جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دیباج
    ستاره‌دار (۹)
    • Aug 2018
    • 855

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
    شپنا دیروز باز شد.امروز دوباره واسه چی بسته شده؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی عجیب هست که اصلاح برای سهام کوچیک هست و سهام بزرگان دور از اصلاح
    ساعت معامله تغییر کرده خورده نگیر - وگرنه باز بشه هسته قفل میشه دوباره - پترول رو هم بستن
    روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• shadi
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 914

اطلاعيه مهم در خصوص زمان انجام معامله در نماد معاملاتي (شپنا) 99/4/31 08:28
      به اطلاع کليه فعالان محترم بازار سرمايه مي رساند، زمان انجام معاملات در نماد معاملاتي شركت پالايش نفت اصفهان(شپنا)از ساعت 12:40الي 13:40 مي باشد. همچنين دوره سفارش گيري در نماد مذکور از ساعت 12:40 الي 12:45 مي باشد. لازم به ذكر است پس از دوره سفارش گيري معاملات در همان دامنه نوسان قيمت انجام خواهد شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

نظر

• noori
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 206

یعنی به جای اینکه ساختار را درست کنند و مشکات زیر ساختی را حل کنند بازار را شیفتی کردند و به خودشون هم افتخار میکنند و تازه مدعی مدیریت جهانی هم هستند بازار کلا روزهاست با شیفتی شدن خرابه مگه میشه صبح بفروشی بعد صبر کنی چند ساعت بعد بخری این بین ممکنه هر اتفاقی بیفته عملا پویایی و قابل معامله بودن را حذف کردند
        یادش بخیر زمانی به مسئولین خرده میگرفتیم و مطلب مینوشتیم که چرا با دامنه نوسان و حجم مبنا پویایی بازار را کم کردید الان که دیگه باید بنویسیم بازار مثل ثبت سفارش شرکت های صادرات واردات شده !!!!!اول باید پولت را اماده کنی بعد صبر کنی بری اردر بدی بعد باز صبر کنی ببینی چی میشه
        یعنی اوج مسخره بازی

نظر

• azad.
          عضو فعال
          • Jun 2019
          • 962

هسته معاملات رو کردن بهانه هر کاری میخوان انجام میدن.
          بازار صبح منفی.بازار ظهر مثبت.
          شاخص هم مثبت و صعودی.
          بعدشم مرتب در مورد شاخص مثبت خبرسازی کنن.
          واقعا که....

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            سرانه خرید به فروش حقیقی زیر 40% شروع کرده !

همچنان حقیقی در حال فروش نسبتا قوی هست !!

البته اطلاعات حقیقی حقوقی هم درست نیست در برخی نمادها !

کما اینکه دیروز هم این مشکل وجود داشت ! و ساعت 5-6 عصر اطلاعات خریدار فروشنده تو برخی نمادها تغییر کرد !
            سرانه خرید به فروش حقیقی به 60% رسید !

همچنان فشار فروش رو بخشی از بازار ! و صف خرید سازی در بخش دیگر !

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

بانکها و کارگزاری ها سهام عدالت مردم رو مفت میخرن ! از اینطرف میزنن زیر قیمت ! با هماهنگی ناظر ! و دولت !! 30% 100% بالاتر میفروشن ! کی به کیه !!

یه عده هم میگن با روند همراه باش ! حالا روند کلاهبرداری در روز روشنه ! دزدیه ! چی هست مهم نیست اصلا !!

تو آکنتور هم ملت با روند همراه شدن !! یادش بخیر ! البته با این بازی این روزهای آقایون !! صدرحمت به آکنتور !!

