فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

    #1486
    پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

    بزودی کف فولاد میشه200تومان

    نظر

    • خیرالله
      عضو عادی
      • May 2014
      • 114

      #1487
      پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

      هیجانی تصمیم نگیرید. فولاد را در قیمت های منفی فروختن اشتباهه.

      نظر

      • خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

        #1488
        پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

        فولاد : خبرها از افزايش بيش از ٥٠ دلارى بهاى هرتن ورق گرم در بازارهاى جهانى و انتظارات از تعديل مثبت در سال ٩٥ به گوش ميرسد .
        زندگی بدون تحریم سلام....

        نظر

        • خیرالله
          عضو عادی
          • May 2014
          • 114

          #1489
          پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

          رنج مثبت در فولاد...........فروشنده نباشید

          نظر

          • گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

            #1490
            پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

            در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
            من شکل الگوی تکنیکال فولاد را سر و شانه کف میبینم با هدف 180 بصورت شارپ.

            جناب خیرالله , این نمودار بنده را که خط مستقیمش کردید,.... در 156 تومان که اشاره کرده م گیرهایی مهم دارد که برای جلوگیری از شلوغی چارت حذفشان کردم ....
            156 تومان سطح مهمی است و انتظار عرضه های فراوان وجود داشت :)
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

            نظر

            • خیرالله
              عضو عادی
              • May 2014
              • 114

              #1491
              پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

              در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
              جناب خیرالله , این نمودار بنده را که خط مستقیمش کردید,.... در 156 تومان که اشاره کرده م گیرهایی مهم دارد که برای جلوگیری از شلوغی چارت حذفشان کردم ....
              156 تومان سطح مهمی است و انتظار عرضه های فراوان وجود داشت :)
              بنا بر تاکید صحبت های حضرت عالی در خصوص قیمت بنظر من فولاد رفتار تکنیکالی خود را خوب اجرا میکند. در نمودار جنابعالی سهم پس از رسیدن به 150 افت قیمتی تا 143 تومان را داشته و پس از آن رشد خود را ادامه میدهد.
              با توجه به مشاهده الگوی سرو شانه کف و مشاهده کندل دوجی در فولاد طی معاملات فردا سهم مجددا با تقاضا روبرو خواهد شد.
              پس از تعطیلات فولاد حرکت خود را برای 180 ادامه میدهد و در میان مدت هدف سهم 220 تومان است.
              امروز قبل از شروع معاملات فولاد در 158 تومان صف خرید داشت منتهای مراتب بعلت دستکاری در عرضه ی سهم از طرف حقوقی سهم تا 150 تومان افت کرد و پس از ان حتی در 143 تومان صف فروش تشکیل شد که از عجایب بازار ماست!!! اوج هیجان را میتوان در فولاد دید!
              فولادی که به نسبت گروه خودرویی رشدی نداشته اصلاحش تکمیل ولی خودرویی ها همچنان بدون اصلاح صف های خرید دارند. به هر شکل فروش فولاد در قیمت منفی امروز ترفند حقوقی بود برای اینکه الگوی تکنیکال حضرت عالی تکمیل شود. بنظر من سهم از فردا به سمت 180 حرکت میکند.

              نظر

              • خیرالله
                عضو عادی
                • May 2014
                • 114

                #1492
                پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

                خبر داغ داغ :

                تعرفه واردات انواع محصولات فولادی افزایش یافت


                اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری در نامه‌ای به وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی، حقوق گمرکی و سود بازرگانی 1242 ردیف تعرفه کالا در سال 1395 را ابلاغ کرد..
                جهت مشاهده تصوير در سايز واقعي بر روي تصوير كليك نمايد
                چهارشنبه ، ۲۶ اسفند ۱۳۹۴
                زمان : ۱۸:۴۸:۲۶



                نگاهی به فهرست 1242 ردیف تعرفه کالا در سال 1395 نشان می‌دهد که تعرفه (حقوق گمرکی و سود بازرگانی) واردات انواع محصولات آهنی و فولادی (فصول 72 و 73 فهرست تعرفه‌ها) با هدف حمایت از تولید داخل نسبت به سال جاری افزایش یافته است.
                از جمله موارد مهم در بین ردیف‌های تعرفه مربوط به واردات محصولات آهنی و فولادی می‌توان به افزایش تعرفه واردات شمش فولاد از 10 به 15 درصد و ورق‌های فولادی با ضخامت کمتر از 3 میلیمتر از 10 به 20 درصد اشاره کرد.
                همچنین بررسی تخصصی‌تر نشان می‌دهد که تعرفه واردات پنج ردیف نخست واردات محصولات فولادی به ایران در 11 ماهه نخست سال جاری با رشد مواجه شده است.
                پنج ردیف نخست در واردات محصولات فولادی به کشور از نظر میزان ارزش به شرح زیرند:
                72253000، 518.1 میلیون دلار، 10 به 20 درصد
                72083900، 238.9 میلیون دلار، 10 به 20 درصد
                72254000، 194.3 میلیون دلار، 10 به 20 درصد (تعرفه تفکیک شد)
                72091700، 148.1 میلیون دلار، 15 به 20 درصد
                72085110، 103.8 میلیون دلار، 15 به 20 درصد
                مجموع ارزش واردات پنج ردیف تعرفه فوق در 11 ماهه سال جاری بالغ بر 1.2 میلیارد دلار بوده است. این در حالیست که مجموع واردات محصولات آهنی و فولادی (فصول 72 و 73) در 11 ماهه 1394 بالغ بر 3 میلیارد دلار بوده است. به این معنا که تنها پنج ردیف تعرفه فوق بیش از یک سوم از کل واردات این حوزه را در 11 ماهه امسال به خود اختصاص دادند.
                در همین حال یک بند به این شرح به مندرجات فصل 72 نیز اضافه شده است: حقوق ورودی محصولات فولادی موضوع ردیف تعرفه‌های 7210، 7212، 7214، 7215، 7216، 7218، 7221، 7222، 7223، 7224، 7225، 7226، 7227، 7228 و 7229، 72083620 و 72083710 حسب تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت در صورت عدم امکان تولید و تامین از داخل 5 درصد تعیین می‌شود.
                تعرفه‌های واردات انواع کالاها و محصولات از ابتدای سال 1395 قابل اجرا است

                اونایی که امروز فولاد را فروختن :/:.wacsmiley.:/:((/.:blinksmiley.:/:O:-s

                سهامداران فولاد مبارکه : :.thumbsupsmileyanim
                /.:blushsmiley:./:D

                نظر

                • خیرالله
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 114

                  #1493
                  پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

                  فولاد بزودی بالای 200 تومان خواهد بود. موج صعودی فولاد تازه اول راه هست. خبرهای بسیار خوبی در مورد فولاد هست که حقوقی بخوبی این را میداند.
                  1- فروش بلوک هرمزگان ( در حال مذاکره بایک شرکت سرمایه گذاری خارجی )
                  2- قرارداد شرکت هایی ایتالیایی با فولاد
                  3- افزایش جهشی قیمت سنگ آهن = افزایش قیمت محصولات فولادی = تعدیل مثبت
                  4- افزایش قیمت ورق در بازارهای جهانی = افزایش مبلغ فروش و ارزش افزوده = تعدیل مثبت
                  5- سرمایه گذاری های فولاد در بخش معادن = افزایش درآمد حاصل از سرمایه گذاری ها در صورت های مالی شرکت
                  6- تجمیع زیرمجموعه های فولاد = تقویت بنیاد شرکت و احتمال افزایش سرمایه
                  7- افزایش تعرفه واردات فولاد جهت حمایت از تولید داخل = کاهش واردات و افزایش فروش شرکت فولاد مبارکه = تعدیل مثبت
                  8- پتانسیل صادرات محصول به کشورهای خارجی = افزایش درآمد حاصل از فروش پس از رفع تحریم ها
                  9- انتخاب شرکت فولاد مبارکه بعنوان یکی از 10 شرکت برتر تولیدی و اقتصادی = تقویت سهم قابل کسب از بازار فروش
                  10- موجودی آماده ی فروش بالغ بر 1000 میلیارد تومان انواع شمش فولادی و ورق = تعدیل مثبت از بابت فروش محصولات
                  12- تاکید دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد مبنی برخروج کامل از زیان شرکت های فولادی از سال 95= افزایش سود تقسیمی در مجامع
                  13- تقاضای سرمایه گذاران خارجی برای ورود به بازار فولاد اییران = مشارکت در فروش محصولات صادراتی و رشد درآمد داخلی شرکت

                  کلیه ی موارد فوق در افزایش سرمایه و تعدیل مثبت شرکت موثر هستند. خرید این سهم یک سرمایه گذاری مطمئن میباشد.
                  آخرین ویرایش توسط خیرالله؛ 2016/03/17, 11:03.

