جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : جــــو بــــازار

بلومبرگ:

اگر اوایل هفته آینده توافق هسته ای با ایران اعلام شود ، حداقل دو ماه طول خواهد کشید تا نفت ایران به بازارهای جهانی راه یابد. دلیل این امر این است که دولت بایدن در صورت دست یافتن به هر معامله ای با ایران، آن را برای بررسی به کنگره ارسال خواهد کرد و کنگره برای بررسی آن 60 روز مهلت خواهد داشت.

البته دولت بایدن می تواند از نظر تئوری ، كنگره را دور بزند ، اما تحلیلگران مسائل انرژی تصور نمی كنند كه بایدن این كار را انجام دهد.

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post

تمام سرمایه و اندوخته مردم و حتی بازاریان برباد رفت و پوچ شد.

جه فایده

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.

کیست که مرا یاری کند.
      ما اهل کوفه نیستیم...

به این جور آدم ها میگن شغال فرهنگی
      کارشون بعد از پاک کردن ذهن مردم دزدیدن فرهنگ گذشته ملت هاست

نظر

• کریشنا
        عضو فعال
        • Dec 2015
        • 1097

شنیدید میگن طرف دست بده داره یا آدم خیریه!! یا طرف دست بگیر داره! و از دستش چیزی نمیچکه!! این برمیگرده به ااصالت و ژنتیک افراد... فرق احمدی نژاد با روحانی گدا گشنه در همین موضوع خلاصه میشد. احمدی نژاد دست بده داشت و روحانی دست بگیر! همین خصلت ژنتیکی روحانی باعٍث شد که کل مردم ایران به فنا برن و جیب تک تک شون رو خالی کنند... خدا به داد مردم ما با آمدن رئیس جمهور بعدی برسه...

نظر

• بامبو
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 467

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
          وبملت
          یک مثال مشخص
          یکی از نمادهای مهم بازار هست .
          من بنیاد نمیدونم البته بنیادکارا میگن خوش بنیاد هست .
          مقاومت مهمی رو با کندل عالی شکسته بود و یک مرتبه با یک گزارش مسخره

ترمز دستی کشیدن و زدن تو سرش و ببینید کجای نمودار و در چه شرایطی بسته شد و کجا باز شد !!

مگه داریم ؟

مگه میشه ؟

مگه هست ؟

شما بهترین تحلیلگر تمام ادوار تاریخ هم باشی اینجا تسمه تایم پاره میکنی ...

بازار ما زمان لازم داره

مجید مؤیدی
          شاخص سبز
          درود برجناب داور ومجیدمویدی عزیزکه نمیشناسمش

طبق برخی قوانین تحلیل تکنیکال قرارنبود جایی بره وباید میومد پایین درکش هم چندان سخت نیست که کسی نتونه تشخیص بده منتها راه برای رسیدن به سود تو تکنیکال زیاده وهرکی از یک روشی استفاده میکنه احتمالا مجید آقای مویدی از برخی از اونها غافل بوده

من دلایل بنیادیش رو نمیدونم که چی برسر سهم اومده ولی وبملت بدون طی کردن زمستانش از پاییز مستقیما وارد بهارشده بود واین ممکن نیست

اما یه مسعله ای اینجا مطرحه واونم اینه که بفرما بشین بتمرگ هرسه برای انجام یه خواسته ای بکار میرن ولی تو بورس ما فقط از بتمرگ استفاده میکنن

کندل پرقدرتی که گفته میشه احتمالا یه تله وترفندی بوده که تواین بازار داغون روسرعده ای خالی کنن تو معاملات فقط نمیشه به کندل استیک بسنده کرد

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

مدیرکل آژانس می‌گو‌ید غنی‌سازی در ایران 'در سطح کشورهای سازنده بمب' انجام می‌شود

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، گفته است ایران در حال غنی سازی اورانیوم در سطحی است که "فقط کشورهای سازنده بمب در آن ابعاد فعالیت می‌کنند".

آقای گروسی به روزنامه فایننشال تایمز چاپ لندن گفته است که وضعیت "بسیار نگران کننده" است زیرا برنامه هسته‌ای ایران طی دو سال گذشته "پیچیده‌تر شده است".

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

چون گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود
              در مذاکرات وین نماینده آمریکا میگه تاسیسات اتمی در ایران رو یا خودتون خرابش کنید یا خودمون براتون خرابش میکنیم

نظر

• tazevared5
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 191

شرکت در مجامع کدوم شرکت ها جذابه ؟

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8638

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                  بلومبرگ:

اگر اوایل هفته آینده توافق هسته ای با ایران اعلام شود ، حداقل دو ماه طول خواهد کشید تا نفت ایران به بازارهای جهانی راه یابد. دلیل این امر این است که دولت بایدن در صورت دست یافتن به هر معامله ای با ایران، آن را برای بررسی به کنگره ارسال خواهد کرد و کنگره برای بررسی آن 60 روز مهلت خواهد داشت.

البته دولت بایدن می تواند از نظر تئوری ، كنگره را دور بزند ، اما تحلیلگران مسائل انرژی تصور نمی كنند كه بایدن این كار را انجام دهد.

جوک نگید

بلومبرگ چقدر پول میگیره واسه این اخبار فیک انگلیسی ؟

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4097

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
                    سلام
                    اره خداروشکر
                    نست های خرید خوبی هم در سهما دیده شد
                    بعضی هم مثل شبندر الگور سه سرباز سفید زدن

امان از ترس که باعث میشه نقطه ای که چند وقت منتظرش بودی رو از دست بدی
                    مثلا شتران بخاطر ده تومن پایین تر نخریدم ، بپیوند تو پایین ترین نقطه خریدم ولی با 5 درصد فروختم ، وخارزم بخاطر 20 تومن پایین تر نخریدم

البته هنوز موقعیت های خوبی هست و تریگرهایی که باید زده شوند
                    من که نقد هستم منتظر تریگر میمونم مثلا 940 فولاد ، یا پله ای میخرم چندتا سهمی که هنوز جمع نشدن و جای خوبی هستن

در کل بازار روند بگیره برای همه خوب میشه امیدوارم هفته خوبی پیش رو داشته باشیم

درود
                    2 روز قبل هم در تاپیک چه کردید عرض کردم دوستان از جو منفی و ناامیدی فاصله بگیرند و حتی فرصت فروش بودن پالایشی ها و بزرگان را که شما عنوان داشتید نقد و بررسی کردم . حدس و تحلیلم این بود 1100 ریزش تمام است و حفظ میشه که به نظر اینطور باشد
                    با این حال حتی خودم هم خرید انچنانی روزهای قبل نکردم . لامصب بازار بد هراسی به دلمون افکنده بود
                    اصولا شاخص قبل از کفی که اکثرا منتظرش هستند بر میگرده . البته با فرض اینکه واقعا کف شاخص را همون 1.095 دوشنبه بدانیم . در بورس هم که قطعیت نداریم

حتی خودم چند مورد واچ لیستم از دستم در رفت . نمیخوام بگم جو ناامیدی باعثش شد ، من با سالها سابقه دیگه نباید تحت تاثیر جو باشم ولی یه نمه موثر بود . جو ناامیدی باعث میشه بطور متقابل یکدیگر را منفعل و راکد کنیم و توصیه من 2 روز پیش این بود که فاصله بگیریم چون اینجاها دیگه نباید هم چون ماه های قبل ناامید باشیم
                    مدتها غگل را زیر نظر داشتم و موقعی که غسالم را زدند شدید زیرش ، دست دست کردم و غگل صف شد و دیروز و امروز هم بازم دو دل شدم و بازم در رفت
                    طمع 200-205 داشتم
                    مادیرا را 1 ماه است زیر نظر دارم . یک بار هم بالای 800 وارد و با ضرری جزئی خارج شدم . بار دوم کمی بالای 700 خرید و با سودی کم خارج شدم که هر دو مورد درست بود ولی منتظر زیر 600 تا نزدیک 550 بودم که امروز ناغافل در رفت
                    دیروز هم عرض شد بازار باید رکب بزنه . یا به فروشنده یا به نقدی و خریداری که دو دل است و خرید نمیکند . این اتفاقات و جا موندن از مثبت های بخشی از بازار لازمه این بازار است تا کمی تردید ها را بکاهد و حتی باید به فال نیک گرفت . تا عزم خرید را بیشتر کند و فشار فروش را کمی بکاهد ،حالام که این بازار هنوز جائی نرفته و اتفاقی نیفتاده . یه مثبت جزئی زده که از بش منفی دیدیم ذوق زده شدیم

خودتون حرفه ای هستید و نیک میدانید و گفتید موقعیت های خوب زیاد است ، این بازار خوشبختانه یا متاسفانه هر کدام میتونه مورد استفاده باشه ، به حدی متنوع است که جا ماندن در ان معنی نداره

