کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از تکنوتار غافل نشید یه رشد بسیار شارپ در انتظارشه
تو دوهفته گذشته حدود 30 درصد شرکت رو جابجا کردند سهم رو بعد از این جابجایی ها میخواد بالا ببرند حواستون باشه از روند رشدش جا نمونید با این حقوقی داوانه هم نوا نشوید
زنگ زدم امور سهام میگم خانم این کیه رنج منفی میکشه میگه سهامدار عمده مهر اقتصاد داره میفروشه گفتم مگه چند روز پیش خالی نکرد میگه اون گروه مالی مهر اقتصاد بود و مهر اقتصاد 50 م سهم داره و معلوم نیست تا کی بخواد بفروشه
کاملا واضح است که حقوقی سهم را به کد شخصی منتقل میکند/ حقوقی کله خراب رنج منفی میکشد و صف فروش درست میکند که در یک لحطه صف را میبلعند/ ناطر هم کشک است/ خوشابحال اونهایی را رانت دارند و با هماهنگی تکنو را میخرند/ ضمنا امروز بالای 8 میل معامله شده در صورتی که حجم مبنا 76 هزار تایی است
به نظرم اخابر فندیمتال خوبی پشت سهم هست که اینجوری داره معامله میشه فردا هم به نظرم صف فروش داشته باشه خریدش در -4 بدک نیست
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
حقوقی خوبی نداره.هرروز سهم رو میکشه به رنج منفی. نمیدونم تاکی.ولی میگن 40 میلیون سهم داره.
یه نکته از سهامها بگم
وقتی یه سهمی صف خرید میشه و هی صف میشه و هی عرضه میشه و آخرش هم صفش کامل عرضه میشه سهم از فرداش صف فروش میشه یا متعادل میشه
برعکس
اگه سهمی هی صف فروش شد و هی جمع شد و آخرش هم صف فروش رو جمع کردن این سهم از فردا میتونه صف خرید بشه یا متعادل
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر