جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
    استاد !
    مگه با DPS بلافاصله وقتی سهم باز شده همان سهم را خریده ای که اینطور حساب میکنی ؟
    به شما سود نقدی را در روز بعد از مجمع میدهند و شما با آن مبلغ همان سهم را خریده اید ؟
    بله اگر اینطور حساب کنی با چند تا سود نقدی دیگه قیمت مبنای سهم نزدیک به صفر میشه و بازدهی ساروم و هر سهمی هزاران برابر میشه

اگر مالی خوندی برو جزوه ها و فرمول ها رو یه نگاه بنداز اگر هم نخوانده ای که هیچی موفق باشید
    [ATTACH=CONFIG]6421[/ATTACH]

بحث بنده و مرتضی بازدهی بود در مقابل ارزش بازار و حباب ( 2 مقوله مجزا )

شما سال 83 دلار خریده اید 800

dps دلار چقدر است ؟ ... صفر

دلار الان مثلا 24000

سرمایه شما 30 برابر شده ...

ساروم dps های سنگینی داشت همان سالها

افزایش سرمایه داشت و ....

قطعا ساروم از دلار با اختلاف فاحش بازدهی بیشتری داد ...

افزایش سرمایه را در نظر نگیریم خودرو 700 تومانی 1382 الان شده 200 یعنی یک سوم , آیا واقعا سهامداران خودرو 82 الان در 70 درصد زیان هستند ؟
    .

نظر

• مایکل داگلاس
      Banned
      • Sep 2020
      • 378

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود الان این نقل قول شما را دیدم
      خیر دوست محترم اینطور نیست که مرگ برای همسایه خوب باشه . من برای خودم هم میخوام
      بنده در ثپردیس قفلم 310 میلیون تومان با قیمت فعلیش . من حاضرم با منفی این سهم باز شود و حجم بخورد . قیمت فعلیش هم معادل بهمن 98 است و شاخص 450 هزار ، با یک افزایش سرمایه جزئی 17%
      حتی خودم را برای پریدن 100 میلیون پولم هم اماده کردم به درک . باید تکلیف روشن شود . من نمیفهمم الان 310 میلیون پولم کجاست ؟ چون این سهم قفله . وقتی باز شد و معامله شد اون وقت میفهمم پولم کجاست
      این که نشد راهش . باید قفل ها باز شود . هیچ راه دیگری نیست . اگر راهکار دیگری بود اون وقت بحثی دیگر بود

صبح هم گفتم این قفل ها باز نشود ریسکش میره بالاتر . مشخص نیست این شاخص کف را از کجا ببنده . اگر کف رفت پائین تر چی؟
      ضمن اینکه سازمان و کارگزاری ها هم دیگه داره حوصلشون سر میره از کم شدن حجم . داره درامدشون کم میشه . برای نون و اب خودشون هم که شده و برای گرفتن کارمزد این کارو خواهند کرد
      تا کی باید این وضعیت برقرار باشد ؟ چند سال که نمیشه سهمی قفل باشد . بازار هم که در کماست و با روند طبیعی بازار این قفل ها باز نمیشود
      حتی 2 هفته مثبت قبل از عید هم باز نشد

