مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • has456
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 52

سلام بر استاد holy عزیر

خیلی خوش آمدید و ما بی صبرانه منتظر تاپیکهای زیبای شما می نشینیم

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1113

از دوستان بسیار عزیزم
      بوف مهربان و عزیز (با تشکر مخصوص از شعر بسیار زیبا)، مسلم بزرگوار و عزیز ،لرد ارشیا گرانقدر و عزیز سپاسگزارم که بنده رو شرمنده محبتهای خودشون کردند.
      همچنین از shadi عزیز
      ، 222 عزیز ،davood محترم واقعا ممنونم که به بنده لطف داشتند .
      همچنین از کاشف عزیز دوست قدیم و عزیزم
      ،تصمیم کبری بزرگوار و مهربان ،محسنی 1353 عزیز که بارها شرمنده الطافش در پی ام بودم و has456 عزیز بسیار ممنونم.

خداوند رو شاکرم که دوستان خوبی دارم که هم در پی ام به بنده لطف داشتند و هم در این تاپیک و هم توسط دوستان مطلع شدم حتی در سایتهای دیگه هم محبتشون رو به بنده ابراز گداشتند و بنده نوازی کردند هرچند واقعا این لیاقت رو در خودم نمیبینم و بیشتر این امر رو به دلیل بزرگواری خود دوستان میدونم و خداوند رو شاکر این سعادتم .

اما ،

مدیریت سرمایه :

حتما دوستان عزیز تا به حال زیاد این اصطلاح رو شنیدند و البته تعدادی از دوستان در این قضیه به درجه استادی رسیدند و تعدادی در مراحل پیشرفت هستند و تعدادی هم از این موضوع گذشتند و وارد این وادی نشدند ،این مجموعه عرایض خاص دوستانی هستند که علاقمندند از این علم بهره ببرند ، اما ابتدا با اجازه دوستان تعدادی پرسش مطرح میکنم وبعد کم کم شروع به پاسخگویی خواهم کرد ،اما قبل از شروع این پرسشها یک جمله میخوام عرض کنم که واقعا بهش ایمان دارم .
      بدون رعایت مدیریت سرمایه اکثر فعالیتها در بازارهای مالی چه استاک یا فارکس یا فیوچرز یا ... محکوم به فناست ،امکان داره ما مدتی بتونیم بدون رعایت این اصل دوام بیاریم ولی این مدت خیلی طولانی نخواهد بود .
      قصد از شروع این بحث اصلا مطالب اکادمیک و خسته کننده نیست ،بلکه صرفا قصد دارم به شکل عملی به این موضوع بپردازیم و به عنوان آخرین عرض قبل از شروع مطلب باید بگم ،
      اگر دوستانی در جمع وجود دارند که احساس میکنند باوجود رعایت خیلی از مسائل اما هنوز جزو برندگان این بازار نیستند بدونند که مشکل عمدتا از همین بخش هست و امیددارم با خوندن این سلسله پستها و تعقیب تاپیک تا انتها تعداد زیادی از دوستان از جمع بازندگان این بازار به جمع برندگاه بپیوندند ،به امید خدا ........
      اما سئوالات اساسی ،
      استراتژی چیست ،آیا یک فرد بدون دونستن تکنیکال میتونه استراتژی داشته باشه ،لبه چیست ،تکنیکال چقدر میتونه به ما لبه بده ،آیا بازار میتونه بر مبنای فرضیه رندوم ،به شکل کاملا تصادفی حرکت کنه ،اگه پاسخ مثبته آیا بازهم میشه از این بازار سود برد ،ابعاد بازار چیست ، تشابه بازار و قمار ، بازی رولت روسی چیست ، در کازینوها برنده چه کسیست ،چرا اوائل ورود با بازار ما سودهای خوبی میبردیم درصورتیکه تجربه امروز رو نداشتیم ولی امروز نمیتونیم ، در چه صورت در یک کازینو میتونم برنده باشم !!!! و تعدادی سئوالات دیگر که به مرور مطرح خواهیم کرد و با کمک هم به اونها پاسخ خواهیم داد .....

به امید خدا و همونطور که خدمت عزیزان عرض کردم نهایتا از پایان هفته در خدمت دوستان خواهم بود و در مراجعه مجدد این مطالب رو در تاپیک مجزا پی خواهیم گرفت.....

ارادتمند تمام دوستان عزیز
      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• FENCER
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 601

شاخصی هست بنام شاخصِ کل شاخصهای جهانی که از قرار متاسفانه اردیبهشت ماه موج 5 خودش رو تموم کرده
        ودلیل اینکه این مدت هر سهمی که خریداری شده جز زیان چیزی عاید صاحبش نکرده همین امره که بازارهای جهانی
        که بازار ما هم مستثنی از آنها نیست در حال ریزش هستند. به نظر حداقل تا بعد از عید باید صبر کرد . البته در این بین
        نوساناتی خواهد بود اما اغوا کننده و خطرناک
        شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• lord arshiya
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 81

دکتر عزیز
          از این که دوباره در محضر کلاس درس شما حاضر می شم خیلی خوشحالم
          یکی از مباحث اساسی که ذهن هر فعال بازار سرمایه رو به خودش مشغول کرده مباحث مروبط به شاخص کل هست، اگر یک تحلیل اجمالی در مورد این شاخص داشته باشید قیل از ورود به بحث مدیریت سرمایه بسیا ر مفید هست،
          چارت زیر نظر منه ، خوشحال میشم توسط شما اصلاح بشه
          [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
          آنها گفتند: "ما می ترسیم"
          او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
          آنها گفتند: "ما می ترسیم"
          او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
          آنها آمدند
          او هل داد
          آنها پرواز کردند.
          "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• FENCER
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 601

صعود تند طلا و نفت !!!!
            شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post
              شاخصی هست بنام شاخصِ کل شاخصهای جهانی که از قرار متاسفانه اردیبهشت ماه موج 5 خودش رو تموم کرده
              ودلیل اینکه این مدت هر سهمی که خریداری شده جز زیان چیزی عاید صاحبش نکرده همین امره که بازارهای جهانی
              که بازار ما هم مستثنی از آنها نیست در حال ریزش هستند. به نظر حداقل تا بعد از عید باید صبر کرد . البته در این بین
              نوساناتی خواهد بود اما اغوا کننده و خطرناک
              عرض سلام و ارادت فرهاد عزیز
              کاملا فرمایشتون متین هست فرهاد جان ،من هم برای تکمیل شدن بحث موج شماری در تایم هفتگی از شاخص استاک جهانی رو تقدیم می کنم که توسط جناب پریچر انجام شده ،این موج شماری تازه دست من رسیده اما بر مبنای نمودار به نظر میرسه حوالی عید (نوروز) باید انجام شده باشه فاون زمان فاصله زیادی تا تکمیل موج پنجم نداشتیم .

نکته جالب این که این موج شماری شباهت زیادی به موج شماری نفت داره که چند ماه قبل بنده تقدیم دوستان کردم .
              اما این مطلب هم تاکیدی دیگر بر همگرا بودن تمامی بورسهای جهان و زندگی در دهکده جهانیست که امیدوارم روزی رو ببینم که بالاخره مسئولین ما حداقل پذیرفتن که خواسته و یا ناخواسته ما هم در این دهکده زندگی میکنیم و و نمیتوانیم جدا از باشیم و دیگر شاهد این نباشیم که بزرگترین مقام بورس در مقابل دوربین تلویزیونی با مصاحبه های اغوا کننده سهامداران را وارد ورطه ای کند که ...... بگذریم.
              اما اگر دوستان خاطرشون باشه چندین ماه قبل که هنوز ریزشی در بازارهای جهانی شروع نشده بود ،تحلیل روی ،مس و نفت را به همراه موج شماری تقدیم کردم و تاکید نمودم ،با توجه به تحلیل نمیتوان به بازارهای داخلی نیز امید بست و حتی اگر با حمایت حقوقی نیز سعی در حفظ بازار شود موقت خواهد بود و چون حقوقی ها رانت دار هستند و از طرفی بعضا ارتباط نزدیک با هم دارند زودتر از حقیقی ها (در صورت عوض شدن تصمیم حمایت )توان خروج از بازار را خواهند داشت لذا حقیقی ها متضرر اصلی این بازار خواهند بود لذا قویا تاکید کردم اولا از سهام مرتبط با بازارهای جهانی دوری بفرمایید و در ثانی دوستان گوش بزنگ تحرکات بازار باشند ،امیدوارم دوستان عزیز استفاده لازم را از تحلیل آن زمان برده باشند (در ضمن از جناب آریو عزیز تشکر میکنم که تحلیل بازارهای جهانی که توسط بنده چند ماه قبل انجام شده بود مجددا حدود یک ماه قبل با نقل قول یادآوری نمودند و ایشون هم بر این امر تاکید کردند )
              اما بنده بر مبنای همان تحلیل از چند ماه گذشته از سهام معدنی دوری کردم و بیش از یک ماه پیش کاملا از بازار بر مبنای تحلیل شاخص که تقدیم تعداد زیادی از دوستان هم کردم خارج شدم ،به امید خدا فردا شب در تحلیل شاخص مجددا اون رو یادآوری خواهم کرد شاید بررسیش خالی از لطف نباشه .

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

در اصل توسط lord arshiya پست شده است View Post
                دکتر عزیز
                از این که دوباره در محضر کلاس درس شما حاضر می شم خیلی خوشحالم
                یکی از مباحث اساسی که ذهن هر فعال بازار سرمایه رو به خودش مشغول کرده مباحث مروبط به شاخص کل هست، اگر یک تحلیل اجمالی در مورد این شاخص داشته باشید قیل از ورود به بحث مدیریت سرمایه بسیا ر مفید هست،
                چارت زیر نظر منه ، خوشحال میشم توسط شما اصلاح بشه
                عرض درود دارم خدمت لرد ارشیا عزیز
                لرد عزیز خیلی خوشحالم که در خدمت دوستان عزیزی چون شما هستم و از نمودارهای زیبای شما لذت میبرم .
                حقیقت قضیه اینه که من بیش از یک ماه است که کاملا از بازار خارج شدم و چون در سایت هم فعال نبودم پیگیر وضعیت بازار نبودم و حضور ذهن ندارم الان بخوام وضعیت جدید شاخص رو تقدیم کنم ،اما حتما فردا بررسی کاملتر انجام میدم و فردا شب حتما چیزی که به ذهنم میرسه رو تقدیم میکنم
                نمودار جنابعالی هم مثل همیشه عالیست ، موج شماریست و سبکها و طرق مختلف و بواسطه سبکهای مختلف شمارش از یک سو و از سوی دیگه بواسطه نظرات مختلف تحلیلگران میتونه تفاوتهایی باهم داشته باشه ،به امید خدا فردا شب در سایت تحلیل شاخص رو تقدیم میکنم بعد بر مبنای نظر شما در سایت یا در پی ام میتونیم اگه بخواین باهم بیشتر صحبت کنیم .
                پس ازتون اجازه میخوام امشب مدیریت سرمایه رو شروع کنیم و فردا شب در زمینه شاخص در خدمت خواهم بود و جلسه بعدی مدیریت سرمایه رو بعد از شاخص ادامه میدیم.
                براتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم دوست عزیز

