جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1588

پاسخ : جــــو بــــازار

در خصوص عرضه #خودرو در بورس
    آایا شما در طول فعالیتتان در بازار سرمایه تصمیمی دیده اید که به نفع بازار باشد؟
    این هم یکی از دهها طرح و برنامه ای است که نفعی برای بازار بورس ندارد.
    کاری به تبصره ها و بندها و مصوبات و اظهار نظر ها و مصاحبه ها و ... نداشته باشیم.
    این ا تفاق باعث خواهد شد بورس بیشتر زیر ذره بین افراد غیر متخصص قرار گرفته و دخالت نهادهای مختلف حکومتی در بازار سرمایه بیشتر شود.
    نهایتا عامل گرانی خودرو در بازار ، بورس معرفی و همه کاسه کوزه ها بر سر آن شکسته و اوضاع از این که هست بدتر می شود.

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1588

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
      چرا نمیخواهیم قبول کنیم که بازار بورس بعد از 2 سال بازدهی عالی الان احتیاج به استراحت داره الان هزار دلیل بیاوریم من تشخیص دادم من گفتم که بازار دیگه حرکت نمیکنه هیچ فایده نداره
      این بازار باید استراحت را انجام بده حالا بعضی از صبح تا شب دلیل بیاورند هیچ تفاوتی نداره سازمان بخواهد هر روز یک قانون جدید حمایت بگذاره فایده ای نداره این شرایط سخت باید تمام میشه تا روند صعودی شروع بشه با دلیل واقعی بنیادی که بعدها نمایان میشه
      این استراحت نیست .
      اغما و بیهوشی است.
      بورس فقط 20 روز کاری تا پایان سال دارد و صرف نظر از بازدهی ناچیز کلیت بازار، بازدهی خیلی از نمادها در طول یک سال صفر یا حتی منفی بوده است.

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

اینها کل بازار رو فقط گروه لگن سازی میدونن
        بخاطر همینه خساپا یکشنبه رکورد 3 میلیارد حجم معاملاتی رو داشت

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
          این استراحت نیست .
          اغما و بیهوشی است.
          بورس فقط 20 روز کاری تا پایان سال دارد و صرف نظر از بازدهی ناچیز کلیت بازار، بازدهی خیلی از نمادها در طول یک سال صفر یا حتی منفی بوده است.
          شما نگران بازدهی نباش چون بخواهد روند صعودی شروع بشه ظرف 5 ماه به اندازه 2 سال بازدهی خواهد داد حداقل با انتخاب سهم خوب
          ما این نوع شرایط زیاد دیدیم در بازار
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3753

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
            سلام...
            هفته گدشته آگهی مزایده 100 درصد سهام سرمایه گذاری پارسیان(متعلق به وپارس)منتشرشد.
            سرپارسیان مالک 100 درصدی اپال هست که چندی پیش با ارزش بازار حدود 30 هزارمیلیاردتومنی قراربودعرضه اولیه
            بشه که به علت جومنفی بازاراین عرضه اولیه به بعد موکول شد.

امروز دوشرکت کچاد وکگهراعلام کردن دراین مزایده شرکت میکنن(بخاطراپال).شایدشرکت های دیگری هم درمزایده باشند...

باتوجه به قیمت کارشناسی شده عرضه اولیه اپال بعیدبه نظرمیرسه سرپارسیان باقیمتی کمتراز 30 هزارمیلیارد تومن
            به فروش برسه ودرآگهی مزایده هم فروش به صورت 100 درصدنقده.

اگه سرپارسیان دراین مزایده 30 هزارمیلیاردتومن به فروش برسه وپارس چقدرسودمیکنه؟
            وپارس به صورت مستقیم 70درصدسرپارسیان رو داره که درآخرین کارشناسی رسمی مربوط به افزایش سرمایه سال 98
            قیمت 70 درصد سرپارسیان رو 6011.6 میلیارد تومن درنظرگرفته!...حال اگه این مزایده باقیمت 30 هزارمیلیاردتومن
            صورت بگیره 70درصدش به صورت مستقیم متعلق به وپارس میشه 21 هزارمیلیارد یعنی سود خالص حدود 15 هزارمیلیاردتومنی...
            البته بقیه سرپارسیان هم به طورغیرمستقیم متعلق به وپارسه که سودتلفیقی بیشتری نصیب وپارس خواهدکردکه درنظرنگرفتم...