                  نظر

                  • خیرالله
                    عضو عادی
                    • May 2014
                    • 114

                    #1494
                    پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

                    سود هر سهم فولاد مبارکه 119 رییال
                    حقوق صاحبان سهام به ازای هر سهم 900 ریال
                    عایدی فولاد هرمزگان( زیرمجموعه فولاد) به ازای هر سهم 800 ریال
                    جمع : 1819 ریال

                    این رقم به غیر از ارزش خود سهم (1500 رییال) و صرف نظر از سایر دارایی های شرکت تجهیزات ، ماشین آلات ، زمین و ساختمان ،
                    دارایی های جاری و حق امتیاز های شرکت است.
                    جمع عایدی هر سهم به اضافه ی قیمت سهام = 3319 ریال
                    تعدیل های مثبت پیش رو از بابت افزایش قیمت ورق گرم و درآمد های سرمایه گذاری فولاد در معادن و سود حاصل از افزایش فروش از بابت افزایش تعرفه واردات و سهم بیشتر قابل کسب از بازار به این رقم اضافه خواهد شد.

                    نظر

                    • "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

                      #1495
                      پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

                      قیمت فولاد به قیمت است فکر کنم و زیر قیمت نیست .سهمی که انتظار جهش در سود وجود ندارد سهمی که متاثر از قیمت های جهانی است . اگر بالا نباشد پایین نیست قیمتش

                      نظر

                      • خیرالله
                        عضو عادی
                        • May 2014
                        • 114

                        #1496
                        پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

                        در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                        قیمت فولاد به قیمت است فکر کنم و زیر قیمت نیست .سهمی که انتظار جهش در سود وجود ندارد سهمی که متاثر از قیمت های جهانی است . اگر بالا نباشد پایین نیست قیمتش
                        معاون اقتصادي و مالي شرکت فولادمبارکه اعلام کرد: پس از اينکه افزايش سرمايه فولاد مبارکه در مجمع فوق العاده شرکت درتاريخ بيستم مهر ماه به ميزان50 درصد و به رقم 7500 ميليارد تومان به اتفاق آراء سهامداران تصويب و فولاد مبارکه به بزرگترين شرکت بورس اوراق بهادار به لحاظ سرمايه تبديل شد، گوي سبقت را از ديگر بزرگان بازار سرمايه همچون بانک صادرات ، مخابرات، ملي مس و هلدينگ خليج فارس ربود. اين در حالي اتفاق افتاد که بازار سرمايه نيز از اين افزايش سرمايه استقبال کرد.


                        به گزارش تابناک اقتصادیی، امییر حسين نادري تأکيد کرد: عليرغم افت شديد شاخص بورس طي سال 93 و نيمه اول سال94 و به دنبال آن افت ارزش بازار شرکت هاي بورسي، ليکن فولاد مبارکه با توجه به سه مرحله افزايش سرمايه متوالي همچنان جايگاه مناسبي در ميان شرکت هاي بورسي دارد.ویی استقبال بازار سرمايه از افزايش سرمايه شرکت به ميزان 50 درصد را بسيار مثبت و حائز اهميت خواند و اضافه کرد: قيمت هر سهم شرکت قبل از تاريخ مجمع فوق العاده با سرمايه 5000 ميليارد تومان، 1162 ريال بود که بدين ترتيب ارزش بازار شرکت به رقم 5810 ميليارد تومان بالغ مي گرديد، ليکن با توجه به بازگشايي نماد در تاريخ 6/8/94 و معامله سهام تا سقف 1107 ريال با سرمايه جديد 7500 ميلياردتومان، ارزش بازار شرکت به 8300 ميليارد تومان افزايش يافت . بدين ترتيب با تصويب اين افزايش سرمايه، 2,490 ميليارد تومان معادل 42 درصد به ارزش بازار شرکت افزوده شد.نادري در ادامه با اشاره به دلايل افت قيمت سهام تصريح کرد: بخش عمده اي از نوسانات قيمت سهام ناشي از عوامل بيروني کل بازار سرمايه همچون رکورد اقتصادي، عوامل سياسي ونرخ رشد اقتصادي نشأت مي گيرد، به گونه اي که شاخص کل بازار سرمايه در بيشترين ميزان خود در تاريخ 15/10/92 به رقم 89,500 واحد رسيد ليکن در پي عوامل کلان اقتصادي و سياسي حاکم بر کشور به رقم 62,923 در حال حاضر کاهش يافت که افتي معادل 42 درصد مي باشد و بالتبع بخشي از افت قيمت سهام فولاد مبارکه نيز تحت تأثير رکود حاکم بر بازار سرمايه رخ داده است.


