پارس خودرو ( خپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فدایی
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 710

پاسخ : پارس خودرو ( خپارس )

در اصل توسط vet پست شده است View Post
    خپارس امروز هم سیگنال بعدی رو داد برای خروج البته از دید من
    ممکنه دوستان خبرهایی داشته باشن که من ازش بی خبرم ولی حجم معاملات یکشنبه رو یک بررسی بکنی میبینی از دوماه قبل هر چی معامله شده توی اون روز خالی کرد
    به نظر بنده علت فروش آن عده که شما اشاره فرمودید، سیو سود بوده. یک نگاهی به نمودار سهم بندازین متوجه رشد شارپ سهم میشین. خب عده ای هم به این میزان سود قانع شدند و از سهم خارج شدند و جایشان را به افراد تازه نفس دادند. این موضوع دلیل بر عدم ارزش سهم نیست. (ضمنا حقوقی ها هم برای خرید آن اقدام کردند)
    همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• vet
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1504

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
      به نظر بنده علت فروش آن عده که شما اشاره فرمودید، سیو سود بوده. یک نگاهی به نمودار سهم بندازین متوجه رشد شارپ سهم میشین. خب عده ای هم به این میزان سود قانع شدند و از سهم خارج شدند و جایشان را به افراد تازه نفس دادند. این موضوع دلیل بر عدم ارزش سهم نیست. (ضمنا حقوقی ها هم برای خرید آن اقدام کردند)
      دوست عزیز هنوز سیگنالی مبنی بر خروج صادر نشده و من هم نمیگم حتما میریزه با وجودی که سه روز بد جور معامله شده و خیلی از دوستان تیکه انداختن و مسخره کردن و توی خصوصی چرت و پرت گفتن.من اون چیزی رو که بلدم(حالا ممکنه اشتباه بگم و دوستان میتونن دلیل بیارن و بگن نه و...) رو میگم اون هم برای اون افرادی که تازه میخوان وارد سهم بشن تا خدای نکرده ضرر نکنن و هنوز اعتقاد شخصی دارم که میریزه ولی سیگنال قطعی نداده
      موفق و پر سود باشی @};-@};-@};-
      فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

بدون شرح از سايت فرا بورس اسيا
        --------------------------------------------------------------------------------

Kazem Naderali

در محاسبه ناو برخی دوستان یا برخی سایتها و بولتنها میاند بصورت ابتدایی اخرین پورتفوی بورسی شرکت سرمایگذاری دانلود میکنند ارزش افزوده سبد بورسی+حقوق صاحبان سهام جمع میزنند و کاش ذخیره سرمایگذاریها را بهش اضافه میکنند میگند ناو فلان شرکت انقدر که کل محاسبات5دقیقه هم وقت نمیبره و این نوع محاسبه ناو ابتدایی و فاصله معنا داری با ارزش واقعی داراییهای اون شرکت داره مثال همین بولتن معیار که به این صورت ابتدایی ناو چند سهمو حساب کرده بود.

الان همین خوارزمی نزدیک350میلیارد خارج بورسی سرمایگذاری کرده که حدود60-70میلیارد تومان سود ازین محل خواهد داشت حال اینکه در بخش مسکن نیز پروژه های زیادی شروع کرده که همین الان بخواد اون زمینها و پروژه ها را واگذار کنه دهها میلیارد سود کسب خواهد کرد ولی تا پروژه به انتها برسه و بفروشه چون سودی حاصل نمیشه ارزش افزوده ای براش لحاظ نمیکنند و میگویند با محاسبه پورتفوی بورسی مثلا ناو خوارزمی 470تومان است که باید گفت پس پورتفوی خارج بوسی چی؟ پس اون340میلیارد سرمایگذاری که این10-15سال کرده و دهها میلیارد بابتش دی پی اس میگیره ارزش افزوده ای نداره؟اونا را حساب کنیم این شرکت600-650ناوش میشه

یا خبهمن شما بخواهید این شرکت ناوش حساب کنید اگه بر طبق ارزش افزوده سبد بورسی و غیر بورسی با حقوق صاحبان سهام فعلی حساب کنید ناوش میشه520ولی سوال اینجاست اون دها هکتار زمین و خط تولید و ساختمانها که دهها سال پیش با دلار7تومنی ساخته شده و الان با ارزش دفتری پایین محاسبه میشه نشان دهنده ناو واقعی سهم است؟

