جــــو بــــازار
Collapse
X
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام
خیر،
گویا اخبار اشتباه به دست شما رسیده است،
پسر ایشان تا چند وقت پیش در همان شرکت مذکور ملعون مشغول فعالیت بود، از قضا گویا مدیریت شرکت را هم بعد از پدر به عهده داشت که چندی پیش با دستور وزیر از کار برکنار شد و امید است که به پدر ملحق گردند.
حال باید دید آیا مدیریت جدید نیز از همین خاندان می باشند و نقش نوه ی جناب پوستین دوز کبیر را بازی می کنند و به اجداد سلف می کشند یا خیر؟پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام این یکی اززیرساختهایی است که برای ورود سرمایه خارجی نیاز است باید درسایر صنایع نیز منتظر ماند شاید در خودرو سازی اصلاح صورت های مالی بارشد قیمت وترزیق پول و کاهش هزینه مالی میسر گرددتا جذابیت سرمایه گذاری 50 به 50 که مطلوب دولت است هموارگردد
با سلام چند بار عرض کردم که دولت وقتی نداره و برای باز سازی اقتصاد کم کم راه حل های مهمی ارایه می کند تا سرمایه گذاران داخلی هم بتواند به تولید خود ادامه دهند و سود منطقی هم داشته باشند و هم زمینه خاطر جمعی سرمایه گذار خارجی برای ورود سرمایه و بازگشت اصل پول و سود تضمینی وجود داشته باشه در بازار ایران چه در صنعت پتروشیمی - خودرو - معادن و بازار بورس هم از این بلاتکلیفی هم خارج میشه با شفاف شدن نرخ خوراک بلند مدت و هم بهره مالکانه و هم سود بانکی تا اذر ماه تکلیف نهایی بازار روشن میشه و خیال همه راحت !!! با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
اول صبحی گویا خریداران گروه خودرویی خواب مونده اند با فشار فروش اندک هم ،درصد منفی قابل توجهی خوردند"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
960 ریال برای خپارس خیلی مهمه بشکنه فکر کنم 880 ریال رو میتونه ببینه
خاور هم 900 ریال حمایت مهمی داره اون رو بشکنه،ممکنه بره برای 840 ریال.
103 تومن برای خکاوه مهمه این رو بشکنه فشار فروش براش میادآخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/08/08, 08:35."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط mey پست شده است View Postنظر رو سهم خاصی نداری
چرا
این منتخب watching list بنده خدمت شما و دوستان:
(البته الان نه، فکر کنم قیمت ها بیاید پایین بعد آنجا منتظر خرید هستم. /:.ph34r-smiley.:/)
ثشاهد در 1150
وبصادر در 800
دی در 1680
حکمت در 1000
خفناور در 7500
خنصیر در 3580
وساپا در 950
خگستر در 2300
خپارس در 800
خاور در 800
خکاوه در 800
خصدرا (قیمت خرید خوبش را نمی دانم، شما می دانید؟)
تپکو در 550
وقوام در 970
تاپیکو و سیمانی ها و ومعادن برای بلـــــــــــــند مدت
البته اکثر این سهم ها الان برای خرید در قیمت خوبی هستند، ولی عالی نیستند و من منتظرم و به احتمال قوی لا اقل چند تا از اینها بالاخره به قیمت دلخواه خواهند رسید. (متاسفانه صبرم هم کم است و خیلی برایم سخت است نقد داشته باشم) این هفته هم با این اوضاع خرید ندارم و می خواهم بفروشم. (کهمدا و سخوز و اگر بالا باز شد ومعادن و بساما)
شما چه پیشنهاد می کنید؟
(خوب شد این ها را نوشتم، تکلیفم با خودم مشخص شد)
سایر دوستان هم اگر سهم های بنیادی افت کرده در نظر دارند بفرمایند استفاده کنیم. (سهم هایی که معرفی کردم به جز خپارس همه به نظرم بنیادی و کم ریسک هستند. با عرض معذرت از طرفداران خپارس)
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/08/08, 09:13.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
امروز انتظار بیشتری از فملی داشتم ولی فعلا که ناامیدم کرده.
من در گروه خودرویی قیمت های پایینی برای خرید دارم ولی چون این گروه به هیچ مذهبی بند نیستند بنابر این با احتیاط قیمت های حمایتی می دهم.
وگرنه میدونستم این حمایت ها در منفی گروه خوردویی درست نیست و مسکن موقتی خواهد بود."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
آقا یه نگاهتون به شاخص کل باشه دقیقا الان روی حمایت هستیم 66377و به احتمال بالای 80 درصد شکست ممکنه اتفاق بیفته .امروز هم جو بازار زیاد خوب نیست .پس دقت کنید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
211 تومن حمایت مهمی برای خبهمن هست این رو بشکنه کمی از تب و تاب صعود میفته و ممکنه فرسایشی در منفی اندک حرکت کنه.
امروز تنها سهم شاخص ساز که میتونه تاثیر مثبت روی شاخص بذاره فملی بود که اونم تا حالا نتونسته."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postصبح بخیر
امروز بازار رو با دقت تعقیب کنید.
خودم هم هنوز مطمئن نیستم که کف 66370 شکسته میشه یا از اینجا یه چند تا مثبت میخوریم و به 67هزار تا میرسیم .
51درصد احتمال شکست 66370 رو میدم و 49 درصد حرکت بسمت 67 هزار تا رو.
شاید اگه امروز شاخص کل مثبت باشه ،مقدارش گره گشای این معما باشه،منفی هم باشه که میره برای شکست 66370 واحد.
ولی اگه امروز منفی بالای 200 واحد بخوره اون وقت احتمال اینکه روزهای دیگه هم ادامه بده ،وجود داره."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
خپارس و خکاوه صف فروش شدند پشت سرش خاور هم میاد.
یه چیزی بگم توی گروه خودرو حد ضرر حتما بذارید چون اینا معمولا بازی زیاد دارند."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر