کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مهر اقتصاد 1.2 میل دیگر دارد که اون را هم فردا بدهد تمام میشود/ واقعا حقوقی کله خری است رنج منفی و حتی در صف فروش سهم را میفروشد/ ناظر هم کشک است/ حال در روند مثبت صف خرید می نشست ناظر سریع گیر میداد/
حقوقی این سهم نمیزاره سهم حرکت کنه.تعداد فروشنده های حقیقی کم و از نوع هیجانی هستند.فروش حقوقی هم ااز نو تحمیلی برای کنترل شاخص است.سهم بزودی تارگ 600 رو لمس خواهد کرد.تکنو سهمی ااست برای سهامداری نه سهام بازی . پرسود باشید
[FONT=arial narrow][SIZE=4][B]شما همان هستید که هستید نه آنچه که دارید.[/B][/SIZE][/FONT]
مهر اقتصاد 1.2 میل دیگر دارد که اون را هم فردا بدهد تمام میشود/ واقعا حقوقی کله خری است رنج منفی و حتی در صف فروش سهم را میفروشد/ ناظر هم کشک است/ حال در روند مثبت صف خرید می نشست ناظر سریع گیر میداد/
حقوقي كله خر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم دم مهر گرم كه اين شركت و سر پا كرده و زمين كارخونه رو پس داد
بعدا نمي شه گفت هدف از فروش چيه
شايدم مي خوان خوب بخرن خودشون
شرکت گروه مالی مهر اقتصاد کل سهام باقی مانده اش که 1.217 میلیون سهم از 11.677 میلیون سهم بود را فروخت و شرش کم شد.(البته به کدهای شخصی داد). از این به بعد صف تکنو دیدنی خواهد بود.
خوشحالم که بلاخره دوستان هم وارد تکنو شدند/ لااقل نظر مثبتی به تکنو دارند / معرفی و حمایت سهم دیگر لازم نیست/ سهم شسته و رفته شده است/ برم یه سهم زیر خاکی دیگر را پیدا کنم/ ;;) >:D<
کمتر پیش میاد از صف خرید ، خرید کنم ولی اینبار برای تکنو این کار رو کردم، از نظر تکنیکالی و بنیادی بنظر قوی میاد.
از روز گذشته مترصد خرید بودم و وقتی قیمت -3.99 شد بدلیل حجم بالای متقاضی در زمان باز شدن نماد مفاخر نتونستم وارد کاگزاری بشم و خرید کنم (البته این مسائل جزعی از بورس هستن) ولی این بار با عرضه حقوقی عزیز تونستم مقداری از سهم رو بخرم و اینم جای شکرش باقیه ، بقول دوستان پر سود باشید. /:.happysmiley:./
[COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]
[QUOTE=6500400;437624] خوشحالم که بلاخره دوستان هم وارد تکنو شدند/ لااقل نظر مثبتی به تکنو دارند / معرفی و حمایت سهم دیگر لازم نیست/ سهم شسته و رفته شده است/ برم یه سهم زیر خاکی دیگر را پیدا کنم/ ;;) >:D
نظر