در مورد قجام و کفپارس و کدما توضحی لازم در کامنت قبلی داده شد
      منفی های امروز این سه سهم کاملا طبیعی بود و راهی دیگر جز این نبود . فقط مشکل اینه که طرف یهو 40-50% پولش میپره ولی با توجه به وضعیت اسفبار بازار که منصفانه بنگریم این منفی ها طبیعی بود
      کدما هنوز بالاتر از سقف پارسال است
      قجام با 52% منفی هنوز 42% ریزش از سقف پارسال است و کاملا طبیعی بود این منفی که البته باطل شد
      کفپارس هم با توجه به باد کردنش بیش از حد ، الان معادل 78% ریزش است که اینم عجیب نیست . سهم بالاتر از این ریزش هم زیاد داریم
      درود و عرض ادب جناب b4city
      بله حق با شماست. قفل شدن بسیار وحشتناکتر از منفی خوردن است. و البته آقایان این را بهتر از من و شما میدانند. در واقع دوست دارند هم قفل بماند و هم بعدها منفی تپل بخورد.. بنده مقدار کمی وسبحان قبل از افزایش سرمایه خریدم. قیمت تئوریک بازگشایی حدود 327 بود. قبل از عید بعد از دو ماه بسته بودن داشت روی 280 مچ میشد که بدون هیچ دلیلی مچینگ صورت نگرفت و موند برای بعد از عید. بعد از عید هم با محدودیت دامنه نوسان باز شد. همونموقع با خودم گفتم که این سهم 280 و پایینتر را خواهد دید منتهی با اتلاف زمان و قفل شدن پول.. الان بعد از 1 ماه سهم روی 280 تومن قفل هست با 70 میلیون صف فروش. البته حقوقی گاه گداری خرید میکنه ولی برنامه همون هست که عرض کردم. همچنین رفته رفته به تعداد قفلیها اضافه میشه.. سهمهایی هم بودند که در این مدت 2 ماهه معامله میشدند و از اول این هفته به جمع قفلیها اضافه شدند. بازاری که توش معامله صورت نگیره و سهام بالا پایین نشه اسمش بازار نیست... هیچ کسی هم دلش برای سهامدار خرد نسوخته چون قطعا" منفی رو نوش جان خواهند کرد. درست مثل اینه که یکی پول شما رو ازتون بگیره و بگه تایکی دو ماه جای پولات امنه ولی بعد 2 ماه جلوی چشمات پولتو آتیش میزنیم.

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8543

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

سلام مایکل از اژدر چه خبر

شنیدم خود کشی کرده از دار دنیا رفته

قراربود برای ما عسل بفرسته وصیتی چیزی در باره اش نکرده
        مطمئن باش روحش همینور هاست حاج درنا

اژدر 10-20 تا آیدی داره

نظر

• مایکل داگلاس
          Banned
          • Sep 2020
          • 378

درود بر مرتضی خان عزیز . از دیدن ایدی شما بسیار خوشحال شدم /:.Heart.:/
          ارادتمندیم. مدتی تو حپس بودیم. بنده گهگداری پی گیر مطالب شما و بقیه دوستان بودم.@};-

نظر

• مایکل داگلاس
            Banned
            • Sep 2020
            • 378

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

سلام مایکل از اژدر چه خبر

شنیدم خود کشی کرده از دار دنیا رفته

قراربود برای ما عسل بفرسته وصیتی چیزی در باره اش نکرده
            سلام حاج درنا. نگران اژدر هستی یا عسل ها؟خخخخخ
            اژدر حالش خوبه. رو قله نقد کرده و پولشو گذاشته صندوق درآمد ثابت.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
              بهرام خان مطابق بحث و تبادل نظری که چند وقت پیش با جناب بیفورسیتی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که نتیجه گیری از روی نمودار تعدیل شده اشتباه است.. یه بنده خدایی هم بود به اسم مهناز صادقی اونم چند جا گفته بود که مثلا فلان سهم از فلان تاریخ چند صد برابر یا چه میدونم هزار برابر شده!! که البته اشتباه بود..
              حالا اصل مطلب بنده روی حباب گرفتن سهام هست که میگم دلیل اصلیش ترامپ نیست. دلیل اصلیش دزدی از ملت هست. من میگم ساروم در سال 82 ارزش بازارش رسیده بود به 3700 میلیارد تومن که با دلار 800 تومنی اون زمان، ارزش بازارش به دلار میشد حدود 4.5 میلیارد دلار.. پس اونموقع ابر حباب تر از امروز بود در حالیکه ترامپی هم وجود نداشت.

http://

وقتی میگم ابر حباب بود دقیقا" از چی میگم؟ سهم بدون افزایش سرمایه با همون تعداد 233 میلیون سهم از بالای 15000 تومن اومده زیر 600 تومن!!!
              یعنی بیش از 96% ریزش!!پس این ابر حبابها و ریزشها و دزدیها همیشه بوده چه با ترامپ چه بی ترامپ. منتها این بار دستان مبارک همتی باهوش و دژپسند کاردان بیش از بقیه آلوده هست.

http://
              درود ...

