در اصل توسط حبیب پست شده است
View Post
دوست محترم طبق نظر جناب بالکوفسکی ،برای ایجا پرچم ما نیاز به 4 شرط اصلی داریم ،
1-قیمت بین دو ترند لاین محصور بشه که در مورد شکل pennant دوخط باید همگرا باشند و در مورد متوازی الاضلاع خیر و نکته بعد اینکه معمولا و نه همیشه این بخش انتهایی جهتی خلاف روند داره .
2-این پترن جزو کوتاه مدتهاست که از چند روز تا سه هفته میتونه طول بکشه
3-در این پترن باید ابتدا یک حرکت سریع داشته باشیم
4-معمولا و نه همیشه حجم هرچه به سمت انتهای پترن میره کمتر میشه تا به شکست پترن که رسید افزایش زیاد پیدا کنه.
در صورت شکست ترند لاین فوقانی به سمت بالا همونطور که فرمودین تمام شروط رعایت میشه لذا ایرادی بر اون نمیتونیم بگیریم ،حتی مثالی از جناب بالکوفسکی دیدم که روند صعودی بود سپس
5 کندل به سمت پایین داشتیم و بخش مثلثی ایجاد شد ،ایشون این مورد رو به عنوان پرچم به سمت پایین در نظر گرفتند لذا نه کوتاه بودن دسته پرچم و نه اینکه هنوز روند صعودی نداریم عاملی برای اینکه بگیم پرچم نیست نخواهد بود .
اما سوای مورد فوق ،از اونجایی که بهترین حرکت حرکتهاییست که موافق با ترند باشد و پترنهای زمانی که در جهت ترند هستند احتمال اینکه تارگت رو بزنند افزایش پیدا میکنه ،بیشتر متمایل هستم
تارگت پرچم رو در ارتباط با پترنهای فوق منتظرش باشم و چون اینجا هنوز روند صعودی نشده ،مطمئنتر میبینم اگر شکستی در خط فوقانی این سه گوش اتفاق افتاد تارگت رو بر مبنای AB=CD انتخاب کنم ،اما بازهم عرض میکنم این صرفا نظر شخصیست .
و نکته دیگری هم که به تجربه دیدم شاید خالی از لطف نباشه اینه که بهترین پترن پرچم رو در موج
سه از سه دیدم که این موج حکم میله داشته و موج چهار از سه یا به شکل مثلث یا کانال کوتاه
حکم بخش انتهایی پرچم داشته و با رسیدن به موج 5 از 5 پترن تکمیل میشود ،البته واضح است این عرض بنده به عنوان یک فرم ایده آل بود نه اینکه جز این پترن پرچم نخواهد بود چون همونطور که عرض کردم هر الگویی که واجد شروط بالا باشد پرچم خواهد بود حالا اگه این بین هم جهتی با روند وجود داشت ،اندیکاتور تایید کننده ،شروعش یه واگرایی هم اضافه شد و و از این دست مسائل احتمال تارگت زدن رو بالا میبرن اما بازهم طبق تعریف نیازی به مواردی که عرض شد الا شروط جناب بالکوفسکی نیست.
براتون آرزوی موفقیت دارم.
نظر