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

بنام خدا

در ارتباط با شاخص کل بد نیست ابتدا از نموداری که باعث شد اوائل مهر (3-4 مهر) از بازار خارج بشم رو بررسی کنیم ،شاید کمکی باشه برای آینده ،البته این نمودار رو برای دوستان زیادی فرستادم اما اونهایی که ندیدند شاید خالی از لطف نباشه .........

همونطوری که در تصویر مشخص هست واگرایی منفی به وضوح دیده میشه و شاخص در بخش آر اس ای سعی کرده خط اتصال دو سقف رو بشکنه اما با برخورد به اون مجددا نزولی شده و نتونسته عبور کنه و علاوه بر این مسائل با نزول آر اس آی به زیر 70 سیگنال خروج کلاسیک آر اس ای شکل گرفته اما مهمتر از تمام اینها در نمای هفتگی هم واگرایی منفی وجود داشته که بسیار اهمیت داره ،اگر در ارتباط با اهمیت واگرایی منفی در تایمهفتگی بخوایم صحبت کنیم باید عرض کنم فرض بفرمایید هر واگرایی منفی بتونه عاملی برای نزول نمودار به اندازه چند کندل بشه(البته این صرفا فرض هست چون واقعا قابل پیش بینی نیست چه مقدار میتونه واگرایی منفی نمودار رو به نزول وادار کنه اما این صرفا یک فرض برای مقایسه هست) اگر این اتفاق در تایم روزانه بیوفته ما چند کندل یا به عبارتی چند روز منفی در نمودار خواهیم داشت اما اگه این اتفاق در تایم هفتگی بیوفته دیگه صحبت چند روز نیست بلکه صحبت از چند هفته منفی خواهد بود ،به این دلایل خروج رو ازجح دیدم که خوب میبینیم از اون تاریخ بالغ بر 1250 واحد شاخص افت داشته .

اما در حال حاضر :
                  شاخص به حمایت خودش رسیده که این حمایت به دلیل ،اولا کانال آر اس آی روزانه هست که در زیر دیده میشه و با خط مشکی مشخص شده (یک خط مورب سومه ایی هم داریم که بعد صحبتخواهیم کرد)

دوما آر اس آی در تایم هفتگی به سطح حمایت خط روند داخلی رسیده و سوما در همین تایم به آر اس آی 50 رسیدیم که در تصویر مشهوده (با خطوط مشکی)

و علاوه بر عرایض بالا استوک استیک و کلی اندیکاتور دیگه در اشباء از فروش قرار دارند ،و همچنین دی ای مثبت و منفی هم در تایم هفتگی تقاطع کرده ،تمامی اینها به انضمام نزول بی وقفه شاخص عواملی شده که ایجاد یک سطح حمایتی ساخته اما مطلب مهم این هست که این حمایت چقدر کارایی داره و در حال حاضر بهترین تصمیم چیست و آیا پتانسیل ورود مجدد وجود داره ؟

اینجاست که باید مجدد به نمودارها نگاه کنیم ،درسته ما در حمایت خوبی قرار داریم اما به توجه به تصویر اول در ار اس ای روزانه همون خط سورمه ایی که عرض کردم اولین مقاومت سرراه ماست و علاوه بر اون تصویر دوم آر اس ای هفتگی هم خط سورمه ایی رسم شده که اون هم مقاومت مهمی است و علاوه بر موارد فوق بد نیست به تصویر زیر هم دقت کنیم که اندیکاتور مومنتوم هست
                  در این تصیویر خط روند یک بار جلوی صعود رو گرفته و عبور از اون هم جهت صعود شاخص ضروریست

همچنین نزول در آر اس هفتگی کامل نشده و در سطح 50 قرار داریم ،برای کامل شدن این موج باید ار اس ای نزول خودش رو تکمیل کنه و همچنین استوک استیک هفتگی هم به همین شکل ، لذا به نظر میرسه نزول هنوز کامل نشده .

اما حالا بد نیست نگاهی هم به وضعیت موج شماری بندازیم

طبق تصویر بالا ما در یک فلت بزرگ قرار داریم ،نزول چند ماه قبل با یک موج اندینگ دیاگونال (موج سی آبی رنگ) به پایان رسید(در اندینگ دیاگونال وجود موج پنجم ترانکیتد زیاد دیده میشه که اینجا هم این اتفاق افتاده) و صعود بعد از اون صرفا یک سه موجی بود که موج ایکس ما رو ساخت ،اما بعد با یک 5 موجی در حال نزول بودیم که یا به پایان رسیده و یا نزدیک پایان هستش و بعد از اون یک صعود با موج بی داریم که چون صعود بین دو 5 موجی یا صعود بین زیگزاگ هست معمولا 38.2٪ براش میشه قا ئل شد ،چیزی کمتر از 26000 واحد و سپس نزول بعدی خواهیم داشت تا موج ایگرگ ما رو بسازه و بعد .........

