جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sundaaay
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 742

پاسخ : جــــو بــــازار

افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارمندان

رئیس سازمان برنامه و بودجه : برای افزایش قدرت خرید کارمندان دولت در سال گذشته، ۵۰ درصد به حقوقشان اضافه شد و این باعث شکاف و تبعیض میان دریافتی شاغلین و بازنشستگان شد.

۱۹:۰۹ ۱۳۹۹-۱۲-۴

نظر

• اشکان2010
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 684

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
      به نظرمیرسه ترمزارزهای دیجیتال با اظهارات اخیر ایلان ماسک و بیل گیتس و ... کشیده شده واحتمالا دچارریزش سنگین نسبت
      به قیمتهای فعلی شون خواهندشد...
      حسن جان!...بهتره درسایت بورسی دست از تبلیغ ارزدیجیتال برداری!
      امروزارزهای دیجیتال نسبت به دیروز افت چشمگیری داشتن ودو ارز مهم بیت کوین و اتریوم هم اکنون به ترتیب حدود 11 و 16 درصد افت روشاهدهستند
      البته افت دلارروهم نسبت به دیروز درنظربگیریم افت ریالی شون بسیاربیشتره...
      جالبه طی روزهای گذشته وبعدازرشد حباب گونه ودرسقف قیمت بیشترین استقبال از خرید کریپتوها توسط مردم عزیزمون صورت گرفت!

نظر

• کروکودیل
        عضو فعال
        • Aug 2020
        • 3631

امروزارزهای دیجیتال نسبت به دیروز افت چشمگیری داشتن ودو ارز مهم بیت کوین و اتریوم هم اکنون به ترتیب حدود 11 و 16 درصد افت روشاهدهستند
        البته افت دلارروهم نسبت به دیروز درنظربگیریم افت ریالی شون بسیاربیشتره...
        جالبه طی روزهای گذشته ودرسقف قیمت بیشترین استقبال از خرید کریپتوها توسط مردم عزیزمون صورت گرفت!

بیت کوین هیچ کاربردی جز اینکه پول رو سریع از یک نقطه به نقطه ی دیگه جابه جا کنه نداره. هیچ گاربردی جز این نداره!

خوب این چه مزیتیه!

قیمتش هم که دائم نوسان داره!

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

به زبان ساده!
          بازار قطعیت ندارد (هیچ بازاری اعم از ایران و غیر ایران و اهرمی و کلهم بازار!)
          هیچ معامله گری (هیچ احدی!) نمیتواند بگوید کلیه معاملاتش درست هستند یا درست اخذ شده اند. هیچ کس! به طور مطلق هیچ کس!
          و لذا!
          معامله گران موفق با تحلیل درستی احتمال بالاتر را حدس میزنند و مطابق احتمال قوی تر موقعیت اخذ میکنند.
          چون از احتمال حرف میزنیم یعنی همیشه خدا شقه رخداد احتمال کمتر(شکست) هم هست.
          حد زیان اصلاح معامله اشتباه قبلی با کمترین زیان است. اصلاح موقعیت هایی که احتمال ضعیف تر معامله گر رخ میدهد با کمتر زیان
          تمام شد و رفت!
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• window
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 242

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

ولی بازم یک اشاره ای خیلی مختصر بکنم . حد زیان فقط یک بخش یا یک فصل از مدیریت سرمایه است . همه اش نیست. حد زیان صرفا کشککی نیست تعیین حد زیان خودش مثنوی هفتاد من هست. با توجه به میزان ریسک پذیری، سرمایه ، روحیات ، و .... استفاده از تکنیکال و.... تعیین میشه نه همینطوری یلخی! اعمال حد زیان باز خودش کلی داستان داره.

معامله گران حرفه ای به استراتژی معاملاتی شون اعتقاد و ایمان دارن و بهش عمل میکنن نه به سهمی که خریده اند،
            به نظر من همه از جهاتی درست میگفتید
            یه وقت، قوانین نیوتن، پدیده ها را پیشبینی میکرددر گذر زمان فیزیک کوانتوم پدیده های جدید را توجیه و پیشبینی کرد که از عهده ی قوانین نیوتن برنمیآمد
            بورس امروزبا دیروز فرق کرده .شاید فرداها برگردد و مثل دیروزها شود ولی امروزها کلا فرق کرده.
            حریف مقابل، مجهز به (ابررایانه ها )و (اطلاعات کامل از عملکرد تک تک همه ی ماها )و (رانت اطلاعات نهانی شرکتها) و (قدرت تغییر آنی قوانین) و (دستوری کردن بازار )و (دارای تبلیغات رسانه ها) و(قدرت تقسیم سفره بین بزرگان) می باشد
            این طرف ،یعنی ما، فقط یک برتری داریم آن هم انتخاب نوع بازیست:رویارویی مستقیم (مثل کشتی) رویارویی غیرمستقیم (مثل فوتبال یا شطرنج)
            در رویارویی مستقیم و تن به تن و سهم به سهم ،صد البته پسمانده ی سودها شاید نصیب حرفه ای ها شود و در نهایت سهامداران خرد حتما بازنده هستند.
            منظورم از رویارویی مستقیم و غیرمستقیم، تک سهم یا سبد سهام نیست.
            در رویارویی غیر مستقیم باید هر شخص به صورت تیمی حرکت کند. اینجا مفاهیمی مانند "ضرر" و "سود" و"حدضرر" و "سیو سود" ،معناهای کاملا متفاوت و گاه متضادی میگیرند. اینجا زمان فقط زمان نیست بلکه میتوان بازیهای عجیبی با آن کرد
            نمونه ای از این تئوری های رویارویی های غیر مستقیم را با جزییات چند شب پیش همینجا گذاشتم:

شب بخیر

نظر

• کروکودیل
              عضو فعال
              • Aug 2020
              • 3631

فرض کنیم بیت کوین بخواد پول جهانی بشه!

با باارزش شدن بیت کوین باید قیمت نفت هم با ارزش بشه!

مطمئین باشید هیچ وقت هیچ پولی همیشه نمیتونه با ارزش بمونه و دائم با ارزش تر هم بشه!

اگر چنین پولی بوجود بیاد نفت هم طی 100 سال به به بکشه ای 1000 دلار میل میکنه

بیت کوین هم 20 برابر دیگه گیریم بالا بره! اخرش باید نابود بشه! و یا ترمز بکشه و بشه مثل انس و طلا ..................ته ته بیت کوین اینه.

بیت کوین اگه بخواد پذیرفته بشه و دائم بالا بره! قیمت همه ی اجناس رو دائم بالا میبره!

و چنین چیزی محاله! بیت کوین هم بالاخره در یک قیمتی رشدش متوقف میشه

آنچه که هیچ وقت نابود نمیشه و دائم سود میرسونه کار و تلاشه! و بورس/:.ph34r-smiley.:/
              آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2021/02/22, 21:38.

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

در اصل توسط window پست شده است View Post
                یه وقت، قوانین نیوتن، پدیده ها را پیشبینی میکرددر گذر زمان فیزیک کوانتوم پدیده های جدید را توجیه و پیشبینی کرد که از عهده ی قوانین نیوتن برنمیآمد
                بورس امروزبا دیروز فرق کرده .شاید فرداها برگردد و مثل دیروزها شود ولی امروزها کلا فرق کرده.
                حریف مقابل، مجهز به (ابررایانه ها )و (اطلاعات کامل از عملکرد تک تک همه ی ماها )و (رانت اطلاعات نهانی شرکتها) و (قدرت تغییر آنی قوانین) و (دستوری کردن بازار )و (دارای تبلیغات رسانه ها) و(قدرت تقسیم سفره بین بزرگان) می باشد
                این طرف ،یعنی ما، فقط یک برتری داریم آن هم انتخاب نوع بازیست:رویارویی مستقیم (مثل کشتی) رویارویی غیرمستقیم (مثل فوتبال یا شطرنج)
                در رویارویی مستقیم و تن به تن و سهم به سهم ،صد البته پسمانده ی سودها شاید نصیب حرفه ای ها شود و در نهایت سهامداران خرد حتما بازنده هستند.
                در رویارویی غیر مستقیم باید هر شخص به صورت تیمی حرکت کند. اینجا مفاهیمی مانند "ضرر" و "سود" و"حدضرر" و "سیو سود" ،معناهای کاملا متفاوت و گاه متضادی میگیرند. اینجا زمان فقط زمان نیست بلکه میتوان بازیهای عجیبی با آن کرد
                نمونه ای از این تئوری های رویارویی های غیر مستقیم را با جزییات چند شب پیش همینجا گذاشتم:

شب بخیر
                با تشکر از شما.
                تا یادم نرفته بابت آن پست خوبتان تشکر ویژه بکنم. آن عکس نردبان اش هم خیلی بجاست!
                اما در مورد این پستی که فرمایش کردید.
                اینکه شرایط بازار متفاوت است کاملا درست است. اصلا بدیهی است! بازار تشکیل شده است از احساسات و شرایط لحظه ای میلیونها انسان و میلیونها متغیر در طول زمان! خوب معلوم است که کلیات آن در هر فصلی و در هر برهه ای متفاوت است. اینکه تکلیف بازار که مشخص شد!
                در برابر بازار تکلیف ما چیست؟ بکارگیری فنون معامله گری!
                فنون معامله گری اعم از مدیریت سرمایه و تحلیل گری و .... که اسمش را میگذاریم فرمول معامله گری!
                حال سوال این است که آیا فرمول معامله گری هم باید دینامیک و پویا باشد؟ آیا باید فرمول معامله گری هم مثل خود بازار فصل به فصل تغییر کند! به نظر مخلص به هیچ وجه! اینجا یک نکته ظریفی است.
                خود فرمول یا بکارگیری یا بکار نگیری! فرمول تغییر نمیکند بلکه متغیرهای درون فرمول ونحوه محاسبه آنها تغییر میکند!(دقت )

اگر در فرمول معامله گری غور و تفحص کرده باشید متوجه میشوید که همه آن تغییر فصول بازار در بطن و نهاد فرمول معامله گری دیده شده! (دقت لازم است) مثلا حد زیان که صحبتش میشود، یک مفهوم ثابت که نیست! بسته به شرایط و متغیرهای عموما در حال تغییر ، نحوه تعیین آن هم تغییر میکند.
                پس نحوه تعیین حد زیان در شرایط مختلف تغییر میکند ولی به هیچ وجه در شرایط مختلف بازار ، داشتن یا نداشتن حد زیان تغییر نمیکند. یعنی نمیتوانید بگویید که فرمول دیگر به درد نمیخورد و اصلا باید دنبال فرمول جدیدی بود یا هم که مثل دوستان بگویید فرمول را بریزیم دور!!!! حد زیان به درد نمیخورد! اشکال اینطوری ایجاد میشود!
                یا بگوییم اصلا ما که کاره ای نیستیم (یعنی فرمولی و فنونی برای معامله گری موفق وجود ندارد!) خوب اگر اینجور است و واقعا به این باور دارید پس اینجا و در بورس چکار میکنید؟!!!
                اگر باور کنیم که همه کار دولت است و دولت هم حتما سر ما کلاه خواهد گذاشت! خوب پس باید دیوانه باشیم که با چنین باوری! همچنان در بورس باشیم! اینها عموما توجیهات غیر معقول معامله گران آماتور شکست خورده است. (این حرف به معنی عدم دستکاری قیمت بورس توسط دولت نیست لطفا دقت کنید! منظورم این است که متوجه استانداردهای دوگانه خودمان باشیم!)

منظور شما را از بخش دوم فرمایش تان از نحوه رویارویی ما....خیلی نفهمیدم! ولی اگر صحبت از برتری ما میکنید به تجربه عرض کنم تنها و تنها و تنها ما یک برتری میتوانیم داشته باشیم! تدوین کردن و بهینه کردن و مهم تر از همه داشتن استراتژی معاملاتی و پایبندی سفت و سخت به آن! 90درصد ندارند! بهتان قول میدم!!!هزار بار هم من داد بزنم کسی گوش نخواهد داد! وگرنه این راز را برملا نمیکردم:D

امیدوارم مفهوم را رسانده باشم.
                مانا باشید.
                آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/02/22, 22:07.
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• رگنار
                  عضو فعال
                  • Feb 2014
                  • 390

در اصل توسط window پست شده است View Post

شب بخیر
                  عرض ادب

در خصوص سود مرکبی که در پست بهش ارجاع دادید. من یادمه سال 97 در تاپیک خصدرا در تالار بورس یه مطلبی رو مفصل راجع به همین سود مرکب نوشتم، یادمه خیلی ها دنبال سودهای آنچنانی بودن و من گفتم اگر من میدونستم هر ماه 5 درصد سود میتونم بگیرم که برام رویایی بود. الانم نظر روی همین هست. اگر بتوان از بازار بطور مداوم سود گرفت سود ماهی 5 درصد رویایی خواهد بود.ولی واقعا سخته. من سالها برای فارکس یه اکسل داشتم که همینها رو توش میزدم و به سودهای رویایی در آینده میرسیدم ولی باید اعتراف کنم هیچ وقت نتونستم اون سودهای رو در عمل بگیرم.

راستش آدم بعد سالها عمیقا به این درک میرسه(شنیدنش رو همه میشنویم) که سودی که آدم از بازار میگیره بیشتر از اونچه به خود معامله گر ربط داشته باشه به شرایط بازار ربط داره. در بازارهای ریسکی مثل بورس سود تضمینی حتی ماهی 2 درصد هم وجود نداره، در واقع باید استراتژی ت رو اجرا کنی حالا یه موقع هست بازار خوبه سود خوبی میکنی و یه موقع هست هیچکی نمی تونه از بازار سود کنه(مخصوصا بازار یکطرفه مثل بورس خودمان)! برای همین روی این سودهای مرکب که مرتب منظم هستن مثلا ماهی 5 درصد و غیره اصلا نباید حساب کرد. اینها برای انگیزه دادن و فایل اکسل و ماشین حساب و غیره عالی هستن ولی در عمل هیچ وقت اتفاق نمی افتن.

خلاصه بهتون بگم هر کسی که ادعا داره میتونه توی فارکس در عرض 6 ماه فقط 6 درصد سود بکنه(همین مقدار 6 درصد رو هم حق ضرر داره(Maximum drawdown)، در اون صورت بصورت سیستمی اکانتش غیرفعال میشه، و با استاپ لاس حداکثر 1.5 درصد در هر معامله) اعلام کنه تا من Funded trading company رو بهش معرفی کنم که در هر دوره 6 ماهه هرچی سود کرد نصفش رو بدن به خود شخص، و هر 6 ماه هم اکانتش رو خودشون دوبل میکنن!
                  وارد جزییات این نمیشم فقط خواستنم بگم من این راه رو رفتم، خلاصه اینکه بازار تضمینی نیست و یه وقتهایی سود میده یه وقتهایی نه.

سبز باشید

نظر

• "Midas"
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 2483

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                    مرد حسابی

شما فکر کردی افزایش تا 8 برابری نرخ دلار در برابر ریال دلایل اقتصادی داشته؟؟

یا فکر کردی رشد طوفانی و سپس ریزش اخیر بورس صرفا دلایل اقتصادی دارند یا عامل اصلی بحث دیگری هست؟

لطفا شما برای تنویر افکار مقداری در این مورد توضیح بفرمایید،

سابقه پست هایتان نشان داده اطلاعات خوبی دارید
                    بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4093

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                      به نظر هفته دیگه ارزش معاملات به زیر هزار میلیارد برسد. اگر دقت کنید هیچ کس هم به روی خودش نمیارد. دیروز پریروز هم گفتم با این حرکتشون جلو اعتراضات احتمالی جلو ساختمون شرکت بورس هم گرفتن.

من یک نظرسنجی تلگرامی دیدم که ۷۲ درصد وضعیت این روزهای بورس به روزهایی که دامنه متقارن بود ترجیح میدن!!!!

یاد قورباغه افتادم که داخل قابلمه پر آب سرد بذاری زیرش روشن کنی واکنشی ندارد.
                      موافقم . اکثرا با این قانون 2 درصد بهتر کنار میاند ولی میدونید چه کسانی هستند ؟ کم تجربه ترها و بیشتر تازه واردین ، در حالی که باتجربه ها خیلی کم پیش میاد با این وضعیت موافق باشند و در همین تاپیک های این سایت هم می بینیم که اکثرا موافق نیستیم
                      استدلالشون هم اینه که خوبه اینطوری ، سهممون پائین نمیاد . فکر میکنند وقتی سهمی خریدار نداره و پایانیش یه درصد ناچیز منفی میخوره اینطوری خوبه !!! به بالا رفتن دیگه فکر نمیکنند . به پائین نیامدن فکر میکنند
                      چه میشه کرد . برداشتشون از بازار سرمایه اینه
                      و فکر میکنند وقتی سهمی هیچی حجم نمیخوره و پایانیش نمیریزه ، میتونه برگرده !!!

نظر

• کروکودیل
                        عضو فعال
                        • Aug 2020
                        • 3631

اگر دامنه نوسان رو بردارن همتون سکته میزنید!

70-80 درصد سهامداران یک ماهه سکته میزنن

بیخودی به اینکه چرا دامنه نوسان رو 2 درصد کردن گیر ندید بورس همینجوری قفل در صف فروش باشه خیلی بهتره تا مردم سکته بزنن

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                          عرض ادب

در خصوص سود مرکبی که در پست بهش ارجاع دادید. من یادمه سال 97 در تاپیک خصدرا در تالار بورس یه مطلبی رو مفصل راجع به همین سود مرکب نوشتم، یادمه خیلی ها دنبال سودهای آنچنانی بودن و من گفتم اگر من میدونستم هر ماه 5 درصد سود میتونم بگیرم که برام رویایی بود. الانم نظر روی همین هست. اگر بتوان از بازار بطور مداوم سود گرفت سود ماهی 5 درصد رویایی خواهد بود.ولی واقعا سخته. من سالها برای فارکس یه اکسل داشتم که همینها رو توش میزدم و به سودهای رویایی در آینده میرسیدم ولی باید اعتراف کنم هیچ وقت نتونستم اون سودهای رو در عمل بگیرم.

راستش آدم بعد سالها عمیقا به این درک میرسه(شنیدنش رو همه میشنویم) که سودی که آدم از بازار میگیره بیشتر از اونچه به خود معامله گر ربط داشته باشه به شرایط بازار ربط داره. در بازارهای ریسکی مثل بورس سود تضمینی حتی ماهی 2 درصد هم وجود نداره، در واقع باید استراتژی ت رو اجرا کنی حالا یه موقع هست بازار خوبه سود خوبی میکنی و یه موقع هست هیچکی نمی تونه از بازار سود کنه(مخصوصا بازار یکطرفه مثل بورس خودمان)! برای همین روی این سودهای مرکب که مرتب منظم هستن مثلا ماهی 5 درصد و غیره اصلا نباید حساب کرد. اینها برای انگیزه دادن و فایل اکسل و ماشین حساب و غیره عالی هستن ولی در عمل هیچ وقت اتفاق نمی افتن.

خلاصه بهتون بگم هر کسی که ادعا داره میتونه توی فارکس در عرض 6 ماه فقط 6 درصد سود بکنه(همین مقدار 6 درصد رو هم حق ضرر داره(Maximum drawdown)، در اون صورت بصورت سیستمی اکانتش غیرفعال میشه، و با استاپ لاس حداکثر 1.5 درصد در هر معامله) اعلام کنه تا من Funded trading company رو بهش معرفی کنم که در هر دوره 6 ماهه هرچی سود کرد نصفش رو بدن به خود شخص، و هر 6 ماه هم اکانتش رو خودشون دوبل میکنن!
                          وارد جزییات این نمیشم فقط خواستنم بگم من این راه رو رفتم، خلاصه اینکه بازار تضمینی نیست و یه وقتهایی سود میده یه وقتهایی نه.

سبز باشید
                          5درصد چیه! من حاضرم کسی که تضمین صد درصدی برای اصل و سود بتونه به من بده....برای ماهی 3 درصد کل سرمایه ام رو بدم بهش و برم مرخصی!!!! یک قرار داد میبنیدم که ماهی تضمینی و قطعی 3 درصد بده...بقیه اش رو هم بزاره جیب خودش!!
                          اشکال این عزیزان این هست که سود را تضمینی فرض میکنند و ریسک یادشون میره!! که به قول شما فقط در ماشین حساب خیلی قشنگه!!

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
                            بیت کوین هیچ کاربردی جز اینکه پول رو سریع از یک نقطه به نقطه ی دیگه جابه جا کنه نداره. هیچ گاربردی جز این نداره!

خوب این چه مزیتیه!

قیمتش هم که دائم نوسان داره!

مزیتش اینه که تعدادش محدوده (21.000.000)و به مانند پول های بدون پشتوانه نمی شود با یک کلیک چند میلیارد دلار، ریال، یورو .... چاپ کرد.

وقتی به قیمت واقعی برای جایگزینی با پول های کنونی رسید، رشدش متوفف می شود.

به مانند طلا،

اگر طلا بخواهد پشتوانه ی پول های کنونی شود، قطعا قیمتش این نیست...

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

مگر دلار دامنه نوسانش باز نیست،

ملک، خودرو، تمام کالاهایی که دست مردم است،

آیا کسی حاضر است یک کیلو آهن قراضه را که دارد، 80% زیر قیمت بدهد،

باور کنید بورس هم فرقی نمی کند،

تفکر مبتدیانه این است که اگر دامنه نوسان باز شود، سهام یک روزه صفر می شوند، یا 80% منفی می خورند،

آیا در برابر فروشنده ای که حاضر است برای مثال فملی را 100 تومان بفروشد، آنطرف خریدارانی نیست که برای

استفاده از این موقعیت رقابت کنند؟

نکته در همینجاست، فرض کنیم کسانی پیدا شوند که حاضر باشند سهم شان را 70% بفروشند،

اما از آنطرف هم خریدارانی هستن که برای استفاده از این موقعیت سر و دست می شکنند و همین باعث می شود

قیمت ها متعادل شود،

باور کنید بورس با سایر بازار ها تفاوتی ندارد، و برداشتن دامنه نوسان لو لو خور خوره نیست،

همین بیت کوین با اینکه همه دنیا درگیرش هستند با اخبار دو روز تعطیلی و سیگنال منفی ایلان ماسک،

امروز قیمتش نصف نشد، چون در بازار هم خریدار هست و هم فروشنده،

_____

دارایکم و پالایش وقتی دامنه نوسانشان + و - 10 بود بهتر و روانتر معامله می شدند یا الان که شده -4 و +10؟

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

مزیتش اینه که تعدادش محدوده (21.000.000)و به مانند پول های بدون پشتوانه نمی شود با یک کلیک چند میلیارد دلار، ریال، یورو .... چاپ کرد.

وقتی به قیمت واقعی برای جایگزینی با پول های کنونی رسید، رشدش متوفف می شود.

به مانند طلا،

اگر طلا بخواهد پشتوانه ی پول های کنونی شود، قطعا قیمتش این نیست...

بیت کوین اگه بشه 1 میلیون دلار اون موقع میبنید که بیت کوین هم داره زیاد و زیاد میشه ..منتها نه از نظر تعداد از نظر ارزش ! و ارزشش میرسه به 21 تریلیون دلار! و همه ی پول ها رو میبلعه!

اگر همین الان بیت پول بین الملی بشه ..به سرعت قیمت همه کالا ها رو بالا میبره/:.ph34r-smiley.:/

دلار مثلا تعدادش زیاده و ارزشش کم!!
                                بیت تعدادش کم باشه و ارزشش زیاد!!

چه فرقی بین این دو هست؟

اگر یک جایی این دو جایگزین هم بشن مثلا چه اتفاقی میوفته؟
                                آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2021/02/22, 22:33.

نظر

در حال کار...
                                X