مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi_mohammadi
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 1105

استاد شرمنده هستم باز وقته شریفه و گرانبهای شما را میگیرم
    در مورد الگوی ولفی صعودی با هارومنی واقعا جالبی که در صدرا در حال شکل گیری هست نیز نظره خوبتان را میخواستم بدونم که اتفاقا با تحلیل زیبای شما استاد عزیز از صدرا تقریبا نزدیک هست

لینک تصویر
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1113

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
      استاد شرمنده هستم باز وقته شریفه و گرانبهای شما را میگیرم
      در مورد الگوی ولفی صعودی با هارومنی واقعا جالبی که در صدرا در حال شکل گیری هست نیز نظره خوبتان را میخواستم بدونم که اتفاقا با تحلیل زیبای شما استاد عزیز از صدرا تقریبا نزدیک هست

لینک تصویر
      بسیار عالی و دقیق هست جناب محمدی عزیز ،لذت بردم هم خود تحلیل و هم تحلیل زمانی عالی بود
      یک مورد خیلی کوچیک هست که اگه صلاح بدونین در پی ام مطرح خواهم کرد ،اما مجموعا بسیار عالی
      از شما سپاسگزارم دوست عزیز که اجازه دادین از تحلیلتون استفاده کنم .
      درود بر شما
      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1113

در اصل توسط pani پست شده است View Post
        درود بر استاد عزیز جناب HOLY:

استاد در باب موج شماری فاراک نظری از یکی از بزرگان دیدم خیلی خوشحال میشم نظر شما رو بدونم که آیا این تحلیل و موج شماری اساسا میتونه درست باشه؟!

متن تحلیل:

نمودار فاراک یک 5 موجی نزولی داره . کسی که اشنایی کافی به الیوت داره میدونه که یک 5 موجی نمیتونه انتهای روند نزولی باشه و بعد از موج صعودی به دنبال این 5 موجی باز هم شاهد افت خواهیم بود .
        نمودار صدرا و فاذر هم شبیه همینه با کمی تفاوت ظاهری .

[/IMG]
        پانی جان ،
        حقیقتش من تا امروز در ارتباط با نمودار دوستان نظر ندادم الا اینکه خود دوستمون که نمودار رو تحلیل کردند نظر بنده رو بخوان ،با توجه به لطف و محبتی که پانی عزیز به من داری ،از شما میخوام اگه اجازه بدی این عادت و رویه رو نشکنم ،
        اما در پی ام در خدمت هستم و ایشالا فردا باهم صحبت خواهیم کرد ،
        از پانی عزیز بسیار ممنونم

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1113

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
          ماشالله
          مرسی :x:x:x
          ممنونم فرهاد عزیز
          برای شما دوست عزیز آرزوی سلامتی و سود دارم

در اصل توسط عليمردان پست شده است View Post
          درود و صد بدرود جناب عمادی یک تشکر برای این لطف شما بسیار کم است.
          شما به بنده لطف دارین دوست من ،امیدوارم صدرا زودتر صعودش رو انجام بده تا کام سهامدارانش رو شیرین ببینم .
          موفق باشین

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1113

در اصل توسط amini1110 پست شده است View Post
            با سلام خدمت استاد عزیز و تشکر از تحلیلهای خوبتون
            من قبلا یکبار از صدرا با ضرر زیاد خارج شدم و هنوزم اون ضرر را جبران نکردم . میخواستم دوباره وارد صدرا بشم تقاضا دارم نقه ورود مناسب را
            هر وقت تشخیص دادید اعلام کنید تا من هم دوباره به جمع صدرا داران بپیوندم چون فکر میکنم برای خرید دراین قیمتها مناسب است البته با توجه به تحلیلهای خوب شما
            سلام دوست عزیزم
            اصطلاحی هست که میگه ماشین حسابتون رو صفر کنین ،به عبارتی مفهومش اینه ضرر قبل رو فراموش کنین و تصور کنین با هرچه سرمایه دارین از امروز وارد بازار شدین ،چون خاطره ضرر قبلی باعث میشه ناخودآگاه سعی کنیم برای جبران اون عجله کنیم و این عجله متاسفانه اکثرا نتیجه معکوس میده ،پس بعد هر معامله وقتی سهمی رو فروختین چه با سود و چه باضرر کاملا خاطره اون رو فراموش کنین .....
            اما در ارتباط با ورود به صدرا ،دوست عزیز هرکسی باتوجه به استراتزی خودش وارد سهم میشه ،من در بورس ایران استراتژی که به کار میبرم یه مقداربه احتیاط نزدیکتر هست لذا امکان داره نسبت به عده ایی از دوستان دیرتر وارد بشم ،اما اینجا از تمام دوستان عزیز تکنیکالیست که همه استادان من هستند چه تا امروز در این تاپیک فعال بودن و چه نبودند میخوام هر کدوم با هر استراتژی اگر احیانا سیگنال ورود از صدرا گرفتند لطف کنند به دوستمون هم خبر بدند ،بنده هم بر مبنای استراتژیم هر موقع سیگنال ورود گرفتم حتما به شما پی ام خواهم زد .
            برای شما آرزوی موفقیت دارم

