جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "Midas"
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 2483

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    پول بدون پشتوانه ترجمه اشتباهی از فیات مانی هستش. فیات مانی ها پشتوانه دارن، پشتوانه شون حکومتی هست که اون پول رو چاپ میکنه.

دلار پشتوانه داره پشتوانه ش بمب اتم آمریکاست، قدرت نظامی آمریکاست، تکنولوژی و اقتصاد امریکاست، تولید ناخالص ملی آمریکاست و...

فرق داره با بیت کوین که پشتوانه ش ساتاشی ماتوشی تا تاشی توشیه. یعنی چی هر کی از ننش قهر کنه ارز دیجیتال بزنه. این اواخر تلگرام و فیسبوکم میخواستن ارز دیجیتال بزنن.

چاپ پول قدرت حکومتهاست مگه اجازه میدن هر کی از ننه ش قهر کرده بتونه پول چاپ کنه واسه خودش و قسر در بره.

پشتوانه فیات، اعتماد مردم به دولت هاست، با این سرعت چاپ پول این اعتماد تا کجا ادامه پیدا میکنه؟

چرا با وجود کرونا و رکود و بیکاری بیسابقه، قیمت کامودیتی ها بالا می رود؟

نکنه کرونا باعث شده رشد اقتصادی جهان جهش پیدا کند و ما خبر نداریم،

قیمت شکر، مس، طلا، سویا، ذرت، جهانی را از زمان شروع کرونا تا الان مقایسه کنید..

این اولین باری در تاریخ نیست که این اتفاق برای فیات افتاده،

خود آنهایی هم که این سیستم را راه انداختن میدونستن آخرش به کچا ختم میشه،

تصویر روی جلد مجله اکونومیست، سال 1988 که پیش بینی کرده بود در سال 2018 پولی واحد برای

کل دنیا بوجود خواهد آمد،

ققنوسی که از خاکستر پول های کاغدی بیرون آمده،

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
      شما فرض گن هم زمان داره این اتفاق رخ میده....یعنی وقتی 30 تریلیون دلار داشتیم بیت کوین هم به ارزش مارکت 30 تریلیون دلار برسه!

بیت کوین ارزشش بالا بره فرقش چیه با اینکه دلار چاپ بشه؟
      کافیه یه اتفاقی واسه اینترنت بیفتد بعد همه میفهمند که طلا و سهام و کالای دیداری بهتره و اینا مجازی هست
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
        اگر دامنه نوسان رو بردارن همتون سکته میزنید!

70-80 درصد سهامداران یک ماهه سکته میزنن

بیخودی به اینکه چرا دامنه نوسان رو 2 درصد کردن گیر ندید بورس همینجوری قفل در صف فروش باشه خیلی بهتره تا مردم سکته بزنن
        دامنه نوسان ابزار رانت و فساده دیگه کسی نیست شکی در اون داشته باشه. سهم اگه بنا بر ریزشش باشه میریزه اگه قرار بر رشدش باشه بالا میره حالا چه یه روزه چه یه ماهه چه فرقی میکنه برای سهام دار خرد؟

اره واسه اون که رانت داره و میتونه سرخطی بزنه فرق داره در رشد واسه خودش فرصت خرید ایجاد میکنه در نزول فرصت فروش.

دولت و سازمان هم که اصلا کل تسلطشون در جهت دهی بازار توسط همین محدودیت دامنه نوسان برقراره، کل بلایی که این مدت سر بازار اوردن با کمک همین دامنه نوسان بوده. زیر بار حذفش نمیرن به سادگی مگه با اعتراضات گسترده مردم.

در مورد بازار به نظرم الان که دلار رو به صعوده و تحریم ها احتمالا تمدید میشه حذف دامنه نوسان هیچ ریسکی نداره چون بازار تو کف خودش هست. اما اگه بخوان بازار رو دوباره باد کنن و اونجا دامنه نوسان رو وردارن معلومه که خیلی خطرناکه.

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2440

[Forwarded from اقتصاد امروز "بازار سرمایه " (Mohamadi)]
          بازهم عرضه اولیه شرکتی گران قیمت و پرحاشیه ،اینبار با نام #اپال?

✍️ #اپال پارس شرکتی که در ۹ ماه ۱ ریال زیان داشته و پیش بینی سود ۵۴ تومانی را برای سال جدید مالی پیش بینی کرده متعلق به حقوقی
          های نابودگر بازار میباشد، حقوقی های که با عرضه های سنگین و نوسان بازار به نابودی کشاندند ! عرضه های اولیه گران اینچنینی در این مقطع که بازار با کمبود نقدینگی مواجه میباشد بجز نابودی سرمایه سهامداران نتیجه دیگری ندارد ! #اپال با p/e بسیار بالا قراره با قیمت ۱۲۵۰ تومان در بدترین شرایط بازار عرضه شود، لذا خرید این عرضه اولیه را به صلاح نمیدانیم! زیرا این عرضه اولیه گران و پر حاشیه با شکست و ضرر سهامداران مواجه خواهد شد !

#عرضه_اولیه_نمیخریم

@Eghtesad_Emroz
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            حسنی جان شما چون الان دارا داری یا بهتره بگم از فروش به موقع جا موندی یا رکب خوردی نفروختی ، از داشتن حد زیان انتقاد میکنی یا کلا از اول اینطور بودی ؟ من بعید میدونم شما اگر دارا را به موقع سیو سود کرده بودی کل این کامنت های بالا بلند شما امروز در این تاپیک موجود بود
            به نظرات و تحلیل هاتون هم احترام میذارم ولی ...
            قصد شماتت ندارم که میگم در دارا گیر کردی . خیلی هامون الان با بخشی یا کل نقدینگی مون گیر کردیم و در این بحثی نیست از جمله خودم با 40% نقدینگی ( امروز موفق شدم 5% از یه سهم در برم ) . این شماتت نیست بد برداشت نشه
            با سابقه معاملاتی شما طبق اعلام خرید فروش های قبلی تون ، اهل سهم خریدن و ریسک کردن و ماندن و زیان دیدن و زیان بالا دیدن و عدم رعایت حد ضرر نبودی . در مورد بازار سرمایه و بورس ایران هرگز ندیدم شما اهل ریسک کردن باشی به این دلیل میگم
            نه من اصلا در زیان نیستم در دارا. شاید دو تا منفی دیگه بخوره یر به یر بشم و اصلا نصفم بشه نمیفروشم چون اعتقادی به حد زیان ندارم برای دارا که داره ۳۰ درصد پایین تر از ناو معامله میشه.

سناریو رو واسه شخص فرضی مطرح کردم که اولا اعتقاد به حد زیان داره و حد زیانش ۲۰ درصده و از من مشورت خواسته، البته سناریو واقعی هست فرضی نیست من بهش گفتم حد زیان رو نادیده بگیر. شما چه توصیه ای بهش دارین؟

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
              این بازار فرق دارد با بازار دلار و ملک

ساختار و مالکیت بورس ایران مال حقوقیها و شبه دولتی ها میباشد

اگر دامنه نوسان نباشد کدهای حقوقی با کدهای شخصیشان سهام میاورند پایین در یک روز به کد حقیقی میزنند سپس میبرند بالا مجددا یا به بازار میدهند یا همان حقوقی با کد حقوقی میخرد و در روز 50درصد هم میگیرند

همچنین که در بازگشاییهای بدو.ن دامنه نیز بارها دیدیم که سهام را زیاد پایین باز میکنند یا زیاد بالا باز میکنند
              بورس خارج مال بخش خصوصی واقعی هست و حقوقی انها بابت معاملاتشان حساب پس میدهند اما اینا اختیار تام دارند و هیچ حسابی پس نمیدهند

شما یا ساختار بورس ایران را نمیشناسد یا نقد هستید و عجله دارید بورس سریعتر بریزد و بتوانید یه نوسان بگیرید

فعلا به این فکر باشید که حق مردمی که اینهمه اعتماد کردند و پول جهیزیه و املاک خودشان را اوردند در بورس این نیست و نباید بیش از این بدست مفت خوران بیفتد

آقا قبول ما نقد هستیم و این دامنه نوسان موهبتی است، ازش لذت ببرید،

خلایق هرچه لایق
              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

در مورد سناریوی خرید در شاخص ۲ میلیونی که اگه شخص حد زیان رو رعایت میکرد پشت سر هم ضرر میکرد فرض مطرح نکردم. واقعا سناریو همین بود اگه شخص میخواست حد ضرر رو رعایت کنه ۳ بار پشت سر هم ۳ تا ۲۰ درصد ضرر میکرد. تاریخ ها هست قیمت ها هست دوست داشتید میشه نقطه به نقطه چک کرد. چون وقتی شخصی سهام میفروشه در واقع ریال میخره در اون تایم ریال رو به نزول بود و بعد از ۲۰ درصد نزول ریال شخص مجبور بود با نادیده گرفتن ملک و خودرو، طلا یا دلار بخره (با رعایت الزامات نقد شوندگی که شما مطرح میکنید وگرنه) دیگه سرمایه گذاری دیگه ای که وجود نداشت داشت؟ بعدشم که دلار هم ریخت.

همه این بازارها دست همتیه نمیزاره کسی قصر در بره ازش اصلا اساس ادعای من هم همینه.

بعد من نگفتم بازار حساب کتاب نداره و تحلیل نداره. من میگم تحلیل بازار الان تکنیکالرو بنیادی و تابلو خوانی نیست. الان باید ذهنیت همتی رو تحلیل کنی برای خرید و فروش و مواظب رکب های همتی باشی در هر سه بازاری که دست اون هست یعنی بانک بورسطو دلار.

و در اخر برای اینکه تجربه عملی کنیم. الان شما به شخصی که در بالاترین قیمت اخیر دارا سهم خریده با فرض اینکه حد زیان ۲۰ درصد داشته چه توصیه ای دارید برای معاملات فردا و پس فردا؟ بفروشه؟

من میگم حد زیان رو نادیده بگیره و سهام داری کنه شما چه توصیه ای داری؟ ببینیم در عمل کدوم پیشنهاد منجر به زیان کمتر میشه.
                فقط بابت فراز آخر فرمایشتان. من هیچ توصیه ای نمیتوانم بکنم! دلیل اش هم ساده است! توصیه ها و فکر ها و حساب کتابها باید قبل از معامله باشه..نه بعدش!
                بعد از اینکه موقعیت اخذ شد باید طبق استراتژی که قبلا آماده شده بوده عمل کنه. یعنی بدونه قیمت در چه زمانی چقدر شد باید چکار کنه...بعد از معامله که وقت فکر و خیال نیست! بعدش دیگه دیره!
                برای چی میگم کسی که بعد از اخذ موقعیت معاملاتی مستاصل هست یعنی آماتور الابختکیه! اصلا هم فرقی نمیکنه که سهمش در سود هست یا ضرر! الابختکیه

من توصیه ای که میکنم اینه که برای یکبار هم شده! فکر کنه که به چه حسابی با چه میزان سرمایه...با چه افقی.....اصلا چرا خریده...قبلش نه الان.
                این هم ربطی به اینکه دارا یکم یا هر سهم دیگه الان ریخته نداره. اگر الان دارا یکم 50 درصد هم در سود بود من هیچ توصیه ای نمیتونستم بکنم. یعنی هیچ کس هیچ توصیه ای نمیتونه بکنه...
                من الان بگم در فلان قیمت بفروشه....شما بگی نگه داره...و اگر بعدن مشخص بشه به حرف من عمل میکرد خوب بود بازم دلیلی بر نبوغ من نمیشه! دلیلی بر اشتباه من هم نمیشه....الان که وقتش نیست!
                توصیه من استراتژی معاملاتی است که خودش دنیایی هست...من کجاش رو بگم!!! اصلا واسه چی واسه کی بگم :D
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

از همه جالب تر! و قشنگ تر! توصیه به صبر در معامله گری هست!

