مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majid
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 151

جناب استاد Holy عزيز - از وقتي که براي مرقام گذاشتيد سپاسگزارم - همچون گذشته عالي و راه گشا - سلامت باشيد

نظر

• lord arshiya
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 81

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
      با سلام خدمت دوستان :
      تقدیم به باربد عزیز ،
      چند جور میشه سهم آذرآب رو شمرد که هر کدوم در اصل یک آلترناتیو میتونه برای ما باشه ،اما خوشبینانه تر ، اینه که بگیم موج چهارم تموم شده و وارد موج 5 شدیم که بهترین هدف رو بهمون میده (410 یا 460 یا 520)که وقتی زیر موجها در بیاد میشه این هدف رو دقیقتر کرد

(در موج شماری بالا به سه دلیل من موج 3 رو بالاترین سقف در نظر نگرفتم )

یکی دیگه از چند شمارش میتونه این باشه ،که حال حاضر رو موج ایکس در نظر بگیریمش ،که میتونه هدفش 324 یا 342 یا 363 باشه .
      اما سوای مطالب بالا ،یه مقاومت عمده رو 350(با حدود 5 تومن تلورنس) داره که اونو اگه رد کنه هدفهای بالاتر دست یافتنی تر میشه.
      با آرزوی موفقیت برای دوستان
      سلام استاد holy عزیز ،تحلیلهای شما همیشه برای من یک مرجع کامل تحلیل تکنیکال بوده، بی ادبی دونستم که از شما به خاطر تحلیل ها و روحیات جالب و دوست داشتنی تان تشکر نکنم
      استاد یک سئوال: در موج چهارم تحلیل بالا مگه نباید موج a با موج c همگونی داشته باشه؟ (یعنی از یک ساختار تشکلیل شده باشه)چطور شما موج a را پهنه و موج c را موج پیشرو فرض کردید؟
      آخرین ویرایش توسط lord arshiya؛ 2011/08/20, 20:07.
      [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
      آنها گفتند: "ما می ترسیم"
      او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
      آنها گفتند: "ما می ترسیم"
      او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
      آنها آمدند
      او هل داد
      آنها پرواز کردند.
      "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• nestor
        عضو جدید
        • May 2011
        • 4

سلام استاد holy گرامی.
        حدود یکماه پیش روند منفی فسدید حوالی 1420 ریال متوقف شد و تا حوالی 1650 ریال رشد کرد. الان نیز قیمتهای 1401 ریال میباشد.
        ایا میتوان گفت روی 1420 ریال کف دوقلو تشکیل شده است؟ یا اینکه باید منتظر اولین مثبت سهم بمانیم؟

نظر

• oplus
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 252

سلام جناب holy،خسته نباشید.با توجه به تایم فریم موج3 و مقدار صعود آن(تقریبی روی 161.8%) آیا موج4 می تواند در این تایم فریم(و اینقدر کشدار)باشد؟
          ممنون از تحلیلهای زیبای شما.

نظر

• sea2003son
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 179

استاد نظرتون رو در مورد آ اس پ ونمودارش اگه دارید بگین شنیدم تا 400 به راحتی رشد میکنه

نظر

• سپه
              كاربر فعال
              • Dec 2010
              • 790

سلام استاد

می خواستم بدونم برا ی تشخیص سرو شانه چه شرایطی وجود داره:

ازقبیل:
              1- یه سر ودو تا شونه
              2- حجم معاملات تو شونه راست زیاد
              3- واگرایی اسیلاتورها از قبیل مکدی و اراس ای
              4- بازگشت به خط گردن
              شکستن خط گردن با چه حجم معامله ای و...
              هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• rend72
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 51

سلام جناب هالي گرامي
                ضمن عرض تسليت بمناسبت ايام شهادت مولاي متقيان امير مومنان اسدالله الغالب علي بن ابي طالب عليه السلام،
                مي خواستم بدونم براي رسم يك خط حمايت يا مقاومت در آر اس آي هفتگي، چه نكاتي رو بايد رعايت نمود.
                طاعات و عبادات مقبول خداوند متعال.

نظر

• بابای دارا
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 768

استاد عزیز، چند تا سوال در مورد موج شماری آذر آب دارم ؟

آقای « را رالف نلسون الیوت » که امواج الیوت رو کشف کردن گفته این امواج به دو دسته کلی موج های جنبشی و اصلاحی هستش. که همواره موج های حرکتی جنبشی همواره برآیند حرکت این موج ها در جهت حرکت موح اصلی از درجه بالاتر است این موج های حرکتی شامل 5 موج با خواص مشخص خودش هست.

سوال اول ) چطور شما بعد از موج 3 موج اصلاحی a,b,c رو شمارش کردید؟
                  سوال دوم ) اگر ما فرض کنیم که موج b به (A) موج 4 باشه که فکر می کنم اینطور هستش نظر شما در مورد فرضیه کوتاه شدگی الیوت چیه؟

نکته :
                  الیوت برای حالتی که موج پنجم نمی تونه به حدی بالاتر از قله موج سوم دست پیدا کنه نام شکست خوردگی یا ناتوانی رو انتخاب کرده. در طی این دوره به این حالت کوتاه شدگی گفته می شه. پدیده کوتاه شدگی اغلب بعد از موج سوم که بسیار قوی و ممتد است رخ می دهد و لزوما موج پنجم باید 5 موج فرعی داشته باشد.

سوال سوم ) شما چطور قله (B) رو هم تراز نقطه شروع موج (A) گرفتید در حالی که الیوت می گه قله (B) به طرز قابل توجهی از نقطه شروع (A) پایین تره؟

سوال چهارم ) الیوت گفته موج اصلاحی B دارای سه موج فرعی هستش چطور موج (B) شما 5 موج فرعی داره؟

با سپاس فراوان منتظر راهنمایی و پاسخ های شما هستم.

منبع : کتاب تحلیل موج های الیوت در بازار سرمایه نوشته رابرت . ر. پریچر
                  آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/08/22, 16:33.
                  مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1113

در اصل توسط lord arshiya پست شده است View Post
                    سلام استاد holy عزیز ،تحلیلهای شما همیشه برای من یک مرجع کامل تحلیل تکنیکال بوده، بی ادبی دونستم که از شما به خاطر تحلیل ها و روحیات جالب و دوست داشتنی تان تشکر نکنم
                    استاد یک سئوال: در موج چهارم تحلیل بالا مگه نباید موج a با موج c همگونی داشته باشه؟ (یعنی از یک ساختار تشکلیل شده باشه)چطور شما موج a را پهنه و موج c را موج پیشرو فرض کردید؟
                    سلام لرد ارشیا عزیز ،
                    از شما بسیار سپاسگزارم برای لطفی که به بنده دارین و ممنون محبت شما هستم ،چندی پیش هم به دلیل افزایش امتیاز درپی ام ازتون میخواستم تشکر کنم منتها نخواستم باعث تضییع اوقاتتون بشم ،امروز فرصت رو مناسب میبینم که از لطفتو قدردانی کنم.
                    دوست عزیزم ،همونطور که بهتر از بنده میدونین موج سی موجیست با 5 زیر موج که یا به شکل ایمپالسیو دیده میشود یا به شکل اندینگ دایاگونال و غیر از این حالت دیگری نمیتواند داشته باشد الا اینکه بخشی از مثلث باشد باشد که ان زمان ساختار سه موجی دارد ،
                    در ارتباط با فرمایشتون از باب همگون بودن اگر فرمایشتون رو درست متوجه شدم و منظور هم درجه بودن باشد که بله قطعا موج ای و سی هم درجه باید باشد و نمیتوان هر یک را در یک درجه شمرد که خوب از درجه البته در موج شماری موصوف رعایت شده است اما مطلبی که میماند این استکه ما در امواج اصلاحی همانطور که بهتر از من میدانید یا امواجمان فرم ساده است که یا فلت و مثلث و زیگزاگ خواهد بود و یا کمپلکس خواهد بود ،در ارتباط با کمپلکس بودن ما دو حالت میتواند وجود داشته باشد یا در همان موج ABC ، بخش های مختلف این موج میتواند کامپلکس باشد که باز در آن صورت موج
                    سی ما کماکان نمیتواند از کاراکتر اصلیش که در بالا صحبت کردیم خارج شود یا موج ما تبدیل به دبل یا تریپل میشود که با WXY یا WXYXZ نمایش داده میشود که در اینجا ساختار موج آخر دیگر پنج موجه
                    ایمپالسیو یا دایاگونال نخواهد بود ،اما برای اینکه عرایض بنده مقداری مستدلتر باشه براتون ابتدا موج شماری قدیمی داوجونز رو ضمیمه میکنم که توسط جناب پریچر شمارش شده است که شباهت بسیاری به آذرآب دارد و از طرفی بحث فلت بودن موج ای و ایمپالسیو بودن موج سی کاملا در آن دیده میشود (برای سهولت کار زیر نوشته فلت و زیرموجهای سی خط کشی کردم)

اما سوای مورد فوق بد ندیدم از مرجع دیگه ایی هم شکل تئوریکش رو تقدیمتون کنم (کتاب جناب روبرت بالان)

برتون آرزوی ایامی خوش دارم دوست عزیز
                    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1113

در اصل توسط nestor پست شده است View Post
                      سلام استاد holy گرامی.
                      حدود یکماه پیش روند منفی فسدید حوالی 1420 ریال متوقف شد و تا حوالی 1650 ریال رشد کرد. الان نیز قیمتهای 1401 ریال میباشد.
                      ایا میتوان گفت روی 1420 ریال کف دوقلو تشکیل شده است؟ یا اینکه باید منتظر اولین مثبت سهم بمانیم؟
                      سلام nestor عزیز
                      برای اینکه ما الگوی کف دوقلومون کامل بشه و بر طبق اون بتونیم وارد معامله بشیم باید قیمت طبق خط چین قرمز مسیر صعودی رو درآینده طی کنه و سپس خط سبز رنگ رو بشکنه و از اون عبور کنه (حدود 167 تومن)،در عبور قیمت از این خط پترن ما کامل خواهد شد و اونموقع هم میتونیم بهش بگیم کف دوقلو و هم بر مبنای اون میتونیم معامله کنیم و هم برامون هدف قیمتی مشخص خواهد کرد اما قبل از عبور از خط سبز متاسفانه هنوز ما کف دوقلو نداریم تنها میشه گفت امکان داره در آینده کف دوقلو تشکیل بشه و امکان داره تشکیل نشه و اگه احتمالش رو هم بخواین بدونین برمبنای تئوری رندوم فعلا زیر 50٪ هست چون خلاف روند قرار داره .........

براتون آرزوی موفقیت دارم

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1113

در اصل توسط oplus پست شده است View Post
                        سلام جناب holy،خسته نباشید.با توجه به تایم فریم موج3 و مقدار صعود آن(تقریبی روی 161.8%) آیا موج4 می تواند در این تایم فریم(و اینقدر کشدار)باشد؟
                        ممنون از تحلیلهای زیبای شما.
                        سلام oplus عزیز
                        از لطفی که به بنده دارین سپاسگزارم ،
                        در ارتباط با هم درجه بودن موج سوم و چهارم در پست 353 مطالب عرض کردم و تصویری هم از تیم تحلیلی جناب پریچر ضمیمه کردم که میتونین کاملا مطالعه بفرمایین اما به احترام جنابعالی و پرسشتون خلاصه ای هم اینجا ذکر میکن با این توضیح که کاملش در اون پست قرار داره ،دوست عزیز زمانی که قاعده آلترنانس در تایم و قیمت و پترن تواما جلوه گر میشه ظاهری برای ما میسازه که ممکنه این شبهه رو ایجاد کنه و راه حل شمارش زیر موجها و دسته بندیست اما به این تصویر عنایت کنین ،میبینین در ظاهر موج سوم و چهارم باهم هم درجه به نظر نمیرسند اما مطلب همون عرض بالاست (تصویر زیر همون تصویر تحلیلی تیم جناب پرچر هست)

اما در ارتباط با بحث زمان موج چهارم ،مبحث زمان از اون مباحث مورد علاقه من هست و اما موضوعی که جنابعالی مطرح فرمودین رو اینطور باید خدمتتون پاسخگو باشم که اگر موج4 ما ساده باشه حداکثر بیش از دوبرابر زمان صرف شده برای موج سوم نمیتونه طول بکشه ،اما اگه کامپلکس بشه این محدودیت دو برابر رو نداریم ،احتمالا فرمایش شما در زمینه امواج سادست اما چون این موج کامپلکس هست
                        میتونه از بعد زمان بیشتر طول بکشه یا طبق فرمایش شما کشدارتر به نظر برسه ،باز برای اینکه عرضم رو مستدل کنم چند نمونه موج شماری براتون میزارم که موج چهارم نسبت به سوم از باب زمانی این حالت رو داره ،برای اینکه مقیاسی برای اندازه گیری داشته باشیم و مقایسه صرفا چشمی نباشه من هم تصویر اصلی رو میزارم هم تصویری که موج سوم رو با مستطیل اندازه گیری کردم و سپس اعدادی از همون مستطیل برروی موج چهارم قرار دادم تا نسبت زمانی رو بهتر به ما بده .

