جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • منیب
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 2440

پاسخ : جــــو بــــازار

سودپالایشی هاهمه صوری پارسال زیان اعلام کردن12ماهه الان سوددوبرابرمیکنندهمه اش دست خودشان است سهم هایشان رادادن به بانکها دوباره زیان اعلام میکنند12ماهه
    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

بهتر هست با خودمان صادق باشیم

در اغلب بازارها و مخصوصا بازار بورس همه افراد در تلاش هستند تا حد ممکن خرید در کف و فروش در سقف قیمتی انجام دهند و به نوعی سطوحی از حیله وجود دارد،

فردی که وارد این بازار می‌شود، بایستی حتما این نکته را در گوشه ذهن خود داشته باشد و حتما این مورد را هر چند به صورت ناخودآگاه پذیرفته است.

------

در نتیجه سخن گفتن از گول خوردن و اظهار نگرانی از این امر، بی معنی است، چون نوعی از حقه و گول زدن، جزئی از این بازار است.

نظر

• MNB1984
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 376

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
        سودپالایشی هاهمه صوری پارسال زیان اعلام کردن12ماهه الان سوددوبرابرمیکنندهمه اش دست خودشان است سهم هایشان رادادن به بانکها دوباره زیان اعلام میکنند12ماهه
        در شپنا بالای ۶۰۰۰ میلیارد تومن افزایش در دارایی های جاری در بخش موجودی و دریافتنی داشته...اگه نفت برگرده ۴۰ دلار دیگه سهمداران خریدار کمر راست نمیتونن بکنند...
        این گزارش چرا وقتی نفت ۴۵ دلار و دلار ۲۲ تومن بود نیومد!؟؟؟
        چون بازار چه میدونه گزارش چیه!!!
        بیشتر اهالی بازار توی این همه صورت مالی فقط بند سودوزیان رو میبینن

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
          افزایش هیجان یعنی افزایش صفوف خرید و فروش.
          از آنجا که دامنه نوسان هم عملا 2 درصد کاهش داشته، (از 10درصد قبل به 8درصد کاهش داشته) و همچنین در بازار روزانه عملا بیش از آنکه شاهد تعادل در اکثر سهام باشیم با سهامی که یا صف خرید هستند یا صف فروش مواجه خواهیم بود، که اثر هم را خنثی میکنند، به نظرم شاخص ها، نوسان کمتری از روزهای قبل خواهند داشت.

تا الان اش هم شاخص های بورس خیلی نمایانگر وضعیت سبد سهامداران نبودند، از شنبه این وضعیت بدتر هم خواهد شد!
          احیانا از شنبه شاهد دوستان معامله گر خواهیم بود که سبد هیچ کدامشان هیچ تناسبی نه با دیگری دارد و نه با شاخص!!! یعنی مثلا شاخص کل..یا حتی شاخص هم وزن مثبته...ولی میبینی که شما سبدت کله پاست...یا دیگر عزیزی از فاجعه بار بودن بازار فلان روز حرف میزند ولی شما میبینی که سبدت اون روز اتفاقا خیلی خوب بوده! یه همچین وضعی بیشتر میشه به نظرم!
          و با تشکر فراوان از مقاله دنیای اقتصاد که پیشبینی انجام شده قبل از اعمال دامنه نامتقارن را امروز محقق شده گزارش میدهد!!!

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
          تصویر فتوشاپی از بورس
          دنیای‌اقتصاد : دامنه نوسان نامتقارن شد تا از جو هیجانی بازار سهام کاسته و سرعت کاهش قیمت‌ها کند شود. به ظاهر شرایط خوب است. روز یکشنبه شاخص کل بورس تهران ۲/ ۰درصد صعود کرد و روز گذشته نیز به افت ۶/ ۰درصد بسنده کرد. تا اینجای کار دامنه نوسان نامتقارن توانسته شرایط بازار را تغییر دهد تا دیگر خبری از ریزش‌ بیش از ۲ درصدی نماگر اصلی تالار شیشه‌ای نباشد. اما آیا وضعیت سهم‌ها نیز این‌گونه است؟ روز یکشنبه صف فروشی معادل ۵ برابر صفوف خرید شکل گرفت و انتظار برای خروج از این بازار روز دوشنبه به حدود ۶ برابر خریداران افزایش یافت و ۶۸ درصد نمادها منفی بودند. ضعف نماگر اصلی بورس تهران این روزها بیشتر به چشم می‌آید. دامنه نوسان نامتقارن سبب شده است تا وضعیت این روزهای سهام بورسی پنهان شود و تصویری فتوشاپی و متفاوت از واقعیت در مقابل بورس‌بازان قرار گیرد. از این رو شاخص کل تالار شیشه‌ای که پیش‌تر نیز در ارائه وضعیت سهام ناتوان بود، حالا تصویر مخدوش‌تری را ارائه می‌دهد.
          ..
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

...
            نظری که با اطمینان بیشتری میشود گفت این است که دامنه نوسان نامتقارن، هیجان را افزایش خواهد داد. ولی نکته منفی داستان این است که اگر بازار در جهت نزول باشد هیجان فروش را بیش از هیجان خرید افزایش میدهد.

یعنی اگر فرض بگیریم که کلیت بازار مثبت باشد، هیجان خرید به دلیل افزایش دامنه نوسان کمتر خواهد بود. و قاعدتا تعداد کمتری صف خرید را شاهد خواهیم بود. این امر به دلیل فضای نوسانگیری بازار (که مدتهاست در بازار شاهد آن هستیم) و صعود روزهای اخر هفته اخیر که بسیارانی را در مثبت 6 شنبه تمایل به شناسایی سود و نوسانگیری خواهد کرد.همچنین نزدیکی پالایشی یکم به رقم روانی 10هزار تومن و احتمال عرضه آن به همراه دارا یکم و اکثر شاخص سازها این احتمال نامطلوب! را تقویت میکند. در عین حال اگر به هر دلیلی فضای مثبت در کلیت بازار روزهای ابتدایی هفته تکرار شود، شاهد موج صعودی بسیار خوبی در بورس خواهیم بود. بشخصه معتقدم برای این سناریو نیازمند تثبیت دلار در بالای 25هزار تومن هستیم. که هنوز چنین احتمالی را خیلی بالا نمیدانم.

ولی اگر فضای بازار به سمت نزول حرکت کند، با هیجان بیش فروش مواجه خواهیم بود. و احتمالا چرخش بازار به سمت منفی بسیار سریع رخ خواهد داد. ترس از گیر افتادن در صفهای فروش فرسایشی منفی 2!

در هفته های گذشته شاهد یک سناریوی تکراری بودیم که گاهی شاخص سازها مورد توجه قرار میگرفت (در روزهای مثبت بازار) و گاهی سهام خرد (که باعث بهبود هم وزن میشد). به نظرم سیاست جدید دامنه نوسان تا حدودی این سناریو را به هم خواهد زد.
            افزایش هیجان در سهام خرد اثر بیشتری دارد. لذا در هفته آتی شاهد یک ناهماهنگی در بین سهام خرد برای تعیین شاخص هم وزن خواهیم بود. یعنی مثل سابق نخواهد بود که اکثریت سهام خرد هم جهت باشند. برخی از سهام خرد (تعداد کمتر و سهام سفته بازانه عموما) صف خرید میشوند. اما برخی از سهام خرد که تله عدم نقدشوندگی در آنها شدیدتر از سهام بزرگ است، به سرعت صف فروش میشوند.
            یعنی عملا اگر شاخص هم وزن منفی هم باشد و در حالی که اکثریت معامله گران سبدشان منفی است بخش کوچکی از سهام خرد رشدهای قابل توجهی را خواهند داشت!
            ولی عموما به نظر میرسد که شاخص هم وزن ریزش بیشتری را تجربه کند(در بازارهای منفی)
            ارزیابی من در هفته گذشته و قبل از اعمال دامنه نامتقارن. مرور میکنم برای توجه دوستان و برای خودم که چقدر از تحلیلم درست و کدام بخش ها دقیق نبوده است.

بخشهای درست: مزخرف بودن سیاست دامنه نامتقارن! چرخش سریع بازار به سمت منفی، نقش پالایشی و دارا یکم که بخش قابل توجهی از معاملات را به خود اختصاص میدهد در برگشت بازار! ایجاد جو هیجانی در بیش فروش (که این هنوز کامل محقق نشده تازه! و هنوز به نظرم اول کاریم!) عدم همجهت بودن سهام خرد و رویت سهام خردی که صف خرید هستند!(خوشبختانه و از خوش شانسی!! بخشی از سبد من اینگونه است) اینها بخشی از انتظاراتم بود که درست بودند و شدند!

بخش های نادرست یا محقق نشده:
            مقاومت دلار را در 25 تصور میکردم که دقیق نبود! اگر در تحلیل فقط عدد را به 26 تغییر دهیم همه چیز درست میشود!
            تصور میکردم که شاخص هم وزن ریزش بیشتری را تجربه کند. ولی امروز دیدیم که هم وزن مثبت بود! این امر همچنان امکان تحقق دارد ولی به دلیل عدم هم جهت شدن اکثر سهام خرد پیش بینی این امر از همان اول هم سخت بود! واقعیت این است که نمیشود میزان همپوشانی سهام خرد و برایند آن را مشخص کرد. لذا همچنان انتظار میرود که روزهای آتی این امر محقق شود. (هرچند مگر چقدر مهم است که بدانیم شاخص هم وزن بیشتر بریزد یا شاخص کل!!!!) نکته مهم تر این است که این روزها صرفا بخش خاص! از سهام نوسان مثبت خواهنند داشت نه هر سهمی!
            تصور میکردم که صفهای فروش هیجانی پر حجم باشند ولی نیستند! ولی این به معنی کم بودن هیجان فروش نیست. همچنان بر غلط بودن تعیین دامنه نامتقارن قائل هستم. و معتقدم باعث بیش فروش میشود. ولی از انتظاراتم کمتر صفوف فروش سنگین بود چرا؟!!!این نیاز به تحلیل جدیدی دارد.

در هر صورت موارد فوق از بازخوانی پست های قبلی خودم و نظری که داشتم حاصل شده! اشکال بزرگی که در برآورد کارایی دامنه نامتقارن وجود دارد این است که باید اثر متغیرهای مهم دیگر را از آن کم کنیم! که کار راحتی نیست. مثلا رشد اواخر هفته قبل و شنبه این هفته را من بیشتر حاصل رشد سریع دلار میدانم و دامنه نامتقارن صرفا با این عامل هم افزایی داشت! در حالی که بسیاری از معامله گران رشد مذکور را به اعتبار و سبد دامنه نامتقارن ریختند و حتی آن را عامل ایجاد یک روند صعودی محکم میدانستند!!!!

به هر حال بدلیل کاهش دامنه نوسان از یک سو و همچنین عدم ریزش قابل توجه دلار و مهم تر اینکه دلار مقاومت روانی 25هزار تومن را پشت سر گذاشت (خیلی ها مثل من 25هزا ررا مقاومت مهم دلار میدانستند که هنوز هم میتواند معتبر باشد!) و فعلا فقط رشد دلار متوقف شده! و کاهشی نداشته، و بلحاظ روانی هم کلیت بازار منتظر تعیین تکلیف سوم اسفند است، ما بیش از آنکه شاهد هیجان فروش باشیم صرفا حجم معاملات به شکل فاحشی کاهش یافته است. انتظار دارم اگر دلار به کمتر از 25 هزار تومن برسد صف های فروش هیجانی تشدید میشود. نفوذ دلار به زیر 23500 بورس را به کما خواهد برد! هرچند فعلا به کاهش دلار به دامنه های پایین تر اعتقادی ندارم.

