جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : جــــو بــــازار

تورم در گروه مصالح ساختمانی در سال ۹۹ رکورد یک دهه گذشته را شکست.

شاخص کل قیمت مصالح ساختمانی در شهر تهران طی یک‌سال گذشته، بیش از ۷۶ درصد رشد را تجربه کرده که در مقایسه با تمامی سال‌های دهه ۹۰، بیشترین رشد بوده است.

نظر

• نوروزی نیا
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 426

دوستان با این مصوبات امروز بازار حرکت میکنه یا اینکه فقط یک نوسان 10 15 درصدیه.....؟؟؟؟اینکه بانکها هم به کمک بازار میان اتفاق خوبیه؟؟؟؟؟؟

نظر

• آپولون
        ستاره دار (1)
        • Dec 2015
        • 627

هم اکنون از شعب ابی طلب عبور کردیم و وارد فلات خطرناک تری به نام فلات ابی لهب شدیم جایی که شیطان در این فلات روزی 100 بار آروزی مرگ میکند و به گوه خوردن می افتد! ما که انسانی بیش نیستیم!

نظر

• آپولون
          ستاره دار (1)
          • Dec 2015
          • 627

فلات ابی لهب منطقه خاکستری رنگ

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

قیمت جهانی شکر در یک سال گذشته بیش از 55 درصد و گندم بیش از 45 درصد رشد داشته است.

---

احتمالا امکان مذاکره مستقیم میان مقامات ایران و آمریکا بعد از بازگشت آمریکا به توافقنامه هسته‌ای وجود خواهد داشت.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
              فلات ابی لهب منطقه خاکستری رنگ

فکر کنم تو کف کانال خودرو بشه 30 تومان !! زاگرس 3000 تومان !!
              "تونل زمان" تعبیر بهتری است تا فلات ابی لهب !

نظر

• آپولون
                ستاره دار (1)
                • Dec 2015
                • 627

از اولین نشانه های ورود به این فلات اینه که لپهای گوشتی آرین02 به خاک مالیده میشه و تا یه مدت صداش در نمیاد و دیگه توهم برگشت بازار را نمیرند:D

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                فکر کنم تو کف کانال خودرو بشه 30 تومان !! زاگرس 3000 تومان !!

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11247

قیمت جهانی مس یک باردیگه درآستانه رکورد شکنی جدیدی قرار گرفته است 9980

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2110

بورسان: سرانجام بعد از مدت‌ها امروز و فردا، جلسه شورای سران قوا با محوریت بورس امروز برگزار شد و آنطور که دهقان دهنوی، رئیس سازمان بورس تایید می‌کند، تمامی پیشنهادات سازمان برای تقویت بازار سرمایه پذیرفته شده است.

به گفته دهنوی، در جلسه امروز ستاد عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، همه ۷ پیشنهاد سازمان بورس و اوراق بهادار جهت حمایت از بازار سرمایه با اصلاحات جزیی به تصویب رسید و این مصوبات بعد از تایید مقام معظم رهبری برای اجرا ابلاغ خواهند شد. همچنین در این جلسه پیشنهادات خوبی از سوی سران قوای مقننه و قضائیه مطرح و مقرر شد در جلسات بعدی مورد بررسی قرار گیرند. بدین ترتیب حمایت سران ۳ قوه به مصوبات این جلسه بسنده نشده و ادامه خواهد داشت.

محمد علی دهقان دهنوی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بر اساس مصوبات امروز، مقرر شد ۸۰ درصد از مالیات نقل و انتقال سهام در سال ۱۴۰۰ به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز شود.

وی افزود: در این جلسه با انتشار ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق بدهی توسط صندوق تثبیت بازار سرمایه و صندوق سرمایه‌گذاری مشترک توسعه بازار سرمایه با تضمین دولت جمهوری اسلامی ایران موافقت شد.

سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به مفاد ماده ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید تصریح کرد: پیرو مصوبه این جلسه بانک‌ها و موسسات اعتباری برای برنامه های حمایت از بازار سرمایه در چارچوب مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی از شمول ماده ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید خارج خواهند بود.

در این جلسه به منظور تشویق حمایت از بازار سرمایه مقرر شد شرکت هایی که ازسهام خود یا شرکت های زیر مجموعشان حمایت کنند مالیات بر درآمد آنها در سال جاری امهال و به سال بعد موکول شود. همچنین شرکت‌هایی که سود تقسیم نشده سال

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1709

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
                      از اولین نشانه های ورود به این فلات اینه که لپهای گوشتی آرین02 به خاک مالیده میشه و تا یه مدت صداش در نمیاد و دیگه توهم برگشت بازار را نمیرند:D
                      خاک عالم تو ... /:.rolleyessmileyani
                      من سر حرفم هستم
                      این چند روز اولین دفعه ای بود که سیستم رو روشن کردم که با این پیام مواجه شدم یکی از فامیلا کمک نیاز داشت همراهش بودم
                      بنده سر حرفم هستم و مدت 10 روز یا حداکثر یک ماه رو عرض کردم برای برگشت محسوس بازار اگر نشد میام معذرت خواهی میکنم مثل همیشه بدون حرف تاریخ پست رو ببینید و مدت باقی مونده رو در بیارید و در کل اینم بگم اصلا اصراری نیست به هیچ وجه مثل همیشه
                      راستش برای منم سر سوزنی مهم نیست حرفم رو قبول کنید یا نه یا هر کدوم سود کنید یا ضرر
                      به عنوان یه هم وطن مثل همیشه اگر تحلیلی بوده ارائه دادم شاید برخی دوستان از نا امیدی در بیان.....مثل هزاران نفری که هر روز چندتا توئیت میکنن حالا بی تحلیل و بی محتوا یا با محتوا و با تحلیل
                      تو اوج بازار و شاخص بالای 1950 3هفته تمام از برگشت روند برای میان مدت 8-9 ماهه نوشتم و هدف شاخص با پله های 1600و 1400و1200
                      برگشت صدرا رو هم تا 500نوشتم گمون نکنم کسی اون موقع قبول میکرد این حرفا رو و کسی عمل کرد به تحلیل
                      ولی راستش این طوری ب خاک افتادن بورس رو اصلا انتظار نداشتم
                      خودمم تا برج ده ضرر نکرده بودم سود هم کردم از هشتم برج ده تا الان 32درصد از کل سرمایه ضرر کردم البته چیزی نفروختم فعلا تا به سود برسه عجله ای نیست
                      خلاصه اینکه صلاح مملکت خویش خسروان دانند هر طور صلاحتونه عمل کنید قطعا با نظر من یا شخص دیگه کسی تصمیم نمیگیره
                      آخرین ویرایش توسط Arian02؛ 2021/05/03, 21:00.

نظر

• "Midas"
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 2483

در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
                        دوستان با این مصوبات امروز بازار حرکت میکنه یا اینکه فقط یک نوسان 10 15 درصدیه.....؟؟؟؟اینکه بانکها هم به کمک بازار میان اتفاق خوبیه؟؟؟؟؟؟

در بورس بهتره همیشه سناریوی بد را در نظر بگیریم،

به نظرم اگر قرار باشد بازار را متعادل کنند، از گروه بانکی استفاده خواهند کرد،

___

هدف وبملت 640 تومان

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                          قیمت دلار تابع سیاست های کلان کشوره که خودش متاثر از سیاستهای کلان خارجی است

دیدیم تو دوره خاتمی دلار حتی نسبت به سال قبلش منفی هم شد اما در نهایت تو پایان هر دوره هشت ساله تقریبا این الگو تکرار شده و دلار 4 برابر شد به استثنای دوره روحانی
                          اما دقت کنیم که همتی سعی داره که بگه دلار 15900 تومانه که اگر با دلار 3400 تومانی تحویلی قیاسش کنیم چیزی حدود 4.5 برابر میشه. تاکید روحانی روی دلار 15000 تومانی به همین خاطره یا حتی شاید دلار 4200 جهانگیری باز ناشی از همین معادلات باشه و برنامه های از قبل تعیین شده برای متورم سازی اقتصاد