،البته موج شماری همیشه چالش برانگیز بوده و عقاید مختلفی در این زمینه وجود داره که بنده شخصا به تمام عقاید احترام میزارم و عرض میکنم احتمال اینکه نظر بنده اتفاق نیوفته زیاده و صرفا به عنوان یک ایده به نظر خودم نگاه میکنمو نه بیشتر ،همچنین بارها عرض کردم طبق نظر اساتید فن الیوت زمانی میشه امواج اصلاحی رو نامگذاری و شمارش کرد که تموم شده باشند یا به پایان نزدیک باشند و در این مرحله نامگذاری امواج علمی نیست اما صرف احترام به دستور دوست خوبم جناب لرد ارشیا اون شمارشی رو که بین حداقل 6 شمارش بیشتر بهش معتقد بودم خدمتتون عرض کردم و علاوه بر شمارش بالاحداقل 5 آلترناتیو دیگه در ذهن دارم و برای مشخصتر شدن باید زمان بگذره .....
                  همچنین فلش های آبی رنگ (امواجی که هنوز اتفاق نیوفتاده )دقیقا ابتدا و انتهای امواج رو نشون نمیده و همه شماتیک هست و صرفا بیانگر این مطلب که احتمال میدهم-صرفا احتمال- بعد از صعود مختصر نزول دیگری در راه باشد .
                  برای تمام دوستان آرزوی سلامت و سود دارم

نظر

• عليمردان
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 123

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                    با سلام خدمت یوگی عزیز و تمام دوستان محترم :

ابتدا بد نیست دورنمایی از سهم داشته باشیم ،

همونطور که در تصویر مشخص هست سهم در چنگال یا میتوان گفت کانال نزولی در حال حرکت میباشد که به کف کانال واکنش نشان داده است ،اگر خط روند میان مدت نزولی برای سهم ترسیم کنیم میبینیم شکسته شده که این اولین آلارم برگشت روند میباشد .
                    اما بد نیست بررسی زمانی هم برروی سهم داشته باشیم ،طبق عرضی که چندی پیش در پست 129 همین تاپیک داشتم

در زیر نمایی از تصویر تحلیل زمانی سهم را میبینیم :

طبق تصویر میبینیم که سهم به این تاریخ نیز واکنش نشان داده و با یک کندل اختلاف برگشت نموده.
                    اما با بررسی برروی اندیکاتورها ،

در آر اس آس روزانه ،ترند نزولی مهمی شکسته و همچنین در هفتگی نیز شاهد شکستن کنج نزولی هستیم که هر دو به نفع صعود سهم میباشد .....
                    اما مطلبی که این بین وجود دارد این است که سهم بر سر راه خود با مقاومتهایی مواجه هست
                    که میتواند در هر کدام از این مقاومتها نوسان منفی تجربه نماید که این نوسان منفی حکم پول بک برای این ترندهای آر اس آی را داشته باشد ...
                    اما بد نیست بررسی بر مقاومتهای سرراه سهم داشته باشیم،اولین مقاومت میدلاین کانال بود
                    که یکشنبه با آن در گیر شد و شاهد از بین رفتن صف و نزول موقت قیمت بودیم که البته با حمایتی که دوشنبه از سهم انجام شد مجددا به روند صعودی و صف خرید بازگشت
                    اما در مسیر حمایت ،اولین حمایت سهم رو 175-180 و دومین حمایت در 160-165 تومن قرار دارد .
                    و مقاومتهای آینده سهم طبق تصویر زیر :

اولین مقاومت سرراه سهم ، سقف کانال سبز رنگ (که استاد بابک عزیز چند پست قبل مثل همیشه با درایت به اون اشاره فرمودندو ازشون تشکر میکنم ) همچنین مجموعه سه فیبو و مقاومت افقی هست که در حدود 197 تا 205تومن قرار داره ،اما مقاومت بعدی رو حدود 220-225 میبینم که ترکیبی از فیبو 50٪ و مقاومت افقی و ... هست و بعد از اون به سقف کانال صعودی اصلی یا به عبارتی خط فوقانی چنگال (در تصویر اول) میرسیم که مقاومت فوق العاده مستحکمیست ،که هر زمانی که سهم بتونه این مقاومت رو بشکنه میتونیم بگیم ،صدرا وارد فاز جدیدی از رشد خواهد شد .

برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت دارم
                    hamid-reza عزیز
                    در ارتباط با وضعیت صدرا باید خدمتتون عرض کنم که در کانال نزولی و امواج اصلاحی قرار داره که در تصویر مشخص شده ،در کانال اصلی ،کانال میان مدتی قرار داره با قدمت حدود دوماه که اون هم نزولی ولی با شیب بیشتر هست ،این بین اتفاق مثبتی که برای سهم افتاد ،شکستن کانال اخیر بوده ،خوشبختانه سهم تونست با صعودی که انجام داد این کانال رو بشکنه که در تصویر مشخصه......

