مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
    باسلام به استادعزیز. باتوجه به علاقه بنده نسبت به شما وتحلیلات زیبایتان ازاستاد خواهشی دارم واینکه درصورت داشتن وقت یک نظری درمورد افت پست بانک و حداکثراصلاحی که این سهم میتواندداشته باشد ماراراهنمایی کنند. باتشکرفراوان از نظرات مفیدو تحلیلهای موثرتان.
    سلام دوست عزیز
    بر دیده منت ،فقط دو روز از شما وقت میخوام ،چون فردا شب (امشب ،یکشنبه) یه مقدار درگیر هستم ،روز بعد تقدیم خواهم کرد ،البته یه مقدار پست بانک دیتاش کمه و نتایج از حالت معمول مقداری بیشتر افت خواهد کرد ،اما سعی خودم رو میکنم ......
    برای شما آرزومند سود و سلامتی هستم
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• روشن
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 103

holyعزیز
      باسلام:
      امکان دارد نظرتان رادرخصوص آخرین وضعیت وصنعت اعلام فرمایید.

نظر

• mohammad.
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 129

با سلام خدمت جناب holy
        چون گزینه ی تشکر من را در جهت قدردانی از تلاشهای شما نتوانست راضی کند , بر خود واجب دیدم تا اینجا به صورت مکتوب از تمامی زحماتتان در جهت رشد و اعتلای کوچک شاگردانتان ( خودم رو عرض کردم ) قدردانی و تشکر نمایم .
        [COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

• lord arshiya
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 81

در اصل توسط روشن پست شده است View Post
          holyعزیز
          باسلام:
          با اجازه استاد گرانقدر جناب دکتر عمادی
          به بررسی سرمایه گذاری صنعت و معدن می پردازم
          برای این تحلیل سعی می کنم از چهار بعد ساختار ، قیمت ،اندیکاتور های مختلف مثل آر اس آی ، و مومنتوم ، و همچنین زمان برای بررسی آن استفاده کنم.

--------برای اولین بعد از ابعاد تحلیلی مان از اندیکاتور استفاده می کنم،
          همانطور که می دانید، می شود اندیکاتورها را به دو دسته تقسیم کرد اندیکاتورهایی که off the shelf هستند مانند آر اس آی یا استوکاستیک که معمولا برای مقایسه قیمتی در بازه های زمانی مختلف به کار می روند و همچنین اندیکاتورهایی که مومنتوم حرکتی را مورد بررسی قرار می دهد .

برای اولین اندیکاتور از آر اس آی استفاده می کنم

همانطور که در چارت بالا می بینید وصنعت در ادامه رشد خود با دو مقاومت روبرو هست مقاومت اول خط پایینی هست که حمایت چند ساله خود را شکسته و در حال پل بک به این خط می باشد

در چارت دومی از اندیکاتورهای از خود مومنتوم استفاده کردم

در این چارت از مومنتوم وصنعت با دو مقاومت بزرگ برای ادامه کار روبرو هستیم که می توانند برای ادامه روند صعودی وصنعت دردسر ساز شوند

پس از این دو چارت می شود متوجه شود که وصنعت برای صعودی شودن کار سخت و بزرگی بیش رو داره،

------------به بعد بعدی می رویم تا ببینیم وصنعت در ساختار الیوت چه ویژگی را دارا می باشد.

چارت بالا ساختار الیوت وصنعت رو نشان می دهد ، هر چند که در این تحلیل از روش جناب ماینر – جیمی جانسون استفاده کردم ولی در تحلیل الیوت سعی میکنم که از روش جناب ویلیامز استفاده کنم
          همانطور که در چارت بالا می بینید ما باید در موج سی از موج دو بزرگ باشیم، و برای کامل شدن موج سی ریزش وصنعت باید ادامه داشته باشد، شاید شکسته شدن خط روند دو و چهار بتواند در فهمیدن ادامه روند نزولی کمکمان کند