از بین عوامل فوق به نظر میرسد، دامنه نامتقارن بخش قابل توجهی از معامله گران را فعلا از فعالیت بازداشته است. با توجه به ماهیت نوسانگیری بازار طی ماههای اخیر، قابل پیش بینی بود که حذف این بخش از معامله گران حجم معاملات را کاهش خواهد داد(نکته ای که من توجه نکرده بودم!!) یکی دیگر از عوامل سبک بودن صف ها هم این است! لذا نبود صفهای فروش میلیاردی سابق! شما را امیدوار نکند!!
            فعلا تعداد نمادهایی که صف فروش دارند مهم تر از احجام صف های فروش هستند (این نکته مهمی است)

ولی کلیت بازار این هفته به نظرم مطابق انتظارم پیش رفته است....
            و البته مثل همیشه مخالف مطلوب های خیلی از دوستان!!
            و حرف همیشگی من که مطلوبهای شما ارزشی ندارد! آن را تبدیل به انتظارات نکنید! انتظارات شما باید مبتنی بر حقایقی که واقعا در کف بازار رخ میدهد شکل گرفته باشد! نه از مطلوبهای شما!
            و البته که با این وجود هم بازار همیشه مطابق انتظار پیش نمیرود! و برای همین است که حد زیان مهم است و اصرار چندباره من طی روزهای قبل که به نظرم هنوز هم مهم است:

یک نکته بسیار مهم برای معاملات از فردا!

شاید مهم ترین نکته در سبد معاملاتی این باشد که سهامی که امکان تعیین حد زیان و اعمال آن خواهد بود در سبد تقویت شود! دست کم بالای 70درصد سبد باید قابلیت اعمال حد زیان را داشته باشد . چرا که هیجان منفی احتمالی و صف های فروش این امکان را برای همه سهام فراهم نمیکند!

مانا باشید.
            آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/02/16, 20:09.
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

دوستان عزیزم! پست بالا ، که فارغ از درست و غلط بودندش صادقانه هستند و سعی در حقیقت روی میز! که بیشتر به درد خودم و شما میخورد! ولی میدانم برای کسی جذاب نیست!! چرا که به دلیل فقدان نقد درست از سوی دوستان مجبورم خودم حرفهای خودم را نقد کنم!!!!

حالا مقداری از حقایقی هم که برای شما جذاب است عرض کنم:
              1-دولت یا حقوقی ها یا زیر مجموعه های شستا یا شرکتهای غیر بورسی یا رانت دارها در اوج بورس هزاران میلیارد سهام را بر سر حقیقی های از همه جا بیخبر خالی کردند و از بازار خارج کردند و عجب کثافتهایی هستند بیشعورها!
              2-رئیس بورس بی عرضه است! یکی از یکی بی لیاقت تر میشود رییس مردک بی سواد این دامه نامتقارن چه بود آخه؟ درستش کن!!!
              3-دامنه نامتقارن فقط برای نشان ندادن ریزش بورس تعبیه شده (واقعا همینه) که روحانی یا دولت یا ریس بورس کمتر زیر انتقاد باشند.
              4-دولت بی همه چیز صرفا یک موج خرید سال پیش در بورس راه انداخت و با تبلیغات گسترده نقدینگی مردم بی نوا را به بورس کشاند و بخش قابل توجهی از کسری بودجه اش را جبران کرد و الان هم جوابگو نیست! روحانی بی همه چیز! همتی هم هم دست اوست...اصلا همه دستشان در یک کاسه هست.
              5-بورس پر شده است از آماتورهای رفتگر و چوپان و ...که گاو و گوسفند فروختند آمدند بورس...
              6-...
              7...
              از این مدل حقایق که بارها و بارها در پستها تکرار میشوند...واقعا هم حقیقت دارند! ولی دوزار نمی ارزند! ولی جذاب هستند! دل آدم خنک میشود وقتی میشنود. هرچند از قبل هم از آنها خبر داریم!!ولی جز خاصیت دل خنک کردن خاصیتی ندارند!! به همراه اینها هم خرده فرمایشات دیگری مثل همتی باید سود بانکی را کم کند، دژپسند باید بچه خوبی باشد ! روحانی باید یک تجدید نظر اساسی در اخلاق و رفتارش بنماید!!!!!

یک مدل هم داریم که از اینها بدترند! اینها نه حقیقتند...نه درستند....فقط جذاب اند! مثل اینها:
              1- این بازار درست بشو نیست (البته در روزهای منفی)
              2-این بازار الکی سبز شده ! (یعنی الکی سبز یا قرمز شدن معنی اش این هست که حساب نیست!!!)
              3-گول این منفی ها را نخورید (برعکسش هم هست گول این مثبتها را نخورید!!) خب یکباره بگو گول نخورید!
              4-در بورس کسی برنده است که صبوری کند! سهام خودتان را در این قیمتها مفت از دست ندهید!!!
              5-قلان سهم اینقد خوبه چرا صف فروشه! نباید باشه الکی نفروشید..عکسش هم هست فلان سهم الکی صف خریده!!!
              6-...
              7----
              البته شاه بیت این جذاب های بی ارزش: فردا اول وقت بازار منفیه! نیمه دوم مثبت میشه!!! :D البته عکسش هم هست....ضمنا تحلیلی تر هاش! میگن با جمع شدن صف فلان و فلان و فلان! از نیمه دوم بازار مثبت میشه ( یا منفی میشه!) :D

نظر

• اشکان2010
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 684

خبرمهم برای گروه خودرو :

طرح ساماندهی صنعت خودرو اصلاح شد :: خبرگزاری خانه ملت

ماده ۴ طرح ساماندهی صنعت خودرو اعاده شده از شورای نگهبان در جلسه امروز کمیسیون با حضور نماینده شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت
                و اصلاح شد؛ بر اساس این اصلاح مقرر شد خودروهای تولید شده داخلی در بورس عرضه شوند...
                در این ماده قیمت پایه عرضه خودرو در بورس توسط سازمان حمایت از مصرف کننده تعیین شده و ساز و کار تحقق این مهم باید در بورس مهیا شود،
                افزود: طرح ساماندهی صنعت خودرو مصوب مجلس دهم بود که شورای نگهبان به ماده ۴ آن ایراد گرفت؛...
                ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                باخروج خودروسازان ازقیمت گذاری دستوری شاهدشکوفایی این صنعت وتحول مثبت چشمگیردرصورتهای مالی شون خواهیم بود...
                اگه بساط قیمت گذاری دستوری جمع بشه مدتی دیگه مخالفین همیشگی این گروه متوجه میشن خودروسازان بخصوص ایران خودرو چقدر بنیادین!...

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

دوستانی که معاملات حق تقدم براشون جذابیت داره اگر تمایل داشتن فردا قجامح و وآرینح را بررسی کنند.

نظر

• اشکان2010
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 684

سلام...
                    هفته گدشته آگهی مزایده 100 درصد سهام سرمایه گذاری پارسیان(متعلق به وپارس)منتشرشد.
                    سرپارسیان مالک 100 درصدی اپال هست که چندی پیش با ارزش بازار حدود 30 هزارمیلیاردتومنی قراربودعرضه اولیه
                    بشه که به علت جومنفی بازاراین عرضه اولیه به بعد موکول شد.

امروز دوشرکت کچاد وکگهراعلام کردن دراین مزایده شرکت میکنن(بخاطراپال).شایدشرکت های دیگری هم درمزایده باشند...

باتوجه به قیمت کارشناسی شده عرضه اولیه اپال بعیدبه نظرمیرسه سرپارسیان باقیمتی کمتراز 30 هزارمیلیارد تومن
                    به فروش برسه ودرآگهی مزایده هم فروش به صورت 100 درصدنقده.