نظر

• دیباج
                ستاره‌دار (۹)
                • Aug 2018
                • 855

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
                ّ(( تابا )) مرگش چیه ( کسی نمیتونه بگه /.:biggrinsmiley.:/) هر هفته دو روز باز میکنن و یکی درصدی میپره توش و بعدش می بندندش - شک دارم خبر رانتی /:.yead.:/داشته باشند بیچاره ها /:.winksmiley02.:/- تقریبا از ۹ تا حقیقی ۸ تاشون از یک ماه پیش و بعد از ریزش و باز و بسته شدن وارد شدند - نکنه مثل وبرق میخواد بشه /:.ohno-smiley.:/( ۵۰ برابر شده وبرق ) باشه ما چیزی نمیگیم - کنار دست شما میخریم - کلا شخصا دوست دارم با شما پولدارها پولم رو آتیش بزنم
                مرگش رو فهمیدید چی بود - این بود که تومنفی نمیخریدن حالا تا ۱۰ برابر نشه ولکن نیستن - خیلی نامرد تشریف دارید - ولی من ولکنتون نیستم چون پولتون زیاد نیست - خخخ مال و دوستان رو خرید کرد یعنی خداییش زیر ۲۰ نفر داریم میخریم - هنوز جا داره بفهمن تو سر تابا چی میگذره شد مثل وبرق ۵۰ برابر تازه میان برای خرید از ما خخخخخ!!!
                روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• rahgozar_eng
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 553

شیفتی کردن بازار بخاطر حجم معاملات نمیتونه قابل قبول باشه. الان خگستر و شپنا و ... که میندازن تایم عصر تو خواب هم اندازه تجارت صادرات حجم معاملاتشون نیست. میانگین بگیری یک سومش هم نمیشه. میندازن شیفت عصر تا کل نقدینگی بازار کانال کشی کنن سمتشون و براحتی قیمت ها رو ببرن بالا.
                  من هرچی فکر میکنم جز این به ذهنم نمیرسه نمیدونم شاید اشتباه میکنم.
                  bene qui latuit bene vixit

نظر

• ebiman
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 2071

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                    اگه باتحلیل تونستین ثابت کنیدارزش بازارکنونی ایران خودرو درمقابل داراییهاش حباب هست حتمامیپذیرم.
                    من باتحلیل وبه طوردقیق باعددورقم فقط سه تاازداراییهای خودرو رواینجااوردم...
                    منتظرتحلیل مستندهرشخصی که ادعامیکنه ایران خودرو درمقایسه باداراییهاش وهمچنین سایرسهام بازارحبابه هستم...این گوی واین میدان!
                    ببخشید اونوقت این که گذاشتید به نظر خودتان اسمش تحلیله!!!
                    شما بگو 10 برابر این که گفتی دارایی داشته باشه وقتی که هنوز با این همه دارایی نمی توانند یک خودروی خوب در حد استاندارد های جهانی تولید کنند این همه دارایی ها به مفت نمیارزه . البته الان باز هم اوضاع نسبت به قبل بهتر شده چون خودم در صنعت خودرو مشغولم این را میگم . ولی دیگه همه می دانیم که قیمت سهام خودرویی ها الان با حمایت بلامنازع دولت داره بالا میره . دیگه نمیخاد تحلیل هم پشتش بزارید . الان سهامی داریم که نصف ناو خود هم معامله نمی شوند نظیر وبشهر چون حمایت دولت پشتش نیست و حقوقی هم هر غلطی دلش میخواد می‌کنه
                    سلام

نظر

• ebiman
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 2071

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                      ببخشید اونوقت این که گذاشتید به نظر خودتان اسمش تحلیله!!!
                      شما بگو 10 برابر این که گفتی دارایی داشته باشه وقتی که هنوز با این همه دارایی نمی توانند یک خودروی خوب در حد استاندارد های جهانی تولید کنند این همه دارایی ها به مفت نمیارزه . البته الان باز هم اوضاع نسبت به قبل بهتر شده چون خودم در صنعت خودرو مشغولم این را میگم . ولی دیگه همه می دانیم که قیمت سهام خودرویی ها الان با حمایت بلامنازع دولت داره بالا میره . دیگه نمیخاد تحلیل هم پشتش بزارید . الان سهامی داریم که نصف ناو خود هم معامله نمی شوند نظیر وبشهر چون حمایت دولت پشتش نیست و حقوقی هم هر غلطی دلش میخواد می‌کنه
                      در ضمن این را هم بگم این همه دارایی که شما با افتخار ازش اسم می برید از بیت المال و از پول نفت که قرار بود سر سفره مردم بیاد و از جیب امثال من و شما و وام های میلیاردی دولت است که بی هیچ قانونی به این حلبی سازها داده میشه
                      آخرین ویرایش توسط ebiman؛ 2020/07/21, 12:24.
                      سلام

