پارس خودرو ( خپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vet
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1504

پاسخ : پارس خودرو ( خپارس )

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
    افق آینده سهم خودرویی به دلایل ذیل بسیار روشن است:
    1- برداشتن تحریم ها 2-ارزش دارایی بسیار بالاتر از قیمت روزسهام و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها واز بین رفتن پیش بینی زیان در سال جاری 3-تمایل شدید خودروسازان معتبر برای خرید سهام خودرویی ها ویا همکاری (ارزش سهام خودرو حدود 10 سنت 4- پیش بینی سود مناسب برای همه خودرویی هادر سال 93 مثلا در مورد خاور حداقل 500 ریال در مرحله اول و علاو ه بر آن تعدیل مثبت زامیاد خکاوه خبهمن در 9 ماهه سال جاری 5- امکان صادرات با توجه به دلار 2900 تومانی وهزینه کارگری پایین و همکاری خودرسازان خارجی 6- افزایش سود آوری جهشی برای خودرو سازان تجاری با توجه به مصوبه اخیر خودروهای فرسوده تجاری در مورد خاور و خکاوه و....... دوبار تکرار میکنم حبابی نداریم اگرم باشه حباب منفی است خوب دقت کنید ارزش بازار پارسان=2.18 برابر ارزش خودرو+خساپا+خكاوه+خاور+خزاميا+خپارس يا ارزش بازارجم=1.34برابر ارزش خودرو+خساپا+خكاوه+خاور+خزاميا+خپارس و مقايسه با خيلي از سهام هاي ارزشمند ديگه........!!!!!!!!!! دقت کنید اولین خبر برداشتن تحریم ها مربوط به خودرو است وانوقت شما دیگر نخواهید توانست مانند حکشتی 6 ماه قبل سهم خودرویی بخرید و قفل خواهند شد و ارزش خروج در این برهه حتی اگر اصلاح که در بدترین حالت به 6 درصد بطور متوسط باشد ندارد به حجم بالای معاملات وجابجایی عجولانه بلوکها توسط حقوقی و انصراف فروش بلوک خودروتوسط رنا دقت کنید
    فردا برای خودرویی ها روز مرگ و زندگی میتونه باشه
    /.:blinksmiley.:/
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• Alidadash
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 959

نقدینگی های جدید چه بموقع میرسند وقتی همه چیز برای اضافه کردن محیاست. :-)
      سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

در اصل توسط vet پست شده است View Post
        فردا برای خودرویی ها روز مرگ و زندگی میتونه باشه
        /.:blinksmiley.:/
        دوستان تا فرصت هست از خپارس خارج بشن به نظرم
        هر جور صلاح میدونین بازم

نظر

• Giallorossi
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 218

هر جور صلاح میدونین بازم
          من خپارس ندارم ولی
          دوست عزیز این رفتار شما اصلا جالب نیست
          هر جور صلاح میدونین بازم!

نظر

• vet
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1504

هر جور صلاح میدونین بازم
            منم خپارس ندارم
            دلیلی هم نمیبینم که بخرم
            رفیق از سر خیر خواهی دارم میگم و نیتم رو کسی جز خودم به حتم نمیتونه تائیید کنه
            نمودارش بد جور آدم رو میترسونه مخصوصا حجم فروش یکشنبه که با خودم گفتم میره که بریزه
            حالا چه دستی پشت پرده است و نمخواد این کار بشه رو من نمیدونم
            من بر اساس تجربه ی اندک که دارم این حرف رو زدم
            قصدم فقط خیر بود و لا غیر
            دیگه هم در مورد خرید و فروشش حرفی نمیزنم ولی میترسم بشه قضیه واتی که به دوستان میکفتم بفروشین و خیلی ها خنده تحویل میدادن و هنوز که هنوزه یک عده تو ضرر ان
            یا علی مدد @};-@};-@};-

نظر

• Giallorossi
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 218

منم خپارس ندارم
              دلیلی هم نمیبینم که بخرم
              رفیق از سر خیر خواهی دارم میگم و نیتم رو کسی جز خودم به حتم نمیتونه تائیید کنه
              نمودارش بد جور آدم رو میترسونه مخصوصا حجم فروش یکشنبه که با خودم گفتم میره که بریزه
              حالا چه دستی پشت پرده است و نمخواد این کار بشه رو من نمیدونم
              من بر اساس تجربه ی اندک که دارم این حرف رو زدم
              قصدم فقط خیر بود و لا غیر
              دیگه هم در مورد خرید و فروشش حرفی نمیزنم ولی میترسم بشه قضیه واتی که به دوستان میکفتم بفروشین و خیلی ها خنده تحویل میدادن و هنوز که هنوزه یک عده تو ضرر ان
              یا علی مدد @};-@};-@};-
              فکر نمیکنم دستی پشت پرده باشه
              خبرهای خوب حول و حوش سهم زیاده
              از ورود رنو به ماجرا تا افزایش سرمایه و پتانسیل بالای شرکت و بقیه مواردی که دوستان توضیح دادن
              البته مطمئنن ریسکهایی هم داره که مهمترینش برهم خوردن توافقاته
              موفق باشید