بنابراین اگر فرض کنیم با همین فرمون بریم جلو - که باید دید دولت بعدی چه رویکردی داره نسبت به سیاست های خارجی که در ابتدا عرض شد - دلار تا 1404 از 33 تومان فراتر نخواهد رفت (تاکید مجدد روی اتخاذ سیاستهایی مشابه تا کنون)

برای امسال هم قیمت دلار آزاد حوالی 17 تومان محاسبه میشه با مبنای دلار سال 58 و برگرفته از معادلات و میانگین این 42 ساله.

مسلما پارامترهای زیادی این وسط دخیل هستند که نمیشه از الان اونها رو تشخیص داد یا وزنشون رو محاسبه کرد، چرا که اصلا معلوم نیست چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. مثلا آیا چین قراردادش عملی میشه؟ آیا ایران وارد جنگ با اسراییل میشه؟ آیا سیاست هایی مشابه دوره خاتمی رو اتخاذ میکنند (حداقل تو 4 سال اول) و بسیاری ملاحظات دیگر

اما اینکه خیال کنیم همه چیز به روال 42 سال گذشته خواهد بود، تصور باطلیست

1400 یک نقطه عطف خواهد بود در تاریخ ایران
                          خشت اول چون نهد معمار کج
                          تا ثریا می رود دیوار کج

مدل این یک بیت رو نیچه آلمانی بصورت فلسفه گفته:

چنانکه آغاز کرده ای بر همان خواهی بود.

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1709

برخی وقتا با خودم میگم شاید این افت بورس از این لحاظ که ملت رو کمی بیدار کرد خوب باشه
                            شاید مردم کمی در مورد این قوم راس کار فکر کنن
                            ولی اخرش بازم مایوس میشم
                            مردم کمی اگاهی داشتن فقط برخی ارگانهای نظامی و دولتی و حوزه علمیه و...تایید نمیکردن و سمتش نمیرفتن چندین سال جلوتر بودیم وضعمون این نبود
                            نه ملت دیگه اهل فکر هستن نه پول ما به این راحتی برمیگرده فقط ضررش برامون موند نه بیداری مردم
                            خدا رو چه دیدی شاید بشه .../:.wubsmiley.:/

نظر

• Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                              خشت اول چون نهد معمار کج
                              تا ثریا می رود دیوار کج

مدل این یک بیت رو نیچه آلمانی بصورت فلسفه گفته:

چنانکه آغاز کرده ای بر همان خواهی بود.
                              تعبیر هوشمندانه ای بود

خب بنده هم همینو عرض کردم به عنوان پیش شرط

اما در بخش بعدی عرایضم، آوردم که این رویکرد نمیتونه ادامه داشته باشه و داریم به یک نقطه عطف نزدیک میشیم

معمار کبیر اولی، هر چند دیواری که ساخت شاغول نبود، ولی آنچنان فرصت نبود که بلندی این دیوار به حدی برسه که فرو بریزه

ولی معمار ثانی، چنان با سرعت دیوار چینی کرد که اگر شمع نزنند، دیوار به ابر هم نمیرسه چه برسه تا ثریا

تو نقشه جدید، اصول مهندسی باید رعایت بشه و از معماری سنتی خبری نیست!

سوای هزینه ها، ریزش ساختمان و زیر آوار موندن، هزینه های جانی غیر قابل جبران داره!!!
                              در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                              نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• کاشان2
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 1753

این روزها خواهد گذشت ولی بدانید دود این متضرر شدن سهامداران به چشم خودتان خواهد رفت شوخی نیست پشتوانه مردمی. را از دست دادن

نظر

در حال کار...
                                X