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1113

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
              سلام استاد عزیز ... خسته نباشید
              خواهش میکنم . شرمنده نفرمایید .
              شما همیشه به بنده حقیر و دیگر دوستان لطف و عنایت داشتید .واقعا از محضر جنابعالی و اطلاعات ارزشمندتان استفاده خواهیم نمود .
              سپاسگزارم جناب محمدی عزیز
              خوشحال میشم بتونم در خدمت شما و سایر دوستان عزیز باشم و با مطالعه چارتهای شما عزیزان علم اندکم رو افزایش بدم
              برای شما آرزوی سلامت و سود دارم

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

جناب دكتر سلام خدا قوت ممنون از تحليل هاي نابتون واقعا دستتون درد نكنه زيبا زيبا زيبا

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1113

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                  جناب دكتر سلام خدا قوت ممنون از تحليل هاي نابتون واقعا دستتون درد نكنه زيبا زيبا زيبا
                  سلام و درود خدمت محسنی 1353 عزیز ،
                  از لطف شما که همیشه بر من مستدام بوده سپاسگزارم
                  امیدوارم همیشه شاد و پرسود باشی دوست من

نظر

• vahhta
                    عضو عادی
                    • Sep 2011
                    • 51

با اجازه
                    با سلام خدمت تمامی تحلیل گران گرانقدر
                    آقا ما تا دیروز تعداد کمی از اساتید مثل مسلم خان،پانی عزیز ، اسی محمد و دیگر دوستان رو میشناختیم و پیگیر مطالبشون بودیم ولی تو مدتی که این فروم رو مطالعه میکردم فهمیدم که ریس ریسا اینجاست ، خیلی خوش حالم که از نوشته های اساتید گرانبهایی مثل holy استقاده میکنیم (البته با اجازشون )و تو کلاس اموزش هستیم.
                    از تمام زحمت کشان و تحلیل گران این سایت متشکرم

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1113

در اصل توسط vahhta پست شده است View Post
                      با اجازه
                      با سلام خدمت تمامی تحلیل گران گرانقدر
                      آقا ما تا دیروز تعداد کمی از اساتید مثل مسلم خان،پانی عزیز ، اسی محمد و دیگر دوستان رو میشناختیم و پیگیر مطالبشون بودیم ولی تو مدتی که این فروم رو مطالعه میکردم فهمیدم که ریس ریسا اینجاست ، خیلی خوش حالم که از نوشته های اساتید گرانبهایی مثل holy استقاده میکنیم (البته با اجازشون )و تو کلاس اموزش هستیم.
                      از تمام زحمت کشان و تحلیل گران این سایت متشکرم
                      سلام دوست عزیز

خوشحالم که در این فروم و این تاپیک در خدمت شما دوست عزیز هستم و امیدوارم دستنوشته های ناچیزی که از بنده مطالعه میفرمایید ،ارزش وقتی که میزارین داشته باشه،
                      شما به بنده بسیار لطف دارین ،
                      اما اگر قرار رتبه بندی تکنیکالیستها فروم باشه شما مطمئن باشید بنده شاگرد کوچک اساتیدی مثل بوف عزیز ،پانی عزیز ، مسلم عزیز ،
                      لرد ارشیا عزیز ،جناب محمدی عزیز
                      و البته جناب جمالی عزیز و دیگر دوستان خواهم بود و افتخارم دانش آموزی این بزرگواران هست .
                      براتون آرزوی موفقیت و سلامت دارم

نظر

• hos250
                        عضو جدید
                        • Jan 2011
                        • 17

استاد سلام
                        ضمن تشکر از تحیلیهای بسیار عالی شما لطفاً در صورت امکان از وغدیر هم یه تحلیل بذارید

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1113

در اصل توسط hos250 پست شده است View Post
                          استاد سلام
                          ضمن تشکر از تحیلیهای بسیار عالی شما لطفاً در صورت امکان از وغدیر هم یه تحلیل بذارید
                          سلام دوست عزیزم
                          والا خودم هم خیلی دوست دارم بتونم چند تا تحلیل تقدیم کنم ،اما اگه اجازه بدین ابتدا این بحث مدیریت سرمایه رو تموم کنم ،ممنون میشم ،چون نگرانیم از اینه بین بخشهای اون اگه فاصله بیوفته اون بازده ایی که انتظار دارم رو به همراه نداشته باشه ،بعد از اتمام اون تاپیک حتما اولین سهمی رو که باهم بررسی میکنیم طبق دستور شما همین سهم غدیر خواهد بود .
                          امیدوارم من رو ببخشین و عذرخواهیم رو به دلیلی که بیان کردم بپذیرین

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

سلام بر استاد عزیز
                            بنده تازه با شخص شخیص شما اشنا شدم وقتی تحلیل صدرای شما رو خوندم.
                            مارو هم به عنوان شاگرد بپذیرید البته من تکنیکال بلد نیستم (-:
                            ///

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1113

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              سلام بر استاد عزیز
                              بنده تازه با شخص شخیص شما اشنا شدم وقتی تحلیل صدرای شما رو خوندم.
                              مارو هم به عنوان شاگرد بپذیرید البته من تکنیکال بلد نیستم (-:
                              شما استاد من هستین دوست عزیزم ،
                              از آشنایی با شما خیلی خوشوقتم .....
                              آرزوی سود و سلامت برای شما دوست عزیز دارم

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                                شما استاد من هستین دوست عزیزم ،
                                از آشنایی با شما خیلی خوشوقتم .....
                                آرزوی سود و سلامت برای شما دوست عزیز دارم
                                این نظر لطف شماست. شما وافعا انسان بزرگوار و دوست داشتنی هستید.
                                برای شما سلامتی و تندرستی را ارزومندم.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X