نظر

• rahgozar_eng
                        عضو فعال
                        • May 2020
                        • 553

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                        اگه باتحلیل تونستین ثابت کنیدارزش بازارکنونی ایران خودرو درمقابل داراییهاش حباب هست حتمامیپذیرم.
                        من باتحلیل وبه طوردقیق باعددورقم فقط سه تاازداراییهای خودرو رواینجااوردم...
                        منتظرتحلیل مستندهرشخصی که ادعامیکنه ایران خودرو درمقایسه باداراییهاش وهمچنین سایرسهام بازارحبابه هستم...این گوی واین میدان!
                        خاطرم هست در تاپیک غگل وقتی 500 بود صحبت از حباب میکردید. استدلال هم این بود که تجهیزاتش که 100 قیمت خورده، طبیعتا قیمت واقعی کمی بالاتر هست مثلا 50 درصد. مقداری هم زمین داره و سودش هم که چند ده تومان پس این سهم نمی ارزه و داره حبابی میشه و ...
                        در مورد خودرویی ها من بررسی نداشتم، اما خمحرکه رو مثال میزنم چون خودم تا همین هفته قبل سهامدارش بودم. چطور خمحرکه 2500 تومانی که اونم تجدید کرده و دارایی هاش قطعا زیر 10 درصد قیمت فعلیش هست با سود 11 تومانی حباب نیست؟ اما غگل 500 تومانی حباب بود؟
                        اگر خمحرکه حباب هست پس اون مدل محاسبات خودرو مشکل داره و ارزش واقعی زیرمجموعه ها باید در نظر گرفته بشه نه ارزش حبابی بازار. من نمیدونم خروجی چند میشه چه بسا همچنان بالاتر از قیمت فعلی خودرو در بیاد اما بهرحال نکته ای بود که به ذهنم رسید.
                        bene qui latuit bene vixit

نظر

• ebiman
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 2071

ولی این قرار دادن بعضی از سهم ها مثل همین دارا یکم بعد از تایم بازار کلا سیستم معاملاتی ما سهامداران را هم به هم ریخته . من نمی دانم این مسخره بازی ها تا کی ادامه داره . مثلا من اگر الان بخام دارا یکم بخرم باید صبح نقد کنم آخه دیگه از این مسخره تر نمیشه. یا اینکه به نفع خودشان است که به بانک مرکزی وصل هستند
                          سلام

نظر

• ahmadrezaa
                            عضو جدید
                            • May 2020
                            • 11

خانم نگار طبق تحلیلتون آیا باید از بازار خارج شد؟

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35711

در اصل توسط ahmadrezaa پست شده است View Post
                              خانم نگار طبق تحلیلتون آیا باید از بازار خارج شد؟
                              بستگی به میزان ریسک پذیری و وضعیت سبد سرمایه ای شما داره !

فعلا شرایط کلی اینه که شاخص نمیریزه ! اما سود برخی از سبدها روبه کاهش هست ! یا در بهترین حالت روبه افزایش نیست !

اگر این شرایط فعلی بازار توام با کاهش شاخص میشد ! مثلا شاخص کل هم تا 1.5 میلیون واحد اصلاح میکرد و بازار نفس میکشید ! جای امیدواری بیشتری برای ماندن در بازار ایجاد میشد !

نگاه بدبینانه اینه که یه جورایی بازارو (شاخص) بالا نگه داشتن ! تا خروجشون بدون سر و صدا و راحت تر انجام بشه ! و بعدش رها میکنن ! و خروج سخت تر میشه !

نگاه خوش بینانه اینه که نقدینگی خارج شده از بازار با ورود نقدینگی دیگری داره جبران میشه ! که باید دید ماندگاری و جهت گیری این نقدینگی جدید چقدر و چه بخشی از بازار هست !

نظر

• aminian
                                كاربر فعال
                                • Oct 2012
                                • 663

اگه گزینه آخری صحیح باشه خروجی بسیار قویتر از ورودیه
                                بقیه اون گزینه ها هم بدتره

نظر

در حال کار...
                                X