نظر

• Alidadash
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 959

هر جور صلاح میدونین بازم
                دوست گرامی آیا الان هم که داره +3 معامله میشه حرفی هست؟ این در حالیه که مذاکرات افتاده واسه یکی دو هفته دیگه و بدخواهان و کسانی که جا موندن دارن هر روز از شکست مذاکرات میگن. بنده شخصاً سهامدارم و اصلاً فروش تو کارم نیست و تا میتونم اضافه میکنم و به چشم انداز 800 و 1000 تومان چشم دوختم. شما بهتره روند شبندر رو از زمان عرضه اولیه تا شهریور امسال یه نگاهی بندازی و درک کنی که در این یک سال خیلی روزا بوده که سهامدارا از ترس ضرر سهم رو به حراج میزاشتن غافل از اینکه قراره در یک سال قیمتش 10برابر بشه.

نظر

• vet
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1504

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                  دوست گرامی آیا الان هم که داره +3 معامله میشه حرفی هست؟ این در حالیه که مذاکرات افتاده واسه یکی دو هفته دیگه و بدخواهان و کسانی که جا موندن دارن هر روز از شکست مذاکرات میگن. بنده شخصاً سهامدارم و اصلاً فروش تو کارم نیست و تا میتونم اضافه میکنم و به چشم انداز 800 و 1000 تومان چشم دوختم. شما بهتره روند شبندر رو از زمان عرضه اولیه تا شهریور امسال یه نگاهی بندازی و درک کنی که در این یک سال خیلی روزا بوده که سهامدارا از ترس ضرر سهم رو به حراج میزاشتن غافل از اینکه قراره در یک سال قیمتش 10برابر بشه.
                  حرف که دارم ولی خوب ممکنه موضع بگیرن دوستان و دلخوری پیش بیاد
                  این همه سهم هست که در قیمت خوبی قرار داره
                  چرا باید بیام سهمی رو که از 2 ماه پیش تا الان بیش از 100% رشد داشته و اون هم در صورتی که EPS منفی داده بخرم؟؟؟
                  شما به خودت نگاه نکن که ممکنه پایین خریده باشی اون دوستی که الان میخره اگه سهم برگرده چی میشه؟؟؟
                  سرمایه اش بر باد میره
                  اگه 4% مثبت هم بشه من میگم بهتره بفروشی چون رشدش رو کرده
                  طمع را نباید که چندان کنی .....
                  @};-@};-@};-

نظر

• مصطفی 64
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 265

خودرویی ها هنوز در اول راه قرار دارند اگر قرار بشه تو این قیمتها بمونند که یعنی تحلیل گران محترم هیچی نمی دانند در گروه خودرویی ها هم بهترین سهم ها خپارس خگستر خبهمن هستند( نه این که امروز مثبتند) هنوز خیلی جا برای پیشرفت دارند منفی بودن امروز فردا هم مقطعی و زود گذرند دولت تدبیر امید مجبور به حمایت از این صنعت پر اشتغال و مهم هست
                    انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

هر کس استراتژی خواص خودش را دارد.... بورس بازی است که همه فکر می کنند کار درست را انجام می دهند... مثال واضحتر امسال مپنا بود وقتی از 150 شروع کرد توی 340-360 خیلی ها گفتند سهم پره EPSسهم مگه چنده.... خود من حتی روی 700 این حرف زدم فروختم اما سهم الان کجاست؟... شخصا با 70% سبد خودرویی تا 1 سال فقط سهامداری می کنم.....

نظر

• Alidadash
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 959

در اصل توسط مصطفی 64 پست شده است View Post
                        خودرویی ها هنوز در اول راه قرار دارند اگر قرار بشه تو این قیمتها بمونند که یعنی تحلیل گران محترم هیچی نمی دانند در گروه خودرویی ها هم بهترین سهم ها خپارس خگستر خبهمن هستند( نه این که امروز مثبتند) هنوز خیلی جا برای پیشرفت دارند منفی بودن امروز فردا هم مقطعی و زود گذرند دولت تدبیر امید مجبور به حمایت از این صنعت پر اشتغال و مهم هست
                        درود بر شما. کاملاً موافقم. خودرویی ها هنوز اول راه هستن. اکثر سهامم 105-106 تومانی هستن اما باز هم اضافه میکنم. این صنعت محکوم به رشده.