خوب اگر اینطوری بود که دیگه فعالیت در بورس کار هر ننه قمری بود! آقا یک سهم بخر...اینقد صبر کن تا سود بده! (عجب کار سختیه خداییییی!!!):D
                  یعنی اینقدر راحت بود ما خبر نداشتیم!!!! اینقد وایستا تا جونش درآد! مجبور بشه بره توی سود!
                  میگم با این استراتژی پیشرفته حتما حضرت ایوب! اگر بود، حتما پوز وارن بافت و گنده تر از اون رو هم میزد!!!! مسابقه صبر هست دیگه!
                  ! :D
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4097

نه من اصلا در زیان نیستم در دارا. شاید دو تا منفی دیگه بخوره یر به یر بشم و اصلا نصفم بشه نمیفروشم چون اعتقادی به حد زیان ندارم برای دارا که داره ۳۰ درصد پایین تر از ناو معامله میشه.

سناریو رو واسه شخص فرضی مطرح کردم که اولا اعتقاد به حد زیان داره و حد زیانش ۲۰ درصده و از من مشورت خواسته، البته سناریو واقعی هست فرضی نیست من بهش گفتم حد زیان رو نادیده بگیر. شما چه توصیه ای بهش دارین؟

منم نگفتم زیان کردی . گفتم از سیو سود به موقع جا موندی و طبق نظر خودت تا یک ماه پیش اعصاب و حوصله زیان دیدن نداشتی
                    توصیه که در این بازار سخته و اگر بازار فعلی را بگم که اصلا خارج از تحلیل و توصیه است
                    ولی برای بازار نرمال تر که حداقل حجم میخورد ( مثلا تا 2 هفته پیش ) کسی که زیان می بینه نظر من اینه که درصد نمیشه براش مشخص کرد . اگر خریدش در محدوده حمایتی باشه و حمایت مو.رد نظر از دست بره بهتر است بلافاصله بفروشه .یعنی تا حد زیادی با تکنیکال معتبر هماهنگ شود
                    ممکنه 20% شدن زیان دقیقا برابر باشد با حمایت قدرتمند و تابلو خوانی خوب و ورود پول قوی به سهم . این حد ضرر درصدی معنی و مفهوم نداره از نظر من . یه جا باید با زیان 20% با سهم موند و یه جا با 5% هم نموند
                    بعضی وقتها حتی حد زیان باید 5% باشد
                    ترکیبی از تابلو خوانی و حجم معاملات ، سرانه خریدها ، تکنیکال ، ورود و خروج پول ، حمایت یا عدم حمایت درصدی ها و حقوقی ها و خیلی ریزه کاری های دیگه هم باید دخیل باشد . حد ضرر عرض کردم ممکنه درصد ناچیز هم باشد و برخی موارد ممکنه 15 و 20% هم نباشه

حالا اگر بالاتر از حمایت خریده و ریخت تا به حمایت رسید و حمایت را از دست داد بازم بهتر است بفروشه هر چند باید دید حمایت در چه مرحله ای از چه موجی است

زیان به 20% رسوندن در این بازار یعنی کمر خم شدن . خودم در 6 ماه گذشته خرید فروش زیاد داشتم ولی هیچ سهمی را نگذاشتم به 20% زیان برسه . هر چند همه فروش هام هم به نفعم نبوده
                    نظرات شما هم در مواردی درست است ولی نه من میتونم کلی بگم درست میگم و نه شما . بازار ایران ملغمه ای از همه نظرات را در خودش پوشش میده و میتونه همه نظرات را به نوعی درست یا نادرست جلوه بدهد با درصدی خطا اینور و اونور

به عنوان من کیمیا را خریدم با 4% زیان فروختم ، کیمیا تا 15% زیان هم رفت ( اگر نفروخته بودم ) و بعد برگشت و 115% رشد کرد ( 2 ماه گذشته )
                    ساروم را با سود 10% فروختم . نفروخته بودم 12% زیان می دیدم ولی ساروم هم برگشت و سقف مرداد را رد کرد !!!
                    پس همه این استراترژی ها درست نبوده . بعضی هاش هم به شدت رفته تو پاچم

ولی در کل در بازار نزولی فرسایشی که 6 ماه گذشته سپری کردیم اگر موارد استثنا که گفتم را بذاریم کنار ، رعایت حد ضرر بهتر جواب داده تا بی تفاوتی به ان . ولی در مقطع فعلی که ریزش ها به نظر میرسه به حدی رسیده که خیلی قیمتها شاید دیگه جا برای نزول بیشتر نداشته باشند بحث متقاوت است و شاید نظر شما مبنی بر بی تفاوتی به درستی نزدیک باشد . ولی اینو بر اساس این میگم که فرض کنیم بازار را با 2 و 6 به این روز ننداخته بودند
                    حالا که با این قانون فریزش کردن بازم بحث متفاوت است هر چند این بازار چنان قفل خورده که حد ضرر ها مشخص نیست کجای کار است
                    خلاصه کلام فرمول مشخص نمیشه ارائه داد
                    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/02/22, 23:42.

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4097

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                      از همه جالب تر! و قشنگ تر! توصیه به صبر در معامله گری هست!

خوب اگر اینطوری بود که دیگه فعالیت در بورس کار هر ننه قمری بود! آقا یک سهم بخر...اینقد صبر کن تا سود بده! (عجب کار سختیه خداییییی!!!):D
                      یعنی اینقدر راحت بود ما خبر نداشتیم!!!! اینقد وایستا تا جونش درآد! مجبور بشه بره توی سود!
                      میگم با این استراتژی پیشرفته حتما حضرت ایوب! اگر بود، حتما پوز وارن بافت و گنده تر از اون رو هم میزد!!!! مسابقه صبر هست دیگه!
                      ! :D

و بدتر از این توصیه کلی و بی پشتوانه اینه که با یه ایه از قران هم مزینش میکنند که خدا با صابرین است !

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                        فقط بابت فراز آخر فرمایشتان. من هیچ توصیه ای نمیتوانم بکنم! دلیل اش هم ساده است! توصیه ها و فکر ها و حساب کتابها باید قبل از معامله باشه..نه بعدش!
                        بعد از اینکه موقعیت اخذ شد باید طبق استراتژی که قبلا آماده شده بوده عمل کنه. یعنی بدونه قیمت در چه زمانی چقدر شد باید چکار کنه...بعد از معامله که وقت فکر و خیال نیست! بعدش دیگه دیره!
                        برای چی میگم کسی که بعد از اخذ موقعیت معاملاتی مستاصل هست یعنی آماتور الابختکیه! اصلا هم فرقی نمیکنه که سهمش در سود هست یا ضرر! الابختکیه

من توصیه ای که میکنم اینه که برای یکبار هم شده! فکر کنه که به چه حسابی با چه میزان سرمایه...با چه افقی.....اصلا چرا خریده...قبلش نه الان.
                        این هم ربطی به اینکه دارا یکم یا هر سهم دیگه الان ریخته نداره. اگر الان دارا یکم 50 درصد هم در سود بود من هیچ توصیه ای نمیتونستم بکنم. یعنی هیچ کس هیچ توصیه ای نمیتونه بکنه...
                        من الان بگم در فلان قیمت بفروشه....شما بگی نگه داره...و اگر بعدن مشخص بشه به حرف من عمل میکرد خوب بود بازم دلیلی بر نبوغ من نمیشه! دلیلی بر اشتباه من هم نمیشه....الان که وقتش نیست!
                        توصیه من استراتژی معاملاتی است که خودش دنیایی هست...من کجاش رو بگم!!! اصلا واسه چی واسه کی بگم :D
                        چه حرف غریبی میزنید. اصلا اساس حد ضرر واسه وقتی مطرح شده که پیش بینی شخص اشتباه بوده، کی سهمی رو میخره به امید اینکه قراره ۲۰ درصد بیاد پایین؟

