فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

كارخانه كستينگ قزاقستان ميخواهدقيمت عرضه بيلت به ايران را20 دلار بالا ببردو به 700 دلار سي پي تي برساند
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• بابای دارا
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 768

تحلیل تکنیکال

فولاد مبارکه _

در ابتدا از دوستان تکنیکالیست ( حجت جان، FM2006، جناب برادران، MTZ عزیز و سایر دوستانی که من هنوز توفیق ادب در حضورشون رو نداشتم ) تقاضا می کنم حتما نظر بدن که گرفتار طمع نشیم.

و البته فاندامنتالیست های عزیز :)

تبریک می گم به سهامدارای فولاد مبارکه، خصوصا اونایی که در زمان شکست کنج صعودی خریدار بودن.

اما در پیگیری روند قیمت این سهم نکات زیز حائظ اهمیت است.

1- اول اینکه خطوط مقاومت فیبوناچی بخوبی ارتباطش با قیمت رو تا اینجا تونسته حفظ کنه و اسیلاتور ها هم بخوبی کارشون رو انجام دادن.

2- در نمودار، طبق برآورد من هدف کلاسیک قیمت می تونه 366 الی 369 باشه که عبور از باند مقاومتی 338 تومن تا 349 تومن بسیار مهم تلقی می شه.

حال اینکه در انتهای این باند خط بالایی کنج خاتمه دهنده بلندمدت قرار داره که تا الان سه روند قیمتو در دو سال گذشته عوض کرده و سطح برگشت قیمت محسوب شده.

3- در اسیلاتور MACd هر زمان خط سیگنال ( خط آبی ) از خط MACD ( خط قرمز ) فاصله گرفته، به معنی این بوده که قیمت از ارزش دور شده و طبیعتا بازگشت دوباره قیمت به ارزش اتفاق افتاده. در هر سه قله قبلی که روند قیمت عوض شده این سیگنال مشاهده می شه.

4- اسلاتور RSI در محدوده هیجان خرید قرار داره و در موارد مشابه با توجه به هیستوگرام های MACD باعث برگشت قیمت شده است.

5- در زمان برگشت قیمت در دو سال گذشته و در سه قله قبل ایجاد کندل مرد آویزان رو مشاهده می کنیم، لذا با توجه به تکرار تاریخ؛ این بار هم توصیه می کنم که دوستان با شکل گرفتن کندل مرد آویزان به سرعت از سهم خارج بشن چرا که این کندل موثق ترین سیگنال خروج محسوب می شود.:O

6- مسیر باقی مانده تا هدف کلاسیک، سطح 366 - 369 حدود 8 % و باند مقاومتی پیش روی سهم یکی از پر خطر ترین سطوح، در انتهای باند مقاومت جاری و خط روند بلند مدت قلمداد می شود#:-S.

7- نشانه تشکیل کندل مرد آویزان در حین معاملات، می تونه به اینصورت باشه که قیمت پایانی از قیمت باز شدن سهم پایین تر باشه و طی معاملات روزانه قدرت فروشندگان به خریداران بیشتر شده و فاصله آخرین معامله تا قیمت باز شده اون روز به سمت منفی زیاد بشه. اما خریداران اون روز که اصلاحا فردا به دار آویخته می شن سعی می کنن دوباره قیمت رو به سمت نقطه شروع حمایت کنند ولی به اون هرگز نخواهد رسید.

8- حجم معاملات بسیار افزایش یافته، دوستان تکنیکالیست می دونن که در زمان RSI >70 این موضوع یعنی چی.

تشخیص و تصمیم خروج از سهم بعهده خوانندگان است و تحلیل فوق صرفا نظر نگارنده می باشد. :x
      مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

جناب بابای دارا، یکی از کامل ترین تحلیل های تکنیکالی بود که توی این مدت مطالعه کردم

سپاس
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابای دارا
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 768

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
          جناب بابای دارا، یکی از کامل ترین تحلیل های تکنیکالی بود که توی این مدت مطالعه کردم

سپاس
          شما به من لطف داري مصطفي جان :">

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• نیایش
            عضو عادی
            • Sep 2011
            • 31

سلام به کاربری بابای دارا
            چند سوال از شما دارم:
            1- چه زمانی مکدی سیگنال فروش صادر میکنه؟ آیا در خصوص فولاد این کار انجام شده؟
            2-در RSI لزوم سیگنال فروش وارد شدن به محدوده اشباع خرید میباشد؟ پس واگرایی در سقف چه کاره است؟
            3-شما هدف چی رو حساب کردین که 3660 رسیدید؟ (برک اوت یا کنج) این هدف کلاسیک هست یا هیجانی؟ روی نمودار لگاریتمی هدف گرفتید یا حسابی (به نظرتون کدوم درست تر هست.)
            4-این وسط چنگال اندرزو رو که بنده کشیدم شما قبول داری؟
            5-در روندها یا کانالها چطور میفهمید که روند شکسته شده؟

وکتور هوگو (نویسنده معروف فرانسوی):

