند در این نماد عالی سهام کنترلی/مدیریتی دارد به ثمن بخص عرضه می شود حمله خواهد کرد.

البته اگر اشتباه نکنم این عرضه فقط برای این بود که بگویند ما هستیم! به احتمال قوی در این قیمت ها فروشنده نیستند و منتظرند قیمت بیاید بالا بعد بفروشند و فقط در این قیمت یک مقدار عرضه کرده اند که بگویند قیمت را بالا بیاورید تا ما هم عرضه مان را شروع کنیم...

دوستان آن قدر غرق این خساپا شدیم که این دو شخص حقیقی را یادم رفت عرض کنم...

همین را فقط بگویم که این دو تغییر در این دو شخص حقیقی خودش به تنهایی یک سیگنال فوووووووووووووق العاده از خنصیر است.

ولی آن عرضه ی خساپا آن قدر زیبا بود که دیگر این سیگنال در آن محو شد...

به امید روزی که خساپایی های دزد از این نماد گورشان را گم کنند.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

باور کنید این قدر که از شروع عرضه ی خساپا خوشحال شدم، شاید اگر قیمت به 10000 ریال می رسید این قدر خوشحال نمی شدم...

(این قدر که من از این خساپایی ها خاطرات بدی دارم...)

حالا ما که یک بار آرزویمان گرفت...

بگذارید یک بار دیگر آرزو کنیم... (هر چند این دیگر خیلی بعید است... ولی آرزو بر جوانان عیب نیست.)

آرزو می کنم یک مقدار از این سهم ها را این خساپایی ها بدهند به خارجی ها. (مثلا 5 درصد)

تا یار که را خواهد و میلش به که باشد.
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/02/18, 01:01.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

اولین پیش بینی درآمد هر سهم 12 ماهه منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی نشده)

شرکت مهندسي نصير ماشين پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 55,000 میلیون ریال را مبلغ 122 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات اعلام کرده است.

تعدیل مثبت 16.93 درصدی پیش بینی سود سال مالی 94

تعدیل منفی 57.93 درصدی پیش بینی سوذ هرسهم سال مالی 95 نسبت به آخرین پیش بینی سود سال مالی 94

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

#خنصیر
                        شرکت: مهندسي نصير ماشين

اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مهندسي نصير ماشين طی نامه شماره مورخ 1394/11/29 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 55,000 میلیون ریال مبلغ 122 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

(شرکت آخرین پیش بینی سال مالی ۹۴ را با ۱۷% تعدیل مثبت نسبت به گزارش قبل مبلغ ۲۹۰ ریال سود اعلام کرده است.)

سود هرسهم آخرین پیش بینی سال مالی قبل: ۲۹۰ ریال
                        سود هرسهم پیش بینی جدید: ۱۲۲ ریال
                        درصد تغییر: ۵۸% تعدیل منفی

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          اولین پیش بینی درآمد هر سهم 12 ماهه منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی نشده)

شرکت مهندسي نصير ماشين پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 55,000 میلیون ریال را مبلغ 122 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات اعلام کرده است.

تعدیل مثبت 16.93 درصدی پیش بینی سود سال مالی 94

تعدیل منفی 57.93 درصدی پیش بینی سوذ هرسهم سال مالی 95 نسبت به آخرین پیش بینی سود سال مالی 94
                          اولین پیش بینی درآمد هر سهم 12 ماهه منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی نشده) اصلاحیه

شرکت مهندسي نصير ماشين پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 55,000 میلیون ریال را مبلغ 122 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات اعلام کرده است.

تعدیل مثبت 3.24 درصدی پیش بینی سود سال مالی 94 نسبت به پیش بینی 9 ماهه

تعدیل منفی 52.15 درصدی پیش بینی سود سال مالی 95 نسبت به آخرین پیش بینی سود سال مالی 94

نظر

• خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

این اطلاعیه اصلاحیه اطلاعیه قبلی میباشد.

#خنصیر
                            شرکت: مهندسي نصير ماشين

اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مهندسي نصير ماشين طی نامه شماره مورخ 1394/12/03 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 55,000 میلیون ریال مبلغ 122 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

(شرکت آخرین پیش بینی سال مالی ۹۴ را با ۳% تعدیل مثبت نسبت به گزارش قبل مبلغ ۲۵۵ ریال سود اعلام کرده است.)

سود هرسهم آخرین پیش بینی سال مالی قبل: ۲۵۵ ریال
                            سود هرسهم پیش بینی جدید: ۱۲۲ ریال
                            درصد تغییر: ۵۲% تعدیل منفی

An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط Alain Delon پست شده است View Post

بورس 24 :

ان شاء الله این فروش حقوقی در روز آخر معاملاتی خنصیر هم روی همین حساب بالا بوده باشد.