اینقدر هم نمادها ریختند که اگر بازار قرار بر جان گرفتن داشته باشد ، برای ورود و صعود وقت بسیار است . حتی اگر قرار بر این باشد که بخش کوچکی از زیان های کسانی که خرداد 99 به بعد در نمادهای بخصوص کوچک وارد شدند جبران شود ، برخی نمادهای این بازار 100% هم رشد کند بازم هیچی نیست در برابر ریزش های 70-85%
                    سهمی که 80-85% ریخته حتی 100% هم رشد داشته باشد بازم کمه برای جبران بخشی از زیان های طیف گسترده ای از زیان دیده ها

من فکر میکنم دیگه کم کم باید بنا بر تحلیل و اعتقاد و تجربه خودمون ، سهم خوب و مورد نظرمون را بخریم و هراس را کم کنیم . حداقل یه پله خرید . بازار بخواد جون بگیره مهم نیست 5% هم بریم زیر ، برمیگردیم . البته نه هر سهمی
                    در ضمن بخش بزرگی از بازار هنوز قفل است و کار زیاد داره . فرصت فراواااااااان است
                    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/05/26, 21:54.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8638

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                      شنیدید میگن طرف دست بده داره یا آدم خیریه!! یا طرف دست بگیر داره! و از دستش چیزی نمیچکه!! این برمیگرده به ااصالت و ژنتیک افراد... فرق احمدی نژاد با روحانی گدا گشنه در همین موضوع خلاصه میشد. احمدی نژاد دست بده داشت و روحانی دست بگیر! همین خصلت ژنتیکی روحانی باعٍث شد که کل مردم ایران به فنا برن و جیب تک تک شون رو خالی کنند... خدا به داد مردم ما با آمدن رئیس جمهور بعدی برسه...

البته محمود هم بکن بود.

ولی اگر کل دکل نفت را هاپولی میکرد یه گالن نفت میگذاشت جاش برای امرار معاش.

ولی روحانی که ماشا الله

عینهو ارتش متفقین.

زمین سوخته بجا گذاشت.

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8638

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                        مدیرکل آژانس می‌گو‌ید غنی‌سازی در ایران 'در سطح کشورهای سازنده بمب' انجام می‌شود

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، گفته است ایران در حال غنی سازی اورانیوم در سطحی است که "فقط کشورهای سازنده بمب در آن ابعاد فعالیت می‌کنند".

آقای گروسی به روزنامه فایننشال تایمز چاپ لندن گفته است که وضعیت "بسیار نگران کننده" است زیرا برنامه هسته‌ای ایران طی دو سال گذشته "پیچیده‌تر شده است".

نوشته بلومبرگ را کجای دلمون بگذاریم.

اینها عمراً با هم کناربیان.

نظر

• QARTAL
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 544

جوک نگید

بلومبرگ چقدر پول میگیره واسه این اخبار فیک انگلیسی ؟
                          ایران در بین 180 کشور از لحاظ آزادی رسانه ای و مطبوعات در رده 173 قرار گرفته در کمال ناباوری بیش از 900 سازمان و نهاد رسانه ای در کشورهای مختلف را حمایت مالی میکند!!!!!!!!!!!!!!!1

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

نوشته بلومبرگ را کجای دلمون بگذاریم.

اینها عمراً با هم کناربیان.

در خارج کشور شما پول نفتی بده دانشگاه یا بنگاه روزنامه یا رسانه برات مقاله دروغ مینویسند

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                              همتی:

مطمئنم از داخل خانه تا کل دنیا با تعامل می‌توان مشکلات بسیاری را حل کرد.

برای اقتصاد برنامه دارم و مطمئنم که قابل تحقق است. مطمئن هستم که می‌شود مشکلات مردم را حل کرد. می‌شود بسیار سریع اقتصاد کشور را جمع‎ و جور کرد.
                              همتی اشغال به تمام عیار که سرمایه مردم را با همکاری دولت فریبکار نابود کرد

همتی اگر کمی عقل داشت متوجه میشد که نباید کاندید میشد چون سهامداران خون همتی را داشته باشند میخورند مثل هند جگر خوار !!!
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

همتی: صدای مردم معترض به وضعیت موجود هستم

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری:

?من می‌خواهم صدای بخش اعظم خاموش مردم باشم که به وضعیت موجود اعتراض دارند و مطمئن هستم که می‌شود مشکلات مردم را حل کرد.

?شرایط اقتصادی مردم اصلأ خوب نیست و من معتقدم می‌شود این مسائل را حل کرد.

خداوکلی این مردک کثیف واقعا خجالت نمیکشه چنین جملات بیان میکنه واقعا مردم ایران را چی فرض کرده

رای همتی بیشتر از 500 الی 1000 عدد نیست
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

در حال کار...
                                X