یا ایران خودرو بخواهیم ناوش مثل همون روش مبتدی حساب کنیم باید بگوییم خودرو 274میلیارد حقوق صاحبان سهامش هست یعنی هر سهم 30تومن و300تومن هم ارزش افزوده سهام بورسی و غیر بورسی پس ناو خودرو یعنی330تومن؟؟؟
        خب این اشتباهه خودرو داراییهایی که با ارزش دفتری حساب شده الان همون زمینها و خطوط تولید حداقل7-8هزار میلیارد تومان بالاتر از اون ارزشگذاری هست که خود این میشه هر سهم 700-800تومن اختلاف یعنی خودرو هر سهم حدود 1000تومان دارایی خالص داره کافیه یکبار خبهمن و خودرو و سایپا و خپارس تجدید ارزیابی دارایی کنند تا ناو واقعی اینا مشخص بشه

درباره خبهمن نیز همینطور این شرکت نزدیک4هزار میلیارد تومان فقط ارزش افزوده زمینها و املاک و خطوط تولیدش هست که دهها سال پیش با دلار ارزان خریداری شده و نزدیک 1500میلیارد نیز ارزش افزوده سبد بورسی و خارج بورسیش هست لذا 5500میلیارد یعنی هر سهم1100تومان حدودا دارایی دارد.

همین خپارس را گروه بهمن به گروه سایپا پیشنهاد خرید سهمی800تومن داده بود که قبول نکردند و1200تومن قیمتگذاری کردند که معامله نشد در حالیکه الان یکی بخواد ناو خپارس حساب کنه ممکن بگه حقوق صاحبان سهامش انقدر ارزش افزوده سرمایگذاریهاش بهمان قدر پس ناوش400تومن!!! در حالیکه اینجوری نیست این شرکت 60الی55سنت برای شرکت رنو قیمتگذاری شده بود.

یا شرکتهای ساختمانی الان یکی ناو وساخت بخواد حساب کنه و بگه ارزش افزوده سهام بورسی فلان قدر و حقوق صاحبان سهام و کاهش ذخیره و فلان بهمان قدر ناوش میشه850-900که اشتباهه چون این شرکت کلی سرمایگذای غیر بورسی و کلی دارایی تو زمین و ملک و....داره که با حساب اونا ناو واقعیش بالای3هزار بدست میاد.

خودروییها و ساختمانیها چون بخش قابل توجهی از سرمایشون تو سالهای گذشته تو زمین و ساختمان سرمایگذاری کرده اند الان ارزش افزوده بسیار بالایی پیدا کردند که باید تجدید ارزیابی دارایی کنند تا حقوق صاحبان سهامشون شفافتر بشه و ناوشون واقعیتر
        الان محاسبه ناو یه خودرویی و یا ساختمانی یا محاسبه ناو پارسان زمین تا اسمان فرق داره
        ناو پارسان معلومه چون یه سبد بورسی و غیر بورسی داره مثل خبهمن یا خودرو یا وساخت نیست که30سال پیش زمین یا کلی خط تولید با دلار7تومنی خریده باشه که الان3-4هزار میلیارد ارزش افزوده فقط این زمینها و خطوط تولید باشه تو پارسان که کلا3سال پیش تاسیس شده شما میتونید شفاف ناو شرکتو حساب کنید
        اما کسی میتونه دقیق بگه زمینهای خودرو و سایپا و گروه بهمن و پارس خودرو الان چقدر ارزش دارند؟
        یا ناو مپنا وقتی بازار ارزش واقعی نیروگاه و شرکتهاشو نمیدونه ناو شرکت غیر شفافه چون با احتساب اینکه حقوق صاحبان سهامش انقدره و سود شرکتهاش انقدر پس ارزش افزوده سرمایگذاریاش با پی برایی فلان حساب کنیم اینجوری ناو مپنا1000تومن هم نمیشه ولی بخواهیم ارزش واقعی نیروگاهها بر اساس ظرفیت تولیدی نیروگاه قیمتگذاری کنیم ناوش2-3برابر اونچه که حساب میکردیم بدست میاد.

