جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    به نظرم همتی به عنوان رییس بانک مرکزی در اون مقطع حساس(زمان ترامپ) که تنشها رو به افزایش بود خیلی خوب عمل کرد .شاید تصمیماتش با منافع سهامداران در تضاد بوده باشد لیکن واقعیت این است کسی که در جایگاه رییس بانک مرکزی قرار می گیرد یک شرح وظایف و اولویت هایی دارد !مهمترین اولویت بانک مرکزی حفظ ارزش پول ملی است . شاید اگر سیف ادامه می داد دلار تا 50 و 60 هم می رفت . کسی که یک مسئولیت کلان و سیاسی را در اختیار می گیرد بعضی وقتها ناچار از قربانی کردن بخشی از جامعه برای حفظ بخش بیشتر جامعه خواهد بود ! هر چند این کار از نظر افراد عادی جامعه غیر اخلاقی محسوب می شود ! اما بعضی وقتها واقعا اجتناب ناپذیر است .
    متاسفانه عوام مثل شما فکر نمی‌کنند و ظاهر بین هستند و فکر جیب خودشان،

ولی کاملا مشخص هست که اگر دولت را به عنوان یک بنگاه اقتصادی در نظر بگیریم، همتی خوب عمل کرده.

نظر

• ایران دوست
      عضو عادی
      • Nov 2020
      • 81

با سلام.به نظر من هم نظام بشدت احساس ترس و ضعف و خطر کرده در نتیجه با رد صلاحیت کردن تمام عوامل غیر خودی (اصلاح طلب) اماده یک توافق بر اساس تمایلات رهبری است.چون رییس جمهور اتی اقای رییسی بشدت به منویات و نظرات رهبری نزدیکه و این باعث یکدست شدن سیاستهای نظام چه داخلی و خارجی میشه.پس با فرض رخ ندادن اتفاقات غیر محتمل باید منتظر ارامش نسبی در بازارها باشیم تا در ابنده اگر توافقی حاصل شد شاهد بهبود وضعیت اقتصادی بطور کل باشیم.بطور کل من با اتفاقاتی که رخ داده احساس بهتری دارم و امیوارم اعتماد به بورس هم برگرده .

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3747

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
        عرض ادب

یه نکته ای در خصوص این طرح مالیات بر عایدی سرمایه (خرید و فروش ملک و خودرو اگر زیر 1 سال اتفاق بیفته طرف باید 30-40 درصد مالیات بده)که گویا دیروز نهایی شده هست،
        دولت خودش بخاطر کسری بودجه میاد تورم ایجاد میکنه، قیمت دارایی مثل ملک یا خودرو بصورت اسمی میره بالا بعد خود دولت میاد از خرید و فروشش مالیات میگیره/:.wacsmiley.://:.yead.:/
        شهروندی که خونه یا ماشینی داره و قیمتش زیاد شده(در اثر تورمی که دولت ایجاد کرده) چیزی به ثروتش اضافه نشده که، فقط مبلغ اسمی دارایی ش زیاد شده.
        حالا من دیدم خیلی از بورسی ها خوشحال هستن که این طرح باعث کاهش دلالی در سایر بازارهای موازی مثل خودرو و ملک میشه که تجربه ثابت کرده نمیشه و راه در رو زیاده اما این رویه از اساس غلط هست، اون چیزی که در سایر کشورها داریم ماهیتش با این طرح متفاوته(اونجا ثروتی واقعی و بیش از تورم از طریق معامله کوتاه مدت ایجاد شده و دولت میاد مالیات میگیره، اینجا در اثر تورم ارزش اسمی دارایی زیاد شده).

سبز باشید
        بالای یک سال هم درصد خودش رو داره !!جالب اینجاست که برا ارزش ها هم خودشون تصمیم می گیرند یعنی اگر طرف بخواد ملک یا ماشینش رو به قیمت زمان خرید یا زیر قیمت خرید واگزار کنه بازهم مورد قبول دزدان سرگردنه امور مالیاتی نیست

نظر

• Elcid
          Banned
          • Sep 2020
          • 1239

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
          پیش بینی های ابر تورمی شما در مورد آینده هم اشتباهه چون باعث فرو پاشی کشور میشه از داخل به هیچ وجه جامعه دیگه کشش تورم جدید را نداره نه از جهت افزایش قیمت کالا ونه از جهت افزایش قدرت خرید مردم اجازه تورم جدید را نمیده با رئیسی کشور 4 سال آینده به ثبات اقتصادی خواهد رسید در همین شرایط باقی خواهد ماند

پیش بینی هایت هم مال خودت
          چه ربطی به کشش و تحمل جامعه داره ؟ اقتصاد علم اعداد و ارقام است و در همه جای جهان دو دو تا چهار تا است
          تیم و نفرات اقتصادی اطراف رئیسی هم که مشخص نیستند خودش هم که سابقه و تجربه اقتصادی نداره حتی همتی اگه بخواد جدی وارد رقابت بشه در اقتصاد قوی تر است
          اقتصاد و تورم و رشد اقتصادی نگاه نمیکنه رییس جمهور شما چه کسی است
          همین الان بیش از ۶۰ میلیون بشکه نفت ایران روی دریا در کشتی ها نگهداری میشه چون خریدار جرات خریدن نداره
          آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/05/27, 10:58.

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
            ایشان نفت را صعودی پیشبینی کرده بودند پستشان هست و ثابت کردند که نفت تکنیکال پذیر هست

یه نکته هم بگم از 9ماه قبل تاکنون بالاترین بازدهیها در انواع بازارها را ریال داشته که شما فکرش رو هم نکرده بودید!!

سکه 60درصد در برابر ریال ریخته بورس متوسط 50درصد در برابر ریال ریخته ملک و خودرو در برابر ریال ریخته!!

ریال علاوه براین بازدهیها سود 15درصدی هم در 9ماهه قبل تاکنون داده!! که انگار کسیکه سکه فروخته 16میلیون داده 18.5میلیون!!

حالا البته ممکنه این روند همین فردا هم معکوس شود اما تاکنون اینطور بوده!!! درضمن بگم من معتقد بریال تنها نیستم معتقد به سبد سرمایه گذاری هستم در این مقطع چون جهت بازار درست مشخص نیست سبد شامل سکه ملک خودرو ریال و سهام
            بله خدارو شکر ۹۹ درصد کارشناسان و اساتید بازار در واقع گزارشگر هستن نه تحلیلگر! همه گذشته رو مثل بنز انالیز میکنن ولی شما بگو ۴ روز دیگه چی میشه مثل کوالا نگاهت میکنن.

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4717

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
              میتونست یکی از گزینه های اصلی باشه و پتانسیل ریاست جمهوری هم داره،
              ولی راه خودشو خیلی زود از مردم جدا کرد با همدست شدن با دزدان و مافیا در دستبرد به سرمایه های مردم.
              من به شخصه ایشون را در حال حاضر یکی از حامیان جنایت اقتصادی علیه مردم میدونم.
              در اصل توسط Ali47 پست شده است View Post
              آقا مجتبی هم فکر میکرد با اومدن احمدی نژاد همه چیز درست میشه
              کار این مملکت از این حرفا گذشته
              با این وضعیت آقای رئیسی هم کار زیادی انجام نمیتونه بده
              بچه های بالا فهمیدند که وضعیت از هر نظر خیلی خرابه حد حداقل اینکه در 4 سال آینده باید شرایط رو به بهبودی نسبی بره

به شما قول می دهم 8 سال آینده باز این مردم هستند که تو سر خودشان خواهند زد و می گویند کاش همون روحانی رییس جمهور بود همانطوریکه الان می گویند کاش بجای روحانی احمدی نژاد بود!!!
              ساختار حاکمیت سراسر اشکال است . در این ساختار افلاطون هم زنده شود کاری از پیش نمی برد .!!
              یک نکته هم در آخر بگویم . 8 سال که از ریاست جمهوری رییسی یا یک اصولگرای دو اتشه گذشت و کاری هم انجام نشد اولین کسانی که از رییس جمهور اعلام برائت کنند خود اصولگرایان هستند !!! می گویند از اولش هم رییسی اصولگرا نبود!!!

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                شما امدید نوشتید هرچی گفتم مو به مو درست بوده و بقیه اساتید گروهها هرچی گفتند برعکس بوده الان پستهات اوردم میبینیم که مال شما برعکس بوده و دروغ علنی میگویید

با ادم دروغگو بحث کردن فایده نداره انهم کسیکه سعی در تخریب دیگران و علم تکنیکال و کلا تخریب همه داره و سعی میکند خودش را بزرگتر از چیزی که هست معرفی کند!!

صدسال دیگه هم شما تحلیلگر بشو نیستی تحلیل گری انصاف و عدل راستی میخواد که بتونی با اینا بازار را ارزشیابی کنی و با انصاف ارزشگذاری کنی
                خدا رو شکر تنها خصلت بدی که در بنده وجود نداره دروغ گویی هست درست بر خلاف ۹۹ درصد ایرانی ها.
                یک بار دیگه پستی رو نقل قول کردم نقل قول میکنم. به افعال به کار برده شده دقت کن پرفسور که بفهمی وقتی میگم خودم هم گیر کردم و رکب خوردم با پیش بینی م تناقضی نداشته و مو به مو تحقق پیداکرده.

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                درسته با رشد تورم و انتطارات تورمی بازار هم رشد میکنه اما فراموش نکنید افسار بازار بورس و بازار پول دست همتیه. نه خیلی با همتی شوخی کنید نه خیلی دست کم بگیریدش. یهو آنچنان هممون رو در سهام چیزپیچ میکنه که با گریه آرزو کنیم بتونیم فقط با ضرر نقد کنیم. همین الان ۸۰ درصد بازار همین شرایط رو دارن در واقع فریز شدن یه جورایی. حتما که هر زمان که هوس بکنه اینکارو دوباره میتونه تکرار کنه.
                متاسفانه ایران مردمان سالمی نداره و متاسفانه بخش اعظم این افراد ناسالم طلبکار افراد سالم هم هستن. همین میشه که یکی مثل من همیشه هر جا میرم در مسدودیت هستم و شماها ازاد.

نظر

• Mehrsana
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1191

بله خدارو شکر ۹۹ درصد کارشناسان و اساتید بازار در واقع گزارشگر هستن نه تحلیلگر! همه گذشته رو مثل بنز انالیز میکنن ولی شما بگو ۴ روز دیگه چی میشه مثل کوالا نگاهت میکنن.
                  قاعدتاً اینکه 4 روز دیگه چی میشه رو پیشگوها اعلام میکنن نه تحلیلگرها!

تحلیلگرها با استفاده از اطلاعات گذشته، سناریوهای محتلفی برای آینده میچینن و میگن اگه این شد احتمالا اون خواهد شد.

نظر

• نوروزی نیا
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 426

یک مقام ایرانی در سازمان ملل:اگر قرار است به کمتر رضایت بدهیم برای توافق هسته ای عجله ای نداریم

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

پیش بینی های ابر تورمی شما در مورد آینده هم اشتباهه چون باعث فرو پاشی کشور میشه از داخل به هیچ وجه جامعه دیگه کشش تورم جدید را نداره نه از جهت افزایش قیمت کالا ونه از جهت افزایش قدرت خرید مردم اجازه تورم جدید را نمیده با رئیسی کشور 4 سال آینده به ثبات اقتصادی خواهد رسید در همین شرایط باقی خواهد ماند

پیش بینی هایت هم مال خودت
                      نه ابرتورم چه ربطی به فروپاشی داره مگه حکومت ونزوئلا فروپاشیده؟ ابرتورم حتی لزوما به فروپاشی اقتصادی هم منجر نمیشه و تازه حتی فروپاشی اقتصادی هم لزوما به فروپاشی سیاسی منجر نمیشه.

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        البته ...من کاری به باقی صحبت های حسنی ندارم ...ولی وقوع تورم و شاید ابرتورم رو بسیار محتمل می بینم ...هرروز حدود۲۵۰۰ میلیارد تومان به نقدینگی کشور افزوده میشه و البته به صورت تصاعدی هم بالا میره ...همتی تا کی میتونه با فروش اوراق ..بالا بردن بهره بانکی جذب سپرده بانکی ... وکاهش سرعت گردش پول .....شیب تورم رو کنترل کنه ؟؟؟،بخواد دلار رو ثابت نگه داره ...وقتی هزینه های تولید و سربار و نرخ بهره افزایش پیدا می کنه ...صادرات مزیتش رو از دست میده ...بخواد قیمت ارز رو آزاد کنه ..وقتی نه سرمایه گزاری خارجی هست نه کالا و خدماتی از خارج میشه که بتونه نرخ ارز رو تعدیل کنه ...چطوری میخواد قدرت خرید رو افزایش بده ...بخواد پول چاپ کنه و بده دست مردم که بازار باهوش هست و قبلش قیمتا میره بالا ...الانم نقشه کشیدن به اسم مالیات بر عایدی سرمایه مردم رو تیغ بزنن...تو شرایط رکود هرروز دارند مالیات جدیدی علم می کنن بعد انتظار دارند تولید و سرمایه گزاری افزایش،پیدا کنه
                        شما حساب کن ۲۰۰ هزار میلیارد تومن سمت بازار بورس اومد با بازار چه کرد، ما الان نزدیک به ۳۵۰۰ هزار میلیارد تومن نقدینگی داریم که نیمش در سپرده های بانکی به امید توافق قفل شده بودن. فقط کافی ۵۰ درصد اون ۵۰ درصد که حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومن هست راه بیفتن در بازارها.

البته مه همتی این اجازه رو نمیده و بزودی همون بلایی که بر سر سهام اوردن بر سر سپرده های بانکی و منابع صندوق های درآمد ثابت و خریداران اوراق میارن و دارایشون رو قفل میکنن اما با این حال بازم هستن بچه زرنگایی که حالا یا رانت دارن یا قدرت یا هوش بالاتر و نقدینگی رو ول میدن تو بازارهای ملک و خودرو و طلا و قیمت ها مطمئن باشید همین تابستان رشد های نجومی رو ثبت میکنه.

اصلا دیگه برندگان جایزه نوبل اقتصاد رو هم بیاری کار خاصی دیگه نمیشه کرد باز به نظر من همتی تا همین الانم با نوسان گیری از مردم تو بازارهای مختلف خوب جمع کرده.

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

صی این باز برگشته خدایی به دروغها و تهمتهاش داره ادامه میده!!!

من اینا را گزارش کردم که بگم تحلیلگرم؟؟ هرکس نوشته هاش مشخصه چکاره هست و چیزی از دید کاربران نادیده نخواهد بود

من در مورد ریال امارد دادم که بگم تحلیل سال گذشته تان نیز اشتباه بوده و احترام گذاشتم چیزی ننوشتم تحلیل قبلی که اوردم همه اشتباه بوده چرا نوشتید حرفهایتان موبمو درست بوده وقتی موبمو همه را اشتباه تحلیل کردید؟؟

مگه شما نبودید که زمان انتخابات امریکا دلار 16تومنی از همین سفته بازان خریدید و نظرتان پیروزی ترامپ بود؟؟؟!!!!!!!!!!! جالبه بدونید من همانموقع میفروختم!!!

شما نمیتونی بازار را تحلیل کنی کلا اینکاره نیستی از منم زدنت و دروغهات مشخصه اصلا کی بشما گفت درست تحلیل کردی یا نه؟ میتونی همینجور ادامه بدی بدون نقل و قول و دروغ گفتن و اهانت به شعور مخاطب!!!! مجبوری بیای بگی من درست گفتم وقتی همه چی برعکس گفتی؟؟

این تالار پر استاد و باتجربه و افراد بی ادعا هست که اکثرا هم درست میگن اما هیچ وقت من گفتم من گفتم راه نمی اندازند شاگر کاربران اماتور این تالار هم نمیشی پس بشین و دم نزن رو هوا!!!

الان میلیونها نفر تریدر تکنیکالیست در سطح جهان دارم با تکنیکهای عالی و فوق پیشرفته در این بازار دارند کار میکنند و هزاران کتاب در این زمینه نوشته اند بیش از 70درصد تحلیلگران بورس ایران نیز تکنیکالیست هست افراد بنیادی هم دارند تکنیکال یاد میگیرند برای پیدا کردند بهترین نقاط خرید و فروش و روند شناسی

شما اومدی میگی این علم بدرد نمیخورد و فلان استاد تالار بد مینویسد بعد خودم درست میگم که همه رو هم غلط پیشبینی کردی؟؟

میلیونها نفر یا بیش از 80درصد تریدران جهانی بگن یک علم درسته ما بگیم غلطه این چه اخلاقی هست!!! چرا من وقتی 3نفر حتی بچه ها بهم بگن که کارت درست نیست همه را باز بینی میکنم اما شما پا میذاری رو همه علوم علمی؟؟؟ و سعی در تخریب همه هم داری؟؟
                          آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/05/27, 11:43.
                          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

چه بحثی دارم با کسی بکنم که تنها اتفاقی که توی این ۴ سال واسش افتاده این بوده که پراید دو سال کارکرد زیر پاش تبدیل شده به پراید ۶ سال کارکرد.

میخواید ببینید حرفایی که میزنید درسته؟ تحلیل گر قابلی هستید یا خیر؟ ببینید تو ۴ سال گذشته چقدر پیشرفت کردید، تونستید ماشینتون رو ارتقا بدید، منزلتون رو ارتقا بدید؟ تعداد سکه های طلای پس اندازتون رو ارتقا بدید؟ یا فقط طی این مدت سهام بازی کردید و سرکار بودید و دارایی های که ۴ سال پیش داشتید مستهلک تر یا کمتر یا کم ارزش تر هم شده.

نیاز نیست هیچ کس ما رو قضاوت کنه، ما خودمون واسه قضاوت کردن عملکرد خودمون کفایت میکنیم.

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

حالا هم که یه طرحی تصویب شده تا پای دلالی و واسطه گری و سودجویی روی ملک و خودرو و طلا قطع بشه باز یه عده که احتمالا یا خودشون جزو همون دسته هستند یا کلا با همه چیز مخالفند
                              باز ساز مخالفت و تیکه پروندن کوک کردند
                              کی میخوایم شعور و فهم داشته باشیم خدامیدونه وبس

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                                ستاره‌دار(2)
                                • Oct 2020
                                • 708

چه بحثی دارم با کسی بکنم که تنها اتفاقی که توی این ۴ سال واسش افتاده این بوده که پراید دو سال کارکرد زیر پاش تبدیل شده به پراید ۶ سال کارکرد.

میخواید ببینید حرفایی که میزنید درسته؟ تحلیل گر قابلی هستید یا خیر؟ ببینید تو ۴ سال گذشته چقدر پیشرفت کردید، تونستید ماشینتون رو ارتقا بدید، منزلتون رو ارتقا بدید؟ تعداد سکه های طلای پس اندازتون رو ارتقا بدید؟ یا فقط طی این مدت سهام بازی کردید و سرکار بودید و دارایی های که ۴ سال پیش داشتید مستهلک تر یا کمتر یا کم ارزش تر هم شده.

نیاز نیست هیچ کس ما رو قضاوت کنه، ما خودمون واسه قضاوت کردن عملکرد خودمون کفایت میکنیم.
                                ماشالا
                                دلاوری قهرمان
                                همشون رو ببند بر شلنگ و تخته

نظر

در حال کار...
                                X