جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4093

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
    تا شما مردها باشید که هیچ وقت به حرف یک زن یعنی یک موجود نیمه منطقی گوش نکنید.
    یه زمانی یادم میاد یه سری از شما مردها، شاخص 8 میلیونی مهناز دیوانه را نشانه رشد بازار میدونستید!
    نه نه نه نه نه بحث را جنسیتی نکنید که به شدت از این کار متنفرم . بحث جنسیت نداریم که . موضوع و اصل قضیه چیز دیگری است جز زن یا مرد بودن
    به زن و مقامش هم توهین نکنید لطفا که این دیگه قابل اغماض نیست . از این عبارات هم تمنا میکنم استفاده نکنید که حال بهم زن و خجالت اور است . یعنی چی این عبارات زن فلان ؟

در ضمن من برای دیگران میگم نه خودم . خودم که میدونستم این شخص ماموریت داره و خروار خروار در سایتی دیگر افشا گری میکردم ولی کمتر گوش شنوا براش بود
    حتی قبل از ریزش بازار بود که گفتم این خانم روزگاری نه چندان دور باید دادگاهی شود ولی چون خودش عامل است دور از ذهن است دادگاهی شود
    شارلاناتیسم زن و مرد نداره . هم دستی با کثافت کاری ها هم زن و مرد نداره . مگر شارلاتان های مجازی مرد نداریم . 99% اونها مرد هستند
    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/02/05, 13:15.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4093

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
      تا شما مردها باشید که هیچ وقت به حرف یک زن یعنی یک موجود نیمه منطقی گوش نکنید.
      یه زمانی یادم میاد یه سری از شما مردها، شاخص 8 میلیونی مهناز دیوانه را نشانه رشد بازار میدونستید!
      البته با بخشی از حرفتون در مورد گول خوردن مردان توسط زنان موافقم که اینم ناشی میشه از فضای بسته بین زن و مرد در جامعه که جنسیت ها را به ناچار بولد میکند
      یک زن را برای فریب دادن و تبلیغات انتخاب کردند تا تاثیر حرفاش بیشتر باشد ، قطعا یک زن در انبوهی مردان تحلیل گر بهتر میتونه خودنمائی کنه و خودشو به رخ بکشه و تاثیر گزار باشد . وارن بافت هم نمیتونست اینقدر تاثیر گذار باشد ولی جنس مخالف تونست
      اینو موافقم ولی با توهین به کلیت و جنسیت موافق نیستم
      زنی را انتخاب کردند تا با اغواگری و لوند بازی و نازک کردن صدا و عشوه گری در حرف زدن بتونه هر چه بیشتر موثر باشد ، تصویر چهره در فضای مجازی با کلاه قرمز و گردن و گوش و برای همون مردانی که گفتید ... اینها همش برنامه ریزی شده بود
      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/02/05, 13:26.

نظر

• فین
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1158

عجیبه دوستان در مورد بازار فردا ناامیدند.قسمت عمده ای از افت دلار و همچنین بازار بورس به امکان بازگشت سریع امریکا به برجام مرتبط بود که با سخنرانی دیشب بایدن عملا منتفی شده است. فکر کنم از فردا هم دلار و هم بورس رشد خود را شروع کنند.

نظر

• کاوه آهنگر
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 409

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          تا حد زیادی همینه
          اتفاقا چند ماه پیش تا قبل از رسیدن شاخص به 1600 از بورس خیلی حرف زده میشد . چپ و راست کارشناس می اوردن تلویزیون و روزنامه و فضای مجازی ... تا رسید به واعظی و داستان 1600 واعظی
          دوستی میگفت خوب دارند از بورس حرف میزنند ، و خیلی امیدوار بود . من بهش گفتم این حرفها یواش یواش کمرنگ میشه و روزی برسد که حرف زدن از بورس و سرمایه خاطره شود . حالا اولش است و یه جو مسخره راه انداختند که مثلا برای ما مهم است و ما قصدمون زدن جیب مردم نبوده ولی این اولش است صبر کن و بببین
          قیمتها تا حدی تنزل میکنه که دیگه از بورس هیچ حرفی به میان نیاد و دقیقا همین شد
          الان می بینید که خار و ذلیل تر از بورس از دید این حضرات نیست . مثل یه لاش مرده بهش نگاه میکنند که البته این لاش مرده برای خودشون هنوز سود اور است . روزی چند هزار میلیارد معامله و مالیات و کوفت و زهرمار ... برای سهامدار هم فقط بدبختی و استرس و ضرر روی ضرر

وقتی وزیرشون در مورد پالایش یکم میگه قیمتش خوبه و بالاتر از nav در حال معامله است ، نه اینکه اینقدر هالو و مشنگ باشه که ندونه ملت 10000 تومن خریدند و هنوز در ضررند . اینو که خوب میدونه
          منظورش اینه که قیمت صندوق الان باید خیلی پائین تر باشد و برید خدا را شکر کنید فعلا بالاتر از قیمت ذاتی به روز شده اش ( nav ) است . یا اینکه میگه قیمتش رسیده به 10000 و یه بوسه موقتی بالاتر هم زد چشمتون کور میخواستید بفروشید
          بورس لاش مرده شده و حتی کمتر از ان . بدتر از اینم بشه برای اینها اهمیتی ندارد . از منظر روان شناختی مردم ایران هم بنگریم ، همانطور که قبلا هم گفتم در ایران وقتی فشار اقتصادی و غیر اقتصادی و بدبختی و ضرر و ... به منتهای کار رسید بهتر تحمل میشه و مردم دیگه بی خیال همه چیز میشوند و کلا اچمز و منفعل میشوند . این اعتراض جسته گریخته ها جلوی سازمان هم سفره اش جمع شد
          شاخص حتی اگر بر فرض به 800 هم برسه نه برای حضرات مهم است و نه برای سهامدارش

سالهای 92 تا 96 چه بر سر سرمایه ما امد ؟ من یاد ندارم در این 4 سال حتی یک اظهار نظر در مورد بورس کرده باشند یا تک اقدامی . ضرر دیگران هم پشیزی ارزش نداشت
          بخدا روزی می بینم که بخاطر همین پالایش ملت میریزن تو خیابون و مثل موسسات اعتبازی و جریان بنزین بیخ پیدا میکنه.
          ایناییکه پالایش خریدن مردم عادی بودن .بورس باز نبودن که معنی سود و ضرر بدونن!! باور کنید این بازی بیخ پیدا میکنه و مطمینا آخریش هم خواهد بود!!!!

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2904

سلام
            دوستان من بدون...فیلترشکن نمی توانم...وارد سایت بشوم..
            برای شما هم..چنین مشکلی هست؟
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3746

توهمه بازارها...شارلاتان و فرصت طلب رو میشه دید ..ولی این که در این موقعیت رسانه هاو برخی مقامات روی این مساله مانور میدن برا فرافکنی ..و لاپوشانی ...نقش دولت در افتضاح بورس...و نقش و تاثیر دیگر بخش های حاکمیتی نظیرمجلس بر بلاتکلیفی و بی تدبیری اقتصادی...هست ....اینجا کسی حتی وعده شاخص ۲.۴ بهرام خان را هم باور نداشت چه برسد به وعده شاخص ۸ میلیونی مهناز که کسی نمیشناختش..

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3746

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                سلام
                دوستان من بدون...فیلترشکن نمی توانم...وارد سایت بشوم..
                برای شما هم..چنین مشکلی هست؟
                ..نه برا من که اینطور نیس
                ولی بعید نیس ...همون طور که سایت همسایه رو بستن ..دارند برنامه ریزی می کنن برا بستن این سایت

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3746

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                  بخدا روزی می بینم که بخاطر همین پالایش ملت میریزن تو خیابون و مثل موسسات اعتبازی و جریان بنزین بیخ پیدا میکنه.
                  ایناییکه پالایش خریدن مردم عادی بودن .بورس باز نبودن که معنی سود و ضرر بدونن!! باور کنید این بازی بیخ پیدا میکنه و مطمینا آخریش هم خواهد بود!!!!
                  این مردم انگشت چهلمشون هنوز نرسیده !!

نظر

• کیمیاگر
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 298

اینها تحریم رو نعمت میدونند!
                    البته هم هست براشون
                    آمریکا اشتباه کرد... باید بجای تحریم، دروازه های جهان رو به روی ایران باز میکرد.
                    اون وقت به یکسال نکشیده میدید چه اتفاقاتی میافته

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4093

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                      من کمترین احتمالی برای ارتباط بورس و چنین رخدادهائی نمی بینم اگر این اتفاق میخواست بیفته رو 5500 تا 5100 که رسید خبری شده بود . بسیاری از خریداران این صندوق افراد بی بضاعت و فقیر نبودند و نیستند . درسته افراد عادی جامعه بودند ولی اکثرشون دستشون تا حدی به دهان میرسید . من به چند تائی شون سر و کار دارم . میگن هی ولش کن خریدیم دیگه شده . میندازیم کنار تا یه روز برگرده بالا
                      2 میلیون ضرر هم رقمی نیست که کسی بخواد براش جان فشانی کنه . برای خیلی مهم ترهاش و خیلی ارزشمند ترها از نظر اقتصادی و اجتماعی و جانی و سلامتی و حقوق بشری و ... حرکتی نمی بینی برای سنار ضرر صندوق چه انتظاری دارید
                      بورس با خاک هم یکسان شود و شاخص به 800 هزارم برسد من کمترین رخدادی اجتماعی و اعتراضی برای این کار متصور نیستم

نظر

• zess
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3107

من کمترین احتمالی برای ارتباط بورس و چنین رخدادهائی نمی بینم اگر این اتفاق میخواست بیفته رو 5500 تا 5100 که رسید خبری شده بود . بسیاری از خریداران این صندوق افراد بی بضاعت و فقیر نبودند و نیستند . درسته افراد عادی جامعه بودند ولی اکثرشون دستشون تا حدی به دهان میرسید . من به چند تائی شون سر و کار دارم . میگن هی ولش کن خریدیم دیگه شده . میندازیم کنار تا یه روز برگرده بالا
                        2 میلیون ضرر هم رقمی نیست که کسی بخواد براش جان فشانی کنه . برای خیلی مهم ترهاش و خیلی ارزشمند ترها از نظر اقتصادی و اجتماعی و جانی و سلامتی و حقوق بشری و ... حرکتی نمی بینی برای سنار ضرر صندوق چه انتظاری دارید
                        بورس با خاک هم یکسان شود و شاخص به 800 هزارم برسد من کمترین رخدادی اجتماعی و اعتراضی برای این کار متصور نیستم
                        احتمالا بیشتر اعتراضات در مورد صندوق پالایش از طرف افراد نوسان گیری هست که وقتی روی یک قیمتی خرید کردند، کمپین تظاهراتی راه می اندازند تا با جوسازی چند درصد بالاتر خالی کنند.

مردم عادی فکر نکنم در این اعتراضات خودشان را درگیر کنند.

نظر

• کیمیاگر
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 298

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          بایدن اینقدرم خوابالو نیست که لزومی ببینه تا بدون گرفتن امتیازهای جدید برجام را در اولویت بزاره،
                          مطرح کردن حمایت از عربستان و حل موضوعات منطقه مثل یمن و ... را به صورت غیرمستقیم پیش شرط حتی صحبت کردن راجع به برجام بیان کرده.
                          اینها اگر حل بشن دفعه بعد بدون نام بردن از برجام موضوعات موشکی و حقوق بشری را بحث خواهد کرد،
                          از منظر خودشون که نگاه کنی میبینی خیلی هوشمندانه دارن گام بر میدارن،