حباب را همین الان هم دارند می سازند ( منکر حباب نیستم )

سدشت از دی 99 قفل در صف خرید ...

ارزش بازار رفت بالای 8000 میلیارد تومان ...

( 4 برابر ارزش بازار غول سیمانی یعنی سپاها )

.

نظر

• ali salehi
                عضو عادی
                • Feb 2014
                • 222

سهامدارا باید واقعیت رو بپذیرن ، بورس حبابی شده و حباب ترکیده ،با ریزشهای اخیر بخشی از حباب تخلیه شده اما همچنان حباب داریم
                دولت و سازمان بورس با ابزارهایی که داشت و همچنین تجهیز منابع سعی کردن جلوی ریزش رو بگیرن ، اونا بهتر از هر کسی میدونن وضعیت چقدر خرابه ، کاری از دستشون بر نمیاد فقط زور میزنن زمان بخرن ، اگر اجازه میدادن به حالت طبیعی افت شاخص تکمیل میشد بازار به این وضعیت نمیفتاد
                با تغییر دامنه اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشم کور کردن
                الان دیگه وضعیت خیلی خراب تر شده ، اکثریت به این جمع بندی رسیدن که کف شاخص میتونه خیلی پایینتر از تصوراتشون باشه ، این تفکر وقتی قالب میشه اوضاع خطرناک میشه ، نتیجه ش رو در بازگشاییهای بدون دامنه نوسان میبینید
                بارها گفتم بازم تکرار میکنم ارزنده گی سهام به سودسازیشه اگر سهمی دارید که سود واقعی داره ، peمناسبی داره سودش در مجمع تقسیم میشه و قابل تکراره نگهداری کنید
                بخش اصلی حباب مربوط به گروههای زیانده و گروههایی که سودهای کاغذی مثل تسعیر ارز یا فروش دارایی داشتن ، اینا نه تنها حبابی هستن بلکه در اوج حباب با تخلیه شناور مواجه شدن
                بورسبازی کار ساده ای نیست به خوندن چند تا گزارش اکتفا نکنید دستکاری گزارش خیلی ساده س ، ممکنه سهامی بخرید گزارش تولید و فروش عالی بزاره کدال ، ممکنه سود دوره ای رو غیر واقعی با درصد بالا بزاره کدال شمام بخونی بعد فریب بخوری با اطمینان سهم رو بخری و برخلاف تصورت ضرر کنی
                خیلی احتیاط کنید به اراجیف بعضی بوقچیا توجه نکنید اینا سهم میخرن تبلیغ میکنن تا بندازن به شما

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1189

درود الان این نقل قول شما را دیدم
                  خیر دوست محترم اینطور نیست که مرگ برای همسایه خوب باشه . من برای خودم هم میخوام
                  بنده در ثپردیس قفلم 310 میلیون تومان با قیمت فعلیش . من حاضرم با منفی این سهم باز شود و حجم بخورد . قیمت فعلیش هم معادل بهمن 98 است و شاخص 450 هزار ، با یک افزایش سرمایه جزئی 17%
                  حتی خودم را برای پریدن 100 میلیون پولم هم اماده کردم به درک . باید تکلیف روشن شود . من نمیفهمم الان 310 میلیون پولم کجاست ؟ چون این سهم قفله . وقتی باز شد و معامله شد اون وقت میفهمم پولم کجاست
                  این که نشد راهش . باید قفل ها باز شود . هیچ راه دیگری نیست . اگر راهکار دیگری بود اون وقت بحثی دیگر بود

صبح هم گفتم این قفل ها باز نشود ریسکش میره بالاتر . مشخص نیست این شاخص کف را از کجا ببنده . اگر کف رفت پائین تر چی؟
                  ضمن اینکه سازمان و کارگزاری ها هم دیگه داره حوصلشون سر میره از کم شدن حجم . داره درامدشون کم میشه . برای نون و اب خودشون هم که شده و برای گرفتن کارمزد این کارو خواهند کرد
                  تا کی باید این وضعیت برقرار باشد ؟ چند سال که نمیشه سهمی قفل باشد . بازار هم که در کماست و با روند طبیعی بازار این قفل ها باز نمیشود
                  حتی 2 هفته مثبت قبل از عید هم باز نشد

در مورد قجام و کفپارس و کدما توضحی لازم در کامنت قبلی داده شد
                  منفی های امروز این سه سهم کاملا طبیعی بود و راهی دیگر جز این نبود . فقط مشکل اینه که طرف یهو 40-50% پولش میپره ولی با توجه به وضعیت اسفبار بازار که منصفانه بنگریم این منفی ها طبیعی بود
                  کدما هنوز بالاتر از سقف پارسال است
                  قجام با 52% منفی هنوز 42% ریزش از سقف پارسال است و کاملا طبیعی بود این منفی که البته باطل شد
                  کفپارس هم با توجه به باد کردنش بیش از حد ، الان معادل 78% ریزش است که اینم عجیب نیست . سهم بالاتر از این ریزش هم زیاد داریم
                  درود
                  البته من با راهکار قبلی سازمان (حذف حجم مبنا در گره) بیشتر موافق بودم و هستم. اون طوری، به تدریج ولی تکلیف تمام سهم ها تقریبا با هم مشخص میشد و اینطور نبود که حالا امروز دو تا سهم منفی سنگین بخورند، هفته بعد دو تا دیگه. (البته تا اونجاییکه یادمه شما جزء معدود افرادی بودید که از اون راهکار حمایت میکردید و بقیه شما را به نقد بودن متهم میکردند.)
                  هرچند اگر یک بار برای همیشه این حجم مبنا را حذف میکردند (مرگ یک بار، شیون هم یک بار)، وضعیت بسیار بهتری در بازار داشتیم.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4094

شستا خوب مقاومت میکنه . در منفی سنگین اوردرگذاری خرید میکنند
                    شگویا امروز خوب ظاهر شد . در صورت منفی روزهای بعدی و نفوذش زیر 800 به نظرم گزینه خیلی خوبی باشه که میشه کف قبلیش
                    نمیدونم در این وضعیت خراب ایا باید به خرید در روزهای بعدی فکر کرد یا اینم نوعی حماقت باشد ولی بد نیست مواردی را زیر نظر بگیریم ببینیم چه خاکی باید به سر کنیم /:.yead.:/

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11248

شستا خوب مقاومت میکنه . در منفی سنگین اوردرگذاری خرید میکنند
                      شگویا امروز خوب ظاهر شد . در صورت منفی روزهای بعدی و نفوذش زیر 800 به نظرم گزینه خیلی خوبی باشه که میشه کف قبلیش
                      نمیدونم در این وضعیت خراب ایا باید به خرید در روزهای بعدی فکر کرد یا اینم نوعی حماقت باشد ولی بد نیست مواردی را زیر نظر بگیریم ببینیم چه خاکی باید به سر کنیم /:.yead.:/
                      شستا یک ازادشدن افزایش سرمایه هم داره که تعداد سهم کمی هم نیست!هرچند بازدهی هم نداشته بعد افزایشش
                      فولاد را خیلی دبش میخرن... تا فولاد هست بقیه بازار را باید چشم بست/:.yead.:/
                      یک فاسمین درواچ بود اگریادتون باشه ... باکمی شل شدن بازار قفل شدباز!...
                      فعلا کل بازار به نظر نگاهش به فولادباشه ...