-----------بعد بعدی مان را به نام قیمت نام گذاشیم، به نظر من کامل ترین ابزاری که می تونه با استفاده از فیبوناچی یک قیمت دقیق رو به ما نشون بده استفاده از پترن های هامونیک هست

در چارت بالا می بینیم که الگوی گارتلی زده شده در نگاه اول این الگو می تواند ما رو به اشتباه بیندازد و تصور کنیم که روند صعودی ادامه دار هست
          در الگوی گارتلی اولین هدف تعیین شده بازه ای هست که در چارت مشخص کردم (125-130 تومن)، به نظر من روند حرکتی می تواند با وارد شدن به این منطقه با مشکل در ادامه روند صعودی رو برو شود،
          البته استفاده از اندیکاتور دی تی که توسط جناب ماینر به وجود آمده و کاربرد فوق العاده ای دارد در فهم ادامه روند نزولی می تواند کمکمان کند.

-----------و بعد آخری بعد زمان ما هست که طبق گفته جناب ماینر از اهمیت کمتری نسبت به بعدهای قبلی برخودار هست

در این بعد با استفاده از فیبوهای ریتریسمنت و پروجکشن زمانی و قیمتی توانستیم به شکل احتمالی انتهای موج سی را به دست بیاوریم ، این منطقه را با مستطیل قرمز رنگ که با فلش مشخص شده در چارت بالا نشان داده ام.
          به طور خلاصه و برای دوستانی که به تکنیکال آشنایی ندارند و امکان پی بردن به مطالب بالا برایشان وجود ندارد باید عرض کنم که به نظر من روند صعودی وصنعت موقت بوده که می تواند محدوده 125 تومان تا 130 تومن انتهای روند صعودی وصنعت باشد و در ادامه با نزول مواجه خواهد بود و احتمالا در بازه زمانی 30ژانویه تا 7 فوریه به بازه قیمتی 96 تا 99 تومن را خواهد دید.
          البته این نظر بنده بود امیدوارم که با توجه به صحبتهایی که با استاد عزیز انجام دادم نظر ایشون رو هم ببینیم
          ثروتمند و سعادتمند باشید lord arshiya
          [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
          آنها گفتند: "ما می ترسیم"
          او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
          آنها گفتند: "ما می ترسیم"
          او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
          آنها آمدند
          او هل داد
          آنها پرواز کردند.
          "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• ashktorab
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 116

با سلام جناب استاد holy عزیز

تحلیل های عالمانه جنابعالی بنده و دیگر دوستان علاقمند به تحلیل تکنیکال را به شعف میاره خصوصاً تواضع
            جنابعالی در پاسخگوئی و ادبیاتی را که در پستها استفاده می کنید.
            در واقع پاسخهای جنابعالی هم کلاس اخلاق است هم کلاس ادبیات محاوره و هم کلاس تکنیکال.
            البته نمی بایست فراموش کرد که برای رسیدن به اینهمه کمالات " بسیار سفر باید تا پخته شود خامی"

با آرزوی توفیق روز افزون برای جنابعالی

نظر

• hos250
              عضو جدید
              • Jan 2011
              • 17

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
              و غدیر

اگر بخوایم بررسی اجمالی بر غدیر داشته باشیم ،این سهم طبق شکل زیر در کانالی با شیب مثبت کم قرار داره .......

سهم امروز هم به دلیل میدلاین کانال هم آر اس هفتگی و احتمالا مومنتوم و فیبو 61.8 ٪ به مقاومت برخورد میکنه ،علاوه بر اون مقاومت ابر و بالینگر هم وجود داره

اما درصورت عبور از این مقاومت مهم ،مقاومت بعدی ما حدود 450 خواهد بود که علاوه بر فیبو 78.6 کم کم واگراییها هم در این ناحیه خودنمایی میکنه که ارزش اون رو بالا میبره و اما
              مقاومت بعد از اون مقاومت 475-480 هست که بسیار مستحکم هست و ترکیبی از (احتمالا) واگراییها ( در صورت ایجاد کندل منفی و تثبیت اون) همچنین مقاومت هاریزنتال فراکتال ، مقاومت آر اس ای هفتگی و ...خواهد بود که اگر تا اونجا توان صعود وجود داشته باشه ،اون ناحیه کار دشوار خواهد بود ،