اگه سرپارسیان دراین مزایده 30 هزارمیلیاردتومن به فروش برسه وپارس چقدرسودمیکنه؟
                    وپارس به صورت مستقیم 70درصدسرپارسیان رو داره که درآخرین کارشناسی رسمی مربوط به افزایش سرمایه سال 98
                    قیمت 70 درصد سرپارسیان رو 6011.6 میلیارد تومن درنظرگرفته!...حال اگه این مزایده باقیمت 30 هزارمیلیاردتومن
                    صورت بگیره 70درصدش به صورت مستقیم متعلق به وپارس میشه 21 هزارمیلیارد یعنی سود خالص حدود 15 هزارمیلیاردتومنی...
                    البته بقیه سرپارسیان هم به طورغیرمستقیم متعلق به وپارسه که سودتلفیقی بیشتری نصیب وپارس خواهدکردکه درنظرنگرفتم...

به سرانچام رسیدن این مزایده تاثیربسیارمثبتی میزاره روی وپارس وسپس برروی سهامدار عمده اش خگستر...
                    اواخروفت امروزبعدازاعلام کگهر درکدال مبنی برشرکت دراین مزایده صف فروش وپارس روبلعیدن!...

خگستر بزرگترین سهامدار وپارسه وبه طورتلقیقی مالک حدود 12 درصدشه...فرداهم میرین توصف فروش خگستر؟...خود دانید!

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3750

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      درد بازار سود و p.eنیست ...بعد از ریزش بزرگ مرداد ...خیلی از به اصطلاح کارشناسا اعلام کردن علت سقوط بورس ..نامتناسب بودن p.eهست ...ولی وضعیت فعلی ثابت می کنه این نظر اشتباه بوده ...مساله اینه بازار سرمایه یک طرف ..و دولت هم طرف دیگر هست ...زور اهالی بازار به دولت نمی رسه .....هر برنامه و هر طرحی هم که پیاده می کنن..برا اینه ...کارخودشون رو پیش ببرن ....ما بیخود منتظر نشستیم اینا دستی به سرروی بازار بکشن
                      در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                      دوستانی که معاملات حق تقدم براشون جذابیت داره اگر تمایل داشتن فردا قجامح و وآرینح را بررسی کنند.
                      ...کی قراره افزایش سرمایه شون ثبت بشه ؟

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

...کی قراره افزایش سرمایه شون ثبت بشه ؟
                        بعید میدونم به کار شما بیاد، چون زمان ثبت را می پرسید.
                        کلا حق تقدم کار هرکسی نیست دوست عزیز، پر ریسک پر سود پر ضرر

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3750

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          بعید میدونم به کار شما بیاد، چون زمان ثبت را می پرسید.
                          کلا حق تقدم کار هرکسی نیست دوست عزیز، پر ریسک پر سود پر ضرر
                          ..نه اتفاقا ..با معاملات حق تقدم میانه ام خوب بود..وتعاون .خریخت ...و کمنگنزی که دارم حق تقدم بودن ..بیشتر برام حالت پس انداز داره !!!

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

..نه اتفاقا ..با معاملات حق تقدم میانه ام خوب بود..وتعاون .خریخت ...و کمنگنزی که دارم حق تقدم بودن ..بیشتر برام حالت پس انداز داره !!!
                            من منتظر بازگشایی بالای ۱۰۰۰ قجامح بودم ولی خورد به این شرایط خراب و الان ۷۵۰ هم داره معامله میشه!
                            وآرینح هم داره حراج میشه و فردا روز آخرش، سهم در میاد زیر ۴۰۰ همین الان فقط ۱۱۲ سود داره

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3750

دوستان عزیزم! پست بالا ، که فارغ از درست و غلط بودندش صادقانه هستند و سعی در حقیقت روی میز! که بیشتر به درد خودم و شما میخورد! ولی میدانم برای کسی جذاب نیست!! چرا که به دلیل فقدان نقد درست از سوی دوستان مجبورم خودم حرفهای خودم را نقد کنم!!!!