نظر

• 717
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 596

هر جور صلاح میدونین بازم
                          دوستان عزيز خودرويي ايشون سهامدار شاوان هستند و در تايپيك مربوطه تبليغ مثبت ميكنن هرجور صلاح ميدونين بازم
                          /:.nono.:/ /:.coolsmiley02:./

نظر

• vet
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1504

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
                            دوستان عزيز خودرويي ايشون سهامدار شاوان هستند و در تايپيك مربوطه تبليغ مثبت ميكنن هرجور صلاح ميدونين بازم
                            /:.nono.:/ /:.coolsmiley02:./
                            دوست عزیز اگه شاوان گیرت میاد بخر
                            من به هیچ وجه نیاز ندارم که تبلیغ شاوان رو بکنم
                            خپارس امروز هم سیگنال بعدی رو داد برای خروج البته از دید من
                            ممکنه دوستان خبرهایی داشته باشن که من ازش بی خبرم ولی حجم معاملات یکشنبه رو یک بررسی بکنی میبینی از دوماه قبل هر چی معامله شده توی اون روز خالی کرد
                            قصدم خیر بود
                            گفتم توی خودرویی ها یکی دوتا سهم رو فقط براشون آینده خوبی تصور میکنم که الان منتظرم برگرده و بخرم و بقیه سهم ها که سود دهی منفی دارن به چشم من پشیزی نمیارزن
                            شما هم توهم برت نداره که من کار چاق کن برای سهم خاصی هستم یا نه
                            دوستانی که از قبل با هم بودیم میشناسن من رو و میدونن که قصد خاصی پشت حرفهام نیست
                            بعضی از دوستان پیام خصوصی دادن و تیکه انداختن و بهشون گفتم و باز هم به بقیه میگم هدفم اینه که اون فردی که تازه میخواد این سهم رو بگیره خیلی سرش کلاه نره
                            از صمیم قلب آرزو میکنم که همه سهم ها با هم برن بالا و همه دوستان به سود برسن و این چیزی که در مورد خودرویی ها و مخصوصا خپارس گفتم بر اساس تجربه ولو اندکم بود
                            خواه پند گیر خواه ملال
                            چرخ چاه رو چی میشه؟؟؟....طناب پاره میشه!!!/.:blinksmiley.:/

نظر

• 717
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 596

دوست عزیز اگه شاوان گیرت میاد بخر
                              من به هیچ وجه نیاز ندارم که تبلیغ شاوان رو بکنم
                              خپارس امروز هم سیگنال بعدی رو داد برای خروج البته از دید من
                              ممکنه دوستان خبرهایی داشته باشن که من ازش بی خبرم ولی حجم معاملات یکشنبه رو یک بررسی بکنی میبینی از دوماه قبل هر چی معامله شده توی اون روز خالی کرد
                              قصدم خیر بود
                              گفتم توی خودرویی ها یکی دوتا سهم رو فقط براشون آینده خوبی تصور میکنم که الان منتظرم برگرده و بخرم و بقیه سهم ها که سود دهی منفی دارن به چشم من پشیزی نمیارزن
                              شما هم توهم برت نداره که من کار چاق کن برای سهم خاصی هستم یا نه
                              دوستانی که از قبل با هم بودیم میشناسن من رو و میدونن که قصد خاصی پشت حرفهام نیست
                              بعضی از دوستان پیام خصوصی دادن و تیکه انداختن و بهشون گفتم و باز هم به بقیه میگم هدفم اینه که اون فردی که تازه میخواد این سهم رو بگیره خیلی سرش کلاه نره
                              از صمیم قلب آرزو میکنم که همه سهم ها با هم برن بالا و همه دوستان به سود برسن و این چیزی که در مورد خودرویی ها و مخصوصا خپارس گفتم بر اساس تجربه ولو اندکم بود
                              خواه پند گیر خواه ملال
                              چرخ چاه رو چی میشه؟؟؟....طناب پاره میشه!!!/.:blinksmiley.:/
                              لطفا قصد خير را با دليل عنوان كنين اونم يه بار نه ده بار ديدي من تو تايپيك لاوان چطور برخورد كردم به اين ميگن قصد خير عزيز ضمنا من سهم رو با بررسي ميخرم و دليلي نداره تا با تخريب سهم ديگران نون بخورم ضمنا اگه ميخواستم امروز ميتونستم شاوان بخرم و يه بار گين 80 درصدي بموقع روش گرفتم به هر حال شاوان سهم ارزنده ايه اما من فعلا بخاطر نزديك بودن برداشتن تحريم خودرويي ها و قيمت سهام ناچيز در مقابل دارايي شون و غيره كه در پست هاي بالا مفصل گفتم گروه خودرو رو ترجيح ميدم موفق باشي و پرسود حلال
                              آخرین ویرایش توسط 717؛ 2013/12/24, 15:12.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