[B]وجاهت توام با وقار و عفت، به زن قدرتی می دهد که قویترین مردان را یارای مقاومت در برابر او نیست، و مردان را به خضوع و تعظیم در مقابل زن وا می دارد.[/B]

نظر

• mir48
              عضو عادی
              • May 2011
              • 179

جناب بابای دارا ممنون از تحلیل آموزندتون.
              راستش این آخراش یه خورده منو یاد قیامت میندازه:(
              شهاب سنگو.... به دار آویختنو .... اینجور چیزاش دیگه:))

نظر

• robin
                عضو جدید
                • Jun 2011
                • 16

درود بر همه

جناب بابای دارا ،
                سپاس از شما . برخی از آقایان تجربه خوبی دارند و محبت هم میکنند که دانش خود را در اختیار دوستان قرار میدهند( که بدینوسیله از ایشان قدردانی میکنم و در قدم آنها شکی نیست) ولی قلم رسایی ندارند و مطلب را در پرده ای از ابهام مینویسند و یا مستند نمینویسند . اگرچه همان هم مفید است و بهتر از ننوشتن.
                اما شما ، قلم شیوا نیز دارید و در انتقال مفاهیم توانا .
                انتظار داریم دیگر دوستان نیز اینگونه مرقوم بفرمایند که مزید امنتان خواهد بود.

نظر

• بابای دارا
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 768

در اصل توسط نیایش پست شده است View Post
                  چند سوال از شما دارم:
                  2-در RSI لزوم سیگنال فروش وارد شدن به محدوده اشباع خرید میباشد؟ پس واگرایی در سقف چه کاره است؟
                  3-شما هدف چی رو حساب کردین که 3660 رسیدید؟ (برک اوت یا کنج) این هدف کلاسیک هست یا هیجانی؟ روی نمودار لگاریتمی هدف گرفتید یا حسابی (به نظرتون کدوم درست تر هست.)
                  سلام
                  تشکر می کنم از همه بزرگوارانی که تشکر فرستادن، قابل اینهمه لطف دوستان نیستم.
                  تشکر ویژه ای هم دارم از نیایش عزیز که در بدو ورود گرد و خاک کردن ;) و بحثو بطور اساسی به چالش کشیدن که نوید بخش همراهی قوی در فروم خواهد بود.

جواب سوال اول _

ببینید قرار نیست از هیچکدام از اسیلاتور ها به تنهایی سیگنال فروش گرفته بشه چرا که هر کدام وظیفه مشخصی دارند. و برآیند آنها تحت عنوان واگرایی منفی در سقف و یا واگرایی مثبت در کف، سیگنال فروش یا خرید صادر می کنند.
                  اسیلاتور MACD سه تا شاخص داره؛ خط سیگنال، خط MACd و هیستوگرام ها که هر کدام از هیستوگرام ها بعنوان یه قله یا حفره تلقی می شه.

اندازه هیستوگرام ها فاصله ارزش از قیمت رو مشخص می کنند و هرچه این فاصله زیاد تر بشه، تمایل قیمت به سمت ارزش بیشتر می شه. حالا اگر آخرین هیستوگرام اندازه کوتاه تری از هیستوگرام قبلی ( قله ) داشته باشه به این معنی هستش که قیمت به سمت ارزش در حال برگشته که از اون به عنوان نشانه ای از حرکت اصلاحی قیمت یاد می کنیم. حالا اگه سایر اسیلاتور ها در محدوده هیجان باشند سیگنال دیگه اصلاحی نیست بلکه برگشتی خواهد بود.

کار تکنیکال به نظر من این نیست که زمانی که واگرایی بوجود اومد تشخیص بدیم چرا که اون زمان یا در صف فروش خواهیم بود و یا درصف خرید.

در مورد فولاد مبارکه همانطور که در نمودار پست قبلی ملاحظه می کنید، هنوز هیستوگرام ها، در حال شکستن قله قبلی هستن ولی اینو باید در نظر گرفت که شنبه باند مقاومتی قوی پیش روی قیمت خواهیم داشت.

نظر شخصی من پیش بینی واگرایی هاست که البته کار سختیه و احتمال خطا وجود داره
                  آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/09/08, 14:58.

نظر

• سپه
                    كاربر فعال
                    • Dec 2010
                    • 790

در کل جناب بابای دارا همون جور ککه فرمودین بین قیمتی که اکثر اهالی بازار برای فولاد 360 وخورده ای و قیمت الانش 8تا9 درصد اختلافه ( من ندیدم کسی فولاد را بالا 400 ببینه )

نظر شخصی من : این چند درصد اخری ارزش اعصاب خوردیشو نداره

پ ن: شکر خدا از بعضی سریع عصبانی شدن بخی از اساتید وبچه ها ناراحت نمی شین ( چی میگن سعه صدرتون خوبه) وما می تونیم از نظرات

شما( درست یا غلط) استفاده کنیم
                    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                      در کل جناب بابای دارا همون جور ککه فرمودین بین قیمتی که اکثر اهالی بازار برای فولاد 360 وخورده ای و قیمت الانش 8تا9 درصد اختلافه ( من ندیدم کسی فولاد را بالا 400 ببینه )