پس در جمع بندی مقاومتهای سرراه ما
              اول 430-440
              بعد 455
              سپس 475 تومن قرار داره

اما بعد از برگشت قیمت در میان مدت هنوز این سهم اصلاح خود رو کامل نکرده و نزول بیشتری رو از اون شاهد خواهیم بود و کفهای قبل رو خواهد زد ،
              لذا من فکر میکنم مطابق چیزی که در تحلیل شاخص عرض کردم بهتر اینه با عنایت به فاکتورهای هشدار خروج از سهم در قیمت بالا و نقد شدن شاید استراتژی خوبی باشه ،
              اما اینکه نهایت افت این سهم تا کجا خواهد بود و چه زمانب بهتره مجدد وارد بشیم ،باید عرض کنم در حال حاضر دغدغه اصلی ما خروج در قیمت مناسب هست که نمودارش رو تقدیم کردم ،اما جهت ورود از نمودارهای میان مدت و بلند مدت الیوتی استفاده خواهم کرد که در آینده اون تحلیل رو هم تقدیم عزیزانم خواهم کرد.
              سود و سعادت و سلامت برای دوستان آرزومندم
              استاد از تحلیلتون خیلی خیلی ممنونم
              تحلیلتون خیلی واقع بینانه بود، هر چند من به دلیل خوش بینی زیاد در فرصتهای حاصل شده به رغم ملاحظه سقف دو قلو و واگرایی اندیکاتورها باز هم خارج نشدم اما دیگه الان فرصت نقد شدن به امید نشستن برای رشد بیشتر است

نظر

• danaisp
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 111

با سلام
                در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                سلام دوست عزیز
                بر دیده منت ،فقط دو روز از شما وقت میخوام ،چون فردا شب (امشب ،یکشنبه) یه مقدار درگیر هستم ،روز بعد تقدیم خواهم کرد ،البته یه مقدار پست بانک دیتاش کمه و نتایج از حالت معمول مقداری بیشتر افت خواهد کرد ،اما سعی خودم رو میکنم ......
                برای شما آرزومند سود و سلامتی هستم

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

در اصل توسط روشن پست شده است View Post
                  holyعزیز
                  باسلام:
                  سلام روشن عزیز
                  عذرخواهی مییکنم چند روزی نتونستم در سایت در خدمت باشم
                  اما جناب لرد ارشیا عزیز زحمت کشیدند و به زیبایی در این رابطه شرح کاملی بیان فرمودند که واقعا از ایشون متشکرم و امیدوارم برای جنابعالی هم راهگشا بوده باشد .
                  آروزی سلامتی و سود دارم برای روشن عزیز

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

در اصل توسط mohammad. پست شده است View Post
                    با سلام خدمت جناب holy
                    چون گزینه ی تشکر من را در جهت قدردانی از تلاشهای شما نتوانست راضی کند , بر خود واجب دیدم تا اینجا به صورت مکتوب از تمامی زحماتتان در جهت رشد و اعتلای کوچک شاگردانتان ( خودم رو عرض کردم ) قدردانی و تشکر نمایم .
                    سلام جناب محمد عزیز
                    از لطفتون بسیار سپاسگزارم ،بزرگی دوستان و عزیزانی چون شماست که عامل مهمی در حهت ادامه حضور این حقیر علیرغم مشکلات کاری و کمبود وقتی که واقعا هم بنده را تحت فشار گذاشته و هم از بیان مکررش شرم دارم ،میشود ،امیدوارم با آزاد شدن وقتم بتر و بیشتر در خدمت عزیزان بزرگوار و قدرشناسی چون شما نه از باب تعلیم دادن که از باب تعلیم باشم ......
                    برایتان ایامی خوش آرزومندم

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

در اصل توسط ashktorab پست شده است View Post
                      با سلام جناب استاد holy عزیز

