جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Auschwitz
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 443

پاسخ : جــــو بــــازار

پسرم!
    گولم(با لهجه قزوینی بخون)!
    جوووووووون!
    نوجوووون!
    استاد!
    وارن خان!
    ایلن جان!
    ما روانی شما آقا سرور بزرگ شاخ شمشاد
    ای بویرلیهیلز نشین
    ای فرشته مکان
    من عشقم قمار بورسه نه مهر و سجاده تزویر. تقوا ومقوا میخام چکار؟ حوصله محشور شدن با شیخ پشم الدین کشکولی و میرزا قلی خان لبو آبادیو ندارم. ی لوپزی و ادلی چیزی برام که نیاز به تقوا نداشته باشه بهتره تا تقوا لازمها
    لطفا بازم بنویس ما صدقه خورهاتو دور ننداز ما اِنقدام بد نیستیم
    راستی من حرف انداختم چرا فقط شما به خودت گرفتی؟ شما که فرمودی یادت نمیاد با من گفتگو کرده باشی
    ضمنا بزنم به ... چ عکس تر گل مرگلی برا خودت انتخاب کردی؟ ماشاالله به این جلال و شکوه. جووونیه و برازندگیش.
    یا حق

نظر

• Auschwitz
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 443

من با ذهن و تجربه خودم میگم ما قزوین به عارف قزوینی و شهر خوش خط نویسان
      شهر طنازان
      شهر شهید پرور برای وطن
      شهر علما
      شهر "مینو در"
      شهر صنعتی و یکی از قطبهای صنعتی ایران میشناسیم
      و نه برای اون تجربیات شخصی و تلخ
      من همچنان دوستتان دارم و شما عزیزید و محترم
      من هیچ هیچم و رو حرفم هستم آیا شما هم اسکرین 6ماه اخیرتو میدی؟
      یا حق

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4094

عجب
        مروری کردم بر صفحات قبل در این تاپیک . هیچی هیچی عاید نشد بجز درگیری و تو اینو گفتی و فلان و گیر دادن به این و اون . اخه که چی بشه ؟
        گیر را باید به کسی بدیم که رفتار بورسیش یا موجب زیان ما شود یا نوعی فریب دادن باشد یا یه چیزی در این مایه ها . ولی وقتی بحث ازاد و نظر شخصی باشد بحث متفاوت است
        من نمیدونم این چه بازاری است که با گفته های یک نفر قرار است بالا و پائین بره و بازم نمیدونم تا به کی قرار است بخاطر نظرات دیگران اینقدر به خود بپیچیم ؟

من موندم در این تاپیک ها چی باید گفت ؟ یعنی همه بایدد بر وفق مراد یکدیگر حرف بزنند ؟
        نه قصد دفاع است و نه تخریب ولی ایدی محترم سهامدار عمده بر اساس نظراتشون در چند ماه اخیر خیلی خوب و موفق عمل کرده . به قول خودشون زمانی که خیلی هامون میلرزیدیم خرید داشت و دقیقا به نظر میاد در سقف حدود 1 ماه پیش فروخت . این یک برگ برنده است
        زمانی که ثفارس میخرید من شخصا به این سهم امیدی نداشتم و یه سهم اشغال میدونستم ولی خب یه بالائی زد البته خیلی از نمادها بالا زدند نه فقط ثفارس ، ولی منظورم اینه که شهامت خوبی داشت

موندم واقعا در این تاپیک از چی باید حرف زد
        من شخصا یه سوال مطرح کردم از بازدهی دو مورد . عقده ها نبود که خالی نشد البته توسط دو ایدی که اتفاقا یکیشون هم از گیر دهندگان به سهامدار عمده است
        قرار نیست بر اساس یکی دو مورد برخورد ناشایست تصمیم گیری شود ولی خدائیش جالب نیست این فضا ... و انگیزه ها برای فعالیت کمرنگ میشه

نظر

• azad.60
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 347

تجربه شخصی : تو این تالار و کلا جمع های بورسی، هر کسی از فروش یا عدم ارزندگی حرف بزنه، فحش میخوره، و هرکس از خرید بی حساب کتاب بگه و سهامداری لایک میخوره.

دوستان دقت نمی کنند که بازار ۲ طرف داره، عرضه و تقاضا و این ها در یک زمان کاملا نگرش مخالف هم دارند و به همین دلیل trade شکل می گیره.

دوستانی بودن و هستن که خیلی تابلوخوانی عالی ای داشتن، اسم نمی برم، که البته برای بنده مفید فایده بوده و از نظرشون استفاده کردم

اما حقیقتا کیفیت تحلیل دوستانی که اتفاقا پست زیاد میزارن فاجعه است:

“هرکی تو این قیمت ها فروخت، احمقه!”
          ” قیمت ‌پشکل از قیمت سهام بیشتر شده!”
          ”دلار باید بشه ۵۰ تومن؟!”
          ”پفک گرون شده پس فلان شرکت رو میخرم!”
          ”ارزش آرامکو چند برابره کل شرکت های بورسیه!”
          ”نرخ بهره باید صفر شه تا تورم مهار شه!”
          ….

با عرض پوشش این ها تحلیل نیست، فقط ادعاست، بیشتر “تعصبه” و نمی تونه به دیگران کمک کنه یا آگاهی بخش باشه

ما قبل اینکه سهام بخریم باید تحلیل کنیم و بعد اگه فروض تحلیل عوض شد یا ریسک ها تغییر کرد میتونیم بفروشیم، بنگاه خیریه که نیستیم! ولی نمی تونیم بریم هر سهمی رو بخریم و بعد تبلیغات کنیم که متعصبانه و کورکورانه دفاع کنیم از چیزی که نمی دونیم.

تحلیل گر کسی است که می تونه روند بازار رو تشخیص بده، می تونه توصیف کنه افت و خیز های بازار رو، فحش دادن و تعصب جایی در تحلیل نداره

کسانی که افت این چند سال رو با فحش دادن به اقتصاد دان ها یا دولت یا دیگران سپری کردن جز ضرر عایدی داشتن؟

باید سعی کنیم بشناسیم پدیده ها رو و بعد اگه تونستیم به تحلیلی برسیم پیش بینی کنیم با رعایت حد ضرر.

میدونم شرایط سخت شده و کمتر کسی اعصاب داره ولی این روندی که تالار به خودش گرفته به سمت ضعف تحلیل و نگاه متعصبانه میره نه آگاهی بخشی و غنای فکری

ارادت

نظر

• Hssn_mohammadi
            عضو عادی
            • Sep 2020
            • 220

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
            یه جوری از آدم طلب دارن که انگار ما اینجا حقوق میگیریم و وظیفه و مسولیت داریم.به درد شما همون مهناز میخوره که به خاک سیاه شما رو نشوند.البته بلا نسبت بعضی کاربر فهیم با شعور
            سلام
            توی فروم های متداول بورسی که افراد کم تجربه هم حضور دارند اگه چشم انداز گل و بلبل برای بورس ترسیم کنی لایک می خوری.
            منم معتقدم افراد معدودی هستن که نظراتشون ارزش خوندن و وقت گذاشتن داره.
            من شخصا همه مطالب شما رو مرتب پی گیری و مطالعه می کنم@};-

نظر

• irandarab
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 860

قابل توجه عاشقان جنگ
              جنگ در میدان گازی کاریش بین حزب الله و اسرائیل قطعی هست.
              دیگی که برای حزب الله و ایران نجوشه، میخواهم سر سگ داخلش بجوشه.

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1709

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                من که اوکی ام به شما فشار اومده تر زدین تو کسب کارتون اومدین گیر دادین
                شاخص سه میلیون میشه خوش باش خوب بخابی

راستی وسینا رو چکار کردی شما
                واقعا که
                خدایی یه یچ مثبت هم دارید رو کنید یا فقط نخود هر آش میشید
                خب مردحسابی به جای اینهمه ناراحتی وبحثوغیره یا بگو اشتباه کردم یا توضیح بده دلیل حرفای قبلی و علت خرید الانت رو که البته فرمودی که به خاطر نوسانه ۱۰-۱۵ درصدی خریدی و البته دلایلی که برای خروج کلی داشتی قابل قبول بود والان ریسک خرید حتی با دلار ۳۳ و بالاتر بیشتر از جا موندنه
                شما ماشالا سهامدار عمده ای نباید به این راحتی از کوره در بری و معاملات احساسی داشته باشی
                .
                در مورد وسینا مگه قراره هر سهمی که اسمشو بردیم بخریم؟! گفتم بازار متعادل نباشه تا ۲۰۰ میاد که بازار منفی بود و اومد

