جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید خزایی
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 1260

پاسخ : جــــو بــــازار

سهم های پر پتانسیل جهت رشد در بازار بسیار است.... هفته آتی علاوه بر شاخص ساز ها شاهد راه افتادن سهم کوچک هم خواهیم بود..... خبهمن و کرمان به عنوان لیدر کوچیک ها راه افتادن.....
    بانک و خودرو هم که تا آخر هفته سبز خواهند بود

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2071

دقت کردید تا دو روز بازار مثبت میشه یک عده میاند میگن
      جنس این مثبت ، فرق داره و بازار 20 درصد توی شکمش داره
      باز فردا صف فروش قفل میشه /:.yead.:/
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Elcid
        Banned
        • Sep 2020
        • 1239

‏امشب، ساعت ۲۱:۳۰/ گفتگو با ‎#اسحاق_جهانگیری معاون اول رییس جمهور در اتاق گفتگوی سایت «‎#انتخاب» در «‎#کلاب‌_هاوس» ؛ «چالش‌های کشور در دوران تحریم»

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
          ‏امشب، ساعت ۲۱:۳۰/ گفتگو با ‎#اسحاق_جهانگیری معاون اول رییس جمهور در اتاق گفتگوی سایت «‎#انتخاب» در «‎#کلاب‌_هاوس» ؛ «چالش‌های کشور در دوران تحریم»
          کلاب هاوس شده محل حل مشکلات کشور توسط مسئولین!

مشکلات هم به همین صورت مجازی و در حد حرفهای رو هوا یکی یکی حل میشه!
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

? *من مادام‌العمر هستم*

? *من فرمانده کل قوا هستم. ارتش، سپاه، نیروی انتظامی(پلیس)، بسیج و همه نهادهای نظامی، اطلاعاتی و امنیتی زیر نظر من هستند. تمام فرماندهان را من انتخاب می‌کنم. فرمان جنگ یا صلح را من صادر میکنم. چون تفنگ دست ماست.*

?️ *فرمانده کل ارتش، فرمانده کل سپاه، رییس سازمان بسیج، فرمانده کل نیروی انتظامی و رییس ستاد کل نیروهای مسلح را من انتخاب میکنم.*

? *رئیس قوه قضائیه را من انتخاب می‌کنم.*

? *دوازده عضو شورای نگهبان را من انتخاب می‌کنم. شش نفر مستقیما توسط من و شش نفر دیگر توسط رئیس قوه قضائیه‌ای که من انتخاب کردم.*

? *رئیس جمهور، اعضای مجلس خبرگان و اعضای مجلس کشور را شورای نگهبانی که من انتخاب کرده‌ام، تعیین و تایید می کند. مردم باید به منتخبین من رای دهند.*

? *مجلس نمی‌تواند چیزی که خود تشخیص داد تبدیل به قانون کند. مصوبات مجلس باید توسط شورای نگهبانِ منتخبِ من تائید شود.*

? *صدا و سیما در اختیار من است. رئیس آن را من انتخاب می‌کنم. هیچ شخص حقیقی و حقوقی دیگری در ایران حق داشتن رادیو و تلویزیون را ندارند.*

? *اعضا و مدیران شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی، شورای‌ عالی امنیت ملی، شورای‌ عالی فضای مجازی، حوزه‌های علمیه، ائمه جمعه، دیوان عالی کشور، شورای تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف، سازمان حج، روزنامه کیهان و اطلاعات و... بصورت مستقیم و غیر مستقیم‏ توسط من انتخاب می شوند.*

? *سیاست‌های کلی نظام، منطقه و جهانی کشور را من تعیین میکنم. نظام، دولت و مردم موظفند از آنها اطاعت کنند.*

? *یک سوم اقتصاد کشور در اختیار من است. آستان قدس، سپاه، بنیاد مستضعفان، بنیاد شهید، بنیاد مسکن، بنیاد پانزده خرداد، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام و هزاران شرکت وابسته به آن‌ها، زیر نظر من هستند.*

? *معیار اصلیِ عضویت یا استخدام در تمامی دستگاهای کشوری و لشکری، اعتقاد و التزام به من است.*

? *هیچ نهادی حق سوال کردن، دخالت، حسابرسی و وضع مالیات بر من و تشکیلات تحت نظرم را ندارد.*

? *سالانه هزاران میلیارد تومان صرف تبلیغ و ترویج من، نشر نظرات، تصاویر و عقاید من، مبارزه با مخالفین من و پرورش و حمایت از موافقین من می شود.*

?️ *انتخاب وزرای کشور، اطلاعات، خارجه، دادگستری، علوم و تحقیقات و آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفاع با هماهنگی و موافقت من است.*

?️ *صندوق توسعه ملی و همچنین خزانه کشور تحت کنترل من است.*

?️ *من میتوانم با حکم حکومتی رییس جمهور، معاونان رییس جمهور و وزرا و به طور کلی تمام اعضای دولت و کابینه را برکنار کنم.*

?️ *اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام را من انتخاب میکنم.*

?️ *فقط من میتوانم دستور برگزاری رفراندوم(همه پرسی) را بدهم.*

?️ *من با تنفیذ حکم ریاست جمهوری به رییس جمهور مشروعیت میدهم و بدون تنفیذ رییس جمهور مشروعیت قانونی ندارد.*

?️ *من صلاحیت اعضای مجلس خبرگان را تایید میکنم.*

?️ *من میتوانم با حکم حکومتی بودجه کشور را بدون تایید مجلس تصویب کنم.*

?️ *من میتوانم قوانین مصوب مجلس را که مورد تایید شورای نگهبان منتخب خودم قرار گرفته وتو (لغو و بی اثر) کنم.*

?️ *تصمیمات شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی فضای مجازی و انقلاب فرهنگی هر سه باید مورد تایید من قرار بگیرد.*

?️ *من مستقیما بر دادگاه ویژه روحانیت نظارت میکنم.*

?️ *انتخابات در کشور با حکم حکومتی من رسمیت پیدا میکند.*

?️ *قدرت فتوا و حکم حکومتی من هیچ حد و مرزی ندارد.*

?️ *مجلس خبرگان یک نهاد تشریفاتی است که فقط به دنبال تعریف و تمجید از من است و نمیتواند بر من و اقداماتم نظارت کند.*

?️ *من میتوانم جلوی رسیدگی به یک پرونده قضایی و یا یک لایحه مجلس را بگیرم.*

?️ *من به هیچ کس و هیچ نهادی در قبال کار ها، دستورات و عملکردم پاسخگو و مسئول نیستم و کسی نمیتواند مرا باز خواست کند(حتی مجلس خبرگان)*

?️ *حرف و حکم من بالاتر از قانون است(حتی قانون اساسی)*

?️ *من قانون اساسی را بر اساس میل شخصی خودم تفسیر میکنم.*

?️ *شورای نگهبان منتخب من بر انتخابات های کشور نظارت میکند.*

?️ *من میتوانم مطبوعات و رسانه های کشور را توقیف کنم.*

?️ *چون نظارت بر اینترنت، فضای مجازی و کنترل این دو بر عهده شورای عالی فضای مجازی تحت نظارت من است پس مقصر فیلتر شدن برنامه ها و سایت ها (تلگرام، یوتیوب، توییتر، فیس بوک) تقصیر من است.*

⬅ *من در عین داشتن تمام این اختیارات، هیچ گونه مسئولیتی در برابر آنچه که در کشور رخ می دهد ندارم ! درمورد بنزین گفتند سواد سیاسی ندارند و در این مورد هرچه سه قوی بگویند ولی در مورد اف ای تی اف روابط با چین و یا واکسن صاحب نظر شدند این یعنی دروغگویی*

? *...و با این حال، اگر مرا هم دوست ندارید، در انتخابات برای ادامه همین وضع شرکت کنید، و بعبارت دیگر؛ به من رای بدهید!!!*

@NinaYevsky.
            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              کلاب هاوس شده محل حل مشکلات کشور توسط مسئولین!

مشکلات هم به همین صورت مجازی و در حد حرفهای رو هوا یکی یکی حل میشه!

جنبش
              " باید بشود "
              که از شخص اول مملکت شروع شده
              هیچوقت هم نمیشود فقط حرف و تعارف تیکه پاره کردن !!

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

قیمت جهانی نفت در پی تصمیم عربستان برای لغو محدویت تولید یک میلیون بشکه‌ای خود، افزایش تولید نفت ایران و افزایش گمانه‌زنی‌ها ها برای بازگشت این کشور به بازار نفت امروز بیشتر از 2 درصد افت کرد.

---

شرکت آسترازنکا اعلام کرد در روزهای آینده، ماهیانه 200 میلیون دوز واکسن کرونا را در بازار عرضه خواهد کرد. این شرکت هر دوز از این واکسن را به طور متوسط 4.5 دلار فروخته است.

---

دستمزددریافتی سالیانه مدیر عامل شرکت جنرال‌موتورز که یک خانم است، در سال 2020 با حدود 5 درصد افزایش به 22.4 میلیون دلار رسید.
                آخرین ویرایش توسط zess؛ 2021/04/30, 19:57.

نظر

• zess
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3107

سعید محمد از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری :

در صورت پیروزی غنی‌سازی اورانيوم را تا ۹۳ درصد ادامه میدهیم، باید کاری کرد که غربی ها سینه خیز برای مذاکره به طرف ایران بیایند.

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

۲۰:۴۱ ۱۴۰۰-۲-۱۰

واشنگتن: معلوم نیست مذاکرات وین به توافق منجر شود

مشاور امنیت ملی آمریکا گفته معلوم نیست مذاکرات جاری در وین به توافق میان طرف‌ها در خصوص برجام منجر شود.
                    به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جیک سالیون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفته معلوم نیست مذاکرات جاری در وین برای احیای برجام به توافق منجر شود.
                    در حال تکمیل...
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

سالیوان گفت: «آنها در مذاکرات هسته‌ای در وین در نوعی وضعیت نامشخص قرار دارند. هنوز معلوم نیست که آیا این مذاکرات طی هفته‌های آینده به توافق ختم شود.»

جیک سالیوان که در نشست آسپن صحبت می‌کرد گفت تهران در مذاکرات جدی است. او علی‌رغم این مدعی شد مذاکرات غیرمستقیم، کارآیی کمتری دارند.

نظر

• zess
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3107

با توجه به سخنان مشاور امنیت ملی آمریکا، به نظر میرسه آمریکا تمایل به مذاکره مستقیم با ایران دارد.

نظر

• ایران دوست
                          عضو عادی
                          • Nov 2020
                          • 81

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                          ������ *من مادام‌العمر هستم*صد رحمت به دیکتاتوری پینوشه صدام .این اقا از بی شرمی روی هر چی بیشرمه رو سفید کرده .من فقط تاسف میخورم برای انهایی که پشتش قسم میخورن.

������ *من فرمانده کل قوا هستم. ارتش، سپاه، نیروی انتظامی(پلیس)، بسیج و همه نهادهای نظامی، اطلاعاتی و امنیتی زیر نظر من هستند. تمام فرماندهان را من انتخاب می‌کنم. فرمان جنگ یا صلح را من صادر میکنم. چون تفنگ دست ماست.*

������️ *فرمانده کل ارتش، فرمانده کل سپاه، رییس سازمان بسیج، فرمانده کل نیروی انتظامی و رییس ستاد کل نیروهای مسلح را من انتخاب میکنم.*

������ *رئیس قوه قضائیه را من انتخاب می‌کنم.*

������ *دوازده عضو شورای نگهبان را من انتخاب می‌کنم. شش نفر مستقیما توسط من و شش نفر دیگر توسط رئیس قوه قضائیه‌ای که من انتخاب کردم.*

������ *رئیس جمهور، اعضای مجلس خبرگان و اعضای مجلس کشور را شورای نگهبانی که من انتخاب کرده‌ام، تعیین و تایید می کند. مردم باید به منتخبین من رای دهند.*

������ *مجلس نمی‌تواند چیزی که خود تشخیص داد تبدیل به قانون کند. مصوبات مجلس باید توسط شورای نگهبانِ منتخبِ من تائید شود.*

������ *صدا و سیما در اختیار من است. رئیس آن را من انتخاب می‌کنم. هیچ شخص حقیقی و حقوقی دیگری در ایران حق داشتن رادیو و تلویزیون را ندارند.*

������ *اعضا و مدیران شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی، شورای‌ عالی امنیت ملی، شورای‌ عالی فضای مجازی، حوزه‌های علمیه، ائمه جمعه، دیوان عالی کشور، شورای تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف، سازمان حج، روزنامه کیهان و اطلاعات و... بصورت مستقیم و غیر مستقیم‏ توسط من انتخاب می شوند.*

������ *سیاست‌های کلی نظام، منطقه و جهانی کشور را من تعیین میکنم. نظام، دولت و مردم موظفند از آنها اطاعت کنند.*

������ *یک سوم اقتصاد کشور در اختیار من است. آستان قدس، سپاه، بنیاد مستضعفان، بنیاد شهید، بنیاد مسکن، بنیاد پانزده خرداد، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام و هزاران شرکت وابسته به آن‌ها، زیر نظر من هستند.*

������ *معیار اصلیِ عضویت یا استخدام در تمامی دستگاهای کشوری و لشکری، اعتقاد و التزام به من است.*

������ *هیچ نهادی حق سوال کردن، دخالت، حسابرسی و وضع مالیات بر من و تشکیلات تحت نظرم را ندارد.*

������ *سالانه هزاران میلیارد تومان صرف تبلیغ و ترویج من، نشر نظرات، تصاویر و عقاید من، مبارزه با مخالفین من و پرورش و حمایت از موافقین من می شود.*

������️ *انتخاب وزرای کشور، اطلاعات، خارجه، دادگستری، علوم و تحقیقات و آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفاع با هماهنگی و موافقت من است.*