نظر

• مایکل داگلاس
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 378

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                        سهامدارا باید واقعیت رو بپذیرن ، بورس حبابی شده و حباب ترکیده ،با ریزشهای اخیر بخشی از حباب تخلیه شده اما همچنان حباب داریم
                        دولت و سازمان بورس با ابزارهایی که داشت و همچنین تجهیز منابع سعی کردن جلوی ریزش رو بگیرن ، اونا بهتر از هر کسی میدونن وضعیت چقدر خرابه ، کاری از دستشون بر نمیاد فقط زور میزنن زمان بخرن ، اگر اجازه میدادن به حالت طبیعی افت شاخص تکمیل میشد بازار به این وضعیت نمیفتاد
                        با تغییر دامنه اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشم کور کردن
                        الان دیگه وضعیت خیلی خراب تر شده ، اکثریت به این جمع بندی رسیدن که کف شاخص میتونه خیلی پایینتر از تصوراتشون باشه ، این تفکر وقتی قالب میشه اوضاع خطرناک میشه ، نتیجه ش رو در بازگشاییهای بدون دامنه نوسان میبینید
                        بارها گفتم بازم تکرار میکنم ارزنده گی سهام به سودسازیشه اگر سهمی دارید که سود واقعی داره ، peمناسبی داره سودش در مجمع تقسیم میشه و قابل تکراره نگهداری کنید
                        بخش اصلی حباب مربوط به گروههای زیانده و گروههایی که سودهای کاغذی مثل تسعیر ارز یا فروش دارایی داشتن ، اینا نه تنها حبابی هستن بلکه در اوج حباب با تخلیه شناور مواجه شدن
                        بورسبازی کار ساده ای نیست به خوندن چند تا گزارش اکتفا نکنید دستکاری گزارش خیلی ساده س ، ممکنه سهامی بخرید گزارش تولید و فروش عالی بزاره کدال ، ممکنه سود دوره ای رو غیر واقعی با درصد بالا بزاره کدال شمام بخونی بعد فریب بخوری با اطمینان سهم رو بخری و برخلاف تصورت ضرر کنی
                        خیلی احتیاط کنید به اراجیف بعضی بوقچیا توجه نکنید اینا سهم میخرن تبلیغ میکنن تا بندازن به شما
                        درود..
                        در اینکه بازار حباب بود و باید تخلیه میشد شکی نیست. و در اینکه خیلی از سهام هنوز حباب دارند بازم شکی نیست...
                        اما مطمئن نیستم که دولت و سازمان تلاششون در راستای بهبود وضعیت بازار باشه... نمیدانم اون بخشنامه در مورد ظن دستکاری در معاملات رو خود سازمان تنظیم کرده یا از بیرون توسط دولت یا مجلس یا قوه قضائیه به سازمان بورس تحمیل شده.. حتی اگه تحمیلی هم باشه سازمان نباید زیر بار میرفت و همچنین دولت هم میتونست کمک کنه تا این بخشنامه رو آتیش بزنند. شما اگر تک تک بندهای این بخشنامه رو بخونید متوجه میشید که کل این بخشنامه رو میشه در یک جمله خلاصه کرد: هر کس معامله کنه مجرم هست. و تمام. با این بخشنامه صاحبان پول(مخصوصا" پولهای بزرگ) رو عملا" از بازار فراری دادند. اونهایی هم که موندند در تلاش هستند که فرار کنند. در واقع برخلاف تصور ما دولت و سازمان و هر نهادی که از این بازار خورده و برده، بازار رو به حال خودش رها نکرده و تمام تلاشش رو انجام میده تا حسابی سهامدار رو بِچِلونه.

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4094

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                          درود
                          البته من با راهکار قبلی سازمان (حذف حجم مبنا در گره) بیشتر موافق بودم و هستم. اون طوری، به تدریج ولی تکلیف تمام سهم ها تقریبا با هم مشخص میشد و اینطور نبود که حالا امروز دو تا سهم منفی سنگین بخورند، هفته بعد دو تا دیگه. (البته تا اونجاییکه یادمه شما جزء معدود افرادی بودید که از اون راهکار حمایت میکردید و بقیه شما را به نقد بودن متهم میکردند.)
                          هرچند اگر یک بار برای همیشه این حجم مبنا را حذف میکردند (مرگ یک بار، شیون هم یک بار)، وضعیت بسیار بهتری در بازار داشتیم.
                          بله همون راهکار بسیار عالی بود . بله من از این گره حمایت داشتم و هنوزم دارم . فقط نمیدونم چرا اجراش نکردند
                          من هیچ وقت نظراتم بر اساس نقد و سهم بودنم نیست