براتون آرزوی ایامی خوش دارم دوست عزیز

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1113

در اصل توسط alirezagharaee پست شده است View Post
                          با سلام و احترام
                          استاد Holy گرامي در صورت امكان تحليلي از فولاژ بفرمائيد. با سپاس
                          سلام علیرضا عزیز
                          دوست عزیز ، متاسفانه چون این سهم تازه وارد بورس شده هنوز اونقدر کندل نداره که بشه تحلیل خوبی ارائه داد ،در آینده که تعداد کندلها بیشتر شد یادآوری بفرمایید حتما در خدمت خواهم بود .
                          موفق باشین دوست من

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
                          استاد نظرتون رو در مورد آ اس پ ونمودارش اگه دارید بگین شنیدم تا 400 به راحتی رشد میکنه
                          عرض سلام دارم sea عزیز ،
                          متاسفانه دوست عزیز این سهم حدود 17-18 کندل بیشتر نداره و نمیشه تحلیلی ازش ارائه کرد ،در آینده اگر عمری باقی بود حتما در خدمتتون خواهم بود.

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1113

در اصل توسط عهدشکسته پست شده است View Post
                            با سلام و خسته نباشید خدمت متواضع ترین استادی که تا کنون شناخته ام
                            استاد Holy گرامي
                            از خواندن تاپیک شما بسیار لذت میبرم.
                            تحلیلهای عالی و مطالب بسیار مفیدش در جای خود و روحیات و اخلاقیات جنابعالی بجای خود
                            آفرین بر پدر و مادری که اینگونه فرزندی پرورش داده است.
                            اگر برایتان زحمت نبود ممنون میشم نگاهی هم به بیمه دی داشته باشید@};-@};-@};-
                            با تشکر
                            سلام عهد شکسته عزیز
                            از لطفی که به این حقیر دارین سپاسگزارم دوست عزیز ،بنده رو شرمنده لطف بی حدتون کردین ،بازهم ممنونم
                            عهد شکسته عزیز ودی رو در پی ام تقدیم کردم ،
                            براتون آرزوی موفقیت دارم

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1113

در اصل توسط rend72 پست شده است View Post
                              سلام جناب هالي گرامي
                              ضمن عرض تسليت بمناسبت ايام شهادت مولاي متقيان امير مومنان اسدالله الغالب علي بن ابي طالب عليه السلام،
                              مي خواستم بدونم براي رسم يك خط حمايت يا مقاومت در آر اس آي هفتگي، چه نكاتي رو بايد رعايت نمود.
                              طاعات و عبادات مقبول خداوند متعال.
                              سلام rend72 عزیز
                              از لطفتون سپاسگزارم دوست محترم
                              در آر اس آی چه روزانه و چه هفتگی و چه تایمهای پایین ،اگر بخوام کلا مطلبی عرض کنم که دستتون باز باشه ،شما میتونین امام اقداماتی که با نمودار قیمت انجام میدین با ار اس ای هم انجام بدین ،یعنی خطوط روند صعودی که کفها رو وصل میکنه ،خطوط روند نزولی که سقفها رو وصل میکنه ،خطوط متصل کننده سقف ها بهم و کفها به هم در هر نوع روند ،خطوط روند داخلی که از سقف به کف وصل میکشه و بالعکس ،شما میتونین چنگال برروی اون رسم کنین ،تمامی پترنهای کلاسیک رو برروی آر اس ای تعقیب کنین ،اعم از سروشونه و دو قلو و مثلث و .... خطوط افقی حمایت مقاومت رسم کنید و خلاصه تمام کارهایی که با نمودار قیمت میشه انجام داد .
                              براتون آرزوی موفقیت دارم

نظر

• بابای دارا
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 768

استاد Holy

لطفا جواب همون سه چهار تا سوال منم بدید کمی به علمم اضافه بشه.

متشکرم :)
                                مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

در حال کار...
                                X