اما چیزی که در حال حاضر به نظر میرسه ،پول بک برروی کانال موصوف هست ،پول بک شرایط خاصی داره که این برگشت قیمت تا اینجا حائز این شرایط هست ،اما باید رفتار سهم رو فردا و.... ببینیم تا بر این امر مطمئن بشیم ،اما در این صورت میتونیم توقع نزولی تا حدود 177 تومن(بعنوان پول بک) و بعد از اون صعود مجددی رو انتظار داشته باشیم ،اینجا با دو احتمال مواجهیم اول تحقق سناریو قبل که اگر این اتفاق بیوفته ،سرراه سهم مقاومت 200 تومن وجود داره و بعد از اون مقاومت محکم 210-215 تومن که این مقاومت رو بسیار قوی میبینم ،زیرا در تشکیل اون فیبو 38.2 موج نزولی آخر ،هارمونیک تساوی ریزموج آخر ،مقاومت آر اس آی هفتگی که در زیر تصویر اون رو میبینیم و چندین بار ممانعت از صعود سهم کرده و همچنین مقاومتهای افقی وجودداره ،با توجه به نزدیک بودن مجمع ،حمایت اخیر از سهم ،شایعه افزایش سرمایه من اتفاق این سناریو رو محتمل میبینم ،اما این صرفا یک حدس هست به علت دلایل مذکور و باید ببینیم چقدر میتونه به حقیقت نزدیک بشه ......

اما اگر نخواد سناریو فوق اتفاق بیوفته اولین قدم و اولین اخطار برای ما میتونه تثبیت قیمت سهم زیر 177 تومن باشه (با 1٪ ضریب نفوذ کوتاه مدت زیر قیمت 175 تومن)

براتون آرزوی موفقیت دارم
                    عرض سلام و ارادت دارم خدمت جناب صالحی عزیزم
                    تشکر و قدردانی میکنم از نمودارهایی زیباتون و ممنونم که اونها رو به اشتراک گذاشتین ،
                    جناب صالحی عزیز ،تمام چند پست اخیر رو با دقت نگاه کردم و لذت بردم منتها با اجازتون از اونجا که احساس میکنم بهم ارتباط دارند پاسخ رو در یک پست تقدیم کنم .
                    دوست من ،دو نوع تحلیل و موج شماری عمده برروی تجهیزاتیها میتونیم انجام بدیم که اگر هر نوع رو با دوآلترناتیو بشماریم حداقل 4 جور موج شماری خواهیم داشت ،که همگی قوانین رو رعایت خواهند کرد ،زمانی مامیتونیم بگیم یک موج شماری ایراد داره که ابتدا قوانین ماژور (همون سه قانون معروف )رو رعایت نکنه و یا بعد از عبور از اون سه قانون قوانین مینور رو رعایت نکنه اگر تا اینجا قوانین رعایت بشد دیگه واقعا کسی نمیتونه بگه موج شماری ایراد داره ،میشه گفت من موج شماری خاصی رو به دلایلی ارجح میدونم اما سایر موجشماریها که برمبنای قوانین باشه رو نمیشه رد کرد اما یک درجه سختگیرانه تر هم داریم که بهش گایدلاین میگن ،در تعریف میگن گاید لاینها همون قوانین یا رولها بودند که حداقل یک مورد نقض شده اند ،فرض بفرمایید ما یکی از قوانین مینوری که داریم این هست که موج سوم حداکثر 7 برابر طول موج یک میتونه طول داشته باشه و بیش از اون قابل قبول نیست ،این یک قانون هست ،اما اگه اساتید بزرگ الیوت موردی رو بدست بیارند که این قانون درش نقض بشه و موج شماری هم صحیح باشه ،اون موقع این قانون رو تبدیل به گاید لاین میکنند ،البته این بحث گاید لاین ارتباطی با پست ارزشمند شما نداشت منتها چون میخواستم بحث قانون حداکثر 7 برابر بودن موج سوم نسبت به یک رو مطرح کنم حیفم اومد این موضوع رو عرض نکنم .
                    اما عرض اصلی این بود که دودسته عمده موج شماری در مورد تجهیزاتیها داریم ،دسته اول معتقد به اتمام موج اصلاحی هست و فرض رو بر این میگیره ما وارد موج ایمپالسیو بعدی شدیم و دسته دوم معتقد به این هستند که ما هنوز امواج اصلاحیمون تموم نشده و باید کف قبلی یک بار دیگه شکسته بشه ،من شخصا با وجودیکه نوع دوم شمارش رو رد نمیکنم و اون رو به عنوان آلترناتیو دوم میپذیرم ولی موج شماری اولم رو بر اتمام موج اصلاحی و قرار داشتن در ایمپالس قرار میدم ، جنابعالی هم موج شماری صدراتون در این دسته قرار میگیره ، اما این موج شماری اگر صدرا نزولی بیش از 145 یا فاراک نزولی بیش از 152 و فاذر نزولی بیش از 227 داشته باشه نقض خواهد شد و اون زمان موج شماری دیگر به عنوان موج شماری اول مطرح خواهد شد ،البته واضح است که این دید شخصی منه خیلی از دوستان نظرشون اینه که موج شماری اصلاحی آلترناتیو اول و این موج شماری مد نظر من و شما موج شماری دوم هست ،کاملا نظر عزیزان هم محتمل و هم محترم هست و باید با وجودیکه هر دونوع رو در ذهنمون نگه داریم تا درصورت لزوم واکنش مناسب انجام بدیم به تجهیزاتیها هم زمان بدیم تا وضعیت رو روشنتر کنند .
                    اگر فرض رو بر موج شماری اول بزاریم که موج شماری صدرا شما از این نوع هست ،باید موج یک ما با موج دومی ریتریس کنه حال فرض جنابعالی ریزش تا میدلاین کانال هست که شاید با فیبو 50٪ هم همتراز شود ،فقط میتونم عرض کنم محتمل هست این سطح همونطور که فرمودین حمایت خوبی میتونه بسازه اما واقعا قطعی نمیشه گفت شاید از بالاتر و شاید پایینتر برگشت داشته باشیم اگر صدرا باز بشه و نحوه قیمت خوردنش مشخص بشه بعد با رسم خطوط فیبو و اندیکاتورها و ........بقیه ابزار شاید بتونیم تا حدودی مشخصتر صحبت کنیم اما در این که این ناحیه حمایت وجود دارد با شما همداستانم ،بقیش رو باید به زمان بسپاریم ،تنها یک نکته در این موج شماری به ذهن میرسه که کاملا رعایت نشه ،اون هم رعایت قانونی که در بالا اشاره کرده بودم ،موج سوم ما در این موج شماری بیش از 7 برابر موج یک هست ،لذا اینجا مشکل نقض قانون مینور داریم به اعتقاد بنده موج پنجم ما یک قله به سمت چپ بیاد و موج سوم در کندلی قرار بگیره که شدوفوقانی بلند داره ،البته میدونم به ذهن میرسه اون موج شماری که جنابعالی میفرمایین منطقیتر و زیباتر باشه ،اما اگر بخوایم کاملا علمی حرکت کنیم چاره ای جز پذیرش این قانون نیست .