نظر شخصی من : این چند درصد اخری ارزش اعصاب خوردیشو نداره

پ ن: شکر خدا از بعضی سریع عصبانی شدن بخی از اساتید وبچه ها ناراحت نمی شین ( چی میگن سعه صدرتون خوبه) وما می تونیم از نظرات

شما( درست یا غلط) استفاده کنیم
                      فولاد با سود 55 تومانی و پی به ای 7 میشه 370 تا 380 ....
                      به نظرتون میتونه رد کنه ؟؟؟
                      به نظر من بازی فراتر از این 7 درصده ....باید حباب به چشم بیاد که معمولا به این معنی هست که پا فراتر از ارزش ذاتی گذاشته بشه
                      مگر اینکه اتفاقی بیوفته فولاد نتونه 55 تومن سود بسازه یا بازار نخواد پی به ای 7 بهش بده
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

جناب بابك پناهي توي تاپيكشون صحبت از فولاد 430 كرده و گفته بالا تر هم ميره پس نگيد كه كسي صحبت از فولاد 400 نكرده
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• سپه
                          كاربر فعال
                          • Dec 2010
                          • 790

درستتر باید می گفتم من ندیده بودم کسی صحبت از فولاد بش از 370 بکنه

ولی علی رضا 184 خان خیلیها ( حتی تو همین سایتم ) صحبت از فولاد 360 می کنن
                          هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• بابای دارا
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 768

در اصل توسط نیایش پست شده است View Post
                            چند سوال از شما دارم:
                            جواب سوال دوم _

یکی از اسیلاتور هایی که هیجان بازار رو اندازه گیری می کنه RSI هستش. محدوده هیجان خرید، ورود RSI به بالای خط 70 هستش. اما اشتباه نکنید هیجان خرید با اشباع خرید متفاومت است.
                            هیجان خرید همین است که الان در فولاد مبارکه می بینیم، ولی اشباع خرید زمانی است که واگرایی منفی در سقف داشته باشیم که برآیند اسیلاتور MACD و RSI هستش.

یه تبصره این انیجا هستش که RSI به تنهای می تونه سیگنال واگرایی صادر کنه که در اینصورت نیازی به MACD نخواهیم داشت.

یعنی اینکه بنزین موتور خریدار ها تموم بشه#-o و پولی برای خرید سهم نداشته باشن و بالعکس، اون فروشندگانی که حالا از هیجان بازار نوسان گرفتن بدنبال نقد کردن سهامشون هستن و اینگونه جبهه فروشندگان بر جبهه خریداران غلبه پیدا می کنه.
                            در این شرایط می گیم بازار به اشباع خرید رسیده.#-o

نکته دیگه اینکه در زمانی که قیمت در سقف قرار داره بیشترین حجم معاملات رو خواهیم داشت. در قله های تاریخی فولاد مبارکه می تونید این مساله رو ردیابی کنید.

در مورد واگرایی خدمت دوستانی که نمی دونن باید عرض کنم که واگرایی به طور خلاصه یعنی :

تضاد بین هیجان و قیمت، عقب افتادن اسیلاتور از قیمت و ناتوان بودن در ساختن قله ( حفره ) جدید

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                              درستتر باید می گفتم من ندیده بودم کسی صحبت از فولاد بش از 370 بکنه

ولی علی رضا 184 خان خیلیها ( حتی تو همین سایتم ) صحبت از فولاد 360 می کنن
                              تكنيكاليستها عموما صحبت از ي پله مقاومت ميكنن و وقتي كه اون مقاومت شكست صحبت از مقاومت بعدي مي كنند تا 3روز پيش كه فولاد تو محدوده 320 بود صحبت از 330 بود كه ايا ميشكنه يا نه حالا كه شكسته صحبت از 360 ميشه و وقتي كه 360 رو شكست صحبت از 400 ميشه من در جواب شما كه گفتي كسي رو نديدم صحبت از فولاد 360 به بالا بكنه گفتم من جناب بابك پناهي رو توي تكنيكال خيلي قبول دارم ايشون نمودار فولادو كشيدن و صحبت از 430 كردن از لحاظ بنيادي فولاد تا مرز 60 الي 70 ميتونه بسازه مگر اينكه اتفاق غيره منتظره اي رخ بده

نظر

• بابای دارا
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 768

من به تحلیل سایر دوستان ارادت دارم ولی اون تحلیلی که فرمودید نتونستم هنوز بخونم.

اما گمون می کنم خط مقاومتی که در دو سال گذشته طی سه بار تلاش قیمت نتونسته بشکنه و در این بار که طی 5 موج خودشو داره به اون می رسونه اگه قرار باشه شکسته بشه حداقل باید خریدار ها قدرت بیشتری داشته باشن تا فروشنده ها در صورتیکه rsi اینو نشون نمی ده. :)

جواب سوال سوم نازنین عزیز هم موند.

استادم به من می گفت هر زمان خبر خوشی در مورد یه سهم شنیدی شروع به فروختن کن.

نظر

در حال کار...
                                X