کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط .احسان.";785659][B][COLOR="#008000 پست شده است
روزهای آینده که اینترنت باز بشود، بازار روند محکم صعودی خودش را شروع خواهد کرد.[/COLOR][/B]
/:.nono.:/
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
طبیعیه وقتی بازار خیلی مثبت هست حجم کمتر بشه. من خودم تو بازار مثبت چیزی نمیخرم. ولی در کل امروز خوب شروع شد و با یه حجم نسبتا خوب هم تموم شد. فردا احتمالا آخرین روز قطعی نت هست و از هفته بعد امیدوارم بازار روند بهتری بخودش بگیره.
=-=-=-=-=-=-=-=
از بدترین تابلوی این دو روز گفتم از بهترین تابلوی این هفته هم بگم. فاهواز کل هفته انصافا گل کاشت. روند معاملاتش عجیب خوب شده برعکس یکی دو ماه پیش. هرکس این چندوقت خرید رستگار شد. 16ـمین صف متوالیش رو گذروند امروز ...
طبیعیه وقتی بازار خیلی مثبت هست حجم کمتر بشه. من خودم تو بازار مثبت چیزی نمیخرم. ولی در کل امروز خوب شروع شد و با یه حجم نسبتا خوب هم تموم شد. فردا احتمالا آخرین روز قطعی نت هست و از هفته بعد امیدوارم بازار روند بهتری بخودش بگیره.
=-=-=-=-=-=-=-=
از بدترین تابلوی این دو روز گفتم از بهترین تابلوی این هفته هم بگم. فاهواز کل هفته انصافا گل کاشت. روند معاملاتش عجیب خوب شده برعکس یکی دو ماه پیش. هرکس این چندوقت خرید رستگار شد. 16ـمین صف متوالیش رو گذروند امروز ...
=-=-=-=-=-=-=-=
به نظر شما امروز خیلی مثبت بود؟؟
مثبت کم جون در کنار حجم کم جون بهتر نیست؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
مدیرعامل بورس تهران: مردم در قطعی اینترنت از کارگزاری ها استفاده کنند
مدیرعامل بورس تهران گفت: اخذ ۵ درصدی مالیات از عایدی سرمایه سهامداران و سپردههای بانکی در سال جاری عملیاتی نخواهد بود و تصویب نهایی آن به تصمیم مجلس بستگی دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، علی صحرایی امروز در حاشیه همایش فرصت های سرمایه گذاری در نشست خبری خود با خبرنگاران گفت: معافیت مالیاتی معاملات سهم در بازار سهام در مقررات اقتصادی کشور وجود دارد و مالیات فروش سهام به میزان نیم درصد اعمال می شود اما در لایحه جدیدی که به مجلس ارائه شده، مقرر گردیده تا مالیات بر عایدی سرمایه گذاری به میزان ۵ درصد از معاملات سهام اخذ شود.
مدیرعامل بورس تهران افزود: البته باید توجه داشت که هیچ مالیاتی از سود معاملات سهام و سپرده های بانکی تا پایان امسال از سهامداران اخذ نخواهد شد.
سایت تالار بورس باز شده..
الان در سایت تابناک نوشته با اینترنت ملی دسترسی به همه سایتها امکان پذیر هست
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
جیب خالی و پز عالی
سازمان میخواد با این حجم های پایین بازار را نگه داره
و این خطرناکه
فعلا روی بانکی ها برگ میکشه و وتجارت و وبصادر را رشد میده
امروز صف خرید وبصادر عرضه نشده تا سیگنال خوب برای فردا به بازار بده
بازار بورس کاملا مدیریت شده و تحت کنترل مدیران سازمانه . فعلا اجازه ریزش به بازار نمیدن .
زیر بازار فعلا سفته . ولی اجازه رشد زیاد هم نمیدن.
بازار بورس کاملا مدیریت شده و تحت کنترل مدیران سازمانه . فعلا اجازه ریزش به بازار نمیدن .
زیر بازار فعلا سفته . ولی اجازه رشد زیاد هم نمیدن.
بنده هم عرض کردم با صف خرید کردن وبصادر و رنج کشی در وتجارت دارن بازار مدیریت میکنن
باید از همین حرکت سازمان استفاده کرد
خدا خواست و ما توانستیم
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
دیگه بدترین اتفاقی که میشد بیفته این بود که بازار در موقعیت اصلاح باشه، همچین بحرانی هم اتفاق بیفته، اینترنت هم مختل شه.
با جمیع این جوانب بورس یه روز صف فروش به خودش دید و برگشت، این یعنی دیگه اصلاحی بیشتر از این نمیشه برای بازار متصور بود.
با خیال راحت خرید کنید، فقط تو پتروپالایشی ها و فلزی معدنی های بزرگ بعید میدونم بالای آنچنانی داشته باشن یه مقدار اتلاف زمان هست سهامداری با اون سهام.
تعجب میکنم خودشون میگن فقط چندنفر اشرار بودن و تمام شد بعد چرا اومدن اینترنت ۸۰میلیون رو بخاطر چندنفر اشرار قطع کردن؟کلا تو این مملکت حق اعتراض نداری حتی حقتو پایمال کنن اگرم اعتراض کنی میشی اشرار
نظر