اما در پایان از دوستمون لرد ارشیا هم برای مشارکت در بحث تشکر میکنم و این مطلب رو اضافه میکنم که همونطور که فرمودند عمدتا توقع ما در حرکت سهام یک گروه با همدیگست ، اما این بین یاد یک استراتژی در فارکس افتادم ،شاید ذکرش بد نباشه ،استراتژی به نام اپازیت موومنت داریم
                    که اساسش اینجوریه که دو جفت ارز مختلف رو که همگرایی شدید داره ،سعی میکنند از دید الیوت
                    به دو شیوه تحلیل کنند که یکی نمایانگر صعود باشه و دیگری نزول ،تقریبا شبیه تحلیل شما
                    در صدرا و فاراک ،از اونجایی که در پوزیشنهایی که توسط تحلیل الیوت گرفته میشه میزان ریوارد به ریسک بالاست(متاسفانه به شکل اشتباه مصطلح ریسک به ریوارد تلفظ میکنند) و حداقل 4 و بعضا حتی بیش از ده هست ،به عبارتی حد ضرر جایی قرار میگیره که اگه زده بشه فرضا شخص ده تومن ضرر خواهد کرد و حد سود جاییست که اگر نسبت رو 4 حساب کنیم و به تارگت برسیم فرد 40 تومن سود خواهد کرد ،حال با وجودیکه این دوجفت ارز همگراست و با وجودیکه تحلیل ما در خلاف جهت هم هست ،هم زمان بر مبنای تحلیلهلمون پوزیشن میگیریم ،چون تحلیل خلاف جهت هست با احتمال بالا
                    یکی استاپ خواهد خورد و یکی به تارگت خواهد نسیت و این بین اونکه به تارگت میشینه 40 تومن سود و اونکه استاپ میخوره ده تومن ضرر ایجاد میکنه که ،سود ما این بین 30 تومن خواهد بود ،استراتژی جالبیست اما یک مقدار مشکل ،اگر در بازار ایران امکان معاملات فروش داشتیم کاملا امکان استفاده از این استراتژی در این موقعیت وجود داشت .
                    بازهم از لطفتون و قرار دادن نمودارتون سپاسگزارم دوست من
                    سلام جناب عمادی گرامی
                    بنده تاجائیکه پستهای گذشته شما را جستجو کردم آخرین تحلیل شما در مورد صدرا این پست بود اگر زحمت نیست لطفآ تحلیل زیبای خود را در مورد این سهم بروز بفرمائید آیا با توجه به صعود تقریبآ دوسال اخیر شاخص و درجا زدن صدرا (کلا گروه تجهیزات ) و حتی در مواقعی حرکت برخلاف جهت کل بازار و نزول آن آیا می توان برای صدرا بتای منفی نسبت به شاخص در نظر گرفت ؟ به نظر شما آیا صدرا دوباره 145 را خواهد دید ؟اصلا درحال حاضر در چه موج هستیم ؟ میدانم که چشم خیلی از فعالان بازار به این سهم چموش هست و این سئولات قطعآ ذهنهای بیشماری را بخوئد مشغول کرده لطفآ مساعدت بفرمائید یک تحلیل جامع در رابطه با این سهم بفرمائید و خانواده ای(خانواده سهامداران صدرا) را از نگرانی برهانید0:-)
                    قبلا از توجه شما کمال تشکر را دارم
                    آخرین ویرایش توسط عليمردان؛ 2011/11/21, 18:32.
                    خدايا عطا كن
                    آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                    شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                    بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

در اصل توسط عليمردان پست شده است View Post
                      سلام جناب عمادی گرامیبنده تاجائیکه پستهای گذشته شما را جستجو کردم آخرین تحلیل شما در مورد صدرا این پست بود اگر زحمت نیست لطفآ تحلیل زیبای خود را در مورد این سهم بروز بفرمائید آیا با توجه به صعود تقریبآ دوسال اخیر شاخص و درجا زدن صدرا (کلا گروه تجهیزات ) و حتی در مواقعی حرکت برخلاف جهت کل بازار و نزول آن آیا می توان برای صدرا بتای منفی نسبت به شاخص در نظر گرفت ؟ به نظر شما آیا صدرا دوباره 145 را خواهد دید ؟اصلا درحال حاضر در چه موج هستیم ؟ میدانم که چشم خیلی از فعالان بازار به این سهم چموش هست و این سئولات قطعآ ذهنهای بیشماری را بخوئد مشغول کرده لطفآ مساعدت بفرمائید یک تحلیل جامع در رابطه با این سهم بفرمائید و خانواده ای(خانواده سهامداران صدرا) را از نگرانی برهانید0:-)قبلا از توجه شما کمال تشکر را دارم