تحلیل های عالمانه جنابعالی بنده و دیگر دوستان علاقمند به تحلیل تکنیکال را به شعف میاره خصوصاً تواضع
                      جنابعالی در پاسخگوئی و ادبیاتی را که در پستها استفاده می کنید.
                      در واقع پاسخهای جنابعالی هم کلاس اخلاق است هم کلاس ادبیات محاوره و هم کلاس تکنیکال.
                      البته نمی بایست فراموش کرد که برای رسیدن به اینهمه کمالات " بسیار سفر باید تا پخته شود خامی"

با آرزوی توفیق روز افزون برای جنابعالی
                      عرض سلام دارم بر شما دوست بسیار عزیزم
                      دوست من واقعا از لطفی که به این حقیر دارین سپسگزارم و جدا خوشحالم که در جمع صمیمی دوستان و عزیزانی چون شما به خدمتگزاری مشغوام.
                      برایتان سلامت و سود از خداوند میخواهم

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1113

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
                        با سلام

سلام دوست عزیزم
                        کاملا حق باشماست ،بنده متاسفانه به دلیل یکسری مشکلات خاص که یکی از عزیزان حاضر در سایت در جریان هستند نتونستم چند روزی در خدمت شما و سایت باشم و امشب اولین شبی است که سعادت حضور داشتم ،اما با توجه به اینکه آخر هفته بورسی فرا رسیده ،حتما تا پیش از باز شدن بازار بورس تحلیل این سهم را ارائه خواهم کرد
                        و اما به جبران مافات این بدقولی ،پترنی که بسیار در مارکتها دیده میشود و البته تا امروز به عنوان پترن نامگذاری و شناخته نشده و صرفا این حقیر از آن استفاده میکنم را پس از تحلیل این سهم تقدیم دوستان خواهم کرد ،با امید اینکه مورد بخشش شما واقع شوم ......

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1113

حناب لرد ارشیا عزیز
                          از تحلیل بسیار زیبای شما که زحمت حقیر را در پاسخگویی کم نمودید ، در ارتباط با سهم وصنعت بسیار تشکر میکنم تحلیل بسیار کاملی بود ....
                          و برای شما دوست عزیز آرزوی سلامت دارم

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1113

فارکس اقیانوسی طوفانی یا ساحلی امن

با سلام خدمت دوستان و عزیزانم

عاملی که باعث شد عليرغم مشکلات زیاد امشب در خدمت عزیزانم باشم این بود که احساس کردم نیاز وافری وجود دارد چند کلامی با عزیزانم

در ارتباط با فارکس صحبت صمیمیتری داشته باشیم ،

اما همانطور که دوستان بهتر از بنده مطلع هستند تب فارکس چند سالیست (متعاقب بورس در ایران) شدیدا در کشور ما همه گیر شده است و

البته این افزایش علاقه به فارکس از باب روانشناسی فردی همچنین جامعه شناسی جای بررسی و مداقه دارد که فعلا در این مقال به آن نمی پردازیم

بلکه بیشتر هدف بنده متمرکز بر کاربرد و نتیجه عملی فارکس علی الخصوص در زمان خطیر فعلی خواهد بود .

فارکس به خوبی در حال پیشرفت بود که تصمیم سکانداران نظام اقتصادی بر غیر قانونی بودن آن گرفته شد ،حال اینکه آیا تصمیم درست بود

یا خیر یا چه عامل و یا عواملی در این راستا نقش بازی میکرد بماند ،اما حاصل آن پسرفت موقت فارکس شد منتها چندی بعد اتفاقی افتاد که

پنداری داد مظلومیت فارکس از بورس گرفته شد ،با افت شاخص و قیمتهای سهام در بورس و از انجا که عمده معاملات در بازار اصلی بورس

اتفاق میافتذ و نه آتی و با عنایت به تک جهته بودن بورس ما و بدتر و بدتر و بدتر از همه با عنایت به ضررهای سنگینی که دوستان بسیار زیادی از

