جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    دارم میگم میره بالا دیگه، دلارم تا آخر سال بنظرم اعدادی بین ۴۰ تا ۵۰ رو میبینه. اما این بالا رفتن آخرین فرصت خروج هست چون داریم وارد چرخه ابرتورمی میشیم. امسال شاید ۷۰ درصد سال بعد ۱۰۰ درصد سال بعدش ۲۰۰ درصد و ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ و.... معمولا چرخه ابر تورم همچین روندی رو طی میکنه.

از این به بعد ارزش دارایی رو دیگه حتما میبایست به دلار و یا متناسب با تورم سنجید یهو دیدی شاخص ۱۰۰ درصد رشد کرد اما تورم ۴۰۰ درصد. عرض من این بود.

بعدشم من با شاخص عکس نگرفتم با پیش بینی های خودم عکس گرفتم که مو به مو محقق شدن، روزی که اون مطلب رو زدم بازار قبل از عید ۲۰ درصد رشد کرده بود و اقایون نقاش و اساتيد کانالها پیک نیک ها رو روشن کرده بودن.
    خب حالا شد
    حسنی جان ایندفعه وضعیت خیلی فرق میکند شما بیشتر فروپاشی اقتصادی را پیشبینی کرده اید که ناامنی هم زیاد میکند این ابر تورم هم اگر پیش بیاد حرف شما درسته و بازدهی بورس کمتر از دلار و سکه خواهد بود چون مجبور به دخالت دستوری در قیمت محصولات شرکتها میشوند و همین امر صعود بازار را کاهش میدهد

فعلا خیلی دوریم از این فرضیه انشالله که اتفاق نیفتد فعلا خروج سرمایه ای در سپرده ها و صندوقها دیده نمیشود و دلار نیز مقاومتهای خودش نشکسته

و بازار نیز داره بهتر میشود

اگر بخواهد اتفاقی بیفتد همه خبر میشوند و تاییدهای معاملاتی ان پیدا میشود فعلا نباید قصاص قبل از جنایت کرد

شما الته پیشبینی ریزش نفت هم کرده بودید 2ماه قبل که اتفاق نیفتاد و صعود نیز کرده!!
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

دارم میگم میره بالا دیگه، دلارم تا آخر سال بنظرم اعدادی بین ۴۰ تا ۵۰ رو میبینه. اما این بالا رفتن آخرین فرصت خروج هست چون داریم وارد چرخه ابرتورمی میشیم. امسال شاید ۷۰ درصد سال بعد ۱۰۰ درصد سال بعدش ۲۰۰ درصد و ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ و.... معمولا چرخه ابر تورم همچین روندی رو طی میکنه.

از این به بعد ارزش دارایی رو دیگه حتما میبایست به دلار و یا متناسب با تورم سنجید یهو دیدی شاخص ۱۰۰ درصد رشد کرد اما تورم ۴۰۰ درصد. عرض من این بود.

بعدشم من با شاخص عکس نگرفتم با پیش بینی های خودم عکس گرفتم که مو به مو محقق شدن، روزی که اون مطلب رو زدم بازار قبل از عید ۲۰ درصد رشد کرده بود و اقایون نقاش و اساتيد کانالها پیک نیک ها رو روشن کرده بودن.
      شما نیز بهار خوبی برای بازار پیشبینی کرده بودید باید صداقت داشت در صحبت وگرنه کارتان نمیشه!!! سهامی هم که پیشبینی صعود کرده بودید بیشترین ریزش داشته تاکنون!!

خب از اونجایی که من ماهی فقط یک روز مسدود نیستم در ارتباط با اقتصاد خیلی سریع نظرمو میگم.

سال آینده سال عجیبی خواهد بود. میتونم با احتمال فراوون بگم ۸۰ درصد افرادی که الان دارن این متن رو میخونن که میدونم اکثریت از قدیمی ها و با تجربه های بازار هستن سال آینده زیان های بسیار سنگین خواهد کرد.

اونهایی که از رو دست این و اون خرید میکنن، اونهایی که نقاشی و ابر و ماه و خورشید میکشن و با چارت بازار رو تحلیل میکنن، اونهایی که هر جا صف خریده میچپن توش هستن و به قولی پیرو پول هوشمند و تابلوخوان های بازار و... اینها همه کاندید نابود شدن سرمایه در سال ۱۴۰۰ خواهند بود.

خیالتون رو راحت کنم هر کسی مباحث اقتصاد کلان رو نمیدونه، هر کسی نمیدونه بودجه دولت چیه تراز نامه بانک مرکزی چیه، هر کسی نمیدونه پایه پولی چیه، عرضه پول چیه، بازار باز چیه، بهره چیه تورم چیه، هر کسی بودجه امریکا رو نمیدونه، هر کسی ترازنامه فدرال رزرو نمیدونه چیه هر کسی هر روز که پا میشه بازارهای دنیا و ایندکس های اقتصادی جهانی رو چک نمیکنه. سال دیگه رفته قاطی باقالی ها. نه فقط تو ایران همه جای دنیا. فقط تو ایران یارو یه کله دیگه میره قاطی فقرا.

در مورد پیش بینی از بورس من امیدوارم یکی دو ماه فصل بهار بازار خوبی داشته باشیم. بنظرم تو این یکی دو ماه تونستید سودی ببرید بردید اگه بازار خوبم بود طمع نکنید قبل از تابستون سرمایه تون رو از بورس خارج کنید و حالا بسته به شرایط اون روز دنیا و ایران وارد طلا یا دلار یا خودرو یا مسکن بکنید. من خودم طلا و یا خودروی چینی رو ترجیح میدم چون از مرداد ماه با سررسید اوراق مرابحه و همینطور برجسته شدن کسری بود سال جاری کم کم تورم های افسار گسیخته خواهیم داشت. تو اون شرایط من ترجیح میدم پولم تو بورس یا هر بازاری که تحت اختیار همتی و رفقا هست نباشه.

بین صنایع بورسی هم من خودم صنعت بانکداری رو برجسته ترین صنعت بازار میدونم در شرایط ادامه تحریم و تورم های بالا چون ضمن اینکه بانکداری بسیار منتفع میشه از این اوضاع ریسک حذف رانت انرژی و بمباران کارخونه و قرق شدن کشتی و این جور ریسکهای صنایع دلاری رو هم نداره.

پر پتانسیل ترین سهم بورس هم در این مقطع به نظرم دارا یکم هست.

براتون آرزوی سالی کم زیان رو دارم.

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
        خب حالا شد
        حسنی جان ایندفعه وضعیت خیلی فرق میکند شما بیشتر فروپاشی اقتصادی را پیشبینی کرده اید که ناامنی هم زیاد میکند این ابر تورم هم اگر پیش بیاد حرف شما درسته و بازدهی بورس کمتر از دلار و سکه خواهد بود چون مجبور به دخالت دستوری در قیمت محصولات شرکتها میشوند و همین امر صعود بازار را کاهش میدهد

فعلا خیلی دوریم از این فرضیه انشالله که اتفاق نیفتد فعلا خروج سرمایه ای در سپرده ها و صندوقها دیده نمیشود و دلار نیز مقاومتهای خودش نشکسته

و بازار نیز داره بهتر میشود

اگر بخواهد اتفاقی بیفتد همه خبر میشوند و تاییدهای معاملاتی ان پیدا میشود فعلا نباید قصاص قبل از جنایت کرد

شما الته پیشبینی ریزش نفت هم کرده بودید 2ماه قبل که اتفاق نیفتاد و صعود نیز کرده!!
        کی پیش بینی ریزش نفت کردم؟ یه استاد قیری بود در تاپیک تحلیل تکنیکال نفت برنت که مدعی شده بودن با تکنیکال میشه قیمت نفت رو پیش بینی کرد بحثی شکل گرفت که من مخالف بودم و معتقد که با نقاشی نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد چه برسه نفت رو که البته پست های منو حذف کردن و منو ۲ ماه هم مسدود، اون بنده خدا هم که مدتیه اصلا دیگه روش نمیشه بیاد اظهار نظر کنه. البته نقاشیون بیدی نیستن که با این بادا بلرزن به محض اینکه بازار مثبت بشه سر و کله شون پیدا میشه.

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
          شما نیز بهار خوبی برای بازار پیشبینی کرده بودید باید صداقت داشت در صحبت وگرنه کارتان نمیشه!!! سهامی هم که پیشبینی صعود کرده بودید بیشترین ریزش داشته تاکنون!!
          بله بهار خوبی پیش بینی کرده بودم که بهاش رو هم در زیان حفاری پرداختم. همتی حتی به منم رکب زد.

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

کی پیش بینی ریزش نفت کردم؟ یه استاد قیری بود در تاپیک تحلیل تکنیکال نفت برنت که مدعی شده بودن با تکنیکال میشه قیمت نفت رو پیش بینی کرد بحثی شکل گرفت که من مخالف بودم و معتقد که با نقاشی نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد چه برسه نفت رو که البته پست های منو حذف کردن و منو ۲ ماه هم مسدود، اون بنده خدا هم که مدتیه اصلا دیگه روش نمیشه بیاد اظهار نظر کنه. البته نقاشیون بیدی نیستن که با این بادا بلرزن به محض اینکه بازار مثبت بشه سر و کله شون پیدا میشه.
            ایشان نفت را صعودی پیشبینی کرده بودند پستشان هست و ثابت کردند که نفت تکنیکال پذیر هست

یه نکته هم بگم از 9ماه قبل تاکنون بالاترین بازدهیها در انواع بازارها را ریال داشته که شما فکرش رو هم نکرده بودید!!

سکه 60درصد در برابر ریال ریخته بورس متوسط 50درصد در برابر ریال ریخته ملک و خودرو در برابر ریال ریخته!!

ریال علاوه براین بازدهیها سود 15درصدی هم در 9ماهه قبل تاکنون داده!! که انگار کسیکه سکه فروخته 16میلیون داده 18.5میلیون!!

حالا البته ممکنه این روند همین فردا هم معکوس شود اما تاکنون اینطور بوده!!! درضمن بگم من معتقد بریال تنها نیستم معتقد به سبد سرمایه گذاری هستم در این مقطع چون جهت بازار درست مشخص نیست سبد شامل سکه ملک خودرو ریال و سهام
            آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/05/27, 01:18.

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

شما امدید نوشتید هرچی گفتم مو به مو درست بوده و بقیه اساتید گروهها هرچی گفتند برعکس بوده الان پستهات اوردم میبینیم که مال شما برعکس بوده و دروغ علنی میگویید

با ادم دروغگو بحث کردن فایده نداره انهم کسیکه سعی در تخریب دیگران و علم تکنیکال و کلا تخریب همه داره و سعی میکند خودش را بزرگتر از چیزی که هست معرفی کند!!

صدسال دیگه هم شما تحلیلگر بشو نیستی تحلیل گری انصاف و عدل راستی میخواد که بتونی با اینا بازار را ارزشیابی کنی و با انصاف ارزشگذاری کنی

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

بله بهار خوبی پیش بینی کرده بودم که بهاش رو هم در زیان حفاری پرداختم. همتی حتی به منم رکب زد.
                پیش بینی های ابر تورمی شما در مورد آینده هم اشتباهه چون باعث فرو پاشی کشور میشه از داخل به هیچ وجه جامعه دیگه کشش تورم جدید را نداره نه از جهت افزایش قیمت کالا ونه از جهت افزایش قدرت خرید مردم اجازه تورم جدید را نمیده با رئیسی کشور 4 سال آینده به ثبات اقتصادی خواهد رسید در همین شرایط باقی خواهد ماند

پیش بینی هایت هم مال خودت
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Ali47
                  عضو عادی
                  • Sep 2020
                  • 157

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                  پیش بینی های ابر تورمی شما در مورد آینده هم اشتباهه چون باعث فرو پاشی کشور میشه از داخل به هیچ وجه جامعه دیگه کشش تورم جدید را نداره نه از جهت افزایش قیمت کالا ونه از جهت افزایش قدرت خرید مردم اجازه تورم جدید را نمیده با رئیسی کشور 4 سال آینده به ثبات اقتصادی خواهد رسید در همین شرایط باقی خواهد ماند

پیش بینی هایت هم مال خودت
                  آقا مجتبی هم فکر میکرد با اومدن احمدی نژاد همه چیز درست میشه
                  کار این مملکت از این حرفا گذشته
                  با این وضعیت آقای رئیسی هم کار زیادی انجام نمیتونه بده

نظر

• trojan
                    ستاره دار(1)
                    • Nov 2013
                    • 881

دقت كردين 40 ساله داريم هزينه هسته اي رو ميديم ...
                    اما بعد 4 دهه اين نظام هنوز توان تامين برق عادي رو نداره ...
                    چه برسه به برق هسته اي ...