اخه این گره فعلی به قدری مسخره است که مرغ پخته وسط سینی هم قهقهه میزنه از این حد و حجم از جهالت دست اندرکاران
                          سهمی که منفی 3 حجم نمیخوره ، ایا با منفی 6 و این حجم مبناهای عجیب و غریب دردش درمان میشود ؟
                          مثل اینه که حقوق طرف یک سالش هم کفاف خرید فلان اقلام زندگی را نده ، بعد بهش بگیم به جای 1 ماه پس انداز ، دو ماه پس انداز کن مساله حله !!!

یا اینکه طرف به بیماری مبتلا شود که یک دوره درمان 10 روزه نیاز داشته باشد و انتظار بهبودی در روز دوم درمان داشته باشد . به این حد مسخره است
                          سهم را با منفی 6 باز میکنند . حجم نمیخوره و پایانی وقی نمیکنه و تکون نمیخوره . روز بعد بازم با قیمت بالاتر و منفی 3 /:.yead.:/
                          نباید بری این دست اندرکاران و این واضعان قوانین و این ناظرها را از پشت میزشون بکشی بیرون و یه فصل بزنی تا کبود شوند تا حداقل اندازه یک کودک دبستانی حساب کتاب هالیشون بشه ؟

اهل کتک کاری و خشونت نیستم ولی فکر کنم در این مورد جایز باشه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• dornaa
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1467

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
                            سلام حاج درنا. نگران اژدر هستی یا عسل ها؟خخخخخ
                            اژدر حالش خوبه. رو قله نقد کرده و پولشو گذاشته صندوق درآمد ثابت.
                            خوش خبر باشی خیلی خوشحال شدم رفته سر قله خالی کرده

پس خرح عروسیش دراومد

بهش بگو عسل رو هم کارسازی کنه برای زمستون لازم دارم

نظر

• وحید خزایی
                              عضو فعال
                              • Jul 2020
                              • 1260

20 مرداد 1399.... قیمت دلار 20،800..... شاخص کل2،100،000
                              .
                              .

13 اردیبهشت 1400..قیمت دلار 21،800..شاخص کل 1،167،000
                              .

!!!!!!!!

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4094

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                شستا یک ازادشدن افزایش سرمایه هم داره که تعداد سهم کمی هم نیست!هرچند بازدهی هم نداشته بعد افزایشش
                                فولاد را خیلی دبش میخرن... تا فولاد هست بقیه بازار را باید چشم بست/:.yead.:/
                                یک فاسمین درواچ بود اگریادتون باشه ... باکمی شل شدن بازار قفل شدباز!...
                                فعلا کل بازار به نظر نگاهش به فولادباشه ...
                                بله شستا هنوز سهام افزایشیش ازاد نشده و نمیدونم کی ازاد میشه ؟ شاید تا بهبود نیافتن بازار ازادش نکنند تا فشار فروش مضاعف نشود
                                بله فولاد به نظر میاد از پیشروهای برگشتی باشد
                                فاسمین فکر میکنم باید رو 1300 و حتی زیرش ارام بگیرد . به نظر رفتنش زیر 1400 فشارش را بدجوری انداخت از حال رفت . مثل این خانم معلم ورزش نمونه کشور که در برنامه زنده از حال رفت بنده خدا /.:biggrinsmiley.:/
                                موارد زیادی بودند که تا دیروز هم خوب ترید میشدند از جمله مادیرا که بسیار میل به مثبت شدن داشت و امروز به کما رفتند
                                عجیب است یهو در عرض یک روز ، برخی نمادها از این رو به اون رو میشوند

نظر

در حال کار...
                                X