                        معاون اقتصادي و مالي فولاد مبارکه در ادامه به پتانسيل هاي بالقوه رشد سودآوري شرکت اشاره کرد و افزود:

                        ارزش واقعي فولاد مبارکه بسيار بيشتر از ارزش بازار فعلي سهام شرکت است به گونه اي که عليرغم افت شديد قيمت سهام شرکت هاي معدني و فولادي طي ماه هاي اخير، ارزش خالص دارايي هاي هر سهم فولاد هرمزگان(NAV) بالغ بر250 تومان و ارزش خالص آن شرکت 3750 ميليارد تومان مي باشد که با احتساب ارزش بازار ساير سهام هاي موجود در سبد سرمايه گذاري هاي فولاد مبارکه، ارزش سبد سرمايه گذاري ها بالغ بر 5860 ميليارد تومان مي گردد که با تقسيم اين عدد بر تعداد سهام جديد شرکت ارزش سرمايه گذاريهاي فولاد مبارکه به ازاي هر سهم آن حدود 80 تومان مي گردد که اين رقم صرف نظر از ساير داراييهاي شرکت نظير تجهيزات ، ماشين آلات ، زمين و ساختمان ، دارائي هاي جاري و حق امتيازهاي شرکت مي باشد.
                        وي با اشاره به رقم سرمايه گذاري انجام شده در طرح هاي توسعه شرکت به ميزان2500 ميليارد تومان ابراز اميدواري کرد که با به بهره برداري رسيدن اين طرح ها جهشي قابل توجه در سودآوري و ارزش سهام شرکت رخ دهد.

                        در همين رابطه مرتضي شباني، رييس امور سهام و مجامع شرکت ، با بيان جزييات اين افزايش سرمايه افزود: اين افزايش سرمايه از دو محل سود انباشته و آورده نقدي و مطالبات صورت گرفت. بدين صورت که از 2500 ميليارد تومان مبلغ افزايش سرمايه ، مبلغ 500 ميليارد تومان از محل سود انباشته يا سهام جايزه و مابقي به ميزان 2000 ميليارد تومان از محل آورده نقدي و مطالبات مي باشد. به اين ترتيب با اين مصوبه، سرمايه شرکت از 5000 ميليارد تومان به 7500 ميليارد تومان به ميزان 50 درصد افزايش يافت که10 درصد آن از محل انباشته و 40 درصد ديگر از محل آورده نقدي و مطالبات است .
                        وي هدف اصلي اين افزايش را طرح توسعه سنگان ذکر کردو افزود: اين طرح از دو واحد توليد کنسانتره و توليد گندله هر کدام به ظرفيت 5 ميليون تن تشکيل شده که واحد گندله سازي تاکنون70 درصد و واحد کنسانتره 15درصدپيشرفت فيزيکي داشته و پيش بيني مي شود از اواسط سال95 واحد گندله سازي و ابتداي 96 واحد کنسانتره سازي به بهره برداري برسد.


                        منبع خبر : http://www.tabnak.ir/fa/news/543595/

                        نظر

                        • خیرالله
                          عضو عادی
                          • May 2014
                          • 114

                          #1497
                          پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

                          بنظر من فولاد قیمتش باید 300 تومن باشه نه 150. یکی از سهم های کاندید رشد خوب و با ریسک خیلی کم همین فولاده. دوستان بررسی کنند و تصمیم بگیرند.

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35710

                            #1498
                            پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

                            نظر

                            • خیرالله
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 114

                              #1499
                              پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

                              فولاد درگیر بازی شاخص شد. معلوم نیست چه نقشه ای دارن

                              نظر

                              • negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35710

                                #1500
                                پاسخ : فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

                                جایگاه ایران در صنعت فولاد جهان



                                نظر

                                در حال کار...
                                X