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

در اصل توسط Ali47 پست شده است View Post
                      آقا مجتبی هم فکر میکرد با اومدن احمدی نژاد همه چیز درست میشه
                      کار این مملکت از این حرفا گذشته
                      با این وضعیت آقای رئیسی هم کار زیادی انجام نمیتونه بده

بچه های بالا فهمیدند که وضعیت از هر نظر خیلی خرابه حد حداقل اینکه در 4 سال آینده باید شرایط رو به بهبودی نسبی بره

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3747

البته ...من کاری به باقی صحبت های حسنی ندارم ...ولی وقوع تورم و شاید ابرتورم رو بسیار محتمل می بینم ...هرروز حدود۲۵۰۰ میلیارد تومان به نقدینگی کشور افزوده میشه و البته به صورت تصاعدی هم بالا میره ...همتی تا کی میتونه با فروش اوراق ..بالا بردن بهره بانکی جذب سپرده بانکی ... وکاهش سرعت گردش پول .....شیب تورم رو کنترل کنه ؟؟؟،بخواد دلار رو ثابت نگه داره ...وقتی هزینه های تولید و سربار و نرخ بهره افزایش پیدا می کنه ...صادرات مزیتش رو از دست میده ...بخواد قیمت ارز رو آزاد کنه ..وقتی نه سرمایه گزاری خارجی هست نه کالا و خدماتی از خارج میشه که بتونه نرخ ارز رو تعدیل کنه ...چطوری میخواد قدرت خرید رو افزایش بده ...بخواد پول چاپ کنه و بده دست مردم که بازار باهوش هست و قبلش قیمتا میره بالا ...الانم نقشه کشیدن به اسم مالیات بر عایدی سرمایه مردم رو تیغ بزنن...تو شرایط رکود هرروز دارند مالیات جدیدی علم می کنن بعد انتظار دارند تولید و سرمایه گزاری افزایش،پیدا کنه

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

بلینکن: در پی تقویت و طولانی کردن توافق هسته‌ای هستیم

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی:

? اینکه ایران واقعا آماده انجام کارهایی برای بازگشت به پایبندی است، هنوز یک سوال بی‌پاسخ است.

? در صورت احیای برجام، دولت بایدن به‌دنبال تقویت و طولانی‌تر کردن آن است.

? این می‌تواند شامل تمدید بندهای غروب نیز باشد.

@BourseNews

نظر

• اوشنوس
                            ستاره دار(3)
                            • Dec 2015
                            • 880

شاخص 30 شرکت بزرگ

نظر

• اوشنوس
                              ستاره دار(3)
                              • Dec 2015
                              • 880

ثاخت

یکشنبه هفته آینده نقطه برگشت سهم خواهد بود و بهترین نقطه ورود با نازلترین قیمت ممکن

نظر

• رگنار
                                عضو فعال
                                • Feb 2014
                                • 390

عرض ادب

یه نکته ای در خصوص این طرح مالیات بر عایدی سرمایه (خرید و فروش ملک و خودرو اگر زیر 1 سال اتفاق بیفته طرف باید 30-40 درصد مالیات بده)که گویا دیروز نهایی شده هست،
                                دولت خودش بخاطر کسری بودجه میاد تورم ایجاد میکنه، قیمت دارایی مثل ملک یا خودرو بصورت اسمی میره بالا بعد خود دولت میاد از خرید و فروشش مالیات میگیره/:.wacsmiley.://:.yead.:/
                                شهروندی که خونه یا ماشینی داره و قیمتش زیاد شده(در اثر تورمی که دولت ایجاد کرده) چیزی به ثروتش اضافه نشده که، فقط مبلغ اسمی دارایی ش زیاد شده.
                                حالا من دیدم خیلی از بورسی ها خوشحال هستن که این طرح باعث کاهش دلالی در سایر بازارهای موازی مثل خودرو و ملک میشه که تجربه ثابت کرده نمیشه و راه در رو زیاده اما این رویه از اساس غلط هست، اون چیزی که در سایر کشورها داریم ماهیتش با این طرح متفاوته(اونجا ثروتی واقعی و بیش از تورم از طریق معامله کوتاه مدت ایجاد شده و دولت میاد مالیات میگیره، اینجا در اثر تورم ارزش اسمی دارایی زیاد شده).

سبز باشید

نظر

در حال کار...
                                X