کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مهر اقتصاد ایرانیان حدود 50 میلیون سهم داره حالا چرا تی اس ای کلا این سهامدارو نشون نمی ده منم نمی دونم.
تی اس ایی اطلاعات ناقصی مدهد/ سهامداران و p/e را درست نشان نمیدهد در تکنوتار (( امروز هم فروشنده حقوقی را نشان نداده است )) / بنده شخصا اهداف بالایی را برای تکنو متصور هستم/ زیر خاکی است
تکنو فروشنده خاصی نداره - فقط حقوقی برای اهداف برنامه ریزی شده (( خرید تقدمها در قیمت پایین )) اینچنین سهم تکنو را میفروشه تا کنترلش کند/ اینهم بگذرد/ تا...و...و....
عجب حقوقی داره تکنو / یک تنه رنج منفی میکشه تا کد حقیقی خودشان بردارند/ ناظر هم کشک نشسته انگار نه انگار / حالا اگر حقوقی رنج بالا میکشید سریع تذکر و شفاف سازی و ..و...و... گیر میدادند.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام امروز با میانگین 410 وارد شدم
اساتید کف سهمو چند پیش بینی میکنن؟
امیدوارم سود خوبی از این سهم نصیب دوستان شود
بالاخره تی اس ایی نشان داد که مهر اقتصاد دیروز حدود 1 میل فروخته است و از طرفی هم کمیته امام خریدار تکنو بوده است / بنده کف قیمتی تکنو را 400 میبینم/ احتمال اینکه مهر میفروشه تا کد حقیقی خودشان بخرند بالاست/ ضمنا تقدمهایش حدود 10 میل است/
امروز برگشت خوبی کرد/ حقوقی ویزه خوار صف خرید را عرضه کرد اما دوباره صف شد/ خرید کد شخصی حقوقی کی تمام میشود تا دوباره حقوقی عرضه نکند/ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر