جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
    اس ام اس اومده ، برای عرضه اولیه چهارشنبه پول واریز کن همین حالا ، ممکنه درگاه های بانکی مختل بشن

شاید من بخوام سهم بفروشم عرضه اولیه بخرم ، چرا نگران اینن که حتما باید واریز کنم /:.hmmsmiley.:/

==============
    جناب حسنی دوست داشتی /:.wubsmiley.:/

متشکرم که بنده را منتقد عاقل و فرهیخته و در عین حال طناز و خوشمزه می دانید (ارجاع به صفحه )

درک می کنم وقتی بازار خلاف منطق شخصی خودمان حرکت می کنه ، همگی آشفته میشیم شروع می کنیم به نالیدن

1- یکی خودش را خطاکار میدونه و از دیگران راهکار خروج برون رفت از مشکل رو می پرسه (دنبال راه حل جدید میگرده)
    2- یکی مسولین و مقررات رو سبب مشکل می دونه شروع میکنه به مطالبه گری به شیوه ای که بلده (شیوه ها مختلفه)

3- یکی هم مردم را نادان و مقصر میدونه ! میگه اگر مردم نادان نبودن میومدن این سهمی رو که من خریدم (که چقدرم عالی هست ) می خریدن و منفی نمیشد ، مشکل از همین مردم ناآگاه و نا مطلع هست ، ملت هم خودت می گویی دیگه ، ناآگاه هستن درخواست مسدودی میدن ( در کل همه اش ناله است و نالیدن ;) )

چی داشتم می گفتم ؟

آها ، نگران نباش جناب حسنی دوست داشتنی ، زمستون میگذره بهار میاد ، گوجه باغی و آلوچه میاد ( همشون سبزن )

دارایکم هم سبز میشه ، قول و تضمین از من داشته باش (البته اگر خدایی نکرده مث این کریپتوها خاطره نشه)

===============

راستی جناب حسنی دارایکم از سقف تاریخیش رد میشه دیگه ان شاء الله ؟ منکرش نیستم ، چیز خوبیه ، ولی شما هم تا نزدیکای سقف قبلی نگهش می دارین ؟ :-?

پ.ن : بازگشتت رو به فال نیک می گیرم ، سری قبل هم از بن در اومدی بازار مثبت شد و رشد کرد ، فروردین پارسال هم که کلا بن نبودی بازار کلا مثبت بود ، بیا و با ملت مهربان تر برخورد کن @};-

مردم داری خیلی خوب و مهمه (همه ی این مردم که می بینی در هرجایگاهی ، همه مخلوق خدا هستن ، خدا دوسشون داره )

من همیشه هستم دوست گرامی فقط گاهی مسدودم میکنن نمیتونم جواب پست ها رو بدم. دوستانی مثل شما هم گاها از این فرصت ها استفاده میکنن مباحثی رو مطرح میکنید که مثلا طعنه ای زده باشید مثل همون بیت کوین که پاسخ داره ولی وقتی مسدودی طبیعتا نمیشه جواب داد.

اون زمان که خیلی از دوستان نمیدونستن اینترنت و سایت چی هست من به واسطه شغلم بهم پول میدادن تا فقط بشینم روی چیزهایی مثل همین بیت کوین تحقیق و مطالعه کنم. بعد ها هم که بواسطه شغل بورسیمون با بازارها و ماهیت اقتصاد آشنا شدیم. فکر کنم هیچکی در اندازه من از هر جنبه مسلط به واقعیت پشت ارزهای دیجیتال نباشه خب قبول بفرمایید برای بنده خیلی زور داره شخصی مثل شما عزیز که شاید مثلا یک سال هست اسم بیت کوین به گوشتون خورده بیاید یه پیش بینی رو وقتی هنوز زمانش فرانرسیده تمسخر کنید.

والا اگه مثل داستان ترامپ و هواپیمای اوکرانی اشتباه بنده مسجل شده بود خودم میومدم اعتراف به اشتباه و حتی عذر خواهی میکردم که واقعا هم کردم.

۲ تا پیش بینی اشتباه در مقابل ۲۰ تا پیش بینی درست که امار بدی نیست بخوام ازش خجالت بکشم. فرض کن در مورد رشد دارا هم اشتباه کنم. دلیلی برای شرمندگی وجود نداره.

نظر

• رگنار
      عضو فعال
      • Feb 2014
      • 390

عرض ادب

مطلبش رو توی دنیای اقتصاد پیدا نکردم ببینم جامعه آماری شون چند نفر و از چه طیفی بوده ولی جالبه./.:blinksmiley.:/

[IMG][/IMG]

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
        والا من که حس میکردم خیلی غورباغه حساسی! هستم. امروز میخواستیم بپریم بیرون نشد! امروز اول صبح کاری داشتم تا آمدم پای تابلو به فنا بود....با اینکه چرخش سریع بازار رو هزار بار خودم گفتم مواظب باشید! خودم در این یک مورد هم موندم امروز!!!!

بخوام به خودم دلداری بدم! خوشبختانه متوسط سبدم طی این روزها حدود 10 درصد مثبت از خرید هست. با انضمام حد ضرری که در نظر گرفتم حدودا تحمل 20 درصد زیان را خواهم داشت.
        با این دامنه نوسان میشه حدود 10 روز صف فروش. ولی خوشبختانه حجم نمیدن و هر روز نیم درصد هم نمیخوره ما حساب میکنیم حدودا -20-25 روز کاری صف فروش! میشه اونور سال ایششالا
        دم نقدی تحمل زیان تا آنور سال را داریم. ببنیدم بریم بعد عید بیایم!!! اقلا یک 4درصد هم میشه خواب پول! فعلا ریسک دو ماه رو خریدم ....ولی ریسک بیشتر از اون میشه توافق سفت و محکم طی دو ماه آینده که بعیده...
        با تشکر از این قانون مسخره دامنه نامتقارن که از این دلداریهای صد من یک غاز میشه به خودت بدی! مرسی که هستین با این قانون های خلق الساعه...
        و مرسی از خبره ها و اساتید عظمای بازار که تقریبا 90درصدشون با به به و چه چه میگفتن عجب قانون خوبیه!!
        بزرگترین ضربه ای که این قانون میزنه عدم امکان رعایت حد زیان و کلن سختی یا عدم امکان مدیریت سرمایه است که بخش زیادی از معامله گران حرفه ای را هم از بازار بدور کرده و خواهد کرد.
        اصلا شما انگار از شنبه یک بازار دیگه با رفتار و سکنات و روانشناسی دیگه ای شده! این بروشنی نشون میده که میانگین فعالان بازار یک تغییر اساسی کردند....خروج بخش عظیمی از پتانسیل معامله گران فعال! اینها آسیب های بزرگ هستند نه دو سه روز منفی یا صف فروش شدن...چند روز ریزش بازار که مهم نیست!
        !!
        یه دو نفر دیدم در مورد نقد شوندگی و حد زیان یه جیزی شنیدن و هی تکرار و مبالغه میکنن یکی شما بودی یکی هم دکتر ادیب. هر جفتتون هم مفهوم حد زیان رو نمیفهمید چیه.

حد زیان مثل چاقو میمونه اگه در دست معامله گر کم تجربه باشه نتیجه رعایت حد زیان فقط و فقط زیان بیشتر هست. حد زیان در مورد بازاری که بازار سازی میشه که معنی نداره. الان من روزی خدا تومن دارم تو دارا زیان میدم اگه حد زیان رو روش اعمال و رعایت کنم که نابود میشم. کافیه بفروشمش فرداش بازار برگرده همون سهم رو بخوام بخرم باید ۲۰ درصد بالاتر بخرم دو بار اینطوری معامله کنم سرمایه م نابود شده بر باد رفته به دفعه سوم دیگه نمیرسه.

اصلا یکی از برتری های ملک که باعث جذابیت سرمایه گذاری در ملک شده همین عدم نقد شوندگی و عدم امکان رعایت حد زیان در اونه. شما یه چیزی یه جایی خوندی یا شنیدی به نظرت خوشگل اومده هی تکرار میکنی.

یکی ۴ بار تو این بازار معامله کرده باشه میفهمه من چی میگم. حد زیان کسی رعایت نمیکنه از حرفه ایها. حرفه ای ها اعتقاد به سرمایه گذاریشون دارن و پاش میمونن. کسی اگه اعتقاد به خریدش نداشته باشه که حرفه ای نیست.

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1189

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
          گاهی فکر میکنم سیاستمداران بالا - از هر طیف و جناحی - حرامزاده تر از اونی هستن که ما فکر میکنیم. اخیرا هجمه و حمله های بی سابقه ای شد [...] که چرا اصرار دارید تنور انتخابات گرم بشه. کمی فکر کردم و دیدم بر خلاف گزارۀ حالا کلیشه ای «اینها برای انتخابات هم که شده به مردم نیاز دارن و بورس رو بالایی میدن»، اتفاقا نه تنها به بورس و رای مردم نیازی ندارند، که از خداشونه این نارضایتی منجر به عدم مشارکت بشه. چرا؟ چون همونطور که جناحی مشخص (به خاطر بایکوت عمومی مردم) در انتخابات مجلس با حداقل آرا و بعضا با چند هزار رای در کمال بی لیاقتی سر کار اومدن، اینبار هم دنبال پیاده کردن سناریویی مشابه هستن و نارضایتی مردم رو مساوی با عدم مشارکت و در نتیجه پیروزی خودشون میدونن. قضیه خیلی ساده است، عموم «مردم»، همواره ثابت کردن کدوم خط فکری رو بیشتر میپسندن (یا به قولی بین بد و بدتر کدوم رو ترجیح میدن) و حالا بعد از سالها این فرصت طلایی برای این بنده های خدا پیش اومده که با کثافت کاری، ورق رو برگردونن. این جناح از هیچی نمیگذره. شده مملکت رو به فنا بده، باید پاستورنشین بعدی از خودشون باشه. پس عدم مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری به معنی انتخاب صد در صدی یک اصولگرای دوآتیشه است و تازه دوزاری بنده داره میفته که 180% برعکس گفته ها، این دعواها و نابودی بازار سرمایه هم در همین راستا شکل گرفته. نه اینکه افت شاخص رو صرفا مرتبط با این موضوع بدونم (عمده اش دلار و تورم انتظاریه)، اما تاثیرش رو نمیشه نادیده گرفت. البته تیر ماه، یعنی زمانی که فقط چند روز از ریاست قالیباف بر مجلس گذشته بود، نظرم رو در «تالار بورس» راجع به انتخابات 1400 گفتم و «قالی» رو رئیس جمهور بعدی میدونستم. بماند که اون موقع تمسخر شدیم که مگه میشه کسی که 2 روزه رئیس مجلس شده بیاد و بشه رئیس جمهور. ظاهرا که میشه!
          واقعیتش این جور صحبت ها رو سال های سال و دوره های متمادی هست که برای توجیه شرکت کردن در انتخابات از مردم میشنوم. ولی اگه به رفتار حکومت در دوره های پیشین و هم چنین در آستانه انتخابات دقت کنید، متوجه میشید که شرکت مردم در انتخابات برای حکومت بسیار مهمه.
          اول اینکه انتخابات ریاست جمهوری نمود بیشتری در مقایسه با انتخابات مجلس داره. دوم اینکه مشارکت پایین مردم در انتخابات مجلس رو تونستن با کرونا ماست مالی کنن. اگه شما میزان مشارکت مردم در دو دوره ریاست جمهوری رفسنجانی رو نگاه کنید، متوجه میشید که تا چه اندازه میزان مشارکت مردم مهم و تاثیرگذاره و چه تغییرات بزرگی رو میتونه رقم بزنه. تا جاییکه برای افزایش مشارکت حاضر میشن برگی مثل خاتمی رو رو کنن و چه جریانات و اتفاقاتی که پس از اون پیش نیومد. اتفاقا من فکر میکنم با تلقین چنین حرفهایی به افکار عمومی، هر طور که شده مردم رو به پای صندوق میکشونن و چه کسی جو گیرتر از ما مردم!! ما مزه ی انتخاب بین بد و بدتر رو بارها چشیدیم. ای کاش یک بار هم که شده، بیایم و طعم رای ندادن رو هم بچشیم.

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2577

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
            عرض ادب

مطلبش رو توی دنیای اقتصاد پیدا نکردم ببینم جامعه آماری شون چند نفر و از چه طیفی بوده ولی جالبه./.:blinksmiley.:/

[IMG][/IMG]

سلام، من چند روز پیش این جدول آماری دنیای اقتصاد را دیدم، واقعاً تاسف خوردم!!:((
            به خدا قسم، طیف قدیمی و سهامداران سالهای گذشته بورس ، بسیار فهمیده تر و عاقل تر و منطقی تر و تحلیلی تر از نسل جدید هستند. نسل جدید شاید سواد دانشگاهی داشته باشه، اما به هیچ عنوان سواد بورسی و تحلیلی ندارد.
            دریغ از تحلیل و بررسی برای خرید سهم. فقط چشم و گوش بسته، دنباله روی و تقلید را یاد گرفتند و فقط از بورس سیگنال خرید و یا فروش را یاد گرفتند.
            بی دلیل نیست که هفته قبل در خبرها داشتیم که پسر 12 ساله و یک شاطر نانوا بخاطر سیگنال دهی بورس دستگیر و زندانی شدند.
            یادش بخیر ، در گذشته حرف اول و آخر خرید و فروش معاملات را تحلیل بنیادی و گزارش شرکتها و سود دهی شرکتها میزد و هیچ شخصی و هیچ سهامداری از تحلیل ضرر نمیکرد و سود معقول و بالایی در بورس کسب میکرد.@};-
            آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2021/02/22, 19:18.

نظر

• ebiman
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 2071

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              یه دو نفر دیدم در مورد نقد شوندگی و حد زیان یه جیزی شنیدن و هی تکرار و مبالغه میکنن یکی شما بودی یکی هم دکتر ادیب. هر جفتتون هم مفهوم حد زیان رو نمیفهمید چیه.

حد زیان مثل چاقو میمونه اگه در دست معامله گر کم تجربه باشه نتیجه رعایت حد زیان فقط و فقط زیان بیشتر هست. حد زیان در مورد بازاری که بازار سازی میشه که معنی نداره. الان من روزی خدا تومن دارم تو دارا زیان میدم اگه حد زیان رو روش اعمال و رعایت کنم که نابود میشم. کافیه بفروشمش فرداش بازار برگرده همون سهم رو بخوام بخرم باید ۲۰ درصد بالاتر بخرم دو بار اینطوری معامله کنم سرمایه م نابود شده بر باد رفته به دفعه سوم دیگه نمیرسه.

اصلا یکی از برتری های ملک که باعث جذابیت سرمایه گذاری در ملک شده همین عدم نقد شوندگی و عدم امکان رعایت حد زیان در اونه. شما یه چیزی یه جایی خوندی یا شنیدی به نظرت خوشگل اومده هی تکرار میکنی.

یکی ۴ بار تو این بازار معامله کرده باشه میفهمه من چی میگم. حد زیان کسی رعایت نمیکنه از حرفه ایها. حرفه ای ها اعتقاد به سرمایه گذاریشون دارن و پاش میمونن. کسی اگه اعتقاد به خریدش نداشته باشه که حرفه ای نیست.
              یعنی شما اعتقادی به رعایت حد ضرر ندارید کلا‍؟ عجیبه !
              سلام

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                نه واقعا اگه اعتقاد داشتم که ۷۰ - ۸۰ درصد دارایم ملک نبود.
                ما که عددی نیستیم. ۹۰ درصد ثروتمندان و بزرگان بازارها هم اعتقادی به لزوم نقد شوندگی و رعایت حد زیان ندارن که اگه داشتن عمده دارایی این افراد هم ملک و خودرو و زمین و مغازه و کارخونه نبود.

بحث مفصل و جذابیه ایشالا تو یه فرصت مناسب میشه ساعت ها در موردش صحبت کرد.

حد زیان برای معاملات بازارهای اهرم دار دو طرفه هست (دارای مارجین) مثل فیوچرزها و cfd ها و فارکس که مختصات خاصی دارن و کاملا متفاوت با شرایطی که ما در اون هستیم.
                آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/02/22, 19:36.

نظر

• ebiman
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 2071

نه واقعا اگه اعتقاد داشتم که ۷۰ - ۸۰ درصد دارایم ملک نبود.
                  ما که عددی نیستیم. ۹۰ درصد ثروتمندان و بزرگان بازارها هم اعتقادی به لزوم نقد شوندگی و رعایت حد زیان ندارن که اگه داشتن اکثریت دارایی این افراد هم ملک و خودرو و زمین و مغازه و کارخونه نبود.

بحث مفصل و جذابیه ایشالا تو یه فرصت مناسب میشه ساعت ها در موردش صحبت کرد.
                  من منظورم توی بورس و سهام بود . البته ملک و خودرو هم نقدشوندگی لازم را دارند . بالاخره یکم زیر قیمت فروش می‌ره همیشه
                  ولی واقعیت اینه که ملک و خودرو خیلی بهتر از سهام جواب داده .
                  البته توی سهام هم اگر دید بلند مدت چند ساله داشته باشیم مطمئنا بازدهی خوبی خواهیم داشت
                  سلام

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

من منظورم توی بورس و سهام بود .
                    ولی واقعیت اینه که ملک و خودرو خیلی بهتر از سهام جواب داده .
                    البته توی سهام هم اگر دید بلند مدت چند ساله داشته باشیم مطمئنا بازدهی خوبی خواهیم داشت
                    بله اگه منظورتون سهام و بورس خودمون هست بله من بازم به شدت مخالف رعایت حد زیان هستم. باز در این مورد هم میشه خیلی صحبت و استدلال کرد.

نظر

• Elcid
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1239

از نظر من حد ضرر مشخص معنی نداره البته نظر شخصی و تجربه خودم بوده
                      در مبالغ بالا که اصلا حد ضرر مفهوم نداره که مثلا یک شرکت سرمایه گذاری برای هر سهمی که خرید حد ضرر داشته باشه
                      اصلا اون تعداد بالا رو چطوری بفروشه
                      تمام برنامه ریزی میریزه بهم
                      درسته که حد ضرر جزو اصول اولیه تو آموزش است و اینکه به همه توصیه میشه حد ضرر داشته باشن اما در عمل نمیشه اجرا کرد شدنی نیست
                      فرض کنید طبق یک سری فاکتورهای مشخص بریم فولاد بخریم بعد به هر دلیل هفته دیگه ۱۰ ۱۵ درصد بیاد پایین یعنی بفروشیم نه من که نمیفروشم
                      بفروشم با پولش چی بخرم ؟
                      از کجا معلوم انتخاب بعدی درست باشه
                      دو تا انتخاب اشتباه ۴۰ ۵۰ درصد از دست رفته بعد چی بخرم ۱۰۰ درصد سود کنم برسم به پول خودم
                      به هر حال مشخص کردن حد ضرر در زمان خرید رو قبول ندارم البته نظر شخصیه که خیلی ها قبول ندارن
                      هیچکدوم از صندوق ها و شرکت های سرمایه گذاری هم حد ضرر مشخصی ندارن زمان که بگذره تصمیم میگیرن چکار کنن

حد ضرر تو فارکس داشتیم که اهرمی بود و به همین دو دلیل یعنی حد ضرر و اهرم اکثرا یا به عبارت بهتر ۹۹/۹ درصد فعالان آن حداقل کسانی که ما در ایران دیدیم ضرر میکنند
                      آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/02/22, 19:54.

نظر

• رگنار
                        عضو فعال
                        • Feb 2014
                        • 390

عرض ادب

با احترام مخالفم با نظرتون. اینکه حرفه ای ها "اعتقاد به سرمایه گذاری" دارن و به همین خاطر حدضرر رو رعایت نمیکنن درست نیست.

1. تحلیلگران بنیادی(که سرمایه گذار هستند و نه معامله گر) در این تالار من فقط آقای نجیمی رو دیدم که سرمایه گذار هست و نه معامله گر) وقتی سهمی رو بنیادی میخرن تا وقتی هم حد ضرر بنیادی شون زده نشه خارج نمیشن(حدضرر بنیادی یعنی تغییر با معنی در پارامترهای بنیادی مدنظر). درست بودن این گزاره رو من هم از دکتر عباد تاییدش رو گرفتم و هم ولیدهلالات.
                        برای همین هم هست در تاپیک آقای نجیمی در بدترین شرایط بازار میبینی میگه با این حجم نقدینگی و اوضاع کسری بودجه و غیره دلار همیشه رو به بالاس حالا دو سال هم کنترل کنن سال سوم جهش میکنه، از اون ور شپدیس یکی از بزرگترین اوره سازان جهان هستش خب دارایی به این خوبی که هر سال سود دلاری میده رو چرا باید بفروشم. و کاملا هم درست میگه.

2. تحلیلگران تکنیکال (معامله گران و نه سرمایه گذاران) اینها هر وقت حدضرر خورد باید خارج بشن. من مهمترین چهار کلمه استراتژِی معاملاتی خودم رو خدمتتون بگم اینه "حد ضرر وحی منزل است"/:.yead.:/
                        منتها تو همین تکنیکالیستها یکسری مسایل وجود داره،
                        a) در یک بازار رنج اکثر سیستم های معاملاتی تعداد زیادی سیگنال ورود و خروج میدن که عمل کردن به این سیگنالها ضرر بیشتری داره تا وقتی که طرف همون یک سهمش رو دست نزنه. ولی وقتی که بازار روند داره مطلقا اینطور نیست و باید حد ضرر رو رعایت کرد. در همون بازار رنج هم باید حد ضرر رو رعایت کرد و سپس رنج بودن رو تشخیص داد.
                        b) یک وقتهایی هم بازار حالت استثنا پیدا میکنه مثلا همین روزها این حجم معاملات، این دامنه نامتقارن و غیره. اینها واقعا اکثر مولفه های تکنیکالی رو بی اعتبار کردن اما همچنان هم پایندی به حدضرر و نه امیدواری به برگشت بازار بهتر هستش.

سبز باشید
                        آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2021/02/22, 19:51.

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

عرض ادب

با احترام مخالفم با نظرتون. اینکه حرفه ای ها "اعتقاد به سرمایه گذاری" دارن و به همین خاطر حدضرر رو رعایت نمیکنن درست نیست.
                          والا شما که هیچی من خودم هم با این جمله که از جانب من گفتید مخالفم. من کی همچین حرفی زدم؟

دوستمون بالاتر توضیحات جالب و خوبی داد در مورد اینکه چرا نمیشه و نباید حد ضرر رو رعایت کرد در شرایط فعلی بورس تهران.

من به اون لیستی که دوستمون گفته شاید چهار پنج تا توجیه دیگه میتونم اضافه کنم که رعایت حد ضرر رو مخاطره امیز تر جلوه میده.

شما صحبت از تکنیکال و بنیادی کردید. من میگم بازاری که تحت دخالت مستقیم همتی و دژپسنده که تکنیکال بنیادی و تابلو خوانی نداره.

هیچی نداره، هیچکی نمیتونه الان بیاد بگه فردا یقینا بازار صف فروشه، یا یقینا بازار صف خریده. فقط یه سری ادم با دوستاشون هستن که میدونن فردا بازار صف خریده یا صف فروش.

این بازار که رعایت حد زیان نداره. دوستمون گفت در مورد این بازار صحبت کنیم دیگه. یارو شب میخوابه صبح پامیشه قانون میزاره نوسان نامتقارن من خندم میگیره بعضی ها الان میشینن نقاشی باز دوباره میکشن خط خطی میکنن بازار رو تحلیل تکنیکال میکنن.

انصافا کدومتون اعتقاد نداره که بازار فردا همونقدر که ممکنه قفل در صف فروش باشه ممکنه قفل در صف خرید باشه؟ چون تو کتاب نوشته رعایت حد زیان ما الان خودمون رو گول بزنیم؟

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

عرض ادب

[IMG][/IMG]
                            رگنار عزیز!
                            مبنای این آمار پاسخ ها و یا تصورات افراد هستند نه واقعیات!
                            در واقعیت بالای 80 درصد الا بختکی شامل دنبال کردن یا توصیه دیگران یا متخصصین!!! تابلو خوانی(طرف فک میکنه تابلو رو بر بر نگا کنه یعنی تابلو خوانی کرده! هرچند من هنوز نمیدونم تابلو خوانی یعنی چی!!!) یا مثلا طرف نگا میکنه پی به ای سهمی 3 و 4 هست یا سود بالایی اعلام کرده تصورمیکنه که بنیادی!!! خرید کرده....یا مثلا یک خط میکشه اسمش رو میزاره حمایت بعد فکر میکنه تکنیکالی خریده!

درصد دقیقی نمیشه درآورد ولی بجز سرمایه گذاران درازمدتی (که شبیه کسانی که ملکی میخرند و میندازن یک گوشه) که روش درستی دارند را حذف کنیم (اینها را 10درصد فرض کنیم) مابقی کمتر از 10درصد معامله گران واقعا مطابق اصول حرفه ای معامله میکنند.
                            بشخصه با حدود 15-16 سال تجربه در بورس خودم را جز آن 10درصد نمیدانم! واقعا اینطوره نه که تعارف کنم! خیلی بخوام بگم کارم درسته حدود 50درصد معاملاتم مطابق اصول هست.
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

اگر جو روانی موجود در بازار ادامه دار باشه، احتمال داره شرایط در بازار سهام سخت تر شود.

به عنوان مثال اگر ارزش بازار بانک تجارت بخواهد برگرده به 650 میلیون دلار سال 92 با در نظر گرفتن دلار 25 هزار ، قیمت 270 تومانی کنونی این سهم، احتمالا تا 70 تومان جای افت دارد.

نظر

• رگنار
                                عضو فعال
                                • Feb 2014
                                • 390

والا شما که هیچی من خودم هم با این جمله که از جانب من گفتید مخالفم. من کی همچین حرفی زدم؟

دوستمون بالاتر توضیحات جالب و خوبی داد در مورد اینکه چرا نمیشه و نباید حد ضرر رو رعایت کرد در شرایط فعلی بورس تهران.

من به اون لیستی که دوستمون گفته شاید چهار پنج تا توجیه دیگه میتونم اضافه کنم که رعایت حد ضرر رو مخاطره امیز تر جلوه میده.

شما صحبت از تکنیکال و بنیادی کردید. من میگم بازاری که تحت دخالت مستقیم همتی و دژپسنده که تکنیکال بنیادی و تابلو خوانی نداره.

هیچی نداره، هیچکی نمیتونه الان بیاد بگه فردا یقینا بازار صف فروشه، یا یقینا بازار صف خریده. فقط یه سری ادم با دوستاشون هستن که میدونن فردا بازار صف خریده یا صف فروش.

این بازار که رعایت حد زیان نداره. دوستمون گفت در مورد این بازار صحبت کنیم دیگه. یارو شب میخوابه صبح پامیشه قانون میزاره نوسان نامتقارن من خندم میگیره بعضی ها الان میشینن نقاشی باز دوباره میکشن خط خطی میکنن بازار رو تحلیل تکنیکال میکنن.

انصافا کدومتون اعتقاد نداره که بازار فردا همونقدر که ممکنه قفل در صف فروش باشه ممکنه قفل در صف خرید باشه؟ چون تو کتاب نوشته رعایت حد زیان ما الان خودمون رو گول بزنیم؟

عرض ادب

این عین جمله شماس والبته من تا حالا وارد هیچ بحث مجازی نشدم چون همیشه بی فایده س(کاربر Mireg در تالار بورس) صرفا این یکبار پاسخ نوشته تون رو میدم.@};-
                                "یکی
                                ۴ بار تو این بازار معامله کرده باشه میفهمه من چی میگم. حد زیان کسی رعایت نمیکنه از حرفه ایها. حرفه ای ها اعتقاد به سرمایه گذاریشون دارن و پاش میمونن. کسی اگه اعتقاد به خریدش نداشته باشه که حرفه ای نیست"

در خصوص بازار فردا جواب درست نمیدانم است، همیشه هیچ کس از بازار فردا خبر نداره منتها با توجه به شرایط میشه حدس زد کدام احتمال قوی تر است. این روزها بخاطر دامنه نوسان نامتقارن فردای کاری رو سخت بشه پیش بینی کرد اما همیشه اینطور نبوده و این شرایط هم موقتی هست.
                                در واقع اگر حقوقی ها حمایت نکنند بازار حالا حالا نزولی خواهد بود، و در واقع نقطه حمایت حقوقی ها که شاید منجر به برگشت بازار بشه مشخص نیست.

من فکر نمیکنم کسی حدضرر رو بخاطر اینکه در کتابها توصیه شده رعایت کنه. قطعا همه ما انقدر ضررهای بد میدیم که بهمون ثابت میشه باید حدضرر رو رعایت کرد. اونهایی که چند سال مدام تو بازارهای مالی بودن با تمام وجودشون به این نتیجه رسیدن که مهمترین کار اینه که تو بازی بمونی چون بازار همیشه فرصتهای جدید خواهد داشت و برای توی بازار موندن رعایت حد ضرر الزامیست.

موفق باشید

نظر

در حال کار...
                                X