خیلی دارن سعی میکنن جلوی رشد سهمو با عرضه بگیرن ولی هرچی میفروشن خریدار براش هست
تكنوتار ( تكنو )
Collapse
X
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postمجتمع اقتصادي كميته امدادامام خميني-ره روز 4 شنبه خریدار بوده استخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
تکنو
در اصل توسط تمام پست شده است View Postتعدیل مثبت است؟؟؟
قطعا تعدیل مثبته!!!!
فکر کنم حد اقل حوالی 550 به بالا باز میشه و میره بالا بالاها.
راستی جدیدا اسمشو گذاشتم فندق .
شب بخیرآخرین ویرایش توسط AZARIAN؛ 2013/12/16, 20:08.کفاره شرابخوریهای بسیار ؛ هشیار در میان مستان نشستن است.
نظر
-
در اصل توسط persepolis پست شده است View Postدوستان ايا اطلاع داريد كه شركت بابت حق هاي استفاده نشده چقدر به حسابمون واريز خواهد كرد؟ من زمان مجمع افزايش سرمايه سهامدار بودم اما حق تقدم نخريدم...
اگه مجمع سهامداربودین حق تقدم در حدود 68% به تعداد سهامتون تعلق میگیره.
حق هایی رو که استفاده نکردین عنقریب شرکت میاره در بورس عرضه میکنه هر قیمتی فروش رفت عین سود سهام که از شرکت دریافت میکنید طلب تون رو از شرکت دریافت میکنید.
پایدار باشیدکفاره شرابخوریهای بسیار ؛ هشیار در میان مستان نشستن است.
نظر
-
چند سال پیش یادم هست که این شرکت یه پدر سوخته بازی در آورد و تعدیل منفی زد و سهمو پایین باز کرد ولی بعدش رشد خوبی داشت سهم
اینبار باید دید بازی چگونه استخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
نظر