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

استاد نادرعلي مي گويد
          همین خپارس را گروه بهمن به گروه سایپا پیشنهاد خرید سهمی800تومن داده بود که قبول نکردند و1200تومن قیمتگذاری کردند که معامله نشد در حالیکه الان یکی بخواد ناو خپارس حساب کنه ممکن بگه حقوق صاحبان سهامش انقدر ارزش افزوده سرمایگذاریهاش بهمان قدر پس ناوش400تومن!!! در حالیکه اینجوری نیست این شرکت 60الی55سنت برای شرکت رنو قیمتگذاری شده بود.
          .................................................. .................................................. .................................................. .............
          با توجه به تحليل استاد نادرعلي ارزش دارايي خپارس بين 1500تومان تا 1800تومان هست.
          70درصد ان ميشه حدود 1100تومان الان قيمت سهم هست 235تومان
          اگر خپارس 500درصد افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي بده شايد کمي قيمت سهم درست بشه.

نظر

• vet
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1504

فردا برای خودرویی ها روز مرگ و زندگی میتونه باشه
            /.:blinksmiley.:/
            دوستان تا فرصت هست از خپارس خارج بشن به نظرم
            هر جور صلاح میدونین بازم
            منم خپارس ندارم
            دلیلی هم نمیبینم که بخرم
            رفیق از سر خیر خواهی دارم میگم و نیتم رو کسی جز خودم به حتم نمیتونه تائیید کنه
            نمودارش بد جور آدم رو میترسونه مخصوصا حجم فروش یکشنبه که با خودم گفتم میره که بریزه
            حالا چه دستی پشت پرده است و نمخواد این کار بشه رو من نمیدونم
            من بر اساس تجربه ی اندک که دارم این حرف رو زدم
            قصدم فقط خیر بود و لا غیر
            دیگه هم در مورد خرید و فروشش حرفی نمیزنم ولی میترسم بشه قضیه واتی که به دوستان میکفتم بفروشین و خیلی ها خنده تحویل میدادن و هنوز که هنوزه یک عده تو ضرر ان
            یا علی مدد @};-@};-@};-
            در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
            دوست گرامی آیا الان هم که داره +3 معامله میشه حرفی هست؟ این در حالیه که مذاکرات افتاده واسه یکی دو هفته دیگه و بدخواهان و کسانی که جا موندن دارن هر روز از شکست مذاکرات میگن. بنده شخصاً سهامدارم و اصلاً فروش تو کارم نیست و تا میتونم اضافه میکنم و به چشم انداز 800 و 1000 تومان چشم دوختم. شما بهتره روند شبندر رو از زمان عرضه اولیه تا شهریور امسال یه نگاهی بندازی و درک کنی که در این یک سال خیلی روزا بوده که سهامدارا از ترس ضرر سهم رو به حراج میزاشتن غافل از اینکه قراره در یک سال قیمتش 10برابر بشه.
            حرف که دارم ولی خوب ممکنه موضع بگیرن دوستان و دلخوری پیش بیاد
            این همه سهم هست که در قیمت خوبی قرار داره
            چرا باید بیام سهمی رو که از 2 ماه پیش تا الان بیش از 100% رشد داشته و اون هم در صورتی که EPS منفی داده بخرم؟؟؟
            شما به خودت نگاه نکن که ممکنه پایین خریده باشی اون دوستی که الان میخره اگه سهم برگرده چی میشه؟؟؟
            سرمایه اش بر باد میره
            اگه 4% مثبت هم بشه من میگم بهتره بفروشی چون رشدش رو کرده
            طمع را نباید که چندان کنی .....
            @};-@};-@};-
            دوست عزیز هنوز سیگنالی مبنی بر خروج صادر نشده و من هم نمیگم حتما میریزه با وجودی که سه روز بد جور معامله شده و خیلی از دوستان تیکه انداختن و مسخره کردن و توی خصوصی چرت و پرت گفتن.من اون چیزی رو که بلدم(حالا ممکنه اشتباه بگم و دوستان میتونن دلیل بیارن و بگن نه و...) رو میگم اون هم برای اون افرادی که تازه میخوان وارد سهم بشن تا خدای نکرده ضرر نکنن و هنوز اعتقاد شخصی دارم که میریزه ولی سیگنال قطعی نداده
            موفق و پر سود باشی @};-@};-@};-
            خوب به نظرم داره سیگنال خروج رو میده
            هر چند خیلی از دوستان کم لطفی کردن و درون خودشون رو نشون دادن و پیام های خصوصی نامناسب دادن ولی دلیل نمیشه من چیزی رو که فکر میکنم درسته نگم!!!!آزادی بیان که هنوز نمرده /:.weirdsmiley.:/
            به هر حال از دید من 165 تومان هم میشه خپارس رو خرید حالا ممکنه برگرده و بره بشه 500 تومان که اون حرف دیگه است ولی از دید تکنیکال این احتمال بسیار هست (اونم از دید من) /.:blinksmiley.:/
            موفق و پر سود باشید @};-@};-@};-
            فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

با گروه خودرويي سهامداري کنيم.
              خاور و خپارس تا شب عيد 100درصد بازدهي خواهند داشت.
              بخاطر افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي
              امور سهام خاور ارسال درخواست نامه افزايش سرمايه خاور را تاييد کرد.
              و....

نظر

• AAbas
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 165

مدیر امور سهام شركت پارس خودرو در گفتگو با خبرنگار ایران اكونومیست:
                پارس خودرو به اندازه زیان انباشته افزایش سرمایه می دهد/سرعت گیر حقوق صاحبان سهام روی درجه صفر
                به گفته سعید خلیلی عراقی، مدیر امور سهام شركت پارس خودرو، افزایش سرمایه این شركت از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی های ثابت (ساختمان و زمین) به اندازه ای است که زیان انباشته "خپارس" را پوشش دهد.
                به گزارش خبرنگار ایران اكونومیست، شركت پارس خودرو در صدد اعلام افزایش سرمایه ای از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی های ثابت خود (عمدتا ساختمان و زمین) می باشد که به زودی با هماهنگی سازمان بورس، جزییات آن اعلام می گردد.

نظر

• javad.ghaderi
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 165

همچنان خپارس و خمهر و خبهمن بهترین سهام خودرو
                  یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را

نظر

• Alidadash
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 959

خوب خدا رو شکر مثل اینکه مذاکرات خوب بوده و قرارداد ژنو باید هرچه زودتر اجرا بشه. منتظر رنو هستیم...
                    سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• نجاT...
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 2639

سود واقعي را كساني مي برند كه ورودشان همراه با ريسك مي باشد!
                      سهام خودرويي با پي منفي از پر ريسك ترين و پر سودترين سهام بازار هستند.
                      قبلا هم گفتم بايد در سبد باشد!
                      و به مذاكرات هم اميدوار!!
                      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2639

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                        سود واقعي را كساني مي برند كه ورودشان همراه با ريسك مي باشد!
                        سهام خودرويي با پي منفي از پر ريسك ترين و پر سودترين سهام بازار هستند.
                        قبلا هم گفتم بايد در سبد باشد!
                        و به مذاكرات هم اميدوار!!
                        خپارس فرصت خريد
                        به زودي سهام خودرويي به خصوص قطعه سازها كيميا مي شوند...
                        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• javad.ghaderi
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 165

با سلام
                          خپارس سهمی است که باید در سبد باشه
                          در این قیمت ها توصیه به خرید دارم
                          یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را

نظر

• BETA
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 447

شنیده ها از مذاکرات جدی جهت خرید سهام خپارس توسط خبهمن از سایپا را دارد
                            تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• مهشید
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 124

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                              شنیده ها از مذاکرات جدی جهت خرید سهام خپارس توسط خبهمن از سایپا را دارد
                              میشه بیشتر توضیح بدین چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2127

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                با گروه خودرويي سهامداري کنيم.
                                خاور و خپارس تا شب عيد 100درصد بازدهي خواهند داشت.
                                بخاطر افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي
                                امور سهام خاور ارسال درخواست نامه افزايش سرمايه خاور را تاييد کرد.
                                و....
                                سلام جناب کیانوش . سوال اول من درخصوص جابجایی خپارس بود که پاسخی مرحمت نکردی . الان باتوجه باینکه لغو یاکاهش تحریم اراول بهمن ماه زودتر نخواهد بود وباعنایت بشایعات درخصوص افزایش سرمایه خپارس برای جبران زیان ایا ورود بان درچه زمانی مناسب است و شما ازاقدام زمان افزایش سرمایه اطلاعاتی دارید یاخیر ؟؟تشکر

نظر

در حال کار...
                                X