اردیبهشت امسال به بعد دادند عاملی شد که تعداد زیادی از دوستان به جهت سود سرشار یا جبران مافات بدون مطالعه بسوی این بازار رهسپار گردند

،حال آنکه در مقایسه ، بازار فارکس به بورس ما ، به عمده دلیل وجود لورج ، مقایسه ای معادل چاله و چاه خواهد بود ، بازارهای لورج دار

بازارهایی هستند که کار با آنها به غایت دشوار و حساس است و کوچکترین اشتباه ما ضررهای چندین برابری به دنبال خواهد داشت ،حال شما

تصور بفرمایید دوستانی که از بورس ضرر دیده اند و فاکتور هیجانی انتقام از بازار یا حداقل جبران مافات در درونشان به عنوان عاملی منفی

وجود دارد از طرفی علاقمند یا احیانا مجبور به حل مشکلات در مدت زمان کوتاهی میباشند به بازاری هم برخورد کرد اند که فقط شباهت ظاهری با بورس

ایران دارد ودارای ضریب اهرمی حداکثر بسیار بالاییست ، ناگفته پیداست که جاصل کوچکترین سهل انگاری یا اقدام حساب نشده و یا نادانسته ایی

ایحاد ضرر های مالی بسیار هنگفت خواهد بود ، اما مطلب این است که آیا از فارکس میتوان سود گرفت یا خیر ؟

در پاسخ به این موضوع اتفاق نظر مثبت وجود دارد اما از دید این جانب گرفتن سود از این بازار بسیار سخت است به عبارتی قلق خاص خود را

دارد ،هر کدام از دوستانی که دستی بر آتش این مارکت دارند امکان دارد نظر خودرا داشته باشند اما این مرقوم صرفا نظر شخصی این جانب

است که برآمده از تجربه بیش از 6 سال تکنیکال و تست بیش از 100 سیستم(117 سیستم) معاملاتی میباشد و البته طبیعیست که بازهم جا برای

لغزش وجود دارد و صرفا بیانگر دیدگاه مولف این عریضه است .

دوستان عزیزم به نظر شخصی بنده ، فارکس هزاران راه برای باخت دارد و تنها یک راه دارد که به برد منتهی میشود ،اگر کسی قصد استفاده از

درآمد فارکس به شکل مداوم را دارد -از دید بنده ـ تنها راه موجود رعایت عرایض زیر است است ،که هر چند شاید ساده به نظر برسد اما انجام دقیق آن

هم دشوار و هم زمانبر است ،

ما در این بازار باید در پایه اول استراتژی مشخص داشته باشیم ،بر خلاف بورس که بعضا از تحلیل تردیشنال و یا تحلیل خطی استفاده میکردیم

به دلیل حساسیت بالا و ولیتیلیتی بالا به همراه لورج بالا و همچنین سرعت زیاد ، اگر ما بخواهیم هر بار تصمیمی بگیریم و تحلیلی انجام دهیم از قافله

عقب خواهیم ماند و از طرفی با مشکلات روانشناسی حاصل از حالتهای مختلف بازار هم باید دست و پنجه نرم کنیم پس پله اول داشتن استراتژی مکتوب

است که مارا از خطای تحلیل و آن هم در شرایط فول استرس در امان دارد یا حداقل کاهنده آن باشد مثالی هست که میگویند کسی که از استراتژی

مکتوب استفاده نمی نمايد مانند کارگریست که صبح از خانه بیرون میاید اما نمیداند شغلش چیست و هر روز هر کاری پیش امد انجام میدهد و طبیعیست

که بعضی روزها حتی بیکار بماند و باز طبیعیست که نتواند درآمد ثابت و مشخصی داشته باشد ،

اما برای یک استراتژی خوب شرایطی لازم است که باید رعایت شود که از ضروریترین بخشهای آن یکی نقطه ورود مشخص و دیگری استاپ لاس یا حد ضرر مشخص بدون ذره ایی

جابه جایی در آینده میباشد ،
                            بعد از آماده شدن استراتزی گام دوم تست استراتژی با دیتاهای قدیمیست که به آن بک تست گویند و بر مبنای تایم فریم معامله از چند ماه تا چند ده

سال نیاز مند بک تست است اگر تمام شرایط مهیا بود و استراتژی ما سودآور بود باید آنزمان به عنوان گام سوم فوروارد تست توسط حساب دمو گرفته شود ،یعنی حسابی دمو

بازشود و تازه آن استراتژی سه تا 6 ماه و بعضا یک سال بر مبنای تایم فریم مورد معامله سنجیده شود ،اما اینجاست که تازه ما میتوانیم با رعایت مدیریت سرمایه کامل بعنوان

گام چهارم با رعایت نهایت دیسپلین بعنوان گام پنجم وارد بازار شد و به دور از استرس به کسب سود بپردازیم که مجموع این کارها چند سالی نیاز به وقت دارد (بسته به تریدر

تفاوت دارد اما حداقل چند سال زمان میخواهد ) اما بدون رعایت موارد مذکور و بدون در نظر گرفتن شرایط ورود مستقیم از بازار بورس به فاركس صرف اینکه بنده تحلیلگرم یا تحلیگر

زبده در کنارم دارم بزرگترین اشتباه موجود است و متاسفانه ناگزیرم عرض کنم راهی بجز شکست و از دست دادن سرمایه ندارد
                            ،

لذا دوستان عنایت بفرمایند همانگونه که فاركس میتواند سود ده باشد متاسفانه با قدرت دهها برابر میتواند ضرر ده باشد ،دوستان زیادی

نظر بنده رو در این زمینه در پی ام یا تلفنی و یا و... پرسیده بودند من احساس کردم شاید این عرایض اگر مکتوب شود کارایی بیشتری داشته باشد ،و در آخر

مثلیست که میگوید به کسی که دوست داری و از کسی که متنفری به هردو راه فارکس را نشان بده ،که بخوبی دو وجهی بودن و وجود خطر در

اثر استفاده نادرست یا غیر علمی از این مارکت را نمایان میکند ،

لذا پیشنهاد اکید بنده به ذوستان من اینستکه صرفا به دلیل خرابی بازار بورس بدون آموزش و استراتژی و طی نمودن مراحلی که در بالا ذکر شد اکیدا از ورود به این بازار خودداری فرمایند چون نه تنها سود نخواهند برد که چیزی جز حسرت ارمغان نخواهد داشت ......

دوستان عزیزی که تجربه کمتری در این زمینه دارند حتما سعی بفرمایید ابتدا مراحل فوق رو به شکل علمی و دقیق طی بفرمایید و سپس با امادگی کامل و اطمینان و آرامش راهی بازارهای جهانی شوند تا به امید خدا با دستی پر و لبی خندان ره آوردی از این سفر طولانی برگیرند اما در این راستا دوستان و اساتید خارج سایت و چه در سایت خودمون تشریف دارند که بدون مزد و منت مشغول اموزش عزیزان هستند ،پس چه بهتر نهایت استفاده رو ببریم و سپس با امادگی کامل به مصاف این مارکت برویم .

برای همه عزیزان آرزوی سود و سلامت دارم

نظر

• kashef
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 27

یک تشکر خالی کافی نبود برای متنی که هر سطرش ارزش مروارید دارد . دستان شما را میبوسم holy عزیز =d>

نظر

• rezaafshari110
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 347

سلام
                                با تشکر از دوستانی که در پیام های خود از جناب عمادی تشکر و قدردانی کرده اند فکر میکنم با این حدیث بیشتر حق مطلب ادا شود

پیامبر(ص) فرمودند:
                                برای معلم وعالم، تمامی آنچه در آسمان و زمین است، استغفار می کنند حتی ماهیان در آب ،و فضیلت و برتری معلم و عالم نسبت به عابد ،به برتری ماه ، نسبت به ستارگان می ماند.

انشاالله همیشه سلامت و موفق باشید.
                                با تشکر شاگردان شما در سایت بورسی
                                حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                                همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

در حال کار...
                                X