سلام علیمردان عزیز
                      از شما عذرخواهی میکنم که پستتون رو دیر دیدم وهمچنین ،بسیار از شما سپاسگزارم که زحمت جمع آوری این چند تحلیل رو تقبل کردین ،
                      حتما دوست عزیز و محترم ،با توجه به اینکه به آخر هفته رسیدیم پیش از باز شدن بازارهای شنبه هر اونچه که به ذهنم میرسه رو از این سهم تقدیم خواهم کرد .
                      (اما فعلا چیزی که میتونم عرض کنم اینه که برروی حمایت قرار داریم واگر کسی از قیمت بالا با سهم بوده الان فروشش اصلا توجیه نداره برای اینکه بر منطقه حمایتی هستیم) اما بعد از بررسی دقیق حتما بیشتر از این سهم عرض خواهم کرد
                      باز هم عذرخواهی میکنم که متوجه پستتون نشده بودم
                      برای شما سلامت و سود آرزومندم

نظر

• عليمردان
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 123

سلام علیمردان عزیز
                        از شما عذرخواهی میکنم که پستتون رو دیر دیدم وهمچنین ،بسیار از شما سپاسگزارم که زحمت جمع آوری این چند تحلیل رو تقبل کردین ،
                        حتما دوست عزیز و محترم ،با توجه به اینکه به آخر هفته رسیدیم پیش از باز شدن بازارهای شنبه هر اونچه که به ذهنم میرسه رو از این سهم تقدیم خواهم کرد .
                        (اما فعلا چیزی که میتونم عرض کنم اینه که برروی حمایت قرار داریم واگر کسی از قیمت بالا با سهم بوده الان فروشش اصلا توجیه نداره برای اینکه بر منطقه حمایتی هستیم) اما بعد از بررسی دقیق حتما بیشتر از این سهم عرض خواهم کرد
                        باز هم عذرخواهی میکنم که متوجه پستتون نشده بودم
                        برای شما سلامت و سود آرزومندم
                        سلام جناب عمادی ضمن تشکر از لطف شما بیصبرانه منتظر هستیم@};-:x
                        اجازه بدهید با این پست برگی تازه و انشالله افق روشنتری را در صدرا شاهد باشیم.زیرا که به باور اکثر قریب به اتفاق اهالی بازار صدرا بسیار به سهامداران صبور خود بدهکار است.
                        خدايا عطا كن

نظر

• عليمردان
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 123

در اصل توسط عليمردان پست شده است View Post
                          سلام جناب عمادی ضمن تشکر از لطف شما بیصبرانه منتظر هستیم@};-:x
                          اجازه بدهید با این پست برگی تازه و انشالله افق روشنتری را در صدرا شاهد باشیم.زیرا که به باور اکثر قریب به اتفاق اهالی بازار صدرا بسیار به سهامداران صبور خود بدهکار است.
                          :-s#:-S=((0:-):-SS8->:-??=((
                          خدايا عطا كن

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1113

با سلام خدمت دوستان :
                            اما دوستان عزیز حیفم میاد قبل از شروع تحلیل این مطلب رو اضافه نکنم ، البته این موضوع یک اصل کلی هست و باید و باید در مورد تمام سهام رعایت بشه اما در ارتباط با صدرا شاید بشه گفت صد چندان مصداق داره و اون این هست که برای همراه بودن با سهام باید از قبل از خرید ما برنامه داشته باشیم ،پیش از اون که گوشی تلفن رو برداریم و به کارگزار زنگ بزنیم حداقل باید دو موضوع رو کامل بدونیم اول قیمت دقیق خرید (با تلورانس چند تومن) دوم قیمت دقیق حد ضرر اما به علاوه این دو موضوع حد سود اولیه رو هم باید دونست ،حد سود قطعی نمیگم چون به قول دوست بسیار عزیزی هیچ انسان عاقلی برای خودش حد سود نمیزاره و سود رو محدود نمیکنه بلکه صرفا باید یک حد سود ابتدایی داشت و بعد از رسیدن قیمت به اونجا کم کم حد ضرر رو بالا بیاریم و به قیمت سهم نزدیک کنیم تا بالاخره با یک نوسان منفی از بازار خارج بشیم اما تا اونجا که سهم بتونه بالا بره ما هم باید با اون همراه باشیم ،البته این بحث حد سود اولیه و لغزوندن حد ضرر جای صحبت زیاد داره کل عرض بنده در این مرحله مربوط به زمان خرید بود که باید در اون لحظه ما قیمت خرید ، حد ضرر و حد سود اولیه رو کاملا در ذهن داشته باشیم ،ما باید بدونیم این سهمی که داریم معامله میکنیم اگر طبق پیش بینی ما شرایطش پیش نرفت چه کاری باید انجام بدیم ،اما اگر تا امروز این کار رو انجام ندادیم ،حداقل سعی کنیم از امروز این کار رو انجام بدیم ........

