مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • روشن
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 103

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
    سلام بر روشن عزیز
    دوست عزیزم ،از جنابعالی بابت محبتی که بر بنده حقیر دارید سپاسگزارم ،تمامی دوستان و اساتیدی که در سایت حضور دارند بر بنده منت میزارند که وقت گرانبهاشون رو به ما میدند تا بنده و امثال من بتونیم از تحلیلهای خوبشون چه بنیادی چه تکنیکال و چه روانشناسی بازار و .... استفاده کنیم که از تمام این عزیزان از جانب خودم و ادمین محترم و مدیران محترم سایت و تکت تک اعضاء فروم سپاسگزارم.

اما در باب تحلیل زمانی دوست عزیزم ،
    تحلیل زمانی همانطور که جنابعالی هم اشاره فرمودید یکی از ابعاد بازار محسوب میشود و جناب گن بر این موضع تاکید فراوان داشتند و نقش زمان در اکثر تحلیلهای ایشون کاملا واضح و پررنگ هست و همچنین جناب ماینر یکی از چهار رکن ورود به پوزیشن رو تحلیل زمانی میدونند همچنین خانم کارولین برودن بسیار بر این موضوع تاکید دارند و همچنین اساتید دیگری مثل دکتر بیل ویلیامز که اصولا میفرمایند بر تحلیل الیوت بدون در نظر گرفتن زمان خلل وارد هست و گفته اند موجی با دو واحد ارتفاع و دو واحد طول(زمان) را نباید چون موجی با دو واحد ارتفاع و ده واحد زمان شمرد و همچنین بعضی از پترنهای کلاسیک اصلا در ظرف زمان خاص خود تعریف میشود و اگر بیش از زمان مفروض طول بکشد از حیز انتفاع ساقط میشود هرچند که شاید ظاهری مشابه پترن موجود باشد یا تعدادی دیگر از پترنها گرچه در اثر تغییر زمان نقض نمیشوند ولی احتمال به هدف نشستن آنها کاهش میابد و بسیار مسائل دیگر از این دست که اهمیت استفاده از زمان را درتحلیل تکنیکال مطرح میکند حال بگذریم از بحث آسترولوژی در ترید که سرتا پا بحث زمان است .....
    خوب طبیعیست که بعد از اینهمه تاکید اگر ما بحث زمان را بخواهیم نادیده بگیریم ،از بخشی از امکانات موجود استفاده ننموده ایم و شاید بتوان اینگونه مثال زد که برای عبور از بیابان خشک و سوزانی نقشه ای داریم که با 4 رنگ علامتگذاری شده و ما بگوییم ،تعمدا از یکی از رنگها نمیخواهیم استفاده کنیم و با همین نقاطی که توسط سه رنگ رسم شده به مقصد خواهیم رسید ،امکان این امر وجود دارد که حتی با استفاده از سه رنگ به انتهای مسیر برسیم ولی قطعا با استفاده از هر چهاررنگ کار ساده تر خواهد بود و هم درجه اطمینان بالاتر ...........

این بین فقط یک اما باقی میماند و آن اینستکه آیا بحث زمان و تحلیل زمانی در تکنیکال بازار ما هم ،همانند بازارهای جهانی کاربرد دارد یا خیر ؟
    به اعتقاد بنده ،بله ما هم میتوانیم از این فاکتور استفاده کنیم اما قدرت تحلیل زمانی در بعضی از مواقع میتواند در بازار مانسبت به تحلیل زمانی در فارکس یا استاک های استاندارد کاهش یابد .
    اما این بعضی مواقع کدامند ؟
    ببینید فرض را بر این بگیرید که در اثر ایجاد مشکلی در یک سهم اکثرا به این نتیجه برسند ارزش سهم کاهش یافته ،اتفاقی که میوفتد این استکه بدلیل دامنه نوسانی که داریم در همان روز قابلیت به تعادل رسیدن سهم را نداریم و احتمالا صف تشکیل میشود و بسته به اینکه خریداری داشته باشیم یا نه گره تشکیل میشود و .... بالاخره بعد از چند روز تعادل مورد نظر حاصل میشود حال اینکه در بازار استاندارد این امر خیلی سریعتر اتفاق میوفتد ،در اصل این موضوع باعث میشود ما از زمان عقب باشیم ،اما موضوع مهم دیگر این استکه ما با حجم مبنایی که داریم و اعمال آن بر قیمت پایانی به نوعی دیگر باعث میشویم
    رسیدن به تعادل طولانی شود وهمچنین موضوع مهم دیگری نیز وجود دارد و آن اینستکه دامنه نوسان از چند سال پیش که 2٪ بوده کم کم افزوده شده تا به 4٪ موجود رسیده ،خوب طبیعیست زمان به تعادل رسیدن سهم ها در حالی که دامنه نوسان 2٪ بوده با حال که 4٪ میباشد تفاوت دارد ،لذا در زمان محاسبه و استفاده از تحلیل زمانی طولانی مدت ما ناخواسته از بخشهایی از نمودار استفاده میکنیم که
    هم 2٪ و هم 3٪ و 4٪ دامنه نوسان داشته و از آنجایی که رسیدن به تعادل در هر حالت تفاوت داشته ،لذا به اعتقاد بنده اینجا مقداری از پرفورمنس ما کاسته میشود .
    و به همین دلیل است که عرض میکنم ،تحلیل زمانی بسیار عالیست و حتما باید مدنظر قرار گیرد اما در کنار این مطلب بدانیم در بعضی موارد میتواند نسبت به همین نوع تحلیل استاک استاندارد از پرفورمنسی
    کمتر برخوردار باشد.
    برایتان آرزوی توفیق دارم
    سلام:
    ازارایه توضیحات تشکرنموده وامیدوارم درتمام امور موید وموفق باشید وافتخارمی کنم دوستی به دوستان افزوده اگر لیاقت آن راداشته باشم.

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1113

در اصل توسط روشن پست شده است View Post
      سلام:
      ازارایه توضیحات تشکرنموده وامیدوارم درتمام امور موید وموفق باشید وافتخارمی کنم دوستی به دوستان افزوده اگر لیاقت آن راداشته باشم.
      ارادت دارم روشن عزیز ،دوستی با جنابعالی برای بنده افتخاراست
      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط راشین پست شده است
        لطف کردید استاد ،ممنونم عالی بود
        اختیار دارین استاد راشین بزرگوار
        کمترین انجام وظیفه بود در قبال زحمات بیشماری که بری بنده و دوستان متحمل میشین ......

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

سلام دوست من ،orion عزیز
          من تا امروز به منبع معتبر و ریفرنس تکنیکالی برنخوردم که بتونم از اون براتون نقل قول کنم ،اما چیزی که به تجربه دیدم ،خیلی مواقع مقاومتها و حمایتهایی در چارتهای تعدیل شده دیده میشه که در چارتهای بدون تعدیل وجود نداره و همینطور هم برعکس ،یعنی در خیلی مواقع چارتهای تعدیل شده بهتر پاسخگو هستند و در خیلی مواقع تعدیل نشده ،اما بعضا در مواردی مثل موج شماری بدون تعدیل افزایش سرمایه به نظر من پاسخ درستی نخواهیم گرفت ،به همین دلیل بنده نیز چون شما حتما دو یا سه نمودار در ارتباط با سهم را بررسی میکنم (با تعدیل افزایش سرمایه ،با تعدیل افزایش سرمایه و سود نقدی ،بدون تعدیل)
          اما هر چقدر از مجمع تقسیم سود یا افزایش سرمایه زمان بیشتری بگذره ،نمودارهای کوتاه مدت مشابه خواهد شد و کار ما راحتتر ولی در نمودارهای کوتاه مدت نزدیک به این وقایع و همچنین نمودارهای بلند مدت متاسفانه این زحمتی است که باید تقبل کرد ....
          موفق باشین دوست عزیز

نظر

• hamed1
            عضو عادی
            • May 2011
            • 75

سلام بر استاد عزيز جناب holy
            مي خواستم نظرتون رو راجع به سهام شخارك بدونم. من فكر مي كنم در حال ساخت الگوي سر و شانه با هدف 2140 مي باشد كه منفي امروز جهت ساخت شانه راست با ريزش تا 1570 مي باشد و بعد رشد خواهد كرد لطفا راهنمايي بفرمائيد

نظر

• عليمردان
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 123

در اصل توسط pani پست شده است View Post
              تا رسیدن به محدوده 150-155 معروف فقط یک حمایت باقیست:

167 تومان و تشکیل الگوی پروانه

[/URL][/IMG]
              در اصل توسط عليمردان خان پست شده است View Post
              سلام پاني خانم من داشتم سايت جناب يزدي را ميخواندم ديدم ايشان هم به سان شما اعتقاد به الگوي پروانه در صدرا دارند با اين تفاوت كه ايشان 20 روز قبل از شما اين نمودار را كشيده اند
              Trade2win تحلیل سهام، بررسی اخبار اقتصادی-سیاسی موثر بر بورس

و
              توی این منفی بازار بی قاعده خیلی حال و حوصله نوشتن ندارم ولی خوب نوشتن حداقل محسناتی دارد که در ننوشتن نیست.این نموداری که در زیر میبینید برایند تحلیل بنده

اكنون پرسش اين است كه بعد از تكميل الگوي پروانه فوق چه اتفاقي خواهد افتاد يا به عبارتي آيا اين الگوي نزولي دنباله اي صعودي نيز دارد اگر بله لطفآ بصورت شماتيك رسم بفرمائيد.
              سلام آقا فرزاد نظر شما در باره تحليل بالا چيست ؟
              و لطفآ در صورت وقوع و تكميل الگوي فوق آيا شاهد شروع موج 1 از 3 بزرگ خواهيم بود يا خير شاهد امواج كاركشن ديگري خواهيم بود؟، باز در صورت مثبت بودن پاسخ تارگت موج يك از 3 و 3 از 3 و 5 از 3 را به ترتيب چگونه از تكنيكال استنتاح مي فرمائيد.
              با تشكر
              آخرین ویرایش توسط عليمردان؛ 2011/06/15, 17:47.
              خدايا عطا كن
              آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
              شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
              بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

حامد عزیز و
                علیمردان خان عزیز
                چشم یه بررسی کنم ،حتما تا آخر تعطیلات در خدمت خواهم بود
                .

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط hamed1 پست شده است View Post
                  سلام بر استاد عزيز جناب holy
                  مي خواستم نظرتون رو راجع به سهام شخارك بدونم. من فكر مي كنم در حال ساخت الگوي سر و شانه با هدف 2140 مي باشد كه منفي امروز جهت ساخت شانه راست با ريزش تا 1570 مي باشد و بعد رشد خواهد كرد لطفا راهنمايي بفرمائيد
                  حامد جان سهم پتانسیل بنیادی رشد تا محدوده مورد نظر شما رو داره ....
                  بی صبرانه منتظر تحلیل تکنیکال استاد holy هستیم که چه قیمتی خرید کنیم
                  ممنون که بهش اشاره نمودین
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

جناب holy استاد بزرگوار سلام
                    اقا فسرب قبل از افزایش سرمایه با شکست سقف تاریخی خود توانست رشد زیبایی داشته باشد
                    که با افزایش سرمایه مواجه شد و بقیه مسایل
                    الان هم سهم در چند مرحله صعود و نزول از 270 پایینتر نیامد
                    یا بقولی با رسیدن به این محدوده با حجم بالا روبرو شد که میتوان از این محل من باب حمایت قوی یاد کرد
                    درمقابل توانایی عبور از محدوده 310 در چندمرحله نداشت
                    بعد از اینهمه روده درازی بنده
                    اگر امکان دارد با فرض شرایط پیش رو
                    و عومل پیشین شرایط سهم
                    لطفاقبول زحمت نموده و سناریو های پیش رو را بررسی میکنید
                    البته میدونم تو تحلیل هام غلط زیاد دارم
                    اما ممنون میشم راهنمایی کنید
                    به شخصه بر خلاف اکثریت دوستان یک صعود برای سهم متصورم

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

سلام استاد هالی عزیز

من نظرم رو حفاری بصورت شکل زیر است یعنی هنوز سهم در موج 2 بزرگ ترکیبی(پهنه + X سه موجی + مثلث)

[/IMG]
                      [/IMG]
                      اینم موج شماری من از حفاری:

[IMG][/IMG]
                      [IMG][/IMG]
                      این تصویر هم حالت بدبینانه 2 ترکیبی که امکان پدید امدنش در حفاری هست:

[IMG][/IMG]

استاد منتظر نظرتون میمونم چون معتقدم هنوز در امواج کامپلکس 2 بزرگ
                      هستیم.

تو تاپیک حفاری بورکس از جناب ازادی پرسیدم هنوز نظر نهاییشونو ندادند(با مثلثش در 2 مشکل دارند) ولی جناب سعید درخشانی تاییدش کردند
                      آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/06/16, 11:38.

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

استاد هالی بنظرم در حفاری صورت شکسته شدن سطح 260 تومان در سهم اصلاح بصورت شکل دوم در میاد

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

سلام استاد هالی عزیز

من نظرم رو حفاری بصورت شکل زیر است یعنی هنوز سهم در موج 2 بزرگ ترکیبی(پهنه + X سه موجی + مثلث)

[/URL]

[/IMG]
                          [/IMG]
                          اینم موج شماری من از حفاری:

[/URL][/IMG]
                          [/URL][/IMG]
                          این تصویر هم حالت بدبینانه 2 ترکیبی که امکان پدید امدنش در حفاری هست:

[/URL][/IMG]

استاد منتظر نظرتون میمونم چون معتقدم هنوز در امواج کامپلکس 2 بزرگ
                          هستیم.

تو تاپیک حفاری بورکس از جناب ازادی پرسیدم هنوز نظر نهاییشونو ندادند(با مثلثش در 2 مشکل دارند) ولی جناب سعید درخشانی تاییدش کردند
                          پانی عزیز
                          استاد خوب من..سلام
                          من از این نمودارهای حفاری زیاد متوجه نمیشم یک عدد 277 اونجاست اون عدد چی میگه استاد جان.... برخی جاها هم اشاره به 268 کردید ؟

سوال اصلی من اینه که من دارم حفاری تو محدوده 275 خرید میکنم ...دست نگه دارم استاد ؟؟؟یا به خرید هام ادامه بدم؟؟؟
                          ممنونم

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            پانی عزیز
                            استاد خوب من..سلام
                            من از این نمودارهای حفاری زیاد متوجه نمیشم یک عدد 277 اونجاست اون عدد چی میگه استاد جان.... برخی جاها هم اشاره به 268 کردید ؟

سوال اصلی من اینه که من دارم حفاری تو محدوده 275 خرید میکنم ...دست نگه دارم استاد ؟؟؟یا به خرید هام ادامه بدم؟؟؟
                            ممنونم
                            سلام جناب آریو.
                            خیلی لطف دارید منو استاد خطاب میکنید دوست دارم روزی به این مقام برسم ولی واقعا هنوز یک شاگردم.

ببینید من نظرم روی سهم اینه که موج 2 ترکیبی شده بصورت شکل اول (منبع:مرجع امواج الیوت)چون واقعا حرکت فعلی سهم خصوصیات موج 3 رو نداره و حرکات عجیب سهم فکر منو به سمت اصلاح ترکیبی برد
                            پس طبق این موج شماری باید بزودی مثلث رو از بالا بشکنه و وارد 3 بزرگ بشه.بنابراین خرید در قیمتهای فعلی عالیه.
                            و یا بیاد و بسیار بدبینانه سطح 260 رو بشکنه و ... بصورت شکل دوم در بیاد که در این صورت 235 و 220 رو میتونه ببینه که بسیار بعید بنظر میرسه

من نظر استاد خودم جناب هالی رو قبول دارم و منتظر نظر استاد علم و اخلاق تالار هستم.شما هم برای تکمیل خریدتون منتظر نظر ایشون باشید.

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

سلام جناب آریو.
                              خیلی لطف دارید منو استاد خطاب میکنید دوست دارم روزی به این مقام برسم ولی واقعا هنوز یک شاگردم.

ببینید من نظرم روی سهم اینه که موج 2 ترکیبی شده بصورت شکل اول (منبع:مرجع امواج الیوت)چون واقعا حرکت فعلی سهم خصوصیات موج 3 رو نداره و حرکات عجیب سهم فکر منو به سمت اصلاح ترکیبی برد
                              پس طبق این موج شماری باید بزودی مثلث رو از بالا بشکنه و وارد 3 بزرگ بشه.بنابراین خرید در قیمتهای فعلی عالیه.
                              و یا بیاد و بسیار بدبینانه سطح 260 رو بشکنه و ... بصورت شکل دوم در بیاد که در این صورت 235 و 220 رو میتونه ببینه که بسیار بعید بنظر میرسه

من نظر استاد خودم جناب هالی رو قبول دارم و منتظر نظر استاد علم و اخلاق تالار هستم.شما هم برای تکمیل خریدتون منتظر نظر ایشون باشید.
                              مرسی پانی جان ...شما برای ما استادین ...در کنار استاد هالی عزیز
                              سهم از وضعیت بنیادی مناسبی برخورداره شکستن 260 خیلی سخته مگر اینکه یه اتفاق خیلی بدتر از قهر و آشتی بیوفته ...تنها عامل میتونه یه اتفاق در داخل خود شرکت باشه نه سیستماتیک یا دعوای مدیریتی البته ما انتظارمون از دعوای مدیریتی حرکت سهم به سمت بالا باشه ...
                              مقداری از حفاری هامو با تحلیل قبلی فرزاد جان تو محدوده 295 فروختم و حالا در حال خرید بودم که به تحلیل شما برخوردم و عدد 265 رو دیدم و توجه منو به خودش جلب کرد

علی رغم اینکه برای تحلیل شما ارزش زیادی قائل هستم و استفاده میکنم ... با هم منتظر نظر استاد خودمون جناب هالی میمونیم

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1113

در اصل توسط عليمردان خان پست شده است View Post
                                سلام آقا فرزاد نظر شما در باره تحليل بالا چيست ؟
                                و لطفآ در صورت وقوع و تكميل الگوي فوق آيا شاهد شروع موج 1 از 3 بزرگ خواهيم بود يا خير شاهد امواج كاركشن ديگري خواهيم بود؟، باز در صورت مثبت بودن پاسخ تارگت موج يك از 3 و 3 از 3 و 5 از 3 را به ترتيب چگونه از تكنيكال استنتاح مي فرمائيد.
                                با تشكر

صدرا :
                                با سلام خدمت جناب علیمردان خان
                                دوست عزیز ،بنده تا امروز سعی کردم در ارتباط با تحلیل دوستان کمتر اظهار نظر کنم مگر اینکه خود عزیزی که تحلیل کرده نظر بنده رو بخواد ،ازتون میخوام اجازه بفرمایید بر این رسمم پایبند بمونم و عذرخواهی بنده رو در این یک مورد بپذیرین ،اما در ارتباط با بقیه فرمایشتون کاملا در خدمتتون هستم @};-@};-
                                فرض رو بر این میگیریم که سهم در این حوالی یا مقداری بالاتر برگرده ،آیا این پایان اصلاح خواهد بود ؟
                                نظرات در ارتباط با این پرسش میتونه متفاوت باشه و هرکس نظر شخصیش رو ابراز میکنه ،اما به نظر من اگر سهم از این حدود (یا تا مثلا 10 تومن پایینتر )برگرده ،احتمالا اصلاح سهم به پایان نرسیده و بعد از یک نوسان مثبت مجدد توان نزول وجود داره ....
                                احتمال میدم تاریخ اتمام نزول یکی از این دو تاریخ باشه که اولی 8 جولای و دومی 16 سپتامبر هست البته دو قید رو در ارتباط با این تاریخها لحاظ بفرمایید اول اینکه چون بررسی در تایم فریم هفتگی بوده یک کندل میتونه یک هفته تاریخ رو جابجا کنه و در بررسیهای زمانی یکی دو کندل جابجایی معمول هست (هرچند که بعضی مواقع دقیقا زمان برگشت بر کندل موصوف قرار میگیره) و دومین مطلب هم محدودیت بررسیهای زمانی در بازار ایران نسبت به بازارهای استاندارد که در چند پست قبل عرض کردم .
                                اما فرمایش بعدی شما در ارتباط با صعود بود که اگر بالاخره زمان صعود فرابرسد اولین موج صعودی ما چه میزان توان صعود دارد و همچنین سومین و پنجمین موج صعودی (من مقداری پرسش شما رو تغییر دادم ،به این جهت دو موج شماری آلترناتیو دارم ) ؟ علیمردان عزیز ، اصولا موج اول صعودی میزان و معیار تشخیص ماست و ما توسط این موج است که میتوانیم موج دوم ،موج سوم و ....موج پنجم را نیز پیش بینی کنیم ،لذا تا این موج به پایان نرسد عملا وسیله ای برای پیش بینی وجود ندارد ،اما معمولا( تاکید میکنم معمولا و نه همیشه) موج یک از 5 میتواند تا حدود انتهای موج بی به پایان برسد (حدود 315 تومن)اما این مطلب به هیچ عنوان دقیق نیست و در موار اکستند بودن موج 5 میتواند حتی اولین موج از سقف 3 بالاتر رود یا در صورت ترانکیتد بودن موج 5 اولین موج میتواند خیلی کوتاهتر از انتهای بی باشد ،و این یک بررسی حدودی و آماریست ،پس فعلا این حدود رو بپذیرین تا این که موج یک دقیق بشه و بعد بتونیم در ارتباط با موج سوم و پنجم بیشتر باهم بحث کنیم.
                                موفق باشین دوست من

نظر

در حال کار...
                                X