دقیقا همینطوره.
                          هر دو طرف، با ایجاد یکسری مسائل اضافی به برجام، به دنبال ایجاد منفعتِ حاصل از توافق، برای طرف مقابل هستند. یعنی طرف بترسه که اگر توافق نکنه، چه چیزهای دیگری ممکنه پیش بیاد.
                          ایران فکر کرد با افزایش غنی سازی و مذاکره با طالبان میتونه آمریکا رو بترسونه و بیارتش پای میز
                          اما دولت جدید آمریکا هم نشون داد که در زمینه دیپلماسی اینقدر بوق نیست و بازیهای سیاسی را بلد است نه مانند ترامپ نارسیست که میخواست برای ارضای عقده های شخصیتی خودش با منم منم و هیاهو و قلدرمآبی کار را پیش ببرد.

بازی برجام، مانند یک پوکر سیاسی شده. هر طرف میخواهد به دیگری القا کند که من دستم خوب است تا طرف شرط زمین رو بالاتر نبره...

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

اوکی قبول ، شاطر نانوا و بچه 12 ساله کانال داشتند و ... پرونده سازی شده براشون . خیلی هم خوفههههه
                            ولی ایا دادستان یا مرجع قانونی هم هست که برای خانم صدا نازکه شارلاتان و گرگ در لباس میش ، عفریته و عجوزه حقیقی با چهره و صدا و نام و فامیل و کاملا مشخص و فعال در فضای مجازی با صدها هزار پامنبری ، پرونده سازی کند ؟
                            تا به حال که هیچ حرفی در مورد این معروف ترین شارلاتان مجازی زده نشده . بدون شک دست داشتن این خانم با عوامل دولتی و هم دستیش در این بازی باعث شده فعلا ول بچرخه برای خودش و دیگر هیچ توجیهی براش نیست

جای کمترین شکی باقی نیست که این زن با چند صد هزار عضو در فضای مجازی و شانتاژ و پروپاگاندای بی رحمانه و فوق تصوری که داشت و بخاطر تاثیر گذاری بیش از اندازه اش روی اعضاش و بخصوص تازه واردین ، مجرم است بی برو برگرد و بدون ذره ای تردید
                            چرا هنوز اقدامی براش نشده ؟
                            سند و مدرک و همه چی هم از روز روشن تر . چهره و صدا و همه چی هم مشخص . دیگه لفتش میدن برای چی؟
                            ای دل غافل ... خرداد و تیر بود و هنوز بازار نریخته بود و من و تک و توکی دیگر امثال من گفتیم و گفتند این زن یکی از عوامل است و ماموریت خطرناکی تدارک دیده براتون حواستون باشه
                            نمی خوام افترا بزنم ، ولی (برای شوخی) وقتی دقیق نگاه کنیم قشنگ پشتش ی کارگردان قوی بوده ، جاذبه جنسیتی برای اغفال آقایان ، جنبش دعوت زنان به بورس و موفقیت بانوان ، برای فریب خانم ها ، اعضای بالای کانال برای فریب جوو گیرها ، روزی چنتا پست میذاشت که خنگ بوده هیچی نمیفهمیده ، سیکل هم نتونسته بگیره و از مدرسه اخراجش کردن، ولی الان برا خودش موفق هست ، برای فریب افرادی که می ترسیدن بدون سواد مالی وارد بازار بشن و....

البته میشد فهمید که متصل به ارکان اصلی تبلیغات فریب هست !از اینجا که : خواهرش کانادا راه به راه لوح و تقدیرنامه و جایزه میگرفت ! جایزه و اینا رو هم که می دونید دیگه خود والدین (مسولین محترم) می خرن می برن میدن دانشگاه کانادا ، میگن سر صف اینو تشویق کنید :D (آخرش معلوم میشه بایدن هم آدم خودشونه /:.yead.:/

=====================

این روزها به یاد سالهای ۹۳ و ۹۴ افتادم که در تجمعات پدیده در مقابل مجلس و سایر ارگان ها ملت تماشاچی به ریش سهامدار پدیده میخندیدند که شماها با چه عقلی رفتید و سهام حبابی و کلاهبرداری پدیده خریدید و گاها با پوز خندی به ما میگفتند عاقبت طمع کردن و دنبال یکشبه پولدار شدن بیش از این نیست و شما سهامداران دلسوزی ندارید و باید بچشید این طعم تلخ طمع پولدار شدن توهمی را.....