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

تقدیم به علیمردان عزیز ،

دوست عزیزم متاسفانه من تا منزل برسم و سهم رو تحلیل کنم و بخوام تقدیم کنم طبیعی هست که مقداری طول خواهد کشید به همین دلیل هم عرض کردم قبل از باز شدن بازارهای شنبه که هر تا هر ساعتی شد بتونم کار رو به انجام برسونم و خدایی نکرده خلف وعده نکنم ،اما بازهم اگر مزاحم خواب و استراحت شما شدم و زیاد منتظر شدید عذرخواهی من رو بپذیرین ،

اما در ارتباط با صدرا طبق پستی که چند روز قبل تقدیم کردم عرض کردم برروی حمایت قرار داریم و حمایت ما هم در سطح 160-170 تومن حمایتی قویست و خوشبختانه بعد از اون پست قیمت افت نکرد و در بازار به شدت منفی فعلا سهم تونسته خودش رو نگه داره ،اما دلایلی که برای اهمیت حمایت به قرار زیر هست ،
                              به نمودار صدرا توجه بفرمایید ،

ما چنگال قرمز رنگی داریم که البته در تحلیل قبلی من از دوخط فوقانی اون به صورت کانال استفاده کردم و به دلیل موازی بودن خطوط چنگال کاملا میشه به شکل کانال از اون استفاده کرد ،اما اگر خط میانی این کانال رو رسم کنیم (خط چین نارنجی) کدر محل فعلی قیمت برای ما حمایت ایجاد میکند ،اما حمایت بعدی ،حمایت کانال قرمز رنگ هست ،
                              این کانال که نوع خاصی از کانال هست(امیدوارم دوستانی که صرفا با کانال کلاسیک کار میکنند بر من خرده نگیرند ،این کانال نوع خاصی از کانال هست که کاربرد خاص خودش رو داره ،صرفا جهت آشنایی دوستان علاقمند رسم کردم ،اگر دوستی به این کانال اعتماد نداره این مورد رو از لیست حمایتها در ذهنش حذف کنه ) که در نقش حمایت ظاهر شده اما علاوه بر موارد بالا طبق شکل زیر ،

در محدوده 160-170 حمایتهایی که داریم که به قرار زیر هست ،
                              اول ،فیبو ریتریسمنت 78.6٪
                              دوم،فیبو پروجکشن یا به قول جناب ماینذ آلترناتیو پرایس پروجکشن 61.8٪
                              سوم اکسترنال ریتریسمنت یا فیبو اکستنشن 200٪
                              که این سه فیبو در محدوده ایی به وسعت حدود 5 تومن حمایت قوی ساختند
                              اما چهارم حمایت هاریزنتال که با رنگ آبی نفتی
                              وپنجم ، گن لاین به رنگ صورتی که در همون نقطه تقاطع داره

اما علاوه برعرایض بالا ما در بالینگر باند هم درتایم هفتگی برخورد با خط تحتانی داریم و البته در تایم روزانه که همراهش ار اس ای هم زیر 30 هست (استراتژی ترکیبی بالینگرو آراس)
                              و در آر اس ای روزانه حمایت داریم و همچنین در آر اس آی هفتگی تقریبا به حمایت نزدیک هستیم که با چند تومن افت(حدود 160تا 165) به حمایت کامل میرسیم که حمایت قوی هست و تاکیدی هست بر این منطقه حمایتی

اما در سی سی ای هم حمایت داریم و در مومنتوم روزانه هم حمایت مشهود است و همچنین تعدادی ایندیکیتور دیگر

مجموعه این علائم علائم به ما این رو میگه که اگر دوستی از قیمتهای بالا با سهم بوده در حال حاضر در حمایت قرار داریم و فروش اصلا به صلاح نیست و در این حالت باید برای خودمون حد ضرر تعیین کنیم و با سهم بمونیم تا درصورت صعود سهم از عوایدش بهره من بشیم که در انتهای بحث راجع به اون صحبت خواهیم کرد ........
                              اما در ارتباط با بحث الیوتی سهم ،
                              همونطور که در تحلیل قبلی هم ذکر کرده بودم ،موج سوم ما نباید بیش از 7 برابر موج یک از نظر قیمت طول داشته باشه ،لذا شمارش این سهم با اونچیزی که به شکل مرسوم دیده میشه مقداری تفاوت داره ؛جناب لرد ارشیا عزیز هم زحمت کشیدند بر مبنای همین قانون موج شماری خوبی ارائه دادند که از ایشون تشکر میکنم ،من هم آلترناتیو دیگه ایی از این موج شماری رو ارائه خواهم داد و در ضمن علرغم اینکه ایشون پاسخ ایرادات رو دادند و کاملا پاسخشون از دید بنده زیبا و قطعی بود من هم یک سری دلایل دیگر رو مطرح خواهم کرد که شبهه ایی باقی نمونه ،اما این کار یک مقدار زمان میبره و متاسفانه ساعت الان 4:50 دقیقه صبح هست ،از دوستان اجازه میخوام بقیه تحلیل رو فردا شب(شنبه شب) به پایان ببرم که البته یه مقدار طولانی خواهد بود .
                              با آرزوی موفقیت دوستان صدرایی

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

اینهمه تحلیل صدرا در همه سایتها هست هیچکدام به این اندازه موشکافانه نبود. جناب هالی بسیار ممنون از بابت زحماتی که می کشید :x
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X