������️ *صندوق توسعه ملی و همچنین خزانه کشور تحت کنترل من است.*

������️ *من میتوانم با حکم حکومتی رییس جمهور، معاونان رییس جمهور و وزرا و به طور کلی تمام اعضای دولت و کابینه را برکنار کنم.*

������️ *اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام را من انتخاب میکنم.*

������️ *فقط من میتوانم دستور برگزاری رفراندوم(همه پرسی) را بدهم.*

������️ *من با تنفیذ حکم ریاست جمهوری به رییس جمهور مشروعیت میدهم و بدون تنفیذ رییس جمهور مشروعیت قانونی ندارد.*

������️ *من صلاحیت اعضای مجلس خبرگان را تایید میکنم.*

������️ *من میتوانم با حکم حکومتی بودجه کشور را بدون تایید مجلس تصویب کنم.*

������️ *من میتوانم قوانین مصوب مجلس را که مورد تایید شورای نگهبان منتخب خودم قرار گرفته وتو (لغو و بی اثر) کنم.*

������️ *تصمیمات شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی فضای مجازی و انقلاب فرهنگی هر سه باید مورد تایید من قرار بگیرد.*

������️ *من مستقیما بر دادگاه ویژه روحانیت نظارت میکنم.*

������️ *انتخابات در کشور با حکم حکومتی من رسمیت پیدا میکند.*

������️ *قدرت فتوا و حکم حکومتی من هیچ حد و مرزی ندارد.*

������️ *مجلس خبرگان یک نهاد تشریفاتی است که فقط به دنبال تعریف و تمجید از من است و نمیتواند بر من و اقداماتم نظارت کند.*

������️ *من میتوانم جلوی رسیدگی به یک پرونده قضایی و یا یک لایحه مجلس را بگیرم.*

������️ *من به هیچ کس و هیچ نهادی در قبال کار ها، دستورات و عملکردم پاسخگو و مسئول نیستم و کسی نمیتواند مرا باز خواست کند(حتی مجلس خبرگان)*

������️ *حرف و حکم من بالاتر از قانون است(حتی قانون اساسی)*

������️ *من قانون اساسی را بر اساس میل شخصی خودم تفسیر میکنم.*

������️ *شورای نگهبان منتخب من بر انتخابات های کشور نظارت میکند.*

������️ *من میتوانم مطبوعات و رسانه های کشور را توقیف کنم.*

������️ *چون نظارت بر اینترنت، فضای مجازی و کنترل این دو بر عهده شورای عالی فضای مجازی تحت نظارت من است پس مقصر فیلتر شدن برنامه ها و سایت ها (تلگرام، یوتیوب، توییتر، فیس بوک) تقصیر من است.*

⬅ *من در عین داشتن تمام این اختیارات، هیچ گونه مسئولیتی در برابر آنچه که در کشور رخ می دهد ندارم ! درمورد بنزین گفتند سواد سیاسی ندارند و در این مورد هرچه سه قوی بگویند ولی در مورد اف ای تی اف روابط با چین و یا واکسن صاحب نظر شدند این یعنی دروغگویی*

������ *...و با این حال، اگر مرا هم دوست ندارید، در انتخابات برای ادامه همین وضع شرکت کنید، و بعبارت دیگر؛ به من رای بدهید!!!*

@NinaYevsky.

نظر

• Elcid
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 1239

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                            خلاصه :ایران تحریم هایی را گذراند که در تاریخ بی سابقه بوده
                            دولت اول روحانی خوب بود که بار دوم ۲۴ میلیون رای آورد
                            در دولت دوم درآمد از ۱۰۰ رسید به ۵پارس جنوبی سهم ایران ۶۰۰ شده و سهم قطر ۵۰۰ مانده
                            تمام سفارت های آمریکا در کشورهای مختلف به شکل جدی تحریم را دنبال میکردند
                            در سال ۹۹ حدود ۶ میلیون نفر نفرات جدید وارد بازار سرمایه شدند که ۲.۵ میلیون نفر زیان جدی دیدند
                            در مورد مشکلات مردم شرمسار هستیم

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

#فوری:

جلسه هفته بعد سران قوا با موضوع #بورس برگزار خواهد شد.

نظر

• اسد-ص
                                ستاره دار(5)
                                • Feb 2011
                                • 664

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
                                سلام نوسان +6 و -2 یعنی بازار سرمایه در ccu یا icu هست نباید فشار بهش بیاد هر وقت +5 و - 5 شد یعنی مریض به بخش منتقل شده اگر بازار خوب شد یعنی مریض حالش خوب شده . ( من مبتدی هستم )
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X