شنبه ايران خودرو و سايپا به حمايت قوي مي خورند.و اماده ميشند براي فصل جديد رونق بورس.مطالعه فرماييد.
                                .................................................. ...........................

http://sobhanehonline.com/fa/news/6758
                                کد خبر: ۶۷۵۸تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۲نسخه چاپی
                                ارسال به دوستان
                                ذخیره اختصاصی صبحانه/
                                رونق بزرگ بورس با تصمیم مهم دولت/ واگذاری 3 بانک، مخابرات و ایران‌خودرو +سند
                                طبق مصوبه مهم دولت، سهام جدیدی از شرکت های مشهور و بزرگ دولتی بر اساس دو اولویت در بورس به مردم واگذار خواهند شد.
                                به گزارش صبحانه، پس از آنکه در جلسه گذشته هیات دولت آخرین وضعیت خصوصی سازی و چالش‌ها و مسایل پیش روی آن با حضور رئیس جمهور بررسی شد و هیات وزیران با تاکید بر ضرورت تسریع در خصوصی‌سازی، وزارت امور اقتصاد و دارایی را مامور کرد تا با هدف تقویت و تسهیل خصوصی‌سازی و تحقق واقعی آن در کشور، نسبت به بررسی دقیق فرآیند و اقدامات انجام شده در موضوع خصوصی‌سازی اقدام و تدابیر لازم را پیشنهاد کند.

حال با گذشت چند روز از اعلام این موضوع، مصوبه مهم دولت در این باره رسما ابلاغ شد.

بر اساس این مصوبه که در نوع خود در ماههای اخیر کم نظیر است، هيئت وزيران در جلسه مورخ 24 آذرماه خود بنا به پيشنهاد شماره ۱۵۷۲۸۶ وزارت امور اقتصادي و دارايي و به استناد بند "ب" ماده ۳ قانون اجراي سياستهاي کلي اصل (۴۴) قانون اساسي مصوب ۱۳۸۶ با واگذاری بخش دیگری از سهام دولت «تا 5 درصد سهام» در 2 شرکت بزرگ بیمه شامل بیمه های البرز و آسیا، سه بانک دولتی خصوصی شده بانکهای ملت، صادرات ایران و تجارت، دو شرکت خودروساز بزرگ کشور سایپا و ایران خودرو و دو شرکت بزرگ دیگر کشتیرانی جمهوری اسلامی و شرکت مخابرات موافقت کرده است.

البته طبق این مصوبه واگذاری سهام دولت در این شرکتها بر اساس سه شرط خواهد بود؛ اول آنکه "فهرست و قيمت آنها در هيئت عالي واگذاري" تصویب شود و دوم آنکه واگذاری این شرکت ها "توسط سازمان خصوصي سازي به صورت نقدي، غيربلوکي" صورت گیرد.

بر اساس شرط سوم در تصویب نامه هیات وزیران نیز فرآيند عرضه و واگذاري این شرکت ها بایستی به صورتی باشد که "همچنان يکي از اعضاي هيئت مديره در اختيار دولت باشد".

این مصوبه که فصل جدیدی در رونق بورس کشور ایجاد خواهد کرد با شماره "۱۵۳۳۳۱/ت۵۰۰۱۰هـ" از سوی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برای اجرا به وزارت امور اقتصادي و دارايي، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، وزارت صنعت، معدن و تجارت – وزارت راه و شهرسازي و بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران ابلاغ شده است.
                                .................................................. ...................................
                                فصل جديدي در رونق بورس کشور
                                شنبه کل گروه خودرويي به حمايت خود بر خورد خواهند کرد و اماده ميشند براي معامله سهام دولتي.
                                البته قبل از عرضه سهام دولتي گروه خودرويي بايد افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي را داده باشند.
                                احتمال قوي تو فصل زمستان تاييديه افزايش سرمايه ايران خودرو-سايپا-خاور-خپارس و....بياد.
                                شنبه گروه خودرو و بانک و.... مثبت خواهند شد انشالله
                                در نماد خپارهفته پيش بيش از 90ميليون سهم به گروهي از حقيقيهايي عرضه شد که من فکر کرده بودم به بيمه ايران عرضه شده است.
                                انها چه کساني بودند.؟

نظر

در حال کار...
                                X