حالا مقداری از حقایقی هم که برای شما جذاب است عرض کنم:
                              1-دولت یا حقوقی ها یا زیر مجموعه های شستا یا شرکتهای غیر بورسی یا رانت دارها در اوج بورس هزاران میلیارد سهام را بر سر حقیقی های از همه جا بیخبر خالی کردند و از بازار خارج کردند و عجب کثافتهایی هستند بیشعورها!
                              2-رئیس بورس بی عرضه است! یکی از یکی بی لیاقت تر میشود رییس مردک بی سواد این دامه نامتقارن چه بود آخه؟ درستش کن!!!
                              3-دامنه نامتقارن فقط برای نشان ندادن ریزش بورس تعبیه شده (واقعا همینه) که روحانی یا دولت یا ریس بورس کمتر زیر انتقاد باشند.
                              4-دولت بی همه چیز صرفا یک موج خرید سال پیش در بورس راه انداخت و با تبلیغات گسترده نقدینگی مردم بی نوا را به بورس کشاند و بخش قابل توجهی از کسری بودجه اش را جبران کرد و الان هم جوابگو نیست! روحانی بی همه چیز! همتی هم هم دست اوست...اصلا همه دستشان در یک کاسه هست.
                              5-بورس پر شده است از آماتورهای رفتگر و چوپان و ...که گاو و گوسفند فروختند آمدند بورس...
                              6-...
                              7...
                              از این مدل حقایق که بارها و بارها در پستها تکرار میشوند...واقعا هم حقیقت دارند! ولی دوزار نمی ارزند! ولی جذاب هستند! دل آدم خنک میشود وقتی میشنود. هرچند از قبل هم از آنها خبر داریم!!ولی جز خاصیت دل خنک کردن خاصیتی ندارند!! به همراه اینها هم خرده فرمایشات دیگری مثل همتی باید سود بانکی را کم کند، دژپسند باید بچه خوبی باشد ! روحانی باید یک تجدید نظر اساسی در اخلاق و رفتارش بنماید!!!!!

یک مدل هم داریم که از اینها بدترند! اینها نه حقیقتند...نه درستند....فقط جذاب اند! مثل اینها:
                              1- این بازار درست بشو نیست (البته در روزهای منفی)
                              2-این بازار الکی سبز شده ! (یعنی الکی سبز یا قرمز شدن معنی اش این هست که حساب نیست!!!)
                              3-گول این منفی ها را نخورید (برعکسش هم هست گول این مثبتها را نخورید!!) خب یکباره بگو گول نخورید!
                              4-در بورس کسی برنده است که صبوری کند! سهام خودتان را در این قیمتها مفت از دست ندهید!!!
                              5-قلان سهم اینقد خوبه چرا صف فروشه! نباید باشه الکی نفروشید..عکسش هم هست فلان سهم الکی صف خریده!!!
                              6-...
                              7----
                              البته شاه بیت این جذاب های بی ارزش: فردا اول وقت بازار منفیه! نیمه دوم مثبت میشه!!! :D البته عکسش هم هست....ضمنا تحلیلی تر هاش! میگن با جمع شدن صف فلان و فلان و فلان! از نیمه دوم بازار مثبت میشه ( یا منفی میشه!) :D

مهدی خان ...حالا زور ما به روحانی و آدماش نمیرسه ..حریف حقوقی ها نمیشیم و نمیتونیم دستشو بخونیم ...سود بانکی و سود شرکت های بورسی هم با هم نمیخونه ...تکلیف دلار و بودجه و fatfو توافق و برجام هم معلوم نیس ...غیر ازین بازار هم ..تخصص که چی عرض کنم ..کاری بلد نیستیم !!تکلیف چیه ؟

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

چرا نمیخواهیم قبول کنیم که بازار بورس بعد از 2 سال بازدهی عالی الان احتیاج به استراحت داره الان هزار دلیل بیاوریم من تشخیص دادم من گفتم که بازار دیگه حرکت نمیکنه هیچ فایده نداره
                                این بازار باید استراحت را انجام بده حالا بعضی از صبح تا شب دلیل بیاورند هیچ تفاوتی نداره سازمان بخواهد هر روز یک قانون جدید حمایت بگذاره فایده ای نداره این شرایط سخت باید تمام میشه تا روند صعودی شروع بشه با دلیل واقعی بنیادی که بعدها نمایان میشه
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

در حال کار...
                                X