کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من عمران خوندم.
والا اصلا دلیل اینکه در بورس گرفتار شدم این بود که سالها قبل که داشتم پایان نامه فوق لیسانسم رو کار میکردم، چون مباحث آنالیز داده یا روش های حل عددی داخلش بود، متوجه شدم که یک شباهت هایی بین تکنیکال بورس و آن مباحث هست! من پلی تکنیک درست خوندم. راجع به آن مباحث هم اساتید خوبی داشتم. هم خوب کار کرده بودم. یعنی راهی نداشت که کار نکنی البته!!!
بنابراین با خودم گفتم به سه سوت فیها خالدون تکنیکال را در میاورم ، اینها که در برابر آنها! که من خوانده ام چیزی نیست! واقعا هم نبود! بنابراین با خودم گفتم چه زود است که خدای معامله گری و پول پارو کردن بشوم:D
امان از نادانی!!! و جهل جوانی! البته به مرور کم کم متوجه شدم که از این خبرا نیست! داستان خیلی خیلی پیچیده تر از این حرفهاست.
تکنیکال که هچ! کلیت معامله گری از سخت ترین و تخصصی ترین کارهای دنیاست. اگر نگوییم سخت ترین کار دنیاست.
خلاصه اینکه میبینید از این بحث های بیهوده زیاد میکنم! به خاطر اینه که ناسلامتی مهندس مملکت ام! ولی رفقای هم دوره ما از این مملکت گذاشتن رفتن دنبال زندگی شون، واقعا هم دارن پول پارو میکنند هم زندگی میکنند، ...ولی من خدا زد پس کله ام! اینجا اینجوری گرفتار شدم دیگه :D
زندگی ما نقلی هست (به فتح ن) علمی نیست
منم همون فکر شما رو میکردم
اینجا تفکر و عقلانیت جایی ندارند مخصوصا بازار رانتی و فاسد
1- مشورت با اسرائیل ، کاری که دولت اوباما انجام نداد. با این کار بایدن نشان می دهد منافع متحدان خود را جدی می گیرد.
2-رقص چندین ماهه و به اصطلاح "مذاکرات سخت" با ایران را انجام میدهد.
3-برخی تغییرات سطحی را در پشت صحنه انجام می دهد که ایران با آنها موافقت خواهد کرد و بایدن ادعا می کند که این موارد پیشرفت های قابل توجهی در توافق برای آمریکا و متحدانش هستند.
4- دموکرات های طرفدار اسرائیل را برای دفاع از این "طرح به اصطلاح جدید و بهبود یافته" همراه میکند.
5-رسانه های جریان اصلی لیبرال را مجاب می کند که فضایل توافق جدید را اعلام و اطلاع رسانی کنند.
6-با همکاری رسانه ها و متحدانش در سنا ادعا میکند که هر کسی مخالف این معامله هست، جنگ طلب است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «ند پرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای بامداد جمعه (به وقت تهران) اعلام کرد دعوت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای حضور در جلسه گروه ۱+۵ و ایران را خواهد پذیرفت.
در این بیانیه آمده است: «ایالات متحده آمریکا دعوت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را برای شرکت در جلسه گروه ۱+۵ و ایران جهت بحث درباره یافتن یک مسیر دیپلماتیک در خصوص برنامه هستهای ایران خواهد پذیرفت.»
با وجود این، خبرگزاری فرانسه گزارش داده هنوز دعوتنامهای برای حضور آمریکا در جلسهای با مشارکت اعضای گروه ۱+۵ و آمریکا صادر نشده، اما انتظار میرود این اقدام به زودی انجام شود.
ساعاتی قبلتر از بیانیه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع فرانسوی نوشته بود آمریکا آمادگی خود را برای گفتوگو با ایران در قالب جلسه کمیسیون مشترک با اعضای گروه ۱+۵ نشان داده است.
خبرنگار والاستریتژورنال هم به نقل از برخی منابع نوشته بود قرار است یک جلسه غیررسمی کمیسیون مشترک برجام برگزار شود و از آمریکا دعوت شده به عنوان میهمان در آن جلسه حضور پیدا کند.
خبرگزاری رویترز علاوه بر این، بخشی از بیانیه مشترک وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی را به عنوان آمادگی واشنگتن برای گفتوگو با تهران تفسیر کرده است.
این رسانه انگلیسی با اشاره به بیانیه مشترکی که انگلیس، فرانسه، آلمان و ایالات متحده آمریکا صادر کردهاند نوشته وزیران خارجه این ۴ کشور از قصد «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا برای دیپلماسی با ایران استقبال کردهاند.
در این بیانیه مشترک آمده است: «وزیر امور خارجه، بلینکن تأکید کرد همانطور که رئیسجمهور بایدن خاطرنشان کرده چنانچه ایران به پایبندی دقیق به تعهداتش در برجام برگردد ایالات متحده اقدام مشابه انجام داد و آماده رایزنی با ایران در جهت این هدف خواهد بود.»
«دومینیک راب»، وزیر امور خارجه انگلیس بعد از گفتوگو با همتایانش گفت: «ما مطمئناً از خطر عدم پایبندی ایران به برجام نگرانیم. اینها همه دلایل کافی برای احیای دیپلماسی آمریکا-اروپا است.»
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «ند پرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای بامداد جمعه (به وقت تهران) اعلام کرد دعوت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای حضور در جلسه گروه ۱+۵ و ایران را خواهد پذیرفت.
در این بیانیه آمده است: «ایالات متحده آمریکا دعوت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را برای شرکت در جلسه گروه ۱+۵ و ایران جهت بحث درباره یافتن یک مسیر دیپلماتیک در خصوص برنامه هستهای ایران خواهد پذیرفت.»
با وجود این، خبرگزاری فرانسه گزارش داده هنوز دعوتنامهای برای حضور آمریکا در جلسهای با مشارکت اعضای گروه ۱+۵ و آمریکا صادر نشده، اما انتظار میرود این اقدام به زودی انجام شود.
ساعاتی قبلتر از بیانیه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع فرانسوی نوشته بود آمریکا آمادگی خود را برای گفتوگو با ایران در قالب جلسه کمیسیون مشترک با اعضای گروه ۱+۵ نشان داده است.
خبرنگار والاستریتژورنال هم به نقل از برخی منابع نوشته بود قرار است یک جلسه غیررسمی کمیسیون مشترک برجام برگزار شود و از آمریکا دعوت شده به عنوان میهمان در آن جلسه حضور پیدا کند.
خبرگزاری رویترز علاوه بر این، بخشی از بیانیه مشترک وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی را به عنوان آمادگی واشنگتن برای گفتوگو با تهران تفسیر کرده است.
این رسانه انگلیسی با اشاره به بیانیه مشترکی که انگلیس، فرانسه، آلمان و ایالات متحده آمریکا صادر کردهاند نوشته وزیران خارجه این ۴ کشور از قصد «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا برای دیپلماسی با ایران استقبال کردهاند.
در این بیانیه مشترک آمده است: «وزیر امور خارجه، بلینکن تأکید کرد همانطور که رئیسجمهور بایدن خاطرنشان کرده چنانچه ایران به پایبندی دقیق به تعهداتش در برجام برگردد ایالات متحده اقدام مشابه انجام داد و آماده رایزنی با ایران در جهت این هدف خواهد بود.»
«دومینیک راب»، وزیر امور خارجه انگلیس بعد از گفتوگو با همتایانش گفت: «ما مطمئناً از خطر عدم پایبندی ایران به برجام نگرانیم. اینها همه دلایل کافی برای احیای دیپلماسی آمریکا-اروپا است.»
این گفتار درمانی ها را چندین سال است که می شنویم
در عمل چی شد ؟
تحریمی رو رفع کردند ؟
مثلا پول های بلوکه کره را رفع کردند ؟
در عمل اگر چیزی رفع تحریم نکردند به درد نمی خورد !!!!
گفتار درمانی هم به درد نمی خورد فقط فقط فقط
عمل عمل عمل
بازم یه دو ماراتن دیگه
کم نبود از سال 92-95 این بابا ظریف هی میرفت اتریش و سوییس برای مذاکره
سلام ازقدیم گفته اندکبوترباکبوتربازبابازکجادیدی کبوتربابازکندپرواز؟ظریف عشق اش اروپا وآمریکا است.طرف بخاطرعشق اش حاظراست تمام ملت رامفت به آنها بفروشد تا آنهاراضی باشند.دل به ابلیس بستن حاصلش جهنم است.ولی چه کنیم که می گویند هزارباربدی کردی ودیدی ثمرش راخوب چه بدی داشت که یک بارنکردی.
سلام ازقدیم گفته اندکبوترباکبوتربازبابازکجادیدی کبوتربابازکندپرواز؟ظریف عشق اش اروپا وآمریکا است.طرف بخاطرعشق اش حاظراست تمام ملت رامفت به آنها بفروشد تا آنهاراضی باشند.دل به ابلیس بستن حاصلش جهنم است.ولی چه کنیم که می گویند هزارباربدی کردی ودیدی ثمرش راخوب چه بدی داشت که یک بارنکردی.
ظریف نه هر شخص دیگه ای به عنوان وزیر خارجه
این دولت یا هر دولت دیگه ای
فارغ از شعار ها و تبلیغات و رسانه ها مگه ایران راه دیگه ای هم داره
نماینده آمریکا در سازمان ملل نامه دولت ترامپ به شورای امنیت که در آن موضع دولت آمریکا که همه تحریمهای سازمان ملل علیه ایران با فعال شدن مکانیزم ماشه در پاییز بازگشته را پس گرفت.
ظریف نه هر شخص دیگه ای به عنوان وزیر خارجه
این دولت یا هر دولت دیگه ای
فارغ از شعار ها و تبلیغات و رسانه ها مگه ایران راه دیگه ای هم داره
سلام چهل سال واندی است که دارند حکومت می کنند.نتایجش برای ملت آشکار شده است!پول ملی رادراین مدت چندین هزاربرابربی ارزش کردند.آیا ازشعبان بی مخ های نوکر آمریکاه وانگلیس چه می شود انتظارداشت.شمابه بینیدچین کمونیست، با چه شگرد زیبایی توانست غرب لیبرالی رابه زانو درآورد(استفاده ازتکنولوژی وثروت غرب).ولی ما بایدحقارت بکشیم چرا که حاکمان خویش رانمی شناسیم.انگلیس پرچمش رادرقانون اساسی ماعلم می کند(ولایت مطلقه ولی فقیه)وماآنرانمی بینیم.پس شما هرچه بگویید درست است چرا که ماازخودهویتی نداریم.
این گفتار درمانی ها را چندین سال است که می شنویم
در عمل چی شد ؟
تحریمی رو رفع کردند ؟
مثلا پول های بلوکه کره را رفع کردند ؟
در عمل اگر چیزی رفع تحریم نکردند به درد نمی خورد !!!!
گفتار درمانی هم به درد نمی خورد فقط فقط فقط
عمل عمل عمل
هروقت لوایح ۴ گانه رو کامل تصویب و اجرا کردند ...انتظار عملی شدن رفع تحریم را داشته باشید ...تحویل دلار کش روی پالت بهتان مزه کرده ؟؟لابد انتظار دارید کره ۹میلیارد را نقد و اسکناس سریال بسته کرده ...بفرستد دم در بانک مرکزی .....
عرض ادب
خوبی ترامپ این بود که خیلی ساده هر کاری میگفت انجام میدم همون ها رو انجام میداد. یعنی آدم هر چی پیچیده تر سناریوها رو در نظر میگرفت همیشه بیشتر اشتباه میکرد. ترامپ همه اون کارهایی که قبل انتخابات قول داده بود رو انجام داد. تو دوران ریاست جمهوری ش هم هر کاری گفت سر راست انجام داد ، انگار از جنس متداول سیاستمداران امروزی نبود!
بایدن و دموکراتها برعکس همگی عند! سیاستهای متداول هست ، اینها اینقدر قضیه رو میپیچونن و سناریوهای مختلف رو میچینن که ماها اگر مثل دوران ترامپ ساده فکر کنیم اشتباه میکنیم. اینها وقتی میگن میخواهیم به برجام برگردیم مثل ترامپ آنی انجام نمیدن!
مشخصاً فعلآ که چیک و پوک فعالیتهای هسته ای ایران رو میدونن تا زمانی که خطر قابلیت فوری ساخت بمب توسط ایران و یا مواجهه با اقدامات مخرب ایران در منطقه رو حس نکنن ریش و قیچی دست آمریکاس و عجله ای برای برگشت به برجام ندارن. برای مصارف داخلی خودشان هم تقصیرها رو میندازن گردن ترامپ که چون اون از برجام رفت بیرون اینم نتیجه ش که داریم میبینیم.
سناریو خام و خوشبینانه اینه که آمریکا حاضر باشه با چشم پوشی از مسایل موشکی و منطقه ای به برجام برگرده، تا حالا در حرف این رو گفتن اما در عمل بهانه شون اینه که باید اول ایران برگرده سرجای اول.
خیلی از ایرانی ها فکر میکردن بایدن به محض ورود به کاخ سفید به برجام بر میگرده ولی نشد، الآنم خیلی ها باز خوشبینانه فکر میکنن که توی همین دو سه روز و تا قبل از اجرایی شدن مصوبه مجلس دو طرف به توافقات ابتدایی برسن ، اونها قول بدن در عمل تحریمها رو بر میدارن و اینها هم اجرای مصوبه مجلس رو فعلا معوق کنن. اما به نظر این هم نخواهد شد. بعدش دو طرف اعلام میکنن هنوز مسیر دیپلماسی باز هست و گفتار درمانی دوطرفه. به نظرم بعدش هم اتفاقی نخواهد افتاد.
نظر شخصی من به عنوان فردی عامی و کمسواد اینه که فعلآ عملی از سوی آمریکا انجام نمی گیره، همین بگیر و ببندها و شوهای سیاسی (بیانیه، دعوت و جلسه، حسن نیت، واسطه گری بقیه کشورها و افراد، و گفتار درمانی و...) ایران هم مصوبه مجلس رو اجرا میکنه. تنشها بیشتر میشه اما از کنترل خارج نمیشه، این بازی تا جایی که ایران خطر فوری برای غرب نباشه (ساخت بمب، فعالیتهای منطقه ای، امنیت اسراییل و سربازان آمریکایی در منطقه) ممکنه ادامه داشته باشه، ممکنه در تمام طول این مدت هم حرف از مذاکره برای توافق جامع شامل موشکی و منطقه ای باشه و حتی در عمل مذاکره هم بشه که خیلی بعیده. تو اون نقطه که ایران خطر فوری شد براشون، اونجا دیگه اونها تصمیم گیرنده هستن که تاسیسات ایران رو بزنن یا اینکه نظام ایران تن بده به توافق جامع.
احتمال هم داره حکومت ایران به کل بیخیال غرب و توافق با غرب بشه، از این طرف هم میگن تا حالا که ملت فشار رو تحمل کردن از این به بعد هم میکنن! تحت تحریمهایی سبک تر از دوران ترامپ و با اجازه نظارتهای محدود آژانس همینطور ادامه بدن، خطر فوری برای امنیت منطقه نباشن، یه چرخش اساسی هم بکنن سمت چین و روسیه و کلا بیخیال غرب بشن.
چیزی که قطعیت داره اینه که عمر ما رو توی همین خزعبلات تلف کردند، ایدولوژی های پوسیده حکومتی مذهبی، بهانه فناوری هسته ای، تقویت عمال منطقه ای حکومت و... همگی هزینه از جیب مردم.
نظر