من دارا رو میخرم و بهش اعتقاد کامل دارم ولی بر خلاف پیش بینی و تحلیل من دارا ۲۰ درصد افت میکنه و پایین میاد؟ چکار کنم بفروشم یا نگه دارم؟ حد ضرر میگه بفروش. من میگم نفروش. کدوم درست میگیم؟

اونطور که من از فرمایشات شما متوجه شدم شما خودتونم اعتقادی به حد ضرر ندارین. فکر کنم به تفاهم رسیدیم ولی دوست داریم بگیم که به تفاهم نرسیدیم /:.winksmiley02.:/

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11250

باصف فروشی که گروه بانک داره هرچند درمقیاس ارزشی رقم بالایی نیست اما متوسط 10-15درصد اصلاح را خواهند خورد
                          پس خیلی 30درصد زیرناو بودن دارا جذابیت ایجاد نمیکنه

اما درکل بین دو کف قبلی 12500-10000حتی بازار قفل هم باشه ...جمعش خواهند کرد
                          ویحتمل یک رالی جذاب بعد اون درپیش باشه

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            منم نگفتم زیان کردی . گفتم از سیو سود به موقع جا موندی و طبق نظر خودت تا یک ماه پیش اعصاب و حوصله زیان دیدن نداشتی
                            توصیه که در این بازار سخته و اگر بازار فعلی را بگم که اصلا خارج از تحلیل و توصیه است
                            ولی برای بازار نرمال تر که حداقل حجم میخورد ( مثلا تا 2 هفته پیش ) کسی که زیان می بینه نظر من اینه که درصد نمیشه براش مشخص کرد . اگر خریدش در محدوده حمایتی باشه و حمایت مو.رد نظر از دست بره بهتر است بلافاصله بفروشه .یعنی تا حد زیادی با تکنیکال معتبر هماهنگ شود
                            ممکنه 20% شدن زیان دقیقا برابر باشد با حمایت قدرتمند و تابلو خوانی خوب و ورود پول قوی به سهم . این حد ضرر درصدی معنی و مفهوم نداره از نظر من . یه جا باید با زیان 20% با سهم موند و یه جا با 5% هم نموند
                            بعضی وقتها حتی حد زیان باید 5% باشد
                            ترکیبی از تابلو خوانی و حجم معاملات ، سرانه خریدها ، تکنیکال ، ورود و خروج پول ، حمایت یا عدم حمایت درصدی ها و حقوقی ها و خیلی ریزه کاری های دیگه هم باید دخیل باشد . حد ضرر عرض کردم ممکنه درصد ناچیز هم باشد و برخی موارد ممکنه 15 و 20% هم نباشه

حالا اگر بالاتر از حمایت خریده و ریخت تا به حمایت رسید و حمایت را از دست داد بازم بهتر است بفروشه هر چند باید دید حمایت در چه مرحله ای از چه موجی است

زیان به 20% رسوندن در این بازار یعنی کمر خم شدن . خودم در 6 ماه گذشته خرید فروش زیاد داشتم ولی هیچ سهمی را نگذاشتم به 20% زیان برسه . هر چند همه فروش هام هم به نفعم نبوده
                            نظرات شما هم در مواردی درست است ولی نه من میتونم کلی بگم درست میگم و نه شما . بازار ایران ملغمه ای از همه نظرات را در خودش پوشش میده و میتونه همه نظرات را به نوعی درست یا نادرست جلوه بدهد با درصدی خطا اینور و اونور

به عنوان من کیمیا را خریدم با 4% زیان فروختم ، کیمیا تا 15% زیان هم رفت ( اگر نفروخته بودم ) و بعد برگشت و 115% رشد کرد ( 2 ماه گذشته )
                            ساروم را با سود 10% فروختم . نفروخته بودم 12% زیان می دیدم ولی ساروم هم برگشت و سقف مرداد را رد کرد !!!
                            پس همه این استراترژی ها درست نبوده . بعضی هاش هم به شدت رفته تو پاچم

ولی در کل در بازار نزولی فرسایشی که 6 ماه گذشته سپری کردیم اگر موارد استثنا که گفتم را بذاریم کنار ، رعایت حد ضرر بهتر جواب داده تا بی تفاوتی به ان . ولی در مقطع فعلی که ریزش ها به نظر میرسه به حدی رسیده که خیلی قیمتها شاید دیگه جا برای نزول بیشتر نداشته باشند بحث متقاوت است و شاید نظر شما مبنی بر بی تفاوتی به درستی نزدیک باشد . ولی اینو بر اساس این میگم که فرض کنیم بازار را با 2 و 6 به این روز ننداخته بودند
                            حالا که با این قانون فریزش کردن بازم بحث متفاوت است هر چند این بازار چنان قفل خورده که حد ضرر ها مشخص نیست کجای کار است
                            خلاصه کلام فرمول مشخص نمیشه ارائه داد
                            خب شما هم صراحتا فرمودید در شرایطی که حد ضرر با برداشت ما از آینده سهم یکسو نباشه به حد ضرر اعتقادی ندارین. منم همین رو گفتم.

این همونه که تو پست اولم بهش اشاره کردم. هیچ حرفه ای حد ضرر رو رعایت نمیکنه منطقی هم هست ببخشید مگه من مشنگم بیام مثلا همین دارا رو تو این قیمت وقتی که کل بازار واسه خریدش تو کف دندون تیز کردن ۳۵ درصد زیر ناو تقدیم دیگران کنم چون یارو رییس سازمان شب خوابیده صبح پا شده عشقش کشیده چند روز بازار رو صف فروش کنه سهمی که اگه برگرده یهو ۳ تا ۱۰ درصد پشت هم بالا میره. حد ضرر کیلو چنده.

حد ضرر واسه اون ۸ میلیون سهم سهامدار بیچاره ای هستش که تو کف قیمت میرن تو صف فروش که البته بنظرم حقشونه تا دسته اگه زیان کنن.

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4097

یه سوال فنی کارمزدی ، من قبلا یکی دو بار دارا و پالایش را خرید فروش کردم ولی به کارمزد خرید فروششون دقت نکردم . صندوق ها کارمزدشون کمتر از قانون مصوب است ؟

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11250

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                بازار احتمالا جایی که این صندوق زیر ناوش بره برمیگردد!.. دوستانی که نقد هستند به نظر تاپ ترین گزینه بازار دراین موج که یحتمل سیکل آخر اصلاحی باشه همین نماد هست .. در دو راند برگشتی اخیر در مجموع بیش از 150درصد بازدهی به خریدار کف روند داده... این بارهم در تلورانسی بین دو کف قبلی سهم برخواهد گشت.... صرفا در واچ... از نظر زمانی اواخر هفته آینده نقطه ایده آل خرید میتونه باشه
                                این طور که شنیده میشه سناریو کاملا هدفمند چیده شده و تا اتمام این سیکل و رسیدن صندوق به ناو خودش ... روند ادامه دار هست
                                همچنان به نظرم جذاب ترین گزینه های بازاربرای نقدیون دارا وپالایش در اولین تعادل بازار هست و تا ان زمان نقد بودن بهترین استراتژی است ... مگر نوسان هایی
                                که قابلیت نقدشدن داشته باشه
                                دوستانی که هم فول سهم هستند .... فعلا صبر تنها گزینه است ... این بازار با اتمام سیکل فعلی که ازنظر زمانی اواخر هفته اینده است ..
                                رالی نسبتا قوی را شروع خواهد کرد .. که تلورانس های جذابی از کف فاصله خواهیم گرفت

نظر

در حال کار...
                                X