====================

امروز یک جور هایی بررسی وضعیت بازگشایی خنصیر بود.

چند نفر حاضر بودند در حوالی 6300 ریال 200-300 هزار تا بفروشند.

نمی دانم اینها از بچه های دلیران بودند یا نه؟ ولی این را می دانم که سهم خیلی خیلی خشک است و تقریبا بازیگری غیر از اینها ندارد. نه در قسمت خریدار و نه در قسمت فروشنده دیگر می توان گفت غیر از خودشان کسی نمانده...

سهام آنهایی که فروشنده بودند را خریدند و تنها حقوقی اصلی شرکت (خساپا) مانده و به احتمال قوی آن را هم از چنگ خساپا در خواهند آورد... منتها به چه قیمتی؟

تا آنجا که بنده اطلاع دارم خساپا در قیمت های بالا می خواسته سهامش را عرضه کند (و من هم همان حدود می خواستم سهامم را بفروشم) ولی اگر اینها در پایین سهم را طوری بازی دهند که خساپا مطمئن شود هرگز قیمت سهم بالا نخواهد رفت و نیز اگر خساپا پول لازم باشد و به هر قیمتی تا زمانی مشخص بخواهد سهمش را بفروشد، ممکن است دم به تله بدهد و سهامش را بفروشد... در این حالت هم مطمئنا باز قیمت هر سهم بالا خواهد رفت...

پس پیش بینی من این است که دو حالت وجود دارد و در هر دو حالت هم قیمت سهم بالا خواهد رفت. در یک حالت خیلی سریع و در یک حالت چندین ماه دیگر. (کوتاه مدت شاید تا یک هفته و بلند مدت شاید یک سال دیگر) ولی به هر حال ارزشش را دارد و بنده (به احتمال قوی) با سهم هستم تا به قیمت متناسب با بنیاد سهم برسم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Ali
                                ستاره‌دار(64)
                                • Mar 2011
                                • 2536

ان شاء الله این فروش حقوقی در روز آخر معاملاتی خنصیر هم روی همین حساب بالا بوده باشد.

====================

امروز یک جور هایی بررسی وضعیت بازگشایی خنصیر بود.

چند نفر حاضر بودند در حوالی 6300 ریال 200-300 هزار تا بفروشند.

نمی دانم اینها از بچه های دلیران بودند یا نه؟ ولی این را می دانم که سهم خیلی خیلی خشک است و تقریبا بازیگری غیر از اینها ندارد. نه در قسمت خریدار و نه در قسمت فروشنده دیگر می توان گفت غیر از خودشان کسی نمانده...

سهام آنهایی که فروشنده بودند را خریدند و تنها حقوقی اصلی شرکت (خساپا) مانده و به احتمال قوی آن را هم از چنگ خساپا در خواهند آورد... منتها به چه قیمتی؟

تا آنجا که بنده اطلاع دارم خساپا در قیمت های بالا می خواسته سهامش را عرضه کند (و من هم همان حدود می خواستم سهامم را بفروشم) ولی اگر اینها در پایین سهم را طوری بازی دهند که خساپا مطمئن شود هرگز قیمت سهم بالا نخواهد رفت و نیز اگر خساپا پول لازم باشد و به هر قیمتی تا زمانی مشخص بخواهد سهمش را بفروشد، ممکن است دم به تله بدهد و سهامش را بفروشد... در این حالت هم مطمئنا باز قیمت هر سهم بالا خواهد رفت...

پس پیش بینی من این است که دو حالت وجود دارد و در هر دو حالت هم قیمت سهم بالا خواهد رفت. در یک حالت خیلی سریع و در یک حالت چندین ماه دیگر. (کوتاه مدت شاید تا یک هفته و بلند مدت شاید یک سال دیگر) ولی به هر حال ارزشش را دارد و بنده (به احتمال قوی) با سهم هستم تا به قیمت متناسب با بنیاد سهم برسم.
                                سلام
                                دلیران تعداد خوبی سهم جمع کرده ولی هنوز فروشنده داره هم زیر درصدی و هم تعدادی از درصدی ها و دلیران تمایل داره سهم پایین بازگشایی بشه تا به روند خریدش ادامه بده
                                فروش روز اخر خساپا جهت ترساندن فروشندگان و پایین کشیدن قیمت بود و قصد خروج ندارد در خفناور دقیقا همین کار رو کرد که سوابقش موجوده
                                دلیران هم دوست نداره خساپا بفروشه و بره چون اگه اینطور بشه در دریافت سفارشات از مجموعه سایپا به مشکل میخوره
                                خنصیر راه خفناور را میره

نظر

در حال کار...
                                X