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                  ستاره‌دار(2)
                  • Jan 2022
                  • 1030

یک فرد حرفه ای نه با دو تا منفی خودش را می بازد و نه با دو روز مثبت شدن بورس رویاپردازی می کند. اگر نگاه درازمدت داشته باشی نه با یک غوره سردی ات می کند و نه با یک مویز گرمی

تا اخر تیر ماه 1403 یعنی حدود 2 سال دیگر غالب شرکت ها 3 تا مجمع خواهند داشت و اگر انتخاب درست و بهینه ای روی شرکت های سبد داشته باشیم تو این 3 تا مجمع سودهای خوب خواهیم گرفت و دست پر را خواهیم داشت.تجربه چندین ساله نشون داده سهامداری درازمدت روی سهام خوب گینی بالاتر از تمام بازارهای رقیب دارد. همان مسابقه لاک پشت و خرگوش است که فی النهایه لاک پشت برنده است.
                  برای اینکه آستانه صبوری خود را بیشتر کنیم اول برای درصد دارایی بورسی خود سقف بذاریم مثلا 50 درصد کل دارایی و دوم پله ای در منفی ها بخریم و سوم همیشه رو نصف سبد درازمدت خود نوسان بگیریم در مثبت ها رو نصف سبد فروشنده باشیم و در منفی ها اون نصف رو پله ای جایگزین کنیم.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

مجوز بانک مرکزی به صرافی‌ها بابت خرید ارز اسکناس صادرکنندگان با نرخ توافقی

بانک مرکزی به صرافی‌ها اجازه داد ارز اسکناس صادرکنندگان را با نرخ توافقی، خریداری و به متقاضیان ارز بفروشد.
                    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/06/13, 07:51.

نظر

• کریشنا
                      عضو فعال
                      • Dec 2015
                      • 1097

شستا

نظر

• zess
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3107

احتمالا نوسانگیر ها در اوایل بازار خالی می‌کنند.

نظر

• liverno
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 1742

یائتون باشه تو بازار مثبت هر سهمی نخرید ..سهم با پدرمادر دار بخرید
                          فاسمین همان راه شپدیس را خواهد رفت..... ببینید کی گفتم

نظر

• Auschwitz
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 443

بزرگواری دیشب منفی 5 رو بهمون تبریک و نوش جان گفته بود!
                            یک ثانیه بعد را کی میدونه؟اندیکاتورها؟ صورتهای مالی؟ رانت دارهای درگاه الهی؟
                            فعلا شاخص 22500 مثبت.
                            ما تلاش میکنیم
                            مطالعه میکنیم
                            از هیجان دوری باید کنیم
                            اهل غوره و مویز و اب مویز نباشیم و
                            به خود مغرور نشویم
                            علاوه بر سعی و تلاش و دوراندشی,روزی رو خدا میرسونه. مقدرات نیز در زندگی جای خود دارند.
                            به امید زندگی پر روزی, تن سالم و دل خوش برا همه الا دیکتاتورها و ظالمین

نظر

• Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

یکی از درخواستهای همیشگی شرکت های دلار محور این بود که دولتی ها اجازه بدن دلارشون رو تو بازار آزاد بفروشن

صالح آبادی بعد از اینکه مجوز دوبله گرفت این کار رو انجام داد. واقعا تصمیم بزرگی گرفت.
                              تصمیم بزرگ بعدیش تک نرخی کردن ارز هست. ببینیم نونی که تو بورس خورده این شهامت رو بهش داده یا نه

وقتی تمرکز در تصمیم گیری ایجاد بشه به هر حال نتایج بهتری حاصل خواهد شد
                              هر چند تصمیم گیرنده آدم صالحی نباشه.

نظر

• liverno
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1742

بازار به زودی میفهمه چرا انقدر کد به کد روی فاسمین انجام شد تا این سهم با سود طلایی را از چنگ عده ای خارج کنند

نظر

در حال کار...
                                X