اما این روزها چقدر برایم آشناست .... اما اینبار برای همان ها که ما را به سخره گرفتند و نفهمیدند ما به رسانه ملی و دولت و مجلس اعتماد کردیم نه چیز دیگر.... و امروز آن افراد در دام بورس که ما آن روزها به انها و حرف هایشان اعتماد کردیم افتادند و مقداری از این درد و دروغ و فریب را چشیدند. البته پدیده به واقع و ذات خود نه کلاهبرداری بود و نه فریب ولی شباهتی که داشت حمایت حاکمیت بود که به یکباره زیر آن خالی شد و یکشبه به خاک سیاه نشست. آری این است سرمایه گذاری در کشوری که قوانین به نفع رانت خوار و سفته باز است و نه سرمایه گذار یا تولید کننده یا کارآفرین

و چقدر این روزهای بورس برای من یادآور آن روزهاست.....

این نیز بگذرد....

علیرضا سرشار عضوی از خانواده پر درد پدیده

بازار فردا رو چطور می بینید؟ سبز؟
                            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

اگرچه بایدن در سخنرانی خودش صحبتی از موضوع هسته‌ای ایران نکرد، ولی تقریبا اکثر افراد اذعان دارند که مهمترین موضوع در سیاست خارجی آمریکا در مقطع فعلی، موضوع توافقنامه ایران هست.

علت کمتر صحبت کردن مقامات آمریکایی در مورد این موضوع هم احتمالا به خاطر حساسیت زیادش هست

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4093

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                                نمی خوام افترا بزنم ، ولی (برای شوخی) وقتی دقیق نگاه کنیم قشنگ پشتش ی کارگردان قوی بوده ، جاذبه جنسیتی برای اغفال آقایان ، جنبش دعوت زنان به بورس و موفقیت بانوان ، برای فریب خانم ها ، اعضای بالای کانال برای فریب جوو گیرها ، روزی چنتا پست میذاشت که خنگ بوده هیچی نمیفهمیده ، سیکل هم نتونسته بگیره و از مدرسه اخراجش کردن، ولی الان برا خودش موفق هست ، برای فریب افرادی که می ترسیدن بدون سواد مالی وارد بازار بشن و....
                                موافقم ولی چرا به شوخی . اتفاقا اینها جدی است و چنین بود
                                کمپین زنان خانه دار را به بورس بیاریم راه انداخته بود /.:biggrinsmiley.:/ مردان اغفالی و پا منبری هاش را تشویق میکرد تا زن و مادر و خواهرشون را اغفال کنند و اونام بیان قمار خونه مش حسن و به باد بدند سنار پس اندازشون را . یعنی اغفال تو اغفال
                                ولی خیلی خوب تونست بر خلاف ظاهر قضیه نقش خودشو بازی کنه
                                ظاهر قضیه و طرز حرف زدنش ادمی میزد حتی مونگل و یه نمه عقب مونده و مظلوم بازی هاش نشان از این بود که نه بابا این قابل اعتماد است . خیلی ها به خاطر این مظلوم بازی هاش و ننه من غریبم بازی هاش فریب خوردند
                                یادتونه اون اوائل هر کی پشت سرش حرف میزد در کانالش افشاگری میکرد که من اینطوری نیست و مظلوم بازی در می اورد و نقش حر بن ریاحی فداکار را بازی میکرد ؟ عجب شارلاتانی بود
                                از شعائر دینی و مذهبی هم نهایت سو استفاده را برد . روایت های دینی و ایه های قران در مطالبش و ...
                                به من گفتن سفته بازم و فلان .. نون حلال میخورم و درامدم از این راه بورسه و شوهرم پزشک و دو تا دختر دارم و ... چقدر قشنگ مخ زد و اعتماد جلب کرد
                                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/02/05, 15:16.

نظر

در حال کار...
                                X