به سرانچام رسیدن این مزایده تاثیربسیارمثبتی میزاره روی وپارس وسپس برروی سهامدار عمده اش خگستر...
            اواخروفت امروزبعدازاعلام کگهر درکدال مبنی برشرکت دراین مزایده صف فروش وپارس روبلعیدن!...

خگستر بزرگترین سهامدار وپارسه وبه طورتلقیقی مالک حدود 12 درصدشه...فرداهم میرین توصف فروش خگستر؟...خود دانید!
            ....امیدوارم ...معامله انجام بشه ..و شبیه داستان وساپا و زمین های الهیه و ایزدشهر نشه ...

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
              سودپالایشی هاهمه صوری پارسال زیان اعلام کردن12ماهه الان سوددوبرابرمیکنندهمه اش دست خودشان است سهم هایشان رادادن به بانکها دوباره زیان اعلام میکنند12ماهه
              چند سال پیش هم در همین سایت نوشتم، تا زمانیکه زنگنه سر کار هست !! هیچ اعتمادی به صورتهای مالی شرکتهای پالایشی نداشته باشید !!

نظر

• منیب
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 2440

بزرگترین و مقاوم ترین ورق فولادی مورد استفاده در نفت تولید شد

?امین ابراهیمی، مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان اظهار داشت: شرکت فولاد اکسین به عنوان شرکت فعال در زمینه تولید لوله های مورد نیاز صنعت نفت و گاز کشور، توانست برای اولین بار اسلب 300 میلیمتر را با موفقیت نورد کند.

@TsePress
                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  مهدی خان ...حالا زور ما به روحانی و آدماش نمیرسه ..حریف حقوقی ها نمیشیم و نمیتونیم دستشو بخونیم ...سود بانکی و سود شرکت های بورسی هم با هم نمیخونه ...تکلیف دلار و بودجه و fatfو توافق و برجام هم معلوم نیس ...غیر ازین بازار هم ..تخصص که چی عرض کنم ..کاری بلد نیستیم !!تکلیف چیه ؟
                  امید عزیز!
                  من که نگفتم همه جمع کنید برید!! به من چه!!!
                  منظورم از اون حرفا سمت و سوی پستهای بیشتر دوستان هست.

ولی راجع به این فرمایش شما، حقیقتش رو بخواهید اگر تصور کردید که معامله گر موفق کسی است که دست حقوقی بخونه یا زورش به فلانی برسه...یا تکلیف فلان چیز رو بهتر بدونه! اشتباه بزرگی میکنید!

اینکه میفرمایید تکلیف چیست....بگذارید یک خاطره ای عرض کنم! سالها قبل در بورس سکه آتی فعال بودم. نمیدونم چقدر دوستان آشنا هستند. بازار پر ریسک و حرفه ای هست. زمان احمدی نژاد بود اشتباه نکنم و بعد از دو سه سال فعالیت واقعا عملکرد عالی داشتم. در بازار آتی روز به روز سود و زیان شما به حسابت واریز میشه یا از حسابت کسر میشه!
                  روزی از روزها خلاصه! در آن موقع مبتنی بر فضای بنیادی طلا و دلار و بخصوص تحلیل تکنیکال و .... به یک جمع بندی مطمئن رسیدم. و لذا مطابق تحلیلی که دقیقا هم بعدن درست از آب درآمد فول پوزیشن خرید گرفتم! هیچ وقت اینکار رو نمیکردم! پوزیشن فول خرید یعنی با اهرم یک به ده که آتی داره خیلیه! و از شگفت روزگار روز بعدش کل پوزیشن هام صف خرید شد! و البته روز بعدش هم تکرار شد. از آنجا که عرض کردم روزانه در آتی وقتی که در سود هستی به حسابت پول واریز میشه سه روز به شکل تصاعدی پول به حسابم میامد در حد لالیگا! (فکرش رو بکن یک هفته ای وقتی فول خرید باشی و در جهت بازار سرمایه ات دو برابر میشه!)
                  دقیقا یادم هست روز چهارم، پنج شنبه ای بود! با خیال راحت نزدیکای ظهر از خواب بیدار شدم که ببینم امروز چقدر صف خرید سنگین است! کامپیوتر را روشن کردم و دیدم ای خدای من چرا ملت صف را سمت عوضی چیده اند!!!! چرا صف سمت فروش است! اولش فکر کردم تابلو اشکال داره! یا شاید اینترنت قطع شده....ولی...
                  نمیدانم خاطرتان هست زمانی که جناب پوتین کریمه را گرفت! یک خبر خورد به بازار طلا و فاتحه!
                  سه چهار روز صف فروش شد! (و این یعنی به شکل تصاعدی هر روز از حسابت پول کم میشه!) اصلا نمیشد موقعیت ها رو بست و این تازه قسمت خوبش هست. از روزهای بعدش یک چیزی هست به اسم بازار جبرانی! بعد از بازار کسانی که کال مارجین میشوند (یعنی این خطر هست که ضررشان در روزهای آتی اینقدر زیاد شود که حسابشان صفر شود و به کارگزاری ضرر بزنند ) و هیچ راهی مشتری برای بستن پوزیشن ندارند را میبرند بازار جبرانی! عملا آنجا شما را ضبح میکننند! درستش حساب بانکی شما را!
                  ظرف ده روز تقریبا تمام سرمایه زندگی ام رفت! دقت کنید که هم تحلیلم درست بود. هم پوزیشن هایی که گرفته بودم درست بود...همه چیز درست بود! فقط کافی بود جناب پوتین وقت دیگری را برای کشورگشایی انتخاب میکرد!
                  ولی حقیقتش این هست که اساس کارم غلط بود. عدم مدیریت سرمایه..عدم محاسبه ریسک درست.. اگر من دو روز بعدش که همه در صف خرید التماس میکردند میفروختم سود کلانی هم میکردم! و تصور نبوغ در معامله گری هم داشتم ولی در اینده بالاخره این اتفاق رخ میداد!

در راستای تجربه فوق...خاطره دیگری هم عرض کنم:
                  روزی یکی از دوستان که فهمیده بود دستی در بازار دارم با یک تبخدری! و غروری! گفت فلانی من مثلا بیست هزار دلار داشتم و الان یکماهه در فارکس مثلا سه برابرش کردم! نظرت چیه راجع به عملکردم؟ عرض کردم که شما از احمق ترین معامله گران فارکس هستی! طبیعی بود که حق بجانب ناراحت شد!
                  مدت ها بعد از دیگران شنیدم که ورشکست شده!

بیخودی نیست که در پست های قبلی طی چند پست روی مدیریت سرمایه اینقدر اصرار کردم! شما باید در بازار روی فاکتورهایی حساب کنید که کنترلش در دست شماست. جهت بازار واقعا در دست کسی نیست! نهایتش یک تحلیل هست که اون هم خدای تحلیل گری باشید باز هم در درازمدت میبینید که 70درصد جور دیگری میشود! (خیالتان را راحت کنم! با تکنیکال و فاند و اینها کسی به جایی نرسیده!)
                  معامله گری بخش اعظمش مدیریت سرمایه است. و نحوه درست مقابله با ریسک.
                  بخش اعظم مدیریت سرمایه هم یعنی استراتژی داشته باشید . تحت هر شرایطی برنامه ای داشته باشید. مستاصل نشوید (فکر کنم هزار بار این جمله را در پستها گفته ام)
                  خلاصه اینکه اگر خودتان را معامله گر میدانید، سعی کنید سرمایه تان را از دست ندهید.از ضرر سنگین بترسید. سعی کنید ضرر نکنید..به وقتش سود خواهید کرد!
                  وگرنه شانسکی الا بختکی خوب اسمش هرچه باشد معامله گریه حرفه ای نیست.

و باور بکنید یا نه! بخش زیادی از این حرفهایی که میزنم برای یادآوری خودم هست. معامله گری مدیریت احساسات هست. برای یادگرفتن مدیریت احساسات یک عمر هم کم است!
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

در راستای خاطره قبلی ...اگر دستم به پوتین میرسید ریز ریز و قرمه قرمه اش میکردم! بی همه چیز را! و هنوز که هنوزه از قیافه نحس اش بدم میاد! مردک کا گ ب ....مفسد....(فحشهای دیگه را شما حدس بزن دیگه!!!)

خوب استبداد و کشورگشایی پوتین مگه درست بود؟..حتی اروپا و آمریکاهم کلی حمایت کردند دستشان درد نکنه! و مهم تر از همه! من که هنوز که هنوزه دارم فحش و فضیحت نثارش میکنم...! منتهی ته مانده حساب بانک سامانم (که وصل به معاملات سکه آتی بود) هنوزم که هنوزه همان حدود کمتر از دو میلیون تومنی هست که هست!! نعش یک حساب چندصد میلیونیه قبلی! نگه داشتمش یادگاری!!

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                      در راستای خاطره قبلی ...اگر دستم به پوتین میرسید ریز ریز و قرمه قرمه اش میکردم! بی همه چیز را! و هنوز که هنوزه از قیافه نحس اش بدم میاد! مردک کا گ ب ....مفسد....(فحشهای دیگه را شما حدس بزن دیگه!!!)

خوب استبداد و کشورگشایی پوتین مگه درست بود؟..حتی اروپا و آمریکاهم کلی حمایت کردند دستشان درد نکنه! و مهم تر از همه! من که هنوز که هنوزه دارم فحش و فضیحت نثارش میکنم...! منتهی ته مانده حساب بانک سامانم (که وصل به معاملات سکه آتی بود) هنوزم که هنوزه همان حدود کمتر از دو میلیون تومنی هست که هست!! نعش یک حساب چندصد میلیونیه قبلی! نگه داشتمش یادگاری!!

این برهان خلف هست
                      وقتی خانواده های مردم رو میگیرن پشت زندان ها در ایران معطل میکنن
                      خودشون هم که میرن پیش استاد و ارباب اعظمشون در روسیه پشت درهای کرملین باید ساعت ها منتظر باشند

یک نمونه از برهان خلف که مسیح اشاره میکنه:
                      هرکس با شمشیر زندگی کنه با شمشیر هم از دنیا میره

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

یک راز مهمی از معامله گری هم بر ملا کنم!
                        اگر شما کارنامه یک معامله گر حرفه ای را نگاه کنید مثلا در 20معامله ای که کرده میبینید که :
                        10 تا از این معامله هاش رو با ضرر بسته (ولی با زیان های کوچک! حد ضررش فعال شده و خارج شده)
                        4-5 تا معامله رو حدودا یر به یر بسته!
                        و تنها 4-5 تا از معامله هاش با سود بسته شده اند، ولی با سودهای تپل!!!!!
                        یعنی عملا 75درصد از معاملاتش با شکست مواجه شدند! ولی برایند کارش مثبت بوده!میانگین اش مثبت هست. این مهمه!

برعکس معامله گر آماتور از 20 تا معامله درست برعکسشه!
                        میبینی 10تا یا حتی 15 تا رو با سود بسته (ولی سودهای کوچک)
                        و فقط 4-5 تا از معاملاتش با ضرر بسته شده ولی ضررهای سهمگین!
                        یعنی حتی در 75درصد معاملاتش برنده بوده حتی! احساس برنده بودن هم شاید داره!
                        ولی در زیان هست!
                        تازه این معامله گر آماتور و خوش شانس هست! وگرنه بدشانس هاش که هیچی!

و معامله گر حرفه ای که گفتم 75درصد با ضرر بسته، بدشانس اش بود! شانس بیاره که هیچی!
                        آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/02/17, 00:19.

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

چیزیه که از مسولین یاد گرفتیم دیگه

مثلا از مسولین می پرسن چرا فلان چبز نیست و کمیاب و نادر شده؟ ، میگن بخاطر تحریم های ظالمانه غرب ، جای اینکه بیان تو ایران سرمایه گذاری کنن می برند اوراق 20 درصدی اسراییل و عربستان و امارات می خرند بیشعورها
                          راهکار چیه ؟ باید مقاومت کنیم، و به همتی نشون بدیم ما سهامداران مقاومی هسیم ، همنطور که ترامپ شکست خورد همتی هم شکست می خوره ، ی بایدن مانندی ریس بانک میشه ، و..../.:biggrinsmiley.:/

در سال های تحریم ایران توسط ترامپ ، شرکت های دلاری(شرکت هایی که پتانسیل رشدشون تقویت شد) رشد کردن ، الان هم در تحریم ظالمانه بورس توسط همتی ، شرکت های کوچک رشدی (به اندازه سرمایه سفته بازها) رشد می کنن.
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• window
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 242

""بهتر آنست که سر دلبران"" گفته آید در حدیث دیگران""
                            چقدر حرفهای مفید می زنی.و چقدر روی افکار مفید و تجربیاتت حضور ذهن داری!!!!!! انصافا عجب عتیقه ای در حضور ذهن هستی.
                            توصیه اکید به مرور دوباره و چندباره ی امثال نوشته ی این آقا.
                            آفرین.بازم میگم صرف نظر از هر اختلاف نظری ،آدم کیف می کنه از نوع نگاه.
                            با لایک حق مطلب ادا نمیشد

ولی راجع به این فرمایش شما، حقیقتش رو بخواهید اگر تصور کردید که معامله گر موفق کسی است که دست حقوقی بخونه یا زورش به فلانی برسه...یا تکلیف فلان چیز رو بهتر بدونه! اشتباه بزرگی میکنید!

اینکه میفرمایید تکلیف چیست....بگذارید یک خاطره ای عرض کنم! سالها قبل در بورس سکه آتی فعال بودم. نمیدونم چقدر دوستان آشنا هستند. بازار پر ریسک و حرفه ای هست. زمان احمدی نژاد بود اشتباه نکنم و بعد از دو سه سال فعالیت واقعا عملکرد عالی داشتم. در بازار آتی روز به روز سود و زیان شما به حسابت واریز میشه یا از حسابت کسر میشه!
                            روزی از روزها خلاصه! در آن موقع مبتنی بر فضای بنیادی طلا و دلار و بخصوص تحلیل تکنیکال و .... به یک جمع بندی مطمئن رسیدم. و لذا مطابق تحلیلی که دقیقا هم بعدن درست از آب درآمد فول پوزیشن خرید گرفتم! هیچ وقت اینکار رو نمیکردم! پوزیشن فول خرید یعنی با اهرم یک به ده که آتی داره خیلیه! و از شگفت روزگار روز بعدش کل پوزیشن هام صف خرید شد! و البته روز بعدش هم تکرار شد. از آنجا که عرض کردم روزانه در آتی وقتی که در سود هستی به حسابت پول واریز میشه سه روز به شکل تصاعدی پول به حسابم میامد در حد لالیگا! (فکرش رو بکن یک هفته ای وقتی فول خرید باشی و در جهت بازار سرمایه ات دو برابر میشه!)
                            دقیقا یادم هست روز چهارم، پنج شنبه ای بود! با خیال راحت نزدیکای ظهر از خواب بیدار شدم که ببینم امروز چقدر صف خرید سنگین است! کامپیوتر را روشن کردم و دیدم ای خدای من چرا ملت صف را سمت عوضی چیده اند!!!! چرا صف سمت فروش است! اولش فکر کردم تابلو اشکال داره! یا شاید اینترنت قطع شده....ولی...
                            نمیدانم خاطرتان هست زمانی که جناب پوتین کریمه را گرفت! یک خبر خورد به بازار طلا و فاتحه!
                            سه چهار روز صف فروش شد! (و این یعنی به شکل تصاعدی هر روز از حسابت پول کم میشه!) اصلا نمیشد موقعیت ها رو بست و این تازه قسمت خوبش هست. از روزهای بعدش یک چیزی هست به اسم بازار جبرانی! بعد از بازار کسانی که کال مارجین میشوند (یعنی این خطر هست که ضررشان در روزهای آتی اینقدر زیاد شود که حسابشان صفر شود و به کارگزاری ضرر بزنند ) و هیچ راهی مشتری برای بستن پوزیشن ندارند را میبرند بازار جبرانی! عملا آنجا شما را ضبح میکننند! درستش حساب بانکی شما را!
                            ظرف ده روز تقریبا تمام سرمایه زندگی ام رفت! دقت کنید که هم تحلیلم درست بود. هم پوزیشن هایی که گرفته بودم درست بود...همه چیز درست بود! فقط کافی بود جناب پوتین وقت دیگری را برای کشورگشایی انتخاب میکرد!
                            ولی حقیقتش این هست که اساس کارم غلط بود. عدم مدیریت سرمایه..عدم محاسبه ریسک درست.. اگر من دو روز بعدش که همه در صف خرید التماس میکردند میفروختم سود کلانی هم میکردم! و تصور نبوغ در معامله گری هم داشتم ولی در اینده بالاخره این اتفاق رخ میداد!

روزی یکی از دوستان که فهمیده بود دستی در بازار دارم با یک تبخدری! و غروری! گفت فلانی من مثلا بیست هزار دلار داشتم و الان یکماهه در فارکس مثلا سه برابرش کردم! نظرت چیه راجع به عملکردم؟ عرض کردم که شما از احمق ترین معامله گران فارکس هستی! طبیعی بود که حق بجانب ناراحت شد!

بیخودی نیست که در پست های قبلی طی چند پست روی مدیریت سرمایه اینقدر اصرار کردم! شما باید در بازار روی فاکتورهایی حساب کنید که کنترلش در دست شماست. جهت بازار واقعا در دست کسی نیست! نهایتش یک تحلیل هست که اون هم خدای تحلیل گری باشید باز هم در درازمدت میبینید که 70درصد جور دیگری میشود! (خیالتان را راحت کنم! با تکنیکال و فاند و اینها کسی به جایی نرسیده!)
                            بخش اعظم مدیریت سرمایه هم یعنی استراتژی داشته باشید . تحت هر شرایطی برنامه ای داشته باشید. مستاصل نشوید (فکر کنم هزار بار این جمله را در پستها گفته ام)
                            خلاصه اینکه اگر خودتان را معامله گر میدانید، سعی کنید سرمایه تان را از دست ندهید.از ضرر سنگین بترسید. سعی کنید ضرر نکنید..به وقتش سود خواهید کرد!

و باور بکنید یا نه! بخش زیادی از این حرفهایی که میزنم برای یادآوری خودم هست. معامله گری مدیریت احساسات هست. برای یادگرفتن مدیریت احساسات یک عمر هم کم است!

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3753

امید عزیز!
                              من که نگفتم همه جمع کنید برید!! به من چه!!!
                              منظورم از اون حرفا سمت و سوی پستهای بیشتر دوستان هست.

ما که رفتنی نیستیم‌!!!چندبار رفتیم و برگشتیم !!بورس هم مثل رانندگی ماشین سنگینه ..روغنش که به تنت خورد دیگه نمیشه ترکش کنی !!این که پرسیدم تکلیف چیست ازین باب بود که به نظرم هیچ دوره ای اینقدر متغیرهای حاکم بر بورس اینقدر مبهم و مجهول نبوده !!لاقل برا من !!و طی دوره چند ساله ای که بودم !!یعنی چیزهایی که می دونستم و یاد گرفته بودم ..نمیتونن وضعیت فعلی بازار رو برام توضیح بدن ...!!

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                ما که رفتنی نیستیم‌!!!چندبار رفتیم و برگشتیم !!بورس هم مثل رانندگی ماشین سنگینه ..روغنش که به تنت خورد دیگه نمیشه ترکش کنی !!این که پرسیدم تکلیف چیست ازین باب بود که به نظرم هیچ دوره ای اینقدر متغیرهای حاکم بر بورس اینقدر مبهم و مجهول نبوده !!لاقل برا من !!و طی دوره چند ساله ای که بودم !!یعنی چیزهایی که می دونستم و یاد گرفته بودم ..نمیتونن وضعیت فعلی بازار رو برام توضیح بدن ...!!
                                بورس بازی بیشتر شبیه کفتر بازیه ،کرم داره ،کفتر باز رو هر کاریش کنن ،باز بالای پشت بومه،یه روز می بینی چند تا کفتر کشیدی پایین (بازارت سبزه) ،یه روز هم می بینی چند تا از کفترات رو کشیدن پایین (بازارت قرمزه):D
                                وضعیت فعلی بازار هم معلوم نیست چون وضع دلار معلوم نیست ،وضع دلار نامشخصه چون وضع برجام و بایدن و سیاست خارجی اون نامعلومه و صد البته میزان چاپ پول و سود بانکی هم که خیلی بر دلار تاثیر داره همچنان با تمام قدرت ادامه داره،از طرفی دولت جیب بورسبازها رو می زنه و مجلس هم با گرون کردن سوخت و برق و ... جیب شرکتها رو به نفع دولت خالی می کنه و این سیکل ترکیبی همچنان ادامه داره.
                                کلا تو بورس ایران شما با معادله یک یا دو مجهولی طرف نیستی ،شما دقیقا توی میدون مین داری قدم می زنی:D

نظر

در حال کار...
                                X