پارس خودرو ( خپارس )
Collapse
X
-
پاسخ : پارس خودرو ( خپارس )
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام جناب کیانوش . سوال اول من درخصوص جابجایی خپارس بود که پاسخی مرحمت نکردی . الان باتوجه باینکه لغو یاکاهش تحریم اراول بهمن ماه زودتر نخواهد بود وباعنایت بشایعات درخصوص افزایش سرمایه خپارس برای جبران زیان ایا ورود بان درچه زمانی مناسب است و شما ازاقدام زمان افزایش سرمایه اطلاعاتی دارید یاخیر ؟؟تشکر
من از زمان افزايش سرمايه خپارس اطلاع ندارم ولي حدس ميزنم قبل از عيد باشد.
احتمالا خپارس و سايپا را دارند از دست سهامداران بيرون ميارند تا بعد نامه افزايش سرمايه هر دو را رو کنند.همان کاري را که با خاور کردند.
خاور درخواست افزايش سرمايه 380درصدي از محل تجدبد ارزيابي دارايي داده است.اين را مطمن هستم.خاور را تا شب عيد حداقل 500تومان مي بينم.
بثصورم فردا کل صف فروش خپارس را جمع کنند و سهم روند صعودي بگيرد. خپارس هم راه خاور را خواهد رفت.
فقط سهامداري کنيد.
فردا به صف فروش خپارس حمله خواهد شد.
حتما خاور هم بخر.
نظر
-
سلام کیانوش عزیز
راجع به سهام خودرویی همیشه از نظرات کارشناسی شما بهره برده ایم. به نظر شما خرید ورنا و وساپا هم بازدهی مطلوبی خواهد داشت؟
با سپاس
نظر
-
در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Postسلام کیانوش عزیز
راجع به سهام خودرویی همیشه از نظرات کارشناسی شما بهره برده ایم. به نظر شما خرید ورنا و وساپا هم بازدهی مطلوبی خواهد داشت؟
با سپاس
در ميان مدت همه گروه خودرويي حداقل 2برابر خواهند رشد.
تا خرداد
ولي اين وسط خاور بخاطر اينکه افزايش سرمايه اش 380درصد از محل تجديد ارزيابي دارايي استارت خورده زودتر به بار ميشينه.
و بعدش هم احتمالا خپارس و سايپا و خودرو و.....افزايش سرمايه خواهند داد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postقطعا خواهند داشت منتهي در نماد وساپا بيمه ايران با عرضه هاي بي برنامه خود جلوي رشد کوتاه مدت سهم را گرفته است.و معاملات ورنا هم فعلا تحت تاثير سايپا قرار دارد.بعد از استارت خوردن سايپا حتما ورنا هم رشد خوبي را تجربه خواهد کرد.
در ميان مدت همه گروه خودرويي حداقل 2برابر خواهند رشد.
تا خرداد
ولي اين وسط خاور بخاطر اينکه افزايش سرمايه اش 380درصد از محل تجديد ارزيابي دارايي استارت خورده زودتر به بار ميشينه.
و بعدش هم احتمالا خپارس و سايپا و خودرو و.....افزايش سرمايه خواهند داد.انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
نظر
-
در اصل توسط مصطفی 64 پست شده است View Postکیانوش جان الان پیشنهاد برای خرید کدوم سهم خودرئی دارین ؟
اول خاور-
بعد خگستر- خودرو -خپارس-سايپا-خکاوه-ورنا-زامياد- وساپا خ خ خ
موفق باشيد.
فردا براي حجم مبناي خپارس بايد التماس کرد.بيمه ايران کاملا از اين سهم رفته بيرون.
نظر
-
حیف این تاپیکه که پایین بمونه. مدیرعامل ایران خودرو گفته که واسه ما پژو و رنو فرقی نداره و هر شرکتی که بتونه منافع اقتصاد کشور و صنعت خودروسازی رو تامین کنه باهاش ادامه میدیم. پس با توجه به علاقه رنو به ادامه همکاری با پارس خودرو، میتونیم به حضور این کمپانی بیش از پیش امیدوار باشیم.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
بعد از گزارشات نه ماهه همه را حیرت زده خواهد کرد ان شاله
خپارس با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی کل زیان انباشته را صفر خواهد کردیادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را
نظر
-
فردا با مثبت شدن خودرو ، پارس خودرو صف خرید میشه
امروز پارس خودرو سیگنال برگشت داد
از نظر تکنیکالی هم محدوده 205 تا 210 باید برگرده
نظر
-
در اصل توسط javad.ghaderi پست شده است View Postبعد از گزارشات نه ماهه همه را حیرت زده خواهد کرد ان شاله
خپارس با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی کل زیان انباشته را صفر خواهد کرد
فردا سهم ميره براي صف خريد.
علت خريد را افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي اعلام کرده اند.
...................................
منتظر همچين روزهايي بودم.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postامروز استاد اعرابي و اشکان رضواني هم وارد خپارس شدند.
منتظر همچين روزهايي بودم.
به خاطر این و اون اصلا سهم نخرید
دنیای مجازی پر از تناقض است
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postامروز استاد اعرابي و اشکان رضواني هم وارد خپارس شدند.